Zaten yüz üstü yatmamaya çalış canımGece göğüs ağrım çok oluyor benimde yüz üstü yatamıyorum
Daha cok yeni oldugu icin zararii olmaz dedi doktorum. Diger pozisyonlarda uykum gelmiyorZaten yüz üstü yatmamaya çalış canım
Ben bu sabah uyandığımda çok ağrıyordu. Ağrıdan da uyanmış olabilirim. Tam rahmim ağrıyorduKızlar affedersiniz ama rahminizde ağrı oluyor mu? Benim bugün var sanki ara ara giriyor.
Ben de sün sabah bulantım yok diye ağlamıştım. Artık öğrendim benim bulantım akşam 7de başlıyor 11de şiddetlenip kusuyorum durması imkansız. Sabah çok rahatım ama. Benimki akşam kusmasıŞu saatte oyle bir bulantim varki. Ayvayı yedim diyorum. Hadi sabah aç karna olurda şuan nedennnn((( peynir ekmek yedim yok durmadı napcam ben :'(
Benim de dün akşam ağrıdı canım ama sabah uyandım geçmiştiBen bu sabah uyandığımda çok ağrıyordu. Ağrıdan da uyanmış olabilirim. Tam rahmim ağrıyordu
Çok geçmiş olsun. Rabbim sizi evlatlarınıza bagışlasınMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Bende klomen ve catlatma ignesi yle hamile kaldım. sadece bi kere tedavisiz kaldım bunun dışında hep tedavi.Yine de çok şükür hamile kalabiliyorum bu sekilde de sonuç alamayan çok .ilk bebegime klomen ve catlatma ignesi tedavisiyle kavustum. Gercekten zor bir surec yasamayan bilmez. Her bekleyene versin Allah
Hayirli olsun canım umarım bu sağlıklı bi gebelik olur. değerine göre doktor bakıyor zaten.benim degerim 1500 olduktan 4 gün sonra keseyi gördüm.Merhabalar benim sat 19 Haziran 19 Temmuz’da test yaptım 900 çıktı. Ptesi gidip tekrar yapacam. Üç ay önce bir düştüğüm var çok korkuyorum buna da bişey olursa die. Keseyi ne zaman görürüm acaba
Progestan kullanıyomusunuzÜç dört gündür gelmeyen kahverengi akıntı yine gelmişKafam tam rahatlıyor sonra yine bir şey çıkıyor ya
Kullanıyorum canım. Hem iğne hem fitil. Gebeliğin başında kanama olmuştu, doktorum eski kan dışarı atılıyor öyle de olması gerek dedi.Progestan kullanıyomusunuz
Yaa bu sabah uzandgımda farkettim göbek deliğimin hemen hemen sağ alt tarafnda sanki kalp atıyo gibi kalkıp iniyo.bu iyi bişey değilmi.çarşamba kese ve içindeki yolc kesesini gördüm ve kalp atışı için randevum 29 unda.sanki artık hiç bişey hissetmiyorumKizlar selam bende dun aksamdan beri karnımın sağ tarafında kalp gibi bi şey atıyor. Nabız gibi. Acaba neden oluyor? Yasayan var mi bunu?
Ben de baktım onunla alakalı biraz20. Haftaya kadar hissetmenin mümkün olmadığı rahim içinde daha fazla büyümesi gerektiğini yazıyor. Hatta bazı anne adayları bağırsak hareketlerini bebeğin kap atışı ya da hareketleri olarak değerlendirdiğini yazmış bir doktorO bende de oldu ablama dedim dalga geçti benlebi damarimiz varmis o atiyomus canim biz onu nabiz diye değerlendiriyormusuz
Bende de oyleYaa bu sabah uzandgımda farkettim göbek deliğimin hemen hemen sağ alt tarafnda sanki kalp atıyo gibi kalkıp iniyo.bu iyi bişey değilmi.çarşamba kese ve içindeki yolc kesesini gördüm ve kalp atışı için randevum 29 unda.sanki artık hiç bişey hissetmiyorumbirşey olmamştr değilmi
Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum..Maaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Merhaba, umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsinizHerhangi bi hamilelik belirtisi yasamayan arkadaslar nolur panik yapmayin. Aksine bulantisiz hamileliğin keyfini cikarin
Ben kizima hamileyken ne bulanti ne bas donmesi hic birsey yasamadim cok sukur. Simdi 3 yasinda sipa. Henuz bu hamileligimde de bir sikayetim yok, insallah sonuna kadar da boyle gider. Iceride bebelerin keyfi yerinde, kafaniza takip siz de keyfinizi kacirmayin
Bu arada ilk haftalardan catlak kremi, yagi kullanmaya baslamakta fayda var, ben ilk hamileligimde cok faydasini gordum. Dun de yag aldim basladim gobusu yaglamaya.
Merhaba, umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz ☺ Hangi yağı kullanıyorsunuz acaba, ben zeytinyağında çok iyi geldiğini duymuştum bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?