- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Cok uzuldum uzulme aglama desem fayda etmez belki ama evlatlarin icin guclu olmani isterim rabbim yardimcin olsun saglikli bisekilde atlatrsin bu sureci insaallahMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Gercekten oyle mi oldu senin de mi hic belirtin kalmamisti cok mutlu oldum su an icim rahatladiCanim ben keseyi gördükten sonra 10 gun randevu gunu bekledim senin gibi boş mu dis mi gözükür mu gozukmez mi derken belirtilerim uçtu gitti perşembe kalp artışlarından sonra kosa kosa geri geldi kasik ağrıları koku hassasiyeti korkma canim içini ferah tut bebisinde etkilenmesin Allah'in izniyle biseycik olmaz
Canim cok gecmis olsun Rabbim seni evlatlarina bagislasin. Kotu dusunme insallah saglikli bir sekilde kurtajin gerceklesirMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Allah yardımcın olsun canimMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Hayirli olsun canım.Merhaba bayanlar bende inşaallah mart annesi olacağım. Tabi herşey yolunda giderse benim son adet 15 haziran dün doktora gittik kese gozukmedi ama rahîm kalınlığı ıyi dedi. Beta hcg 569 du dün. Haftaya cuma gel dedi. Progestan hap ve kan sulandırıcı iğne enox 4000 verdi. Daha önce 1 kez 11 haftalikken kalbi durmustu sonrasinda 1 aşılama ve 2 tüp bebek denemem olmuştu ve şimdi normal yollarla hamile kaldım. Çok endişeliyim. Sizce beta hcg normal mi? Kesenin gozukmemesi normal mi?
İnşallah canım görünürde rahatlariz biraz.kendimi iyi hissedersem perşembe belki gitmem çünkü daha küçük olduğu için gozukmeye de bilir,Ben de devamlı dinlenmeye çalışıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim bir sonraki kontrolüm cumahaberleşelim belki bu defa kendisi de görünebilir
İnşallah canım görünürde rahatlariz biraz.kendimi iyi hissedersem perşembe belki gitmem çünkü daha küçük olduğu için gozukmeye de bilir,
tabi bakalım sabredebilirsem
bende bi hata sonucu hamile kaldim uzuldum kizim 4.5 yasinda olacak dogdugun da ama kredilerimiz falan vardi ucretsiz izin almam gerekecek derken baya sıkışcaz sonra kanamam vardi benim onun icin ilac almaya gittigimde eczanede bi cift vardi klomem catlatma ignesi falan alacaklardi dedim Allah in gucune gider bak insanlar olmasi için ugrasiyor uzulmeyi biraktimBen de aynı senin gibi hissediyor ve düşünüyorum. Hala tam olarak inanabilmiş değilim duygusal hislerim de yok .
Çocuk sahibi olmak insanın hayatını çok değiştirecek çok büyük bir sorumluluk .Ama geleni kabul etmekten ve iyi olmasını istemekten başka da yapılabileceğimiz bir şey yok .Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ?
ben persembe sami ulusa gitcem bestepedekiHanımlar ankarada zekai tahir e giden var mı?? Ya da özelde önerebileceğiniz bi doktor?? Ankara da
Allah seni cocuklarina bagislasin sakin strese girme cnm ,kötüyü dusunme kuretajla alacaklar ve oyle kotu seyler olmayacak hic merak etme tamam mi ,Allah yardimcin olsun cnmMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim en kolay ve sağlıklı bir biçimde bu süreci geçirmeyi nasip etsin inşallahMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin iki meleğinle mutlu hayatınız olsunMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Memnun kaldığınız bi doktor varsa ismini alabilir miyim bide muayene nasıl?zekai tahirde 2-3 dakika icerde anca kaliyorsun su an kucuk diye baska yere gitmedim ama doktor ariyorum ozelde devlette farketmezben persembe sami ulusa gitcem bestepedeki
sağlıklı olduğunu öğrenince daha sabırlı olcaz .Ne kadar sabırsız olsakda dokuz ay sabredicezBen de güya geçtiğimiz cuma değil de yarın gidecektim doktora ama cuma günü sabredemedim kendimi doktorun kapısında buldum
2717 betam vardi vajinal gözüktü canimteşekkür ederim canım peki 5 haftalık hamilelige göre beta hcg düşük mu benim? Senin nasıldı ne zaman gordun keseyi?
Aynen aslında belirtiler var ama kalp atisini duymadığımız için yokmus gibi geliyo surekli gogusume dokunuyordum aciyo mu diye kendi kendime belirti ariyodumGercekten oyle mi oldu senin de mi hic belirtin kalmamisti cok mutlu oldum su an icim rahatladi
Ben hamileligimi öğreneli 20 gun oldu sadece1 kere basim agridi oda stresten uyuyamıyordum o tetikledi ama ataga bile çevirmedi mideme dahi vurmadan cikti gitti çok şükürMucize olur benim.icim gercekten :) insaallah oyledir
cok uzuldum Allah yardimcin olsun. Umarim sadece kurtaj ile atlatirsinizMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
ilk bebegime klomen ve catlatma ignesi tedavisiyle kavustum. Gercekten zor bir surec yasamayan bilmez. Her bekleyene versin Allahbende bi hata sonucu hamile kaldim uzuldum kizim 4.5 yasinda olacak dogdugun da ama kredilerimiz falan vardi ucretsiz izin almam gerekecek derken baya sıkışcaz sonra kanamam vardi benim onun icin ilac almaya gittigimde eczanede bi cift vardi klomem catlatma ignesi falan alacaklardi dedim Allah in gucune gider bak insanlar olmasi için ugrasiyor uzulmeyi biraktim
Ya evet canım, gece balon gibi oluyor gündüz daha rahatAynen benim de öyle oluyoray bende bir tuhaflık yokmuş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?