2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Şua bebekle degil ama kizimla ilgilenecek elbette. Bunaliyorum ediyorum dedikce bana sinir basiyor ben ne yapayim diye. Bakalim neler yasancak bu defa

Bende bu son iki haftadır alttaki bebeğin hareketlerini sanki çıkacakmış gibi hissediyorum, rahim boyunda da kısalma var bakalım ne kadar dayanacaklar.
34 leri bulsaydim rahatlayacaktim
İnsallah hepimiz gorelim canim. Bir arkadasim cok erken haftalarda 3 cmle serklaj olmustu. Sonra bebek zamanini doldurdu. Yine baska bir arkadasimda cok erken dogum yapti ama masallah oglan cin gibi 2 yasina geliyor

Kizlarrrr bakin ne ogrendim.
Ilk kez duydum, memede mama yazin.
Memeden kopmadan, hem sutunuzun artmasini hem de bebegin karninin doydugu bi yontem

Biz bunu hastanede 2.gun yaptik canim yeni dogan hemsiresinden oglum cok.aglayinca mama istemistim niye emmedigini sordu emdi ama doymadi diyince boyle bisey getirdi mama minik tek kullanimlik biberonda incecik busekilde serumla ustundeki korumadan deldi hem memeden hem ondan ceksinki sutun cogalsin dedi 2gun oyle ilave verdim eve ciktigimizda cok şükür hic mama almadik

Ne mutlu ya ben ilk kez karsilastim bole bi seyle.

İyiyiz canım sen nasılsın?
Miniklerinede yavaştan başla bence canım. Sıkıntılarımız çoğalıyor. Ben heran doğurcakmış gibi hissediyorum nedense.

Reactions: Eva
İyiyiz canım sen nasılsın?
Miniklerinede yavaştan başla bence canım. Sıkıntılarımız çoğalıyor. Ben heran doğurcakmış gibi hissediyorum nedense.
Bende iyiyim şükür cnm ☺
baslicm insallah bu haftadan sonra herseyi bi kere de alırım.
zaten yatak ve bebek arabasini dogumdan sonra alcam çabuk hallederim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…