- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayyy insallahh insallahh aminn... ya canim cekiyor hava mis gibi ama oturunca artik fena oluyorum.. soyle bir restoranta gitmeyeli,epey zaman oldu diye ic gecirdim... hersey evlatlarimiz icin tabikideBenim pazartesi günü 1 ay olacak kuzum yatalı, sadece hastane kontrolü için çıkıyorum, eşim koridorda bile yürüdüğümü görünce tedirgin oluyor, düşünsene oturamıyorum bile habire yatıyorum, bazen çok bunalıyorum sonra da diyorum ki kuzum sağlıklı olsun da ben dayanırım, ömür boyu yatmak zorunda olan insanlar da var buna şükür diyorum❤ İnşallah çok uslu bebişlerimiz olur da Mayısta havalar ısınınca alır alır çıkarız evlatlarımızı koklaya koklaya gezeriz
Çoğu bitti azı kaldı kuzucum hayırlısıyla, sonra alırız bebişlerimizi çıkarız, havalar güzel olsun yeterkiAyyy insallahh insallahh aminn... ya canim cekiyor hava mis gibi ama oturunca artik fena oluyorum.. soyle bir restoranta gitmeyeli,epey zaman oldu diye ic gecirdim... hersey evlatlarimiz icin tabikide
Hafta sonlari cikiyorum ben ya. Yoksa baya sikilcam. Hafta ici zaten evdeyim hep. Ne biliym, bi markete girip cikmak bile cok iyi geliyor. Hizli yurumuyorum zaten. Iki haftada bir de doktor icin cikiyorum iste. Bazen vicdanim sizliyor cikmasa miydim die ama, bunalmak da istemiyorum ya ne biliym. Ins hata yapmiyorumdurAyyy insallahh insallahh aminn... ya canim cekiyor hava mis gibi ama oturunca artik fena oluyorum.. soyle bir restoranta gitmeyeli,epey zaman oldu diye ic gecirdim... hersey evlatlarimiz icin tabikide
Yaaa öyle demeTaktin sende kasik bolgene :) birsey olmaz :) bende oyle
Yaptim seker de cikti bende
36ya kadar kesinlikle bakilmasi gerek. Neden bakilmadi ki acaba? Ben kızımda cok erken baslamistim kanamalarim oldugu icin. Bazi yerlerde 28 bazi yerlerde 32 yaziyor. Devletteki rutin nasil bakalim 28 bittiginde devlette randevum varAllah kolaylık versin hepimize bende gece en az 10 kez WC ye kalkmışımdır çok sinir bozucu bi de az az yapıyorum başım ağrıyor şuan ben kızım da 36 haftada Doğum yaptım nst ye hiç girmedim 36 dan sonra mı bağlıyorlar acaba
Ben cikmiyorum canim burnumda... cok sikildim artik.. ama ayaga kalkincada rahatsiz oluyorum... ilk dort ay yatmistim zaten iki ayda alisveris yaotim bu son ay aldiklarimi elden gecirdim.. artik patladim... kicimin ustune oturup bilgisayardada oyunnoynayamiyorum.. yine bebekler icin yatiyim diyorum.. ya isyan etmis gibi olmak istemiyorum ama daraldim... balkonumda bile gonlumce oturamiyorumHafta sonlari cikiyorum ben ya. Yoksa baya sikilcam. Hafta ici zaten evdeyim hep. Ne biliym, bi markete girip cikmak bile cok iyi geliyor. Hizli yurumuyorum zaten. Iki haftada bir de doktor icin cikiyorum iste. Bazen vicdanim sizliyor cikmasa miydim die ama, bunalmak da istemiyorum ya ne biliym. Ins hata yapmiyorumdur
Yok bence gecici bi durum bu merak etme. O kadar hormonla ilacla, duygusal degisiklik yasamak cok normal.Cok sinirliyim kendimi kontrol edemiyorum. İnsanlara birsey demedikce yada kizima bisey demedikce kendi icimi yiyorum, duvarlari yumruklamak birseyleri kirip dokmek istiyorum. Sonra neden boyleyim diye üzülüyorum. İcimdekine ayri kucagimdakine ayri üzülüyorum.
