- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 103
- 38
Benim kızımda Mart başı demişti Şubat başı geldi bakalım bunu da Şubat ortası bekliyorum21 mayis ama gec dollenme dedi dr.ilk aylar oyle de gitti 29 subatta 40 bitmis oluyor benim
Ben 37 de gelsin istiyorum bakalim hayirlisi :)Benim kızımda Mart başı demişti Şubat başı geldi bakalım bunu da Şubat ortası bekliyorum
Benim allah kısmet ederse 3. cü olucak bana göre daha zor tabi bu kişiden kişiye değişir, öbür hamileliklerimde anlamıyordum bile ama bunda şimdiden zorluyor beni tek temennim zamanında doğmasıKızlar size iki sorum olacak. Birinci sorum 3. Yü doğuran var mı daha mı kolay olur. Bir de malum iki oğlum var sancıları ve do umun başlaması aynıydı. Önce suyum geldi sonra sancım başladı. Hatta ikinci de ağrısız 8 cm açıldı sancılar hep belime ve popoma vurdu. Kız farklı mı olur acaba bir de 3. Daha mı kolay olur kendimi mi teselli ediyorum
Ben de bitirdim, bebeğin bezi ve kendimin bir kaç eşyası kaldıBende tam tersini soyliyeyim o zaman benim gibi lohusa tacina kadar herseyi alip bitiren yokmu :) hersey alindi yikandi utulendi.bir tek kaynatip kutulara koyacagim urunler kaldi 32.haftada da dogum cantasini duzerim tamamdir :)
Evet o yüzden az ve sık yiyorum.Çabuk acıkıyorum çünkü her seferinde çok yersem yüz kiloyu bulurumKızlarrrrrr yemekten sonra sizde çok şişkinlik hissediyormusunuz ben patlicak gibi oluyorum yaaaaaa
Benim oluyor. Özellikle uzun süre aç kalıp sonra yediysem midem şişiyor. Ve uzanmam gerekiyor. Aslında az az sık sık yemek gerekiyor ama işten güçten istediğim gibi olmuyor her zaman. Cuma öğlen çok yedim midem patlayacak gibi oldu. O gün bir daha yemek yiyemedim. Sadece yatmadan biraz çerezle günü bitirdimKızlarrrrrr yemekten sonra sizde çok şişkinlik hissediyormusunuz ben patlicak gibi oluyorum yaaaaaa
Aynen resmen acıyor midem falan rahatsız oluyorum ekmeği azalttım mecburKızlarrrrrr yemekten sonra sizde çok şişkinlik hissediyormusunuz ben patlicak gibi oluyorum yaaaaaa
Peki hangi ilde dogum yaparsan, bi dusuncen var mi ?Yarindan sonra şukur illere geciyorum ben kizlar :)
Ya ben hala muallaktayım bu hfta neyi nerde alsam diye belirsem çok iyi olcak sankiInternetten alicagim ben bi suru seyi. Iki hafta kadar sonra gonderiyorlar ya anca. Bi de biz kibrista oldugumuz icin, bir hafta da burdaki kargo icin beklesem, direkt 3 hafta sonra gelir su an alsam bile. Haftaya ya da sonraki hafta alirim, su kv kp gitsin de.
Yeter ki tek derdimiz bu olsun ins. Nasilsa alinir hepsi bi gunde de.
Sen ne zman almayi dusunuyorsun canim
En iyisini yaparsın canım zaten şimdi acilleri alsan doğumdan snra diğerlerini alırsın.en önemlisi sağlıkla doğuralımda gerisi hallolurBenim erken doğum riskim olduğu için ayağa kalkmamam gerekiyormuş canım o yüzden internetten alcam galiba, haftaya başlarım yavaş yavaş galiba. Birkaç da hediye gelmişti onlara da göz atıp eksikleri çıkarırım
Aynen canım ben de öyle düşünüyorumEn iyisini yaparsın canım zaten şimdi acilleri alsan doğumdan snra diğerlerini alırsın.en önemlisi sağlıkla doğuralımda gerisi hallolur
Daha önce kalp atışı duran bebeğim var gerçi8. Haftadaydı o ama yinede bi tedirginlik oluyor.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dediğin gibi diğerleri bi şekilde hallolurSen neden baslamadin canım,
Ben riskli dönemi atlatmayi bekledim.
Önemli olan onların sağlıklı dogmalari hersey alınır canım üzülme. Ben pek takmıyorum açıkçası
Bende tam tersini soyliyeyim o zaman benim gibi lohusa tacina kadar herseyi alip bitiren yokmu :) hersey alindi yikandi utulendi.bir tek kaynatip kutulara koyacagim urunler kaldi 32.haftada da dogum cantasini duzerim tamamdir :)
Ben bitiremedimmmmBen de bitirdim, bebeğin bezi ve kendimin bir kaç eşyası kaldı
Yok o tehlikeli ya daha farkli bir sonuc cikarsaPeki hangi ilde dogum yaparsan, bi dusuncen var mi ?
Son hafta dogurdun dielim,07 antalya mesela, ilk tatilde oraya gitmek gibi ?
Bir küvet ve bir de küvet içi minder mutlaka al arkadaşım. Büyük kolaylık. Şimdi çok fonksiyonel küvetler falan var. Akerdeon gibi katlanıyor. Yerin yoksa düşünebilirsin. Benim oğlandan kalan iki tane olmasaydı açıkçası düşünürdüm onlardan almayıKuvet almayi dusunmuyorum ben. Ne biliym gereksiz geliyo ama. Dusa esimin ya da benim kucagimda gireriz, birimiz de fiskiyeyle suyu tutsa die dusundum ama
Benim kız 36 da gelmişti anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi bakalım hayırlısıBen 37 de gelsin istiyorum bakalim hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?