- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Yarin saglik ocagina gidip kanlarimi vericem. Bir daha ki kontrolde istemisti doktorum. Sali da kadin dogumcuma gidicem. Baya endiselendim. Kizimda boyle karnim.asa.düşmüştü megerse suyuml azalmış. Ama zaten 38 haftalık olmustumDunden beri karnim one sivrildi sanki birde asagi dustu gibi geliyor banada
Gerçekten mi yaa benimde karnım aşağıda sanki en son ki kontrol de doktor suyu iç demişti ilerde sıkıntı olmasın diye ama bilmiyorum yaaYarin saglik ocagina gidip kanlarimi vericem. Bir daha ki kontrolde istemisti doktorum. Sali da kadin dogumcuma gidicem. Baya endiselendim. Kizimda boyle karnim.asa.düşmüştü megerse suyuml azalmış. Ama zaten 38 haftalık olmustum
Vayy bak oyle dusunmedim cnm :)Peki hangi ilde dogum yaparsan, bi dusuncen var mi ?
Son hafta dogurdun dielim,07 antalya mesela, ilk tatilde oraya gitmek gibi ?
O pek olmuyor bende cnmBirşey daha sorsam kızlar peki yemekten sonra oturup kalkarken özellikle mideniz acıyormu
Özellikle akşamları karnım davul gibi geriliyor. Sonra ben korkuyorum bu sertleşme mi acaba diyeKızlarrrrrr yemekten sonra sizde çok şişkinlik hissediyormusunuz ben patlicak gibi oluyorum yaaaaaa
Ben ikisini de avent aldım. Ama anti kolik mi biberon bilmiyorumHanımlar biberon ve emzik alacaklar varsa, nuk anti kolik cam biberon,şok markette 20 lira nuk ikili emzikde 15 lira 0-6 ay
Bitiremedim hala eksiklerim var ama pek çoğunu aldım. Bitmiyor ki her gün bişi çıkıyor. Bugünde aklıma park yatak için alez almadığım geldi. Mecbur almam lazım onu da dimiBende tam tersini soyliyeyim o zaman benim gibi lohusa tacina kadar herseyi alip bitiren yokmu :) hersey alindi yikandi utulendi.bir tek kaynatip kutulara koyacagim urunler kaldi 32.haftada da dogum cantasini duzerim tamamdir :)
Canım iğne batması bende çok oluyordu ama enfeksiyon çıkmıyordu. Hatta dışarda öyle batıyordu ki ellemem acısını azaltmam gerekiyordu var ya çok kötüydü. Birkaç kere gece uyandım iğnelenme acısıyla. Ama birkaç haftadır yok. İnşallah sende de geçerKızlar vajina bölgeme iğne gibi ara ara bir sızı oluyor? Var mı yaşayan böyle bişey? Yarın sağlık ocağına verdiğim tahliller çıkacak onları almaya gitcem ne olur yine enfeksiyon çıkmasın çok korkuyorum ya
Annemin evinden evime yolculuk yine temizlik beni bekliyor benim koca bir haftada halletmiştir eviKizlar sesiniz cikmiyorrr napiyorsunuzz?
