- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Kuzum evde de durmuon kipir kipir bari, 5-10 dk cik da gozun gonlun acilsin.Mandanin bebisine deniyor kuzucukofff aynen oylee kosturmadan yemek yemekte aklima gelmedi inan... ya hafta sonu olmus nasil olsa disari cikaniyoz bari bisiler yapalim dedim istedigim gibi işte ilerlemiyor o zaman uzuluyorum...
Bugun mu gittin doktora ben geri sayfalari okuyamadim valla hatta geceden de bayagi var ama okuyamadim kosusturmadan... 80 gram dusuk ciksa insanin cani sikiliyor halbuki normall ama biz biraz toparlak istedigimiz icin... cunku Allah korusun ama ne zaman gelecegi belli olmaz diyerektenIki doktora gittim. Ikisinin olcumunde 80 gr fark cikti. Birine gore zayif birine gore tombik gorunuyor. Altta yazan gramajla ayniya geliyor ortalamasi
Wc de dışında kalkmıyor musun? Peki oturuyor musun de ne dedi. Uzanırken hep yan mo uzanıyorsun ?Benim erken doğum riskim olduğu için ayağa kalkmamam gerekiyormuş canım o yüzden internetten alcam galiba, haftaya başlarım yavaş yavaş galiba. Birkaç da hediye gelmişti onlara da göz atıp eksikleri çıkarırım
Nolur nolmaz die tombik istiyoruz kuzum orasi oyle de. Ben bi arkadasa yazdim, kac gr bebek die sordu da. Cihazlara guven olmuyor die anlattim, cuma gunu rutin iki farkli kadin dogumcuda randevum vardi, biri baska gr biri baska gr olctu de ondan.Bugun mu gittin doktora ben geri sayfalari okuyamadim valla hatta geceden de bayagi var ama okuyamadim kosusturmadan... 80 gram dusuk ciksa insanin cani sikiliyor halbuki normall ama biz biraz toparlak istedigimiz icin... cunku Allah korusun ama ne zaman gelecegi belli olmaz diyerektenO bizdeki doktorlardada oyle cikmisti on gun sonra kontrole gittim gayet iyi dedi bayagida artmisti gramlari... bugun yemek sabah yedim onla duruyorum arada ictigim ihlamur ve iki mandalina... haplari sanki ac karna almisim gibi midem yaniyo... puuffss icim sikisiyorr... nese aklin kalmasin kuzum bebegin gayet iyi
Kocam hasta yatiyor.... ayy o hafta ici gidince ben daha rahat oluyorum yaKuzum evde de durmuon kipir kipir bari, 5-10 dk cik da gozun gonlun acilsin.
Malak da ogrendim sayendesaolasin
25 mm. Bunu bininci kez yazisim
Tmm hadi dinlen sende. Kuzulara selamKocam hasta yatiyor.... ayy o hafta ici gidince ben daha rahat oluyorum yaaraba ayagimin altindanin verdigi rahatlik gerci babamlardada varda neyse oyle yazacakta bisi bulamadim.. optum seni iyiseniz siz cok iyi
Tmmbida yaz beyin mi bıraktı bebek bende. Size işe giderken kapıyı kilitledim mi diye geri çıkıp bakıyorum diyorum
Yok anacım beyin yok bende artık
Valla yarın gene sorabilirim farkında olmadanTmmsen arada canin sikildikca sor, ben yazarim
Dün oldu bana ve dün senle aynıymışız. Sat 24 haziran. Sanki ishal olcakmışım gibi adet ağrısı gibi bişeydi. Bugün yok çok şükür. Bugün de karnımda bir şişlik nefes alamıyorum. Sertleşme farklıymış ama semsert karnım şu an.İyi akşamlar kızlar bu aralar karın ağrısı yaşayanınız var mıdır? Çok rahatsız edici değil ama 2-3 saattir bi karın ağrısı var çok yemişimde midem bağırsaklarım sıkıştırıyor gibi
Aynısı tam olarak ishal olacakmış gibi bir ağrıydıDün oldu bana ve dün senle aynıymışız. Sat 24 haziran. Sanki ishal olcakmışım gibi adet ağrısı gibi bişeydi. Bugün yok çok şükür. Bugün de karnımda bir şişlik nefes alamıyorum. Sertleşme farklıymış ama semsert karnım şu an.
Bir arkadaşımın oğlu öyleydi.İmmunoloji bölümüydü galiba bağışıklık için ona götürdü çocuğu daha iyi şimdi.Bir de çocukların bağışıklık sistemi dört yaşından sonra gelişiyormuş.Gerçekten de kızım dört yaşından sonra daha az hasta olmaya başladı.Bende çocukken çok zayifmisim. Herseyi denemişler. 3. Sinifta 27 kg ile apandisit ameliyati oldum. O narkozlardan ilaclardan sonra hizli kg aldim. Ve oyle de sürdü maalesef. Kizim hastalanmasa zayif olmasi muhim degil aslında. Ama heo yazdim burda da sürekli hastalaniyor bagisikligi cok cok düşük
Ben 2 sene kullandim. Kizim banyodan nefret ediyordu. Dusakabinde tutmak ne kelime elinden balik gibi kayip gidiveriyor. Bu yaz basladi dusakabinde yikanmaya. Tabi yine feryat figan. Simdi cozumu buldum lazimligin beyaz kısmını çıkarıp oturuyorum sesi cikmaz olduSicaklik ayarinda bi sorun yok canim. Ama kova da iyi fikir. Ben sadece gereksizce bi suru malzemeyle evi doldurma fikrinden uzagim. Kullanisli naylon kuvetler evet ama birkac ay icin yer kaplasin sagda solda da istemedim.
9nceden biraz buzlugunu doğranmış seylerle doldurabilsen ilk etapta isini gorur canimBende 28-30 u gozler haldeyim. Psikolojik olarak korkuyorum ne de olsa galiba. Daha fazla dikkat gerekecek. Ben o haftalarda yalniz kalacagim evde, yemek fln da bana dusecek ya Allah yardimcimiz olsun hepimizin en diyim. Ins gonlume gore bi kadin bulabilirim de
Ben de ilk kaşıkla vermiştim biberona alışmasın diye de kaşıkla alamıyor bebek.Çoğu dökülüyordu iyi de beslenemedi biberona geçtik.Bazı çocuklar ne güzel hem memeyi hem biberonu aynı anda içiyor.Çalışan anneler sağıp bırakıyorlar.İnşallah bu sefer mamayla uğraşmak zorunda kalmayız.Ben bu defa da sutum hemen gelmezse kasikla vermeyi dusunuyorum hemen biberonla vermek istemiyorum
Bizde alerji ve immunolojiye gidiyoduk. En son temmuzdaki randevumuza gidemedik. Yakinda hastane ile gorusmeye gidicemBir arkadaşımın oğlu öyleydi.İmmunoloji bölümüydü galiba bağışıklık için ona götürdü çocuğu daha iyi şimdi.Bir de çocukların bağışıklık sistemi dört yaşından sonra gelişiyormuş.Gerçekten de kızım dört yaşından sonra daha az hasta olmaya başladı.
Yemek yerken oturuyorum, bazen de çok kısa eğer çok bunalırsam. Soluma uzanıyorum çoğunlukla ama bazen sırt üstü de uzanıyorumWc de dışında kalkmıyor musun? Peki oturuyor musun de ne dedi. Uzanırken hep yan mo uzanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?