2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şu saatte oyle bir bulantim varki. Ayvayı yedim diyorum. Hadi sabah aç karna olurda şuan nedennnn ((( peynir ekmek yedim yok durmadı napcam ben :'(
Bizimkilerde gelecek herhalde midem bi tuhafdi bütün gün canim bişey cekmiyo koku duymak istemiyorum cok korkuyoruumm

Tedirgin de olmuyor değilim sat 16 hazirandı
Sizinle aramızda 10 gün var aslında ama ben erken yumurtlamama bağlıyorum bunu.. Umarım öledir

Bizimkilerde gelecek herhalde midem bi tuhafdi bütün gün canim bişey cekmiyo koku duymak istemiyorum cok korkuyoruumm
gecen hafta koku hassasiyeti basladi. O kokuyor bu kokuyo diyodum bulanti yada tiksinme yoktu. İlk 3 gun once sabah ac karna oldu. Sonraki gun ogle yemeginden sonrada. Ve bugun 1 saattir cok fena :/

Tedirgin de olmuyor değilim sat 16 hazirandı

Sizinle aramızda 10 gün var aslında ama ben erken yumurtlamama bağlıyorum bunu.. Umarım öledir
Hem ondandir hemde 3 4 mm oynayabiliyo kişiden kişiye ben gecen perşembe tam 6 haftaliktim kalbini bile duydum doktor tekrar ne zaman çağırdı seni ?

gecen hafta koku hassasiyeti basladi. O kokuyor bu kokuyo diyodum bulanti yada tiksinme yoktu. İlk 3 gun once sabah ac karna oldu. Sonraki gun ogle yemeginden sonrada. Ve bugun 1 saattir cok fena :/
Geliyor gönlünün efendisi diyorsun yani teşekkür ederim.canim kraker dene bide istersen bende migren var mide bulantimi krakerle giderirdim belki faydasi olur

Kızlar benim annem hic bulantı yasamadan gecirmis 2 hamileliğini de sanırım ben de ona çekmiş olmalıyım sadece arada dalgalanıyor. Eksiyor o kadar

Yatsam uyansam çarşamba olsa.
Hamilelik ogrendigimden beri zaman geçmez oldu oysaki günler atlı kovaliyormuşçasına geçiyordu

Kizlar kasik agriniz var mi? 3-4 gundur kasik agrisi da yok hic belirtim kalmadi aglicam ya normal mi bu
Canim ben keseyi gördükten sonra 10 gun randevu gunu bekledim senin gibi boş mu dis mi gözükür mu gozukmez mi derken belirtilerim uçtu gitti perşembe kalp artışlarından sonra kosa kosa geri geldi kasik ağrıları koku hassasiyeti korkma canim içini ferah tut bebisinde etkilenmesin Allah'in izniyle biseycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…