2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende iyiyim şükür cnm ☺
baslicm insallah bu haftadan sonra herseyi bi kere de alırım.
zaten yatak ve bebek arabasini dogumdan sonra alcam çabuk hallederim yani.
Aynen canım onlar zaten doğduktan sonrada alınır. İlk etapta kıyafetini, battaniyesini, küvetini falan bile alsan yeter yani.

Ben yine istifra ettim. Kizimda hic boyle olmazdi. Birkac hafta olmuyor sonra oluyor anlamadim neden oluyor
Canım sıkıntıdan da oluyor olabilir. Zor bir süreç yaşıyprsun kızının hastalıkları, bebek vs. Midene vuruyor olabilir. Rabbim kolaylık sağlasın inşallah.

Aynen canım onlar zaten doğduktan sonrada alınır. İlk etapta kıyafetini, battaniyesini, küvetini falan bile alsan yeter yani.
Kuvet almayi dusunmuyorum ben. Ne biliym gereksiz geliyo ama. Dusa esimin ya da benim kucagimda gireriz, birimiz de fiskiyeyle suyu tutsa die dusundum ama

Kızlar bugün 3-4 defa sol kasığıma bir ağrı saplandı 2-3 saniye ve geçti. Sonra akıntım falan geldi. Neler oluyor acaba?
Ay biran doğurcakmış gibi hissettim korktum
Resmen 28.hafta bana işkence oldu ya 29.haftaya girdik bakalım inşallah daha güzel geçer gerçi bu ağrılarla zor.

Kuvet almayi dusunmuyorum ben. Ne biliym gereksiz geliyo ama. Dusa esimin ya da benim kucagimda gireriz, birimiz de fiskiyeyle suyu tutsa die dusundum ama
Fıskıyeyle suyu tutmak riskli canım bence. Biranda sıcak veya soğuk su gelebilir. Bilmiyorum sizin banyo sıcak su durumu nasıl ama bizim ılık ayarı soğuğa yakın oluyor yada sıcak oluyoe çocuk o sıcaklığa dayanamaz mesela. Kovada ılıştırıp duşakabinde yıkamak daha iyi olabilir.

Sicaklik ayarinda bi sorun yok canim. Ama kova da iyi fikir. Ben sadece gereksizce bi suru malzemeyle evi doldurma fikrinden uzagim. Kullanisli naylon kuvetler evet ama birkac ay icin yer kaplasin sagda solda da istemedim.

Bende 28-30 u gozler haldeyim. Psikolojik olarak korkuyorum ne de olsa galiba. Daha fazla dikkat gerekecek. Ben o haftalarda yalniz kalacagim evde, yemek fln da bana dusecek ya Allah yardimcimiz olsun hepimizin en diyim. Ins gonlume gore bi kadin bulabilirim de

Su o sekilde tazyikli olur canim, isisini da ayarlamak zor olur. Kuvet istemiyorsan, en azindan suyu ayarlamak icin kova ve masrapa alıp biriniz tutar biriniz dokersiniz.

Ayyyy coook sukurrr ne ignesi vurdular canim biliyormusun ismini duzenli kullanacagin bir ilac varmi yada igne? Yoksa sancilaninca mi gideceksin? Sen ne guzel basta onlemini aldin.. oyle dusun...
haftada bir prolutan depot diyr bir iğne vurulcam çok kasılmam olduğunda da nidicard kullanıcakmış ve günde iki kez progestan 200mglik
Kasılma nasıl oluyor hissedilmeyen sancı nstde nasıl çıkabiliyor?ilkinde yaşamadım şimdi de hiç duymadım.İnşallah bir daha sıkıntı olmaz.
inşallah da yaşamazsın canım kasılma dediğimiz şey rahim kasılıyormuş bebeği yukarı cildine yakın bir yerde sertleştirip çıkık hale getiriyor. Sen bebeğin sertleştiğinden anlıyorsun ama rahmin kasılmış oluyor. O kasılma anında sancı oluyor doğum sırasında. Daha öncede kasılmada nst ye bağlanmıştım hiç sancı çıkmamıştı ama bu sefer ki kasılmalar sancılıymış ben sadece cildim gerginlikten yırtılcak gibi hissettim yukarı çıktıkca. Ağrı eşiğimde düşük oysa ki
İnşallah bekler bebiş canım ya cok şaşırdım. Bir anda mi oldu agir iş yaptın mı
amin canım yok hiç bişi yapmadım işe git gel yemek ye uzan hiç bir iş yapmadım bu hafta yemek bile. Perşembe akşam oldu 15 dk da bir 3 kez sonra saatte 1 2 kez cuma akşamı saatte bir 2 kez oldu ve gece uyurken bir kez uyandırdı. Dr a mesaj attım gel dedi. Sonra perşembe niye gelmedin diye kızdı. Hiç birini önemsememezlik yapma dedi.
ne güzel canım inşallah bende görürüm o haftaları

Mesaj atan etiketlemediğim herkese teşekkür ederimm

Sicaklik ayarinda bi sorun yok canim. Ama kova da iyi fikir. Ben sadece gereksizce bi suru malzemeyle evi doldurma fikrinden uzagim. Kullanisli naylon kuvetler evet ama birkac ay icin yer kaplasin sagda solda da istemedim.
Benimde annem aldı seti ama ucuz birşey aldırdım iş görmesi için sonrasında ihtiyacı olan birine veririm gider. Dediğin gibi kalabalıl oluyor.

Benim de bel agrim devam ediyor, arada alttan da kemigime agri giriyor. Bugun nedense iyice artti. Yarin sabah giderim diyodum da esim de doktor niye acile gitmedin diyecek gel bugun gidelim diyor.
Bizim cuceye tiyatro bileti almıştık, bi saat sonra ona gidicez, ordan cikista gidicem hastaneye. Simdi gitsem nerden baksan 2 saatten once cikamam, aksama dogru gideyim bari dedim.

Bence öyle zor olur tecrübeme dayanarak söylüyorum suyun sıcaklığını ayarlamak zor olur çok minik oluyor öyle kucakta yıkabileceğinizi sanmıyorum küvette file üzerine yatırıp çok rahat yıkarsın

Bu arada derdin yer sıkıntısı ise katlanan kuvetlere bakabilirsin, yaza cocuklar daha rahat oturuyor olcak, doldurusun suyu kopugu kendi de cip cip oynar icinde. Sicak havada seviyorlar suda oynamayi.
Aa bak bunu duymamistim bi bakiym. Ayy ne tatli oynar hemde demi ben de azcik sıkıstiririm o sirada ses etmez suyun icine yuzen ordek de koyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…