2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Belirtileriniz ne durumda? Benim mesela bulantım kusmam baş dönmesi falan yok. Sadece göğüs ağrısı ve idrara sık çıkma var ama bu belirtiler bazen artıp bazen azalıyor. Sizde de öyle mi???
Benim göğüs ağrısı ve şişliği de gece çok artıyor, gündüz azalıyor Hormonlar gece fazla mı salgılanıyor acaba

Evet Bi kaç kişiden duydum bunu ve ben de onun benim kesem olduğunu düşünüyorum artık.. Bariz karnımda belliydi yani kese ben çok net geriden gördüm
Kocaman bu kese canim. Kese yanii benimki daha kucuk ama 5 hafta 2 gun yaziyodu kagitta. Senden 1 gun once baktirdim 4.67 mm di

Mrb. Bendede pco var ve bende 1 ay yasmin ictim biraktim hamile kaldim. Kotu dusunmeyelim guzel olsun insallah

Evet Bi kaç kişiden duydum bunu ve ben de onun benim kesem olduğunu düşünüyorum artık.. Bariz karnımda belliydi yani kese ben çok net geriden gördüm
Canim kese bu hemde gayet iyi buyuk yani benim kesem ilk göründüğünde 7.6mmdi daha seninki 1 cm gs kese demek kagitta kenarda yazıyor benimki kucuk olduğu için vajinal gözüktü senin minnak daha büyükmus gözükürken en geç 2 haftaya kalp atislarini duyarsin inşallah

benim dün kasık ağrım coktu çok korktum.ama bugün sıkıntı yok şükür.
Bende ağrım olunca modum düşüyo.
Üzülme canım birsey yoktur inşallah ☺
Insallah canim agri olunca rahim buyuyor diyorlar agri olmayinca acaba bebegime bisey mi oldu diye dusunuyorum bende

Benim göğüs ağrısı ve şişliği de gece çok artıyor, gündüz azalıyor Hormonlar gece fazla mı salgılanıyor acaba
Ben 2 3 gece yatakta donemedim canim goguslerimin gerginliğinden ağırlığından cok afedersin tutarak dönüyordum o kadar aciyordu çok şükür bu aralar iyiyim dokununca cok hafif sizi kaldı ve perşembe günü kalp atisini duydum herşey yolunda belirtiler bi gelip bi gidebiliyor seninde göğüslerin bi kac güne duzelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…