- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
benimde 2 gün önce baya bi kasık ağrım vardı bugün yok şükürKizlar kasik agriniz var mi? 3-4 gundur kasik agrisi da yok hic belirtim kalmadi aglicam ya normal mi bu
Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde sanki adet olacakmış gibi agrim oluyordu sonra kasık ağrım vardı şimdi ara ara oluyorKızlar affedersiniz ama rahminizde ağrı oluyor mu? Benim bugün var sanki ara ara giriyor.
Doktoruma sorduğumda yerleşme ağrısı çok normal dediKızlar affedersiniz ama rahminizde ağrı oluyor mu? Benim bugün var sanki ara ara giriyor.
Yok belirlenmiyo emin olBebeğinizin cinsiyeti neydi? Bulanıp bulanmama durumuna göre cinsiyet bekirleniyormuş bide hayaksi
Benim göğüs ağrısı ve şişliği de gece çok artıyor, gündüz azalıyorBelirtileriniz ne durumda? Benim mesela bulantım kusmam baş dönmesi falan yok. Sadece göğüs ağrısı ve idrara sık çıkma var ama bu belirtiler bazen artıp bazen azalıyor. Sizde de öyle mi???
Kocaman bu kese canim. Kese yaniiEvet Bi kaç kişiden duydum bunu ve ben de onun benim kesem olduğunu düşünüyorum artık.. Bariz karnımda belliydi yani kese ben çok net geriden gördüm
Gece göğüs ağrım çok oluyor benimde yüz üstü yatamıyorumBenim göğüs ağrısı ve şişliği de gece çok artıyor, gündüz azalıyorHormonlar gece fazla mı salgılanıyor acaba
Sağol canım Allah razı olsun içimi rahatlattınDoktoruma sorduğumda yerleşme ağrısı çok normal dedi
tam kan sayimi biyokimya idrar tahlili ve kulturu .birde vitaminlere bakilmasi gerekiyor . Benim vitaminlere bakmamis dr cum soylicem gidinceCnm hangi kan testleri isteniyor
Ben adet biter bitmez yumurtaladım erken döllenme oldu diye düşünüyorum çünkü betam adet günümde 983tüKocaman bu kese canim. Kese yaniibenimki daha kucuk ama 5 hafta 2 gun yaziyodu kagitta. Senden 1 gun once baktirdim 4.67 mm di
Mrb. Bendede pco var ve bende 1 ay yasmin ictim biraktim hamile kaldim. Kotu dusunmeyelim guzel olsun insallahbende de pko var. ve dogum kontrol hapı bırakır bırakmaz hamile kaldım. ve dogum kontrol hapı bırakır bırakmaz hamile kalmayın derler boş gebelik ve düşük riski oluşurmuş. acaba doğru mu ki
Önceki gebeliğimde de dogum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. bos gebelikdi. inşllh bunda oyle olmaz
Canim kese bu hemde gayet iyi buyuk yani benim kesem ilk göründüğünde 7.6mmdi daha seninki 1 cm gs kese demek kagitta kenarda yazıyor benimki kucuk olduğu için vajinal gözüktü senin minnak daha büyükmus gözükürken en geç 2 haftaya kalp atislarini duyarsin inşallahEvet Bi kaç kişiden duydum bunu ve ben de onun benim kesem olduğunu düşünüyorum artık.. Bariz karnımda belliydi yani kese ben çok net geriden gördüm
Insallah canm da bos gebelikmis gibi yine cok uzuluyorum kalp atisini bi duysam bende sevincm hamile oldugumadün yoktu benim. Bugün vardi. İlla olmasi gerekmez ki uzme kendini
Insallah canim agri olunca rahim buyuyor diyorlar agri olmayinca acaba bebegime bisey mi oldu diye dusunuyorum bendebenim dün kasık ağrım coktu çok korktum.ama bugün sıkıntı yok şükür.
Bende ağrım olunca modum düşüyo.
Üzülme canım birsey yoktur inşallah ☺
bende bekliyorum henuz bebegi görmedikInsallah canm da bos gebelikmis gibi yine cok uzuluyorum kalp atisini bi duysam bende sevincm hamile olduguma
Pazartesi benim randevum dua et benim icinbende bekliyorum henuz bebegi görmedik
Beyaz leblebi ye canim iyi gelirŞu saatte oyle bir bulantim varki. Ayvayı yedim diyorum. Hadi sabah aç karna olurda şuan nedennnn((( peynir ekmek yedim yok durmadı napcam ben :'(
Ben 2 3 gece yatakta donemedim canim goguslerimin gerginliğinden ağırlığından cok afedersin tutarak dönüyordum o kadar aciyordu çok şükür bu aralar iyiyim dokununca cok hafif sizi kaldı ve perşembe günü kalp atisini duydum herşey yolunda belirtiler bi gelip bi gidebiliyor seninde göğüslerin bi kac güne duzelir canimBenim göğüs ağrısı ve şişliği de gece çok artıyor, gündüz azalıyorHormonlar gece fazla mı salgılanıyor acaba
çarşamba da benim. Hayirlisiyla bizde gorelim bebisleri kalp atislarini da duyalim inşallahPazartesi benim randevum dua et benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?