2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dunden beri karnim one sivrildi sanki birde asagi dustu gibi geliyor banada
Yarin saglik ocagina gidip kanlarimi vericem. Bir daha ki kontrolde istemisti doktorum. Sali da kadin dogumcuma gidicem. Baya endiselendim. Kizimda boyle karnim.asa.düşmüştü megerse suyuml azalmış. Ama zaten 38 haftalık olmustum

Gerçekten mi yaa benimde karnım aşağıda sanki en son ki kontrol de doktor suyu iç demişti ilerde sıkıntı olmasın diye ama bilmiyorum yaa

Birşey daha sorsam kızlar peki yemekten sonra oturup kalkarken özellikle mideniz acıyormu
O pek olmuyor bende cnm
Kızlarrrrrr yemekten sonra sizde çok şişkinlik hissediyormusunuz ben patlicak gibi oluyorum yaaaaaa
Özellikle akşamları karnım davul gibi geriliyor. Sonra ben korkuyorum bu sertleşme mi acaba diye
Hanımlar biberon ve emzik alacaklar varsa, nuk anti kolik cam biberon,şok markette 20 lira nuk ikili emzikde 15 lira 0-6 ay
Ben ikisini de avent aldım. Ama anti kolik mi biberon bilmiyorum
Bende tam tersini soyliyeyim o zaman benim gibi lohusa tacina kadar herseyi alip bitiren yokmu :) hersey alindi yikandi utulendi.bir tek kaynatip kutulara koyacagim urunler kaldi 32.haftada da dogum cantasini duzerim tamamdir :)
Bitiremedim hala eksiklerim var ama pek çoğunu aldım. Bitmiyor ki her gün bişi çıkıyor. Bugünde aklıma park yatak için alez almadığım geldi. Mecbur almam lazım onu da dimi
Canım iğne batması bende çok oluyordu ama enfeksiyon çıkmıyordu. Hatta dışarda öyle batıyordu ki ellemem acısını azaltmam gerekiyordu var ya çok kötüydü. Birkaç kere gece uyandım iğnelenme acısıyla. Ama birkaç haftadır yok. İnşallah sende de geçer

İnşallah bende de enfeksiyon yoktur kuzum, artık korkuyorum rüyama girecek bu lökosit sayıları

Aynı bende öyle düşünüyorum

Aynı bende öyle düşünüyorum
Yok kizlar benim karnim davul gibi sistiginde gercekten bebek sikistiriyordu aksama digru genelde daha cok sisiyordu gunde bir kere buyuk tuwalete cikiyordum yada iki gunde bir o yuzden sorunluydum bende.. haftalar ilerledikce siskinlik ve o gerilmeler bende gitti.. karin iyice acildi sanirim... artik rahatsiz etmiyor... bu deri nasil eski haline donecek... donermi dersiniz

O bende 25-26 haftalarda oluyordu bebegin basi asagidaydi diye bebek yukari cikti sanirim artik cok sukur igne batmasi yok... cok can sikici bisey.. beni cok tedirgin ediyordu.. bu lokositte idrarda cikti... sonra kultur verdim hicbiseycikler yok... ama akintim var yani sarimtirak bazen kacirdimmi acaba diyorum ama bebekler basinc yaptikca akinti olmasi doktor normal dedi.. doktoruma guveniyorum bende.. sadece vajinamda bebek hopladikca hava cikiyor sanki yada cikacak gibi.. off elimle tutuyorum cikarlar mikarlar diye ah ne zormus boyle yatarak bebek beklemesi☺☺

Bir de tuvalet sonrası genital temizliğini sirkeli suyla yapmak konusunda ne düşünüyorsunuz Canlarım? Enfeksiyondan korunma amaçlı böyle bşr doktor önerisi olan oldu mu?
Bence mantikli sulandirilmis sirkeli su mantiklidir ben kim dediysem onay veriyorum Valla sabundan deterjandan daha iyidir..

Temennimiz o inşallah canım

Ya yerim seni elinle mi tutuyorsun Benim de kültür temiz çıktı salı günü doktora gitçez bakalım sorayım o zaman ben de bu batmaları

Bende tam tersini soyliyeyim o zaman benim gibi lohusa tacina kadar herseyi alip bitiren yokmu :) hersey alindi yikandi utulendi.bir tek kaynatip kutulara koyacagim urunler kaldi 32.haftada da dogum cantasini duzerim tamamdir :)
Ben sana yakinim canim, haftaya gidince bursadan nevresimlerini alicam bi tek, bi de depend don alicam tatil dönüşü, onun disinda herseyim hazir

Ben de düşünmüyor değilim bu sirkeliyi suyu bunu da salı günü sorayım bakalım doktora söylediklerini paylaşırım sizinle de☺
Ya ama ne olursa olsun vajina ozel bolge oraya kadar degilde dudak cevresi felan yani temizlenebilir yani.. cunku orasi hassas yani.. sen sor canim bende merak ettim

Ya ama ne olursa olsun vajina ozel bolge oraya kadar degilde dudak cevresi felan yani temizlenebilir yani.. cunku orasi hassas yani.. sen sor canim bende merak ettim
Tamam kuzum, bu sefer yazsam mı bir kağıda sorularımı, benim kızçeyi görünce aklım başımdan gidiyor her şeyi unutuveriyorum

Kizlar bu aksam acile gittim, baya detayli baktilar