İnşallah bende de enfeksiyon yoktur kuzum, artık korkuyorum rüyama girecek bu lökosit sayılarıCanım iğne batması bende çok oluyordu ama enfeksiyon çıkmıyordu. Hatta dışarda öyle batıyordu ki ellemem acısını azaltmam gerekiyordu var ya çok kötüydü. Birkaç kere gece uyandım iğnelenme acısıyla. Ama birkaç haftadır yok. İnşallah sende de geçer
Aynı bende öyle düşünüyorumO pek olmuyor bende cnm
Özellikle akşamları karnım davul gibi geriliyor. Sonra ben korkuyorum bu sertleşme mi acaba diye
Ben ikisini de avent aldım. Ama anti kolik mi biberon bilmiyorum
Bitiremedim hala eksiklerim var ama pek çoğunu aldım. Bitmiyor ki her gün bişi çıkıyor. Bugünde aklıma park yatak için alez almadığım geldi. Mecbur almam lazım onu da dimi ☺
Canım iğne batması bende çok oluyordu ama enfeksiyon çıkmıyordu. Hatta dışarda öyle batıyordu ki ellemem acısını azaltmam gerekiyordu var ya çok kötüydü. Birkaç kere gece uyandım iğnelenme acısıyla. Ama birkaç haftadır yok. İnşallah sende de geçer
Yok kizlar benim karnim davul gibi sistiginde gercekten bebek sikistiriyordu aksama digru genelde daha cok sisiyordu gunde bir kere buyuk tuwalete cikiyordum yada iki gunde bir o yuzden sorunluydum bende.. haftalar ilerledikce siskinlik ve o gerilmeler bende gitti.. karin iyice acildi sanirim... artik rahatsiz etmiyor... bu deri nasil eski haline donecek... donermi dersinizAynı bende öyle düşünüyorum
O bende 25-26 haftalarda oluyordu bebegin basi asagidaydi diye bebek yukari cikti sanirim artik cok sukur igne batmasi yok... cok can sikici bisey.. beni cok tedirgin ediyordu.. bu lokositte idrarda cikti... sonra kultur verdim hicbiseycikler yok... ama akintim var yani sarimtirak bazen kacirdimmi acaba diyorumKızlar vajina bölgeme iğne gibi ara ara bir sızı oluyor? Var mı yaşayan böyle bişey? Yarın sağlık ocağına verdiğim tahliller çıkacak onları almaya gitcem ne olur yine enfeksiyon çıkmasın çok korkuyorum ya
Bence mantikli sulandirilmis sirkeli su mantiklidir ben kim dediysem onay veriyorumBir de tuvalet sonrası genital temizliğini sirkeli suyla yapmak konusunda ne düşünüyorsunuz Canlarım? Enfeksiyondan korunma amaçlı böyle bşr doktor önerisi olan oldu mu?
Temennimiz o inşallah canımYok kizlar benim karnim davul gibi sistiginde gercekten bebek sikistiriyordu aksama digru genelde daha cok sisiyordu gunde bir kere buyuk tuwalete cikiyordum yada iki gunde bir o yuzden sorunluydum bende.. haftalar ilerledikce siskinlik ve o gerilmeler bende gitti.. karin iyice acildi sanirim... artik rahatsiz etmiyor... bu deri nasil eski haline donecek... donermi dersiniz
Ya yerim seni elinle mi tutuyorsunO bende 25-26 haftalarda oluyordu bebegin basi asagidaydi diye bebek yukari cikti sanirim artik cok sukur igne batmasi yok... cok can sikici bisey.. beni cok tedirgin ediyordu.. bu lokositte idrarda cikti... sonra kultur verdim hicbiseycikler yok... ama akintim var yani sarimtirak bazen kacirdimmi acaba diyorumama bebekler basinc yaptikca akinti olmasi doktor normal dedi.. doktoruma guveniyorum bende.. sadece vajinamda bebek hopladikca hava cikiyor sanki yada cikacak gibi.. off elimle tutuyorum cikarlar mikarlar diye ah ne zormus boyle yatarak bebek beklemesi ☺☺
Ben sana yakinim canim, haftaya gidince bursadan nevresimlerini alicam bi tek, bi de depend don alicam tatil dönüşü, onun disinda herseyim hazirBende tam tersini soyliyeyim o zaman benim gibi lohusa tacina kadar herseyi alip bitiren yokmu :) hersey alindi yikandi utulendi.bir tek kaynatip kutulara koyacagim urunler kaldi 32.haftada da dogum cantasini duzerim tamamdir :)
Ben de düşünmüyor değilim bu sirkeliyi suyu bunu da salı günü sorayım bakalım doktora söylediklerini paylaşırım sizinle deBence mantikli sulandirilmis sirkeli su mantiklidir ben kim dediysem onay veriyorumValla sabundan deterjandan daha iyidir..
Ya ama ne olursa olsun vajina ozel bolge oraya kadar degilde dudak cevresi felan yani temizlenebilir yani.. cunku orasi hassas yani.. sen sor canim bende merak ettimBen de düşünmüyor değilim bu sirkeliyi suyu bunu da salı günü sorayım bakalım doktora söylediklerini paylaşırım sizinle de☺
Tamam kuzum, bu sefer yazsam mı bir kağıda sorularımı, benim kızçeyi görünce aklım başımdan gidiyor her şeyi unutuveriyorumYa ama ne olursa olsun vajina ozel bolge oraya kadar degilde dudak cevresi felan yani temizlenebilir yani.. cunku orasi hassas yani.. sen sor canim bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?