Bende aylardir rahatla huzurla bir gezi bir alisveris hicbirsey yapmadım. Zaten icimden de gelmiyor artik. Hayattan beklentim yokmuş gibi oylesine yasiyorum sadece
Sol kalcana agirlik bindirip gece yatiyorsan olabilir mi? Valla ben ne tarafa donsem eger cok agirlik bindirirsen tutuluyor.. yastik koyarak yatinca ne belim agriyor ne popom ne bacagim sadece donerken yastiklari almak tekrar ayarlamak o biraz yoruyor yorgan icinde..Kızlar gece uyuyamıyorum artık.sol kalçamın yan kısmı uyuşuyor geçmiyor gece uyutmuyor.sağ tarafa uyumama rağmen sol yanım uyuşuyor .ve sadece sol taraf .neden böyle oluyor bu normal mi sizce
Evet hava kotu olunca icimden hep, iyi ki evdeyim diyorum ama hava iyiyse cok koyuyor evde olmak da.Ben cikmiyorum canim burnumda... cok sikildim artik.. ama ayaga kalkincada rahatsiz oluyorum... ilk dort ay yatmistim zaten iki ayda alisveris yaotim bu son ay aldiklarimi elden gecirdim.. artik patladim... kicimin ustune oturup bilgisayardada oyunnoynayamiyorum.. yine bebekler icin yatiyim diyorum.. ya isyan etmis gibi olmak istemiyorum ama daraldim... balkonumda bile gonlumce oturamiyorumsalonda oturup disariyi goremiyorum bu gun bunalim takiliyorum galiba... hava gunesli ve guzel olmasaydi aklima bile gelemzdi herhalde
Bende kafayi yicemmmmYok bence gecici bi durum bu merak etme. O kadar hormonla ilacla, duygusal degisiklik yasamak cok normal.
Tamam birsey demedim :) kendini yipratiyorsun boyle amaYaaa öyle deme
Ama ağrıyor. Dr da yat diyor azcık gezindim evde evi toplayayım diye hemen başladı. Korkuyorum
Şöyle 34. Haftalara bir gelebilsek diye dua ediyorum. Yaşım ileri yıllar sonra gelen bir bebek. Dr da solsun nasıl korkuttu. Normal değil mi takmam
Önce bi normal açlık tokluk şekerine baktırcam canm onu takip edimBence yaptir cnm
Hehehe yoktan yere sinirli olmazsin kuzuuuu... vardir taktigin aklina biseyler... kusmadan da rahatlayamazsin... icini kussan kalp kirarain diye bu seferde uzulursun... eger benden iyi halin varsa evin etrafinda bir tur gez kizinla... evinde ciceklerin varsa git onlarla ilgilen... bebeginin valizini hazirlican seylere bak... bu hormonlar benden de bazen hayvan cikarmiyir degilCok sinirliyim kendimi kontrol edemiyorum. İnsanlara birsey demedikce yada kizima bisey demedikce kendi icimi yiyorum, duvarlari yumruklamak birseyleri kirip dokmek istiyorum. Sonra neden boyleyim diye üzülüyorum. İcimdekine ayri kucagimdakine ayri üzülüyorum.
Bende aylardir rahatla huzurla bir gezi bir alisveris hicbirsey yapmadım. Zaten icimden de gelmiyor artik. Hayattan beklentim yokmuş gibi oylesine yasiyorum sadece
Bencede yaptır canım 2 dilim baklavaya eş değer içtiğimiz içecek ve bir sıkıntı varsa baştan tedbir almamızı sağlıyorÖnce bi normal açlık tokluk şekerine baktırcam canm onu takip edim
Benim kız fena vallahi uykudan uyandırıyor tekmeleri bazen birden otururken bir vuruyor yerimden sıçrıyorum resmenGunaydin canimsimdilik iyiyiz. Tosbik de iyi sukur. Guclendi kendini hissettiriyor
Sen nasilsin, tosbigin nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?