Bu aylar kullanmak için erken değil mi?Ben weleda diye bi markanin yagini aldim, yurtdisinda yasiyorum, kesin turkiyede de vardir ama nerde bulunur emin değilim. Ilk hamileliğimde turkiyedeydim, o zaman burts bees in mama bee catlak kremini kullandim doguma kadar, tek bi catlagim yok. Zeytinyagi da kullanilabilir, onemli olan deriyi nemlendirip esnekligini artirmak. Krem ya da yag hic farketmez. Bio oil kullanan da cok olmustu o donem, onlar da memnundu baya. Hangisini sürmek kolayina geliyorsa onu al gec bence.
Şunu merak ediyorum bu daha öncede oluyormuydu acaba yoksa hamilelikten snramı olmaya başladıBende de oyle
Bence hamilelikle alakalıŞunu merak ediyorum bu daha öncede oluyormuydu acaba yoksa hamilelikten snramı olmaya başladı
Bebe yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdilik bir kaç ay sonra ek olarak çatlak onleyıcı krem alıcamBu aylar kullanmak için erken değil mi?
Çok teşekkür ederimBen weleda diye bi markanin yagini aldim, yurtdisinda yasiyorum, kesin turkiyede de vardir ama nerde bulunur emin değilim. Ilk hamileliğimde turkiyedeydim, o zaman burts bees in mama bee catlak kremini kullandim doguma kadar, tek bi catlagim yok. Zeytinyagi da kullanilabilir, onemli olan deriyi nemlendirip esnekligini artirmak. Krem ya da yag hic farketmez. Bio oil kullanan da cok olmustu o donem, onlar da memnundu baya. Hangisini sürmek kolayina geliyorsa onu al gec bence.
Aksine, ne kadar erken baslarsan cildin o kadar esnek olur. Buyumeye basladiktan sonra cok gec, ozellikle cildin kuruysa catlamaya baslar. Benim ikinci olduğu icin muhtemelen gobegim daha da erken cikacak. Onlem almakta fayda varBu aylar kullanmak için erken değil mi?
Tebrikler canım umarım sağlıkla alırsın kucağına.. bende de insülin direnci var ve hamileliği öğrendiğim gün ilacı bıraktım. Bu ilaç kan yoluyla bebeğe geçiyormuş o nedenle bıraktırıyorlar. Hamilelik şekeri gelişirse insülin başlıyorlarmış. İnsülin bebeğe geçmiyormuş çünkü.İyi akşamlar kızlar bende nasip olursa mart annesi olacağım bugün doktorum glukofeni bıraktırdı sizde böyle bişey yaşadınız mı
Kızlar bugün ilk bulantımı yaşadımistifra ettim azcık da afedersiniz insan bunun icin mutlu olabiliyormuş cok ilginc
İkinci canım ilki kimyasaldı sayılır mı bilmemGözün aydın canımkaçıncı gebeliğin benim ilkte hemen başlamıştı bunda daha bişey yok
Doğuralım doğuralımMerhaba kuzum gel birlikte doğurcaz biz
Ay bende hiç yok bulantı ya arada bir hafif geliyor yemeği içim almıyo sonra geçiyor acaba olmıcak mı kiKızlar bugün ilk bulantımı yaşadımistifra ettim azcık da afedersiniz insan bunun icin mutlu olabiliyormuş cok ilginc
Canim cok normal cok yasadim ben arada saplanma gibi arada adet sancisi gibi arada damar atmasi rahim agrisi falan gogus hassasiyetiMerhaba kızlar ☺ Bende yeni gebe olduğumu öğrendim. Sizlerden de kasık ağrısı hatta bazen bir şey saplanır gibi bir kaç saniye ağrısı olan var mı ? Bazen endişe etmiyor değilim.
Canim cok normal cok yasadim ben arada saplanma gibi arada adet sancisi gibi arada damar atmasi rahim agrisi falan gogus hassasiyetialıs yani tedirgin olma
Aynen bende de oluyor o canım bugünlerde daha az oluyo ama.bianda vuruyo sanki adet olcak gibi ama çok sürmeden normale dönüyorum.hatta artık agrı olmadgında kendimi kötü hissder oldum.annelik=delilikMerhaba kızlarBende yeni gebe olduğumu öğrendim. Sizlerden de kasık ağrısı hatta bazen bir şey saplanır gibi bir kaç saniye ağrısı olan var mı ? Bazen endişe etmiyor değilim.
Çok geçmiş olsun belki böylesi daha hayırlı olacaktır senin içinMaaalesef gebeliğimin sonuna geldim sabahtan beri aralıksız ağlıyorum. Bugün keseyi görmek için doktora gittim. Daha önceden yazdıklarıma bakarsanız bundan önceki dış gebelikti ve açık ameliyat olmak zorunda kalmıştım. Bugün ise skar gebeliği yaşadığımı öğrendim. İlk defa duyuyorum. Kese var, bebeğin oluşacağına dair içinde belirti var . Fakat rahimde değil rağim ağzında. Eski sezeryan dikişimin olduğu yerde ve orada bebek büyümesi imkansızmış.çok nadir görülürmüş. Pazartesi sabah yatışım olacak. Kürtaj ve iğne tedavisi başlayacaklar. Fakat çok riskli bölgeymiş. Kürtaj esnasında kanama başlarsa açık ameliyata dönermiş ve rahmimi almak zorunda kalabilirlermiş. Duyduğumdan beri ağlıyorum. Gözlerim davul gibi oldu. İki kızım var rabbim onlara uzun ömür versin. Tabiki çok üzgünüm ama derdim şu an bebek değil artık. Allah beni çocuklarıma bağışlasın tek dileğim bu. Sizde dualarınızı eksik etmeyin.
bende ilk kez gidicem pers gunu tuncay diye bi prof acikcasi orasi ek bina old icin hangi dr denk gelirse ona randevu aliyorum randevu ile gidiyorum pers sana atarim cnm nasil oldugunu bende en son kese 9 mm iken bebek yoktu daha karindan onu golbasi dev hasranesinde baktirdim simdi dedim doguma teşekküllü bi yere gideyim sonradan almiyorlar cunku takibe 28 haftaya kadar diye duydum 28. haftadan sinra bakmiyorlarmis orada takipli olmadigimiz icinMemnun kaldığınız bi doktor varsa ismini alabilir miyim bide muayene nasıl?zekai tahirde 2-3 dakika icerde anca kaliyorsun su an kucuk diye baska yere gitmedim ama doktor ariyorum ozelde devlette farketmez
amin cnm bende klomen catlatma oldum o ay olmadi bi sonralu aya su an 3.5 yasinda olan kizima hamile old ogrendim megerse o ilaclar bi kac ay vucutta kaliyor etki gosteriyormus oyle dedi drilk bebegime klomen ve catlatma ignesi tedavisiyle kavustum. Gercekten zor bir surec yasamayan bilmez. Her bekleyene versin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?