2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yatsam uyansam çarşamba olsa.
Hamilelik ogrendigimden beri zaman geçmez oldu oysaki günler atlı kovaliyormuşçasına geçiyordu
Benim gibi her hafta doktora git hastanede yatacam utanmazsam ki utanmam ben kiz bide nane limon kaynat uyutur hem seni

Maaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.

Çok çok geçmiş olsun.
Umarım süreci olabilecek en kolay şekilde atlatırsınız.
Kötü senaryoların hiçbiri olmayacak Allah'ın izniyle...

Ah canım yaa çok üzüldüm gerçekten:/
Rabbim seni evlatlarına bağışlasın onlarıda sana inşallah.
Umarım basit bir ameliyat olur ve başka olumsuzluk yaşamazsın
Allah yardımcın olsun canım.

Merhaba bayanlar bende inşaallah mart annesi olacağım. Tabi herşey yolunda giderse benim son adet 15 haziran dün doktora gittik kese gozukmedi ama rahîm kalınlığı ıyi dedi. Beta hcg 569 du dün. Haftaya cuma gel dedi. Progestan hap ve kan sulandırıcı iğne enox 4000 verdi. Daha önce 1 kez 11 haftalikken kalbi durmustu sonrasinda 1 aşılama ve 2 tüp bebek denemem olmuştu ve şimdi normal yollarla hamile kaldım. Çok endişeliyim. Sizce beta hcg normal mi? Kesenin gozukmemesi normal mi?

Çok üzüldüm canım inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın.

Rabbim yardimcin olsun inşallah kanama olmadan ileri gitmeden kurtajin olur biter Rabbim seni evlatlarina bagislasin canim

Kesenin görünmesi için beta hcg nin 2500 olması gerekiyormus öyle demişti hemşire,sabır ve dua edin güzel düşünün

Kesenin gözükmemesi normal 817 betayla ben görmemiştim ayni rahim duvarıma bakmıştı kalinlasmaya baslamis cok iyi demisti 4 gun sonra vajinal bakınca gozukmustu canim cumaya gozukme ihtimali yüksek

Allah yar ve yardımcınız olsun,anneler pes etmez,,güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ben de devamlı dinlenmeye çalışıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim bir sonraki kontrolüm cuma haberleşelim belki bu defa kendisi de görünebilir

Reactions: Eva
Kesenin gözükmemesi normal 817 betayla ben görmemiştim ayni rahim duvarıma bakmıştı kalinlasmaya baslamis cok iyi demisti 4 gun sonra vajinal bakınca gozukmustu canim cumaya gozukme ihtimali yüksek
teşekkür ederim canım peki 5 haftalık hamilelige göre beta hcg düşük mu benim? Senin nasıldı ne zaman gordun keseyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…