2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim allah kısmet ederse 3. cü olucak bana göre daha zor tabi bu kişiden kişiye değişir, öbür hamileliklerimde anlamıyordum bile ama bunda şimdiden zorluyor beni tek temennim zamanında doğması

Bende tam tersini soyliyeyim o zaman benim gibi lohusa tacina kadar herseyi alip bitiren yokmu :) hersey alindi yikandi utulendi.bir tek kaynatip kutulara koyacagim urunler kaldi 32.haftada da dogum cantasini duzerim tamamdir :)
Ben de bitirdim, bebeğin bezi ve kendimin bir kaç eşyası kaldı

Kızlarrrrrr yemekten sonra sizde çok şişkinlik hissediyormusunuz ben patlicak gibi oluyorum yaaaaaa
Benim oluyor. Özellikle uzun süre aç kalıp sonra yediysem midem şişiyor. Ve uzanmam gerekiyor. Aslında az az sık sık yemek gerekiyor ama işten güçten istediğim gibi olmuyor her zaman. Cuma öğlen çok yedim midem patlayacak gibi oldu. O gün bir daha yemek yiyemedim. Sadece yatmadan biraz çerezle günü bitirdim

Ya ben hala muallaktayım bu hfta neyi nerde alsam diye belirsem çok iyi olcak sanki

En iyisini yaparsın canım zaten şimdi acilleri alsan doğumdan snra diğerlerini alırsın.en önemlisi sağlıkla doğuralımda gerisi hallolur

Sen neden baslamadin canım,
Ben riskli dönemi atlatmayi bekledim.
Önemli olan onların sağlıklı dogmalari hersey alınır canım üzülme. Ben pek takmıyorum açıkçası
Daha önce kalp atışı duran bebeğim var gerçi8. Haftadaydı o ama yinede bi tedirginlik oluyor.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dediğin gibi diğerleri bi şekilde hallolur

Bende tam tersini soyliyeyim o zaman benim gibi lohusa tacina kadar herseyi alip bitiren yokmu :) hersey alindi yikandi utulendi.bir tek kaynatip kutulara koyacagim urunler kaldi 32.haftada da dogum cantasini duzerim tamamdir :)

Senin haftan onde canim normaldir bana bile bu kez gec kaldim gibi geliyor ,32 cok iyi cnta hazirlamk icin nolur nolmaz diye bende 32de yikamayi dusunuyorum :)

Kuvet almayi dusunmuyorum ben. Ne biliym gereksiz geliyo ama. Dusa esimin ya da benim kucagimda gireriz, birimiz de fiskiyeyle suyu tutsa die dusundum ama
Bir küvet ve bir de küvet içi minder mutlaka al arkadaşım. Büyük kolaylık. Şimdi çok fonksiyonel küvetler falan var. Akerdeon gibi katlanıyor. Yerin yoksa düşünebilirsin. Benim oğlandan kalan iki tane olmasaydı açıkçası düşünürdüm onlardan almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…