Canim bunu seni kastaderek yazmisim, sinirden elim ayagim dolanmisKocani seviyorsundur tmm fln ama nolur ben evdeki sef bicagiyla, adinin ilk birkac harfini kaziyim kocanin bi yerlerine
allaaam kanim dondu okurken. Bunlari unutamaman o ladar normal ki. Zor bi donem gecirmisssin, bu sefer ipleri siki siki tut ya da boynuna dola
Iki doktora gittim. Ikisinin olcumunde 80 gr fark cikti. Birine gore zayif birine gore tombik gorunuyor. Altta yazan gramajla ayniya geliyor ortalamasiTeşekkür ederim canım hayırlısıyla sağ salim doğururuz inşallahsenin bebikto ne durum da kaç gram olmuş:))
insallahh canimm allah daha guzellerini sana nasip etsin...
yazdiklarini okudum ve ben sok oldum!! bizim ilk bebegimiz ve esim sakayla karisik dogduktan sonra benle isin yok ilk 40 gun ben gezerim vs vs diyordu.. cevresindeki herkesde bebegi o donemde anlamazsin agucuk mugucuk yapinca anlarsin demisti.. o da kendine yer yapiyordu bak oyleymis ben de gezerim napicam evde vs diye... bende sirayla kv ve annem kalicakti ben istemistim.. ama simdi yasananlari okuyunca anladimki yanlis dusunmusum... onada sorumluluk verip bebegin buyume surecine dahil etmek lazim mis... allahim hepimizin o donemde yardimcisi olsun.. lohusa halimizle birde bu densizlikleri hic birimize yasatmasin...
Oğlumda bende de aynı haftada sancı çıkıp hastaneye yatışım yapılmıştı. Ve hiç kasılma falan bilmiyordum o zamanlar. Belki de yaşıyordum da karın setleşmesini, dikkatimi çekmiyordu. Sadece bacak aralarımda ağrı çok, yürümekte zorlanıyorum dediğim için nst istemişti dr. Ve sancım çıkmıştı. 2-3 hafta nst sancıları sürdü. Tabi bu süreçte bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı, dil altından nidilat adında bir ilaç verdiler ve çok şükür sancım zamanla kesildi. Üstelik benim 1cm açılmam vardı. Fakat hemen doğum iznine çıktım, hep evde yattım, yürüyüşüm bile evde odadan odaya geçişten ibaretti. 38.haftada hava koşullarının kötü olması ve bebeğin de gittikçe irileşmesi dolayısıyla mecburen sezeryan kabul edip doğum yaptım. Belki de 40ı bile beklerdi yani. Fakat yaşadığım ilçede kadın doğumcu olmadığı için, kar da yolları dönem dönem kapadığı için riske atmak istemedik. Normal doğum da hep içimde uhtedir ama en başı sağlık tabiiiPerşembeden beri bebeğin sertleşmesi arttı canm 15 dk da bir sertleştiği oldu yorgunluktan olmadığını anladım artık bu sabah mesaj attım dr a kontrole gel bugun dedi nst ye bağlandım 100 çıktı sancı. Dr çok şaşıırdı yatrdılar sancı önleyici iğne ve serum takıldı. Avantajım rahim hala kapalı açılma yok.
Bende çocukken çok zayifmisim. Herseyi denemişler. 3. Sinifta 27 kg ile apandisit ameliyati oldum. O narkozlardan ilaclardan sonra hizli kg aldim. Ve oyle de sürdü maalesef. Kizim hastalanmasa zayif olmasi muhim degil aslında. Ama heo yazdim burda da sürekli hastalaniyor bagisikligi cok cok düşükYemek konusunda ben de yemezmişim küçücük küçükken.Annem beni doktor doktor gezdirmiş.Sonunda bir doktor sağlığı yerinde çocuğun zorlamayın bırak aç kalsın demiş.Bir gün bırakmışlar beni aç.Gece annem sese kalkmış mutfakta kuru ekmek bulmuşum kemiriyormuşumHiç unutmam beşinci sınıfta 28 kiloydum.Kızım ikinci sınıfta 32 kiloydu Kardeşim tombik olunca ben batıyordum zayıf olarak herhalde.30 yaşından sonra bir başladım kilo almaya durdurabilene aşk olsun.Anne tarafım zayıf baba tarafım kilolu.Sonradan babaya çektim
Netrofil 80 çıkmış sınırı 70 sizin nasıldı acaba çok mu yuksekEki Görüntüle 2562961
Kan tahlilime bakar mısınız değerlerim nasil
Mesajlarin daha devami var. Beni çalıştırıp cocuklari koye gonderecekmis. Hemde kendi oyle büyüdüğü halde, zorlukları yasadiklari halde bu dusunce varmis yaniCanım yaşadıkların hiç kolay değil. Hele o şekilde mesajları okuyunca insan ne yapsın. Neresinden tutsan sorun çıkaracak şeyler. Eşin cahilce davranmış düşüncesizliği olmuş belli. Arkadaş ortamında belki kendini ispatlamaya falan çalışmış. Ama çocuk işi şakaya gelir birşey değil bunun ciddiyetine varamamış. Eş evde çocuk baksın biz gezeriz tozarız. Bilmiyorum Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermesin . Benim için çok ağır . Asla kaldıramam.Sen güçlü bir insansın belli.
