şuan bulamamkiBeyaz leblebi ye canim iyi gelir
Bizimkilerde gelecek herhalde midem bi tuhafdi bütün gün canim bişey cekmiyo koku duymak istemiyorum cok korkuyoruummŞu saatte oyle bir bulantim varki. Ayvayı yedim diyorum. Hadi sabah aç karna olurda şuan nedennnn((( peynir ekmek yedim yok durmadı napcam ben :'(
Tedirgin de olmuyor değilim sat 16 hazirandıCanim kese bu hemde gayet iyi buyuk yani benim kesem ilk göründüğünde 7.6mmdi daha seninki 1 cm gs kese demek kagitta kenarda yazıyor benimki kucuk olduğu için vajinal gözüktü senin minnak daha büyükmus gözükürken en geç 2 haftaya kalp atislarini duyarsin inşallah
Sizinle aramızda 10 gün var aslında ama ben erken yumurtlamama bağlıyorum bunu.. Umarım öledirCanim kese bu hemde gayet iyi buyuk yani benim kesem ilk göründüğünde 7.6mmdi daha seninki 1 cm gs kese demek kagitta kenarda yazıyor benimki kucuk olduğu için vajinal gözüktü senin minnak daha büyükmus gözükürken en geç 2 haftaya kalp atislarini duyarsin inşallah
Nane kokluyorum iyi geliyor o anlarda sonra da yat uyuşuan bulamamki
henüz bende bebegimi görmedim ama olumlu düşünelim ki hersey güzel olsun Allahın izniyle. gönlünü ferah tut ve kötüyü çağırma canım.Insallah canim agri olunca rahim buyuyor diyorlar agri olmayinca acaba bebegime bisey mi oldu diye dusunuyorum bende
gecen hafta koku hassasiyeti basladi. O kokuyor bu kokuyo diyodum bulanti yada tiksinme yoktu. İlk 3 gun once sabah ac karna oldu. Sonraki gun ogle yemeginden sonrada. Ve bugun 1 saattir cok fena :/Bizimkilerde gelecek herhalde midem bi tuhafdi bütün gün canim bişey cekmiyo koku duymak istemiyorum cok korkuyoruumm
nasil uyucam hic bilmiyorum :/Nane kokluyorum iyi geliyor o anlarda sonra da yat uyu
Hem ondandir hemde 3 4 mm oynayabiliyo kişiden kişiye ben gecen perşembe tam 6 haftaliktim kalbini bile duydum doktor tekrar ne zaman çağırdı seni ?Tedirgin de olmuyor değilim sat 16 hazirandı
Sizinle aramızda 10 gün var aslında ama ben erken yumurtlamama bağlıyorum bunu.. Umarım öledir
Cuma günü bakalımHem ondandir hemde 3 4 mm oynayabiliyo kişiden kişiye ben gecen perşembe tam 6 haftaliktim kalbini bile duydum doktor tekrar ne zaman çağırdı seni ?
Geliyor gönlünün efendisi diyorsun yani teşekkür ederim.canimgecen hafta koku hassasiyeti basladi. O kokuyor bu kokuyo diyodum bulanti yada tiksinme yoktu. İlk 3 gun once sabah ac karna oldu. Sonraki gun ogle yemeginden sonrada. Ve bugun 1 saattir cok fena :/
arada başimda tutuyorda gunduz uyuyamama bagliyorum. Gelmeseydi iyiydi cok fenaymisGeliyor gönlünün efendisi diyorsun yani teşekkür ederim.canimkraker dene bide istersen bende migren var mide bulantimi krakerle giderirdim belki faydasi olur
Özele mi gidiyorsun peki onlarin ultrason daha kaliteli o yüzden soruyorum ben özelde duydum sende duyarsin büyük ihtimalle cuma gunuCuma günü bakalım
Evet cnm özellle başladım şimdilik. Cuma günü 5+5 olucam bakalım nasıl olcakÖzele mi gidiyorsun peki onlarin ultrason daha kaliteli o yüzden soruyorum ben özelde duydum sende duyarsin büyük ihtimalle cuma gunu
Keske teget geçse ama sanmıyorumarada başimda tutuyorda gunduz uyuyamama bagliyorum. Gelmeseydi iyiydi cok fenaymis
Duymasan bile gözükür kalp atislari kesin görürsün minnakini inşallah canimEvet cnm özellle başladım şimdilik. Cuma günü 5+5 olucam bakalım nasıl olcak
gecen hafta bende de yoktu. Bekle de gör diyorum sana madem bu kadar meraklisinKızlar benim annem hic bulantı yasamadan gecirmis 2 hamileliğini desanırım ben de ona çekmiş olmalıyım sadece arada dalgalanıyor. Eksiyor o kadar
İNŞALLAH canım.. RABBİM HEPİMİZİN BEBİŞİNİ KORUSUN. sagsalim hepimiz kucağımıza alalım inşallhDuymasan bile gözükür kalp atislari kesin görürsün minnakini inşallah canim
Canim ben keseyi gördükten sonra 10 gun randevu gunu bekledim senin gibi boş mu dis mi gözükür mu gozukmez mi derken belirtilerim uçtu gitti perşembe kalp artışlarından sonra kosa kosa geri geldi kasik ağrıları koku hassasiyeti korkma canim içini ferah tut bebisinde etkilenmesin Allah'in izniyle biseycik olmazKizlar kasik agriniz var mi? 3-4 gundur kasik agrisi da yok hic belirtim kalmadi aglicam ya normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?