2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım sıkıntıdan da oluyor olabilir. Zor bir süreç yaşıyprsun kızının hastalıkları, bebek vs. Midene vuruyor olabilir. Rabbim kolaylık sağlasın inşallah.
Görümcem hemşire salgın var grip dedi mide bulantısı kusma ateş yapıyormuş.Aman dikkat zaten hamilelik zor.Ben zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorum.

Demir ilacı alırken doktorum çay ve süt içme işe yaramaz demişti.Bunları çok tüketiyorsan yetersiz olabilir.
Sütü aksam içiyorum, demir ilacını sabah alıyorum ama çay içiyorum sabah, dikkat edeyim.Doktorum çayı limonlu iç demişti ama çay icmesemde olur

Allaaah dur yahu naptin birini zor tasiyom zaten yuregim agzimda
Ikinciyi dusunmek bile delilik gibi derken tam da
Benim başta doktor iki kese var dedi.Ben şok ikinciye zar zor sekiz sene sonra karar verebilmişim zaten.Bir hafta yerde miyim gökte miyim sersem gibi dolaştım.İkiz olursa naparım diye.Sonraki kontrolde bir kesede bebek yoktu.Sonradan da üzüldüm bir anda üç çocuğum olacaktı diye.

Sütü aksam içiyorum, demir ilacını sabah alıyorum ama çay içiyorum sabah, dikkat edeyim.Doktorum çayı limonlu iç demişti ama çay icmesemde olur
Çay demirin bağlanmasını engeller dedi.Çok istersen sütü de çayı da yatmadan önce iç dedi.İlaç çok dokundu bana hiç içemiyorum.Değerim 10larda dokunuyor deyince doktorum içme zorlama kendini dedi.

Canım benim doktorum rahim uzunluğu idrar kesesinin doluluğuna bağlı olarak da oynamalar yaşayabilir dedi, bir danışırsın belki doktoruna
Evet canım doğru diyorsun ilk ölçüm yapıldığında idrar yapıp gelmemı söylemişti doktorum ve vajinal ölçtü.
Bu defa başka doktora gittim karından baktı yanlış olabiliyor karından.
Bakalım kendi doktoruma gidince net ölçüm yapacaktır.

Kızlar size iki sorum olacak. Birinci sorum 3. Yü doğuran var mı daha mı kolay olur. Bir de malum iki oğlum var sancıları ve do umun başlaması aynıydı. Önce suyum geldi sonra sancım başladı. Hatta ikinci de ağrısız 8 cm açıldı sancılar hep belime ve popoma vurdu. Kız farklı mı olur acaba bir de 3. Daha mı kolay olur kendimi mi teselli ediyorum

Olsun olsun hemen aksam olsun gun gecirmeye calisiyorum hayatimda hic gunlerin bu kadar cabuk gecmesini istedigimi hatirlamiyorum :)
Neyy hergele mi cok tatli
Esim de gecen gun, eşkıya die bahsetti tosbigimden
Ben severim oyle takma isimler takmayi mesela oglumun telefonu oldugunda ay lokumu diye kaydedicem takma ismini bile buldum severken ayaz in kisaltmasi ay'ım diye severim :)

Kendi doktorundan güzel haberlerle gel canım inşallah

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…