Ben bu defa da sutum hemen gelmezse kasikla vermeyi dusunuyorum hemen biberonla vermek istemiyorumKizlarrrr bakin ne ogrendim.
Ilk kez duydum, memede mama yazin.
Memeden kopmadan, hem sutunuzun artmasini hem de bebegin karninin doydugu bi yontem
Vitamin falan veriyor musun canim, bagisikligini destekleyecek biseyler alsa daha iyi olur sanki. Bi de 2-3 yas arasi en cok hastalandiklari donem bence, kizim 3u gecince cok sukur daha iyi gitmeye basladi. 2 yasindayken yasadigimiz orta kulak iltihabinin haddi hesabi yokken dilimi isirayim daha hic olmadi bu sene.Bende çocukken çok zayifmisim. Herseyi denemişler. 3. Sinifta 27 kg ile apandisit ameliyati oldum. O narkozlardan ilaclardan sonra hizli kg aldim. Ve oyle de sürdü maalesef. Kizim hastalanmasa zayif olmasi muhim degil aslında. Ama heo yazdim burda da sürekli hastalaniyor bagisikligi cok cok düşük
Kizlar dedimi bilmiyorum ama kan degerin dusuk ilac kullanıyormusunEki Görüntüle 2562961
Multivitamin kullaniyoduk bayadir ama iyi bir suruo degil sanirum bitirince nutrigen alicam. Enterogermina veriyorum gunde bir tane, balik yagi veriyorum ekimden beri. Sanirim demiri dustu. Cunku 4 gundur ustah tamamen gitti. 3 ayda 5 kez falan kan verdiVitamin falan veriyor musun canim, bagisikligini destekleyecek biseyler alsa daha iyi olur sanki. Bi de 2-3 yas arasi en cok hastalandiklari donem bence, kizim 3u gecince cok sukur daha iyi gitmeye basladi. 2 yasindayken yasadigimiz orta kulak iltihabinin haddi hesabi yokken dilimi isirayim daha hic olmadi bu sene.
Sebze bizim zilli de yemiyor, ha ben de sevmiyorum. Annem kucukken babamla bana bi hafta yemek yapmamisti sirf bu yüzden, yine de yemedik o sebzeleri31 yasindayim hala sebze yemiyorum. Zorla olmuyor yani.
Rahmin normale gore asagida olabilir benim gobek yukari bakiyor zaten eskiden dr rahmin normale gore yukarida demistiKizlar ya bana karnim cok asadaymis gibil geliyo. Sizinkiler nasıl. Bebegimin hareketleri falan iyi ama gobegim cok asada sanki dogurcak gibi duruyorum
Biz ilk bebekte bir hafta falan anneler yanımızda oldu. Sonrası anne baba biz ilgilendik. Eşim çalışmaya başladı ben izindeydim ama hep ilgilendi. Yani ben ihtiyaç duyduğumu belli ettim. Şimdi 10 günlük babalık iznini kullanacak sonra tekrar çalışmaya başlayacak. Ama yemek falan bir şeylerde yardımcı olur üzerine düşen sorumluluğu her zaman alır. Asla yapamazsın sen bırak denmemeli zaten öyle yapınca aradıkları şey hemen işlerine gelir. Hayırlısı hepimiz için hayat arkadaşı sonuçta bizimle aynı hayatı paylaşmayacaksa ne hali varsa görsün. Ben katlanamam ilgisiz halineKesinlikle başı boş birakma. Ben ona iyilik yaptım sandim asil kotulugu kendime yapmisim kendimi degersiz kılarak. Hadi geceleri uyandirilmayabilirler cok önemli birsey olmadıkça. Ama calisan annelere söylüyorum siz uykusuz kaliyosaniz birakin onlarda kalsin.
Kan ilacı kullanıyor musun. Günde iki defa kullanılmalı bu değere göre. Benimde böyleydi 1 ayda yükseldiEki Görüntüle 2562961
Benim aşağıda değil. Hatta baya yukarda kaburgama değiyor ve baya ağrı yapıyor. Ama karnı çok aşağıda olan hamileler görüyorum sanırım yapısal bir durum. Tabi doktorun daha iyi bilir sor istersenKizlar ya bana karnim cok asadaymis gibil geliyo. Sizinkiler nasıl. Bebegimin hareketleri falan iyi ama gobegim cok asada sanki dogurcak gibi duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?