2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy insallahh insallahh aminn... ya canim cekiyor hava mis gibi ama oturunca artik fena oluyorum.. soyle bir restoranta gitmeyeli,epey zaman oldu diye ic gecirdim... hersey evlatlarimiz icin tabikide

Ayyy insallahh insallahh aminn... ya canim cekiyor hava mis gibi ama oturunca artik fena oluyorum.. soyle bir restoranta gitmeyeli,epey zaman oldu diye ic gecirdim... hersey evlatlarimiz icin tabikide
Çoğu bitti azı kaldı kuzucum hayırlısıyla, sonra alırız bebişlerimizi çıkarız, havalar güzel olsun yeterkibenim arkadaşım 40ı çıkmadan çıkarttı gezdirdi, yaz bebeğiydi ama havalar güzeldi

Hafta sonlari cikiyorum ben ya. Yoksa baya sikilcam. Hafta ici zaten evdeyim hep. Ne biliym, bi markete girip cikmak bile cok iyi geliyor. Hizli yurumuyorum zaten. Iki haftada bir de doktor icin cikiyorum iste. Bazen vicdanim sizliyor cikmasa miydim die ama, bunalmak da istemiyorum ya ne biliym. Ins hata yapmiyorumdur

Taktin sende kasik bolgene :) birsey olmaz :) bende oyle
Yaaa öyle deme
Ama ağrıyor. Dr da yat diyor azcık gezindim evde evi toplayayım diye hemen başladı. Korkuyorum
Şöyle 34. Haftalara bir gelebilsek diye dua ediyorum. Yaşım ileri yıllar sonra gelen bir bebek. Dr da solsun nasıl korkuttu. Normal değil mi takmam

36ya kadar kesinlikle bakilmasi gerek. Neden bakilmadi ki acaba? Ben kızımda cok erken baslamistim kanamalarim oldugu icin. Bazi yerlerde 28 bazi yerlerde 32 yaziyor. Devletteki rutin nasil bakalim 28 bittiginde devlette randevum var

Cok sinirliyim kendimi kontrol edemiyorum. İnsanlara birsey demedikce yada kizima bisey demedikce kendi icimi yiyorum, duvarlari yumruklamak birseyleri kirip dokmek istiyorum. Sonra neden boyleyim diye üzülüyorum. İcimdekine ayri kucagimdakine ayri üzülüyorum.
Bende aylardir rahatla huzurla bir gezi bir alisveris hicbirsey yapmadım. Zaten icimden de gelmiyor artik. Hayattan beklentim yokmuş gibi oylesine yasiyorum sadece

Kızlar gece uyuyamıyorum artık.sol kalçamın yan kısmı uyuşuyor geçmiyor gece uyutmuyor.sağ tarafa uyumama rağmen sol yanım uyuşuyor .ve sadece sol taraf .neden böyle oluyor bu normal mi sizce

Ben cikmiyorum canim burnumda... cok sikildim artik.. ama ayaga kalkincada rahatsiz oluyorum... ilk dort ay yatmistim zaten iki ayda alisveris yaotim bu son ay aldiklarimi elden gecirdim.. artik patladim... kicimin ustune oturup bilgisayardada oyunnoynayamiyorum.. yine bebekler icin yatiyim diyorum.. ya isyan etmis gibi olmak istemiyorum ama daraldim... balkonumda bile gonlumce oturamiyorum salonda oturup disariyi goremiyorum bu gun bunalim takiliyorum galiba... hava gunesli ve guzel olmasaydi aklima bile gelemzdi herhalde

Yok bence gecici bi durum bu merak etme. O kadar hormonla ilacla, duygusal degisiklik yasamak cok normal.

Kızlar gece uyuyamıyorum artık.sol kalçamın yan kısmı uyuşuyor geçmiyor gece uyutmuyor.sağ tarafa uyumama rağmen sol yanım uyuşuyor .ve sadece sol taraf .neden böyle oluyor bu normal mi sizce
Sol kalcana agirlik bindirip gece yatiyorsan olabilir mi? Valla ben ne tarafa donsem eger cok agirlik bindirirsen tutuluyor.. yastik koyarak yatinca ne belim agriyor ne popom ne bacagim sadece donerken yastiklari almak tekrar ayarlamak o biraz yoruyor yorgan icinde..

Evet hava kotu olunca icimden hep, iyi ki evdeyim diyorum ama hava iyiyse cok koyuyor evde olmak da.

Tamam birsey demedim :) kendini yipratiyorsun boyle ama

Yani arada bu bebeleri bir yere koysak ne yapicaksak yapsak sigara iceceksek icsek bir keyif yapsak mesela sonra vucut temizleyip istediginiz gibi kosup gezip spor yaptiktan sonra mesela tekrar karnimiza geri koysak mesela.. ruh halim bugun benimde boyle hava boyleyken gel oturma bide yat.. oturunca telaslanuyorum afedersin elimu seyimin altina koyup yukari dogru tutuyorum her bebek kipirdanmasinda bisey olacak kese patlicak su gelecek ne bilim sacma sapan seyler bi aklima gelioo.. gidim uzaniiim benim neyime disari cikma felan... cocuklar hareketsiz oluncada ah nasildir simdi orasi burasi.. diye aklimdan geciyo

Perşembeden beri geceleri bebeğim çok sertleşiyor kontrolede 1 hafta var sabah dr a mesaj attım akşama kontrole çağırdı. Rahim boyum kısalmıyordur inşallah. Ve otururken sıkıntım olmuyor ayaklarımı uzatıp uzandığımda oluyor. Dinlenmemi sevmiyor sanırım sıpam

Hehehe yoktan yere sinirli olmazsin kuzuuuu... vardir taktigin aklina biseyler... kusmadan da rahatlayamazsin... icini kussan kalp kirarain diye bu seferde uzulursun... eger benden iyi halin varsa evin etrafinda bir tur gez kizinla... evinde ciceklerin varsa git onlarla ilgilen... bebeginin valizini hazirlican seylere bak... bu hormonlar benden de bazen hayvan cikarmiyir degil

Gunaydin canim simdilik iyiyiz. Tosbik de iyi sukur. Guclendi kendini hissettiriyor
Sen nasilsin, tosbigin nasil ?
Benim kız fena vallahi uykudan uyandırıyor tekmeleri bazen birden otururken bir vuruyor yerimden sıçrıyorum resmen son ayları düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…