2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu aylar kullanmak için erken değil mi?

Çok teşekkür ederim İlk aylardan kullanmamız gerektiğini bilmiyordum ben, denemekte fayda var

Ayın onunda doktora gittiğimde ben sormadan o söyledi, çatlak kremini 3. Aydan sonra kullanmaya başla dedi. Kızımda lierac kullanmıştım ama sadece karnıma sürmüştüm. Karnımda hiç çatlak yok ama bacaklarımda baya var. Bunda bacaklarıma da kullanacağım. Çok kilo almıştım. Gözüm korktuğu için bunda bacaklardan çok almasam da kullanacağım.

Bu aylar kullanmak için erken değil mi?
Aksine, ne kadar erken baslarsan cildin o kadar esnek olur. Buyumeye basladiktan sonra cok gec, ozellikle cildin kuruysa catlamaya baslar. Benim ikinci olduğu icin muhtemelen gobegim daha da erken cikacak. Onlem almakta fayda var

Reactions: Eva
İyi akşamlar kızlar bende nasip olursa mart annesi olacağım bugün doktorum glukofeni bıraktırdı sizde böyle bişey yaşadınız mı
Tebrikler canım umarım sağlıkla alırsın kucağına.. bende de insülin direnci var ve hamileliği öğrendiğim gün ilacı bıraktım. Bu ilaç kan yoluyla bebeğe geçiyormuş o nedenle bıraktırıyorlar. Hamilelik şekeri gelişirse insülin başlıyorlarmış. İnsülin bebeğe geçmiyormuş çünkü.

Kızlar bugün ilk bulantımı yaşadım istifra ettim azcık da afedersiniz insan bunun icin mutlu olabiliyormuş cok ilginc
Ay bende hiç yok bulantı ya arada bir hafif geliyor yemeği içim almıyo sonra geçiyor acaba olmıcak mı ki

Merhaba kızlar ☺ Bende yeni gebe olduğumu öğrendim. Sizlerden de kasık ağrısı hatta bazen bir şey saplanır gibi bir kaç saniye ağrısı olan var mı ? Bazen endişe etmiyor değilim.
Canim cok normal cok yasadim ben arada saplanma gibi arada adet sancisi gibi arada damar atmasi rahim agrisi falan gogus hassasiyeti alıs yani tedirgin olma

Canim cok normal cok yasadim ben arada saplanma gibi arada adet sancisi gibi arada damar atmasi rahim agrisi falan gogus hassasiyeti alıs yani tedirgin olma

Canım teşekkür ederim Sarı akıntım var ve yoğun az miktarda da çok açık kahverengimsi lekelenme. Progestan kullanıyorum umarım bir sorun olmadan hepimizin hamileliği ilerler.

Göğüs ağrısı zaten çok alışık olduğum bir şey normal zamanda da adet olmadan ağarırlardı. Şimdi ise bedenimden bağımsız hareket ediyorlar

Merhaba kızlar Bende yeni gebe olduğumu öğrendim. Sizlerden de kasık ağrısı hatta bazen bir şey saplanır gibi bir kaç saniye ağrısı olan var mı ? Bazen endişe etmiyor değilim.
Aynen bende de oluyor o canım bugünlerde daha az oluyo ama.bianda vuruyo sanki adet olcak gibi ama çok sürmeden normale dönüyorum.hatta artık agrı olmadgında kendimi kötü hissder oldum.annelik=delilik

Canım
Çok geçmiş olsun belki böylesi daha hayırlı olacaktır senin için

Memnun kaldığınız bi doktor varsa ismini alabilir miyim bide muayene nasıl?zekai tahirde 2-3 dakika icerde anca kaliyorsun su an kucuk diye baska yere gitmedim ama doktor ariyorum ozelde devlette farketmez
bende ilk kez gidicem pers gunu tuncay diye bi prof acikcasi orasi ek bina old icin hangi dr denk gelirse ona randevu aliyorum randevu ile gidiyorum pers sana atarim cnm nasil oldugunu bende en son kese 9 mm iken bebek yoktu daha karindan onu golbasi dev hasranesinde baktirdim simdi dedim doguma teşekküllü bi yere gideyim sonradan almiyorlar cunku takibe 28 haftaya kadar diye duydum 28. haftadan sinra bakmiyorlarmis orada takipli olmadigimiz icin

ilk bebegime klomen ve catlatma ignesi tedavisiyle kavustum. Gercekten zor bir surec yasamayan bilmez. Her bekleyene versin Allah
amin cnm bende klomen catlatma oldum o ay olmadi bi sonralu aya su an 3.5 yasinda olan kizima hamile old ogrendim megerse o ilaclar bi kac ay vucutta kaliyor etki gosteriyormus oyle dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…