2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim bunu seni kastaderek yazmisim, sinirden elim ayagim dolanmis Amine Busra

Kesinlikle başı boş birakma. Ben ona iyilik yaptım sandim asil kotulugu kendime yapmisim kendimi degersiz kılarak. Hadi geceleri uyandirilmayabilirler cok önemli birsey olmadıkça. Ama calisan annelere söylüyorum siz uykusuz kaliyosaniz birakin onlarda kalsin.

Oğlumda bende de aynı haftada sancı çıkıp hastaneye yatışım yapılmıştı. Ve hiç kasılma falan bilmiyordum o zamanlar. Belki de yaşıyordum da karın setleşmesini, dikkatimi çekmiyordu. Sadece bacak aralarımda ağrı çok, yürümekte zorlanıyorum dediğim için nst istemişti dr. Ve sancım çıkmıştı. 2-3 hafta nst sancıları sürdü. Tabi bu süreçte bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı, dil altından nidilat adında bir ilaç verdiler ve çok şükür sancım zamanla kesildi. Üstelik benim 1cm açılmam vardı. Fakat hemen doğum iznine çıktım, hep evde yattım, yürüyüşüm bile evde odadan odaya geçişten ibaretti. 38.haftada hava koşullarının kötü olması ve bebeğin de gittikçe irileşmesi dolayısıyla mecburen sezeryan kabul edip doğum yaptım. Belki de 40ı bile beklerdi yani. Fakat yaşadığım ilçede kadın doğumcu olmadığı için, kar da yolları dönem dönem kapadığı için riske atmak istemedik. Normal doğum da hep içimde uhtedir ama en başı sağlık tabiii

Bende çocukken çok zayifmisim. Herseyi denemişler. 3. Sinifta 27 kg ile apandisit ameliyati oldum. O narkozlardan ilaclardan sonra hizli kg aldim. Ve oyle de sürdü maalesef. Kizim hastalanmasa zayif olmasi muhim degil aslında. Ama heo yazdim burda da sürekli hastalaniyor bagisikligi cok cok düşük

Mesajlarin daha devami var. Beni çalıştırıp cocuklari koye gonderecekmis. Hemde kendi oyle büyüdüğü halde, zorlukları yasadiklari halde bu dusunce varmis yani

Vitamin falan veriyor musun canim, bagisikligini destekleyecek biseyler alsa daha iyi olur sanki. Bi de 2-3 yas arasi en cok hastalandiklari donem bence, kizim 3u gecince cok sukur daha iyi gitmeye basladi. 2 yasindayken yasadigimiz orta kulak iltihabinin haddi hesabi yokken dilimi isirayim daha hic olmadi bu sene.
Sebze bizim zilli de yemiyor, ha ben de sevmiyorum. Annem kucukken babamla bana bi hafta yemek yapmamisti sirf bu yüzden, yine de yemedik o sebzeleri 31 yasindayim hala sebze yemiyorum. Zorla olmuyor yani.

Multivitamin kullaniyoduk bayadir ama iyi bir suruo degil sanirum bitirince nutrigen alicam. Enterogermina veriyorum gunde bir tane, balik yagi veriyorum ekimden beri. Sanirim demiri dustu. Cunku 4 gundur ustah tamamen gitti. 3 ayda 5 kez falan kan verdi

Kizlar ya bana karnim cok asadaymis gibil geliyo. Sizinkiler nasıl. Bebegimin hareketleri falan iyi ama gobegim cok asada sanki dogurcak gibi duruyorum

Biz ilk bebekte bir hafta falan anneler yanımızda oldu. Sonrası anne baba biz ilgilendik. Eşim çalışmaya başladı ben izindeydim ama hep ilgilendi. Yani ben ihtiyaç duyduğumu belli ettim. Şimdi 10 günlük babalık iznini kullanacak sonra tekrar çalışmaya başlayacak. Ama yemek falan bir şeylerde yardımcı olur üzerine düşen sorumluluğu her zaman alır. Asla yapamazsın sen bırak denmemeli zaten öyle yapınca aradıkları şey hemen işlerine gelir. Hayırlısı hepimiz için hayat arkadaşı sonuçta bizimle aynı hayatı paylaşmayacaksa ne hali varsa görsün. Ben katlanamam ilgisiz haline

Kizlar ya bana karnim cok asadaymis gibil geliyo. Sizinkiler nasıl. Bebegimin hareketleri falan iyi ama gobegim cok asada sanki dogurcak gibi duruyorum
Benim aşağıda değil. Hatta baya yukarda kaburgama değiyor ve baya ağrı yapıyor. Ama karnı çok aşağıda olan hamileler görüyorum sanırım yapısal bir durum. Tabi doktorun daha iyi bilir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…