2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok uzuldum uzulme aglama desem fayda etmez belki ama evlatlarin icin guclu olmani isterim rabbim yardimcin olsun saglikli bisekilde atlatrsin bu sureci insaallah

Gercekten oyle mi oldu senin de mi hic belirtin kalmamisti cok mutlu oldum su an icim rahatladi

Canim cok gecmis olsun Rabbim seni evlatlarina bagislasin. Kotu dusunme insallah saglikli bir sekilde kurtajin gerceklesir

Allah yardımcın olsun canim

Hayirli olsun canım.
Benim sat 14 hazirandı biz keseyi gördük şükür.
ben catlatma ignesi olmuştum öyle hamile kaldım.
seninki buyuk ihtimal geç dollenme olmuş, kan degerinde düşük suan kese görünmez zaten. Bide deger artışın nasıldı kac defa kan verdin?

Ben de devamlı dinlenmeye çalışıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim bir sonraki kontrolüm cuma haberleşelim belki bu defa kendisi de görünebilir
İnşallah canım görünürde rahatlariz biraz.kendimi iyi hissedersem perşembe belki gitmem çünkü daha küçük olduğu için gozukmeye de bilir,
tabi bakalım sabredebilirsem

İnşallah canım görünürde rahatlariz biraz.kendimi iyi hissedersem perşembe belki gitmem çünkü daha küçük olduğu için gozukmeye de bilir,
tabi bakalım sabredebilirsem

Ben de güya geçtiğimiz cuma değil de yarın gidecektim doktora ama cuma günü sabredemedim kendimi doktorun kapısında buldum

Reactions: Eva
bende bi hata sonucu hamile kaldim uzuldum kizim 4.5 yasinda olacak dogdugun da ama kredilerimiz falan vardi ucretsiz izin almam gerekecek derken baya sıkışcaz sonra kanamam vardi benim onun icin ilac almaya gittigimde eczanede bi cift vardi klomem catlatma ignesi falan alacaklardi dedim Allah in gucune gider bak insanlar olmasi için ugrasiyor uzulmeyi biraktim

Allah seni cocuklarina bagislasin sakin strese girme cnm ,kötüyü dusunme kuretajla alacaklar ve oyle kotu seyler olmayacak hic merak etme tamam mi ,Allah yardimcin olsun cnm

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim en kolay ve sağlıklı bir biçimde bu süreci geçirmeyi nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin iki meleğinle mutlu hayatınız olsun

ben persembe sami ulusa gitcem bestepedeki
Memnun kaldığınız bi doktor varsa ismini alabilir miyim bide muayene nasıl?zekai tahirde 2-3 dakika icerde anca kaliyorsun su an kucuk diye baska yere gitmedim ama doktor ariyorum ozelde devlette farketmez

Ben de güya geçtiğimiz cuma değil de yarın gidecektim doktora ama cuma günü sabredemedim kendimi doktorun kapısında buldum
sağlıklı olduğunu öğrenince daha sabırlı olcaz .Ne kadar sabırsız olsakda dokuz ay sabredicez

Gercekten oyle mi oldu senin de mi hic belirtin kalmamisti cok mutlu oldum su an icim rahatladi
Aynen aslında belirtiler var ama kalp atisini duymadığımız için yokmus gibi geliyo surekli gogusume dokunuyordum aciyo mu diye kendi kendime belirti ariyodum

Mucize olur benim.icim gercekten :) insaallah oyledir
Ben hamileligimi öğreneli 20 gun oldu sadece1 kere basim agridi oda stresten uyuyamıyordum o tetikledi ama ataga bile çevirmedi mideme dahi vurmadan cikti gitti çok şükür

cok uzuldum Allah yardimcin olsun. Umarim sadece kurtaj ile atlatirsiniz

ilk bebegime klomen ve catlatma ignesi tedavisiyle kavustum. Gercekten zor bir surec yasamayan bilmez. Her bekleyene versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…