2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhabalar benim sat 19 Haziran 19 Temmuz’da test yaptım 900 çıktı. Ptesi gidip tekrar yapacam. Üç ay önce bir düştüğüm var çok korkuyorum buna da bişey olursa die. Keseyi ne zaman görürüm acaba
kese karindan 2000 iken cat pat gozukuyor kisiye gore degisiyor 4000 ken bile gozukmedigi olmustu kizimda hatta dis gebelik deyip korkuttular sen haftaya pers gibi git cnm ancak gozukur bence dr alttan bakmiyorsa tabi

bende de korku var bir bucuk hafta once gittim en son 9 mm iken bebek daha yok 7 gun sonra gel deyince bos gebelikten korktum bende dedim gec gidicem simde pers neredeyse 8 haftalik olacak o zaman ins bebisi ve kalp atimini duyarim zaten hep kanamali ilacli hamilelikler yasiyorum bi de bos gebelik ile uzulmem ins korku var icimde

bende ayni durumdayım. Pazartesi gunu gittim en son bebek görünmüyordu. Hatta kendimi hamile degilmisim gibi hissetmeye basladim... Çarşamba randevum var devlette. İnşallah guzel seyler duyarız

bende ayni durumdayım. Pazartesi gunu gittim en son bebek görünmüyordu. Hatta kendimi hamile degilmisim gibi hissetmeye basladim... Çarşamba randevum var devlette. İnşallah guzel seyler duyarız
ins cnm sen benden once duyacaksin sevincli haberi sonra da ben duyarim ins

sizinle yakin dogum tarihimiz sizin de ikinci idi degil mi

Aynen bende de oluyor o canım bugünlerde daha az oluyo ama.bianda vuruyo sanki adet olcak gibi ama çok sürmeden normale dönüyorum.hatta artık agrı olmadgında kendimi kötü hissder oldum.annelik=delilik

doğru söylüyorsun sanırım olmamaya başlayınca ters giden bir şeyler mi var diye düşüneceğiz muhtemelen

Aynen bende de oluyor o canım bugünlerde daha az oluyo ama.bianda vuruyo sanki adet olcak gibi ama çok sürmeden normale dönüyorum.hatta artık agrı olmadgında kendimi kötü hissder oldum.annelik=delilik

doğru söylüyorsun sanırım olmamaya başlayınca ters giden bir şeyler mi var diye düşüneceğiz muhtemelen

Merhaba kızlar ☺ Bende yeni gebe olduğumu öğrendim. Sizlerden de kasık ağrısı hatta bazen bir şey saplanır gibi bir kaç saniye ağrısı olan var mı ? Bazen endişe etmiyor değilim.
olur çok normal bebeğinin yeri genişliyor benim 3. gebeligim ilk gebeligimde hatrliyorumda gece kasik kramplarina kalkiyordum nefesim kesiliyordu 2. Ve 3.de normal adet gidi gelip geciyor sanci sizilar

Memnun kalırsan bende bi giderim canım ankarada bildiğim doktor yok zaten özellerde de cocugun rizkini yiyorlar resmen,zekai tahirde de muayene cok kisa suruyor

Memnun kalırsan bende bi giderim canım ankarada bildiğim doktor yok zaten özellerde de cocugun rizkini yiyorlar resmen,zekai tahirde de muayene cok kisa suruyor

Bebe yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdilik bir kaç ay sonra ek olarak çatlak onleyıcı krem alıcam
Ben daha önce kakao yağı ve bebeyagi kullanmıştım geçen oğlumun elleri yara olmuştu hindistancevizi yagi almistim acaba onu mu kullansam diyorum ilerleyen aylarda

Kizlar, ilkini sezeryanla dogurup ikincide normal denemeyi dusunen var mi? Bu konuda kafam cok karisik, ilk dogumun uzerinden 3 sene gecti, tabi ki dikislerin durumunu zaman yaklasinca doktor degerlendirecektir ama ne bileyim kafamda deli sorular

Kızlar bende sizler gibiyim belirtiler kesilince acabalar başliyor bende?
Zaten bende sabit belirti olarak adet agrisi seklinde kasik agrilari ve rahime vuran,uyku isteği.
Bunlar arada kayboluyor endise etmiyor değilimYarin yine doktora gidicem.Rubella,toxoplasma testlerini devlet yapiyor mu tam bilmiyorum.
Forumu araştırdım biraz kimi hastaneler yapiyor kimisi yapmiyor denmiş,kimiside arastirma hastaneleri yapıyor demiş.Yarin bir şansımı denicem özele o kadar para dökmeye gerek yok.
Birde size birşey sorucam beta hcg sonucuna göre çikan hamilelik haftasi kesinmidir.Ultrasonla farklilik olabiliyor mu?

Canım merhaba testleri devlet yapıyor. Devlet hastanesinde kadın Doğuma gebe kalmadan önce gittiğimde bakalım demişti yapmıştı.
Beta ile ultrason ile farklılık olmuyor diye biliyorum. Sadece yumurtlaman eğer geç olmuş ise ultrason ile bakıldığında gebelik arkadan geliyor gibi gözükebilir.
Ben geç yumurtladığım için 7 haftalık olması gerekirken 6 haftadan gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…