Demir ilacı alırken doktorum çay ve süt içme işe yaramaz demişti.Bunları çok tüketiyorsan yetersiz olabilir.her gün bir tane alıyorum ama yetersiz geliyor demek ki:/
Görümcem hemşire salgın var grip dedi mide bulantısı kusma ateş yapıyormuş.Aman dikkat zaten hamilelik zor.Ben zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorum.Canım sıkıntıdan da oluyor olabilir. Zor bir süreç yaşıyprsun kızının hastalıkları, bebek vs. Midene vuruyor olabilir. Rabbim kolaylık sağlasın inşallah.
Bence alınmalı, büyük rahatlik olurKuvet almayi dusunmuyorum ben. Ne biliym gereksiz geliyo ama. Dusa esimin ya da benim kucagimda gireriz, birimiz de fiskiyeyle suyu tutsa die dusundum ama
Sütü aksam içiyorum, demir ilacını sabah alıyorum ama çay içiyorum sabah, dikkat edeyim.Doktorum çayı limonlu iç demişti ama çay icmesemde olurDemir ilacı alırken doktorum çay ve süt içme işe yaramaz demişti.Bunları çok tüketiyorsan yetersiz olabilir.
Son adet tarihin neydi önde gidenlerdensin27 subata kadar gelmezse yeter artik dicem cikarin hergeleyi :) bende ara ara takvimi aciyorum bakiyorum bazen diyorum ne kadar cok var bazende birsey kalmamis diyorum sag salim atlatalim hepimiz ins su gibi gecsin gitsin.
Benim başta doktor iki kese var dedi.Ben şok ikinciye zar zor sekiz sene sonra karar verebilmişim zaten.Bir hafta yerde miyim gökte miyim sersem gibi dolaştım.İkiz olursa naparım diye.Sonraki kontrolde bir kesede bebek yoktu.Sonradan da üzüldüm bir anda üç çocuğum olacaktı diye.Allaaah dur yahu naptinbirini zor tasiyom zaten yuregim agzimda
Ikinciyi dusunmek bile delilik gibi derken tam da
Sen neden baslamadin canım,Sende bendensin bende hala başlamadım ya ve herkes bitirdi kaldık böyle
Çay demirin bağlanmasını engeller dedi.Çok istersen sütü de çayı da yatmadan önce iç dedi.İlaç çok dokundu bana hiç içemiyorum.Değerim 10larda dokunuyor deyince doktorum içme zorlama kendini dedi.Sütü aksam içiyorum, demir ilacını sabah alıyorum ama çay içiyorum sabah, dikkat edeyim.Doktorum çayı limonlu iç demişti ama çay icmesemde olur
Ben de daha almadım ocak ayını bir görelim de öyle başlarız dedim eşime de.Sende bendensin bende hala başlamadım ya ve herkes bitirdi kaldık böyle
Evet canım doğru diyorsun ilk ölçüm yapıldığında idrar yapıp gelmemı söylemişti doktorum ve vajinal ölçtü.Canım benim doktorum rahim uzunluğu idrar kesesinin doluluğuna bağlı olarak da oynamalar yaşayabilir dedi, bir danışırsın belki doktoruna
Bende hiçbişey almadımSende bendensin bende hala başlamadım ya ve herkes bitirdi kaldık böyle
Hicbirsey almayan sadece ben degilmisim ☺Bende hiçbişey almadım
Olsun olsun hemen aksam olsun gun gecirmeye calisiyorum hayatimda hic gunlerin bu kadar cabuk gecmesini istedigimi hatirlamiyorum :)Bugun hic biseyde yapmadim offff hep ayaktaydim... soyle bisi yapayim dedim besik kenarina on saat tulunu ayarlamasi tuttu hala daha hic bisey yok ortada... yemek daha ortada yok annem yapiyor yemegi bn koftelerini yaptim... gunler hemencecik aksam oluyor... soyle bisi yapasim var ama bakalim ustundeki tul olmadan besik cevresi olacak... gerisi sonranin isi
Ben severim oyle takma isimler takmayi mesela oglumun telefonu oldugunda ay lokumu diye kaydedicem takma ismini bile buldum severken ayaz in kisaltmasi ay'ım diye severim :)Neyy hergele micok tatli
Esim de gecen gun, eşkıya die bahsetti tosbigimden
21 mayis ama gec dollenme dedi dr.ilk aylar oyle de gitti 29 subatta 40 bitmis oluyor benimSon adet tarihin neydi önde gidenlerdensin
Kendi doktorundan güzel haberlerle gel canım inşallahEvet canım doğru diyorsun ilk ölçüm yapıldığında idrar yapıp gelmemı söylemişti doktorum ve vajinal ölçtü.
Bu defa başka doktora gittim karından baktı yanlış olabiliyor karından.
Bakalım kendi doktoruma gidince net ölçüm yapacaktır.
Dolduramiyorum ki acısın :)Birşey daha sorsam kızlar peki yemekten sonra oturup kalkarken özellikle mideniz acıyormu
Tam olarak benzer dertlerdeyim hem şişkin hemde oturup kalkarken midem acıoKızlarrrrrr yemekten sonra sizde çok şişkinlik hissediyormusunuz ben patlicak gibi oluyorum yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?