Biz ilk bebekte bir hafta falan anneler yanımızda oldu. Sonrası anne baba biz ilgilendik. Eşim çalışmaya başladı ben izindeydim ama hep ilgilendi. Yani ben ihtiyaç duyduğumu belli ettim. Şimdi 10 günlük babalık iznini kullanacak sonra tekrar çalışmaya başlayacak. Ama yemek falan bir şeylerde yardımcı olur üzerine düşen sorumluluğu her zaman alır. Asla yapamazsın sen bırak denmemeli zaten öyle yapınca aradıkları şey hemen işlerine gelir. Hayırlısı hepimiz için hayat arkadaşı sonuçta bizimle aynı hayatı paylaşmayacaksa ne hali varsa görsün. Ben katlanamam ilgisiz haline
Kizlar dedimi bilmiyorum ama kan degerin dusuk ilac kullanıyormusun
günde bir defa kullanıyorum günde iki kullanmaya başlıcam bende inş yükselirKan ilacı kullanıyor musun. Günde iki defa kullanılmalı bu değere göre. Benimde böyleydi 1 ayda yükseldi
Bende bu son iki haftadır alttaki bebeğin hareketlerini sanki çıkacakmış gibi hissediyorum, rahim boyunda da kısalma var bakalım ne kadar dayanacaklar.Dunden beri karnim one sivrildi sanki birde asagi dustu gibi geliyor banada
Ne kadar kisalma var ki ?Bende bu son iki haftadır alttaki bebeğin hareketlerini sanki çıkacakmış gibi hissediyorum, rahim boyunda da kısalma var bakalım ne kadar dayanacaklar.
34 leri bulsaydim rahatlayacaktim
29 mm den 27 lere düşmüşNe kadar kisalma var ki ?
Hmmm.. dr ne oneriyor bunu onlemek adina29 mm den 27 lere düşmüş
sabah akşam progestan alıp, sürekli uzanmama rağmen
Doktor demeden kendin içme. Belki ilaci degistirir ya da iğne falan verirgünde bir defa kullanıyorum günde iki kullanmaya başlıcam bende inş yükselir
İnsallah hepimiz gorelim canim. Bir arkadasim cok erken haftalarda 3 cmle serklaj olmustu. Sonra bebek zamanini doldurdu. Yine baska bir arkadasimda cok erken dogum yapti ama masallah oglan cin gibi 2 yasina geliyorBende bu son iki haftadır alttaki bebeğin hareketlerini sanki çıkacakmış gibi hissediyorum, rahim boyunda da kısalma var bakalım ne kadar dayanacaklar.
34 leri bulsaydim rahatlayacaktim
Kizlarrrr bakin ne ogrendim.
Ilk kez duydum, memede mama yazin.
Memeden kopmadan, hem sutunuzun artmasini hem de bebegin karninin doydugu bi yontem
Ne mutlu ya ben ilk kez karsilastim bole bi seyle.Biz bunu hastanede 2.gun yaptik canim yeni dogan hemsiresinden oglum cok.aglayinca mama istemistim niye emmedigini sordu emdi ama doymadi diyince boyle bisey getirdi mama minik tek kullanimlik biberonda incecik busekilde serumla ustundeki korumadan deldi hem memeden hem ondan ceksinki sutun cogalsin dedi 2gun oyle ilave verdim eve ciktigimizda cok şükür hic mama almadik
İyiyiz canım sen nasılsın?merhaba hanımlar Nasılsıniz?
Ne zamandır yazamadım, benim kaburga ağrılarım hala çok kötü. Oturamiyorum bile rahat. kendim için alış verise başladım. tamamlanincada hayırlısiyla miniklerime başlıcam.Henüz onlar için bi çorap bile almadim
Eki Görüntüle 2562961
Kan tahlilime bakar mısınız değerlerim nasil
Kız senin ikiz mi ay aman yarabbi maşallah maşallah Allah bağışlasın canimmIki doktora gittim. Ikisinin olcumunde 80 gr fark cikti. Birine gore zayif birine gore tombik gorunuyor. Altta yazan gramajla ayniya geliyor ortalamasi
Sınırdan aşağı inmedigi için suan aynı şekilde devam etcm cnm.Hmmm.. dr ne oneriyor bunu onlemek adina
Ay yokKız senin ikiz mi ay aman yarabbi maşallah maşallah Allah bağışlasın canimm
her gün bir tane alıyorum ama yetersiz geliyor demek ki:/Kan ilaci aliyormusun canim normalde ? Gecn ay benimki 11di simdi 12ye cikmis mesela ilaçla ama duzenli icmedim aklima geldikce aldim
Anladim. Nasilsa annen yardimci da oluyormus ne mutlu sana. Tadini cikar.Sınırdan aşağı inmedigi için suan aynı şekilde devam etcm cnm.
Ne mutlu ya ben ilk kez karsilastim bole bi seyle.
Bende iyiyim şükür cnm ☺İyiyiz canım sen nasılsın?
Miniklerinede yavaştan başla bence canım. Sıkıntılarımız çoğalıyor. Ben heran doğurcakmış gibi hissediyorum nedense.
Aynen cnm çok şükür bu haftalara kadar geldik Rabbim yardım ediyor.Anladim. Nasilsa annen yardimci da oluyormus ne mutlu sana. Tadini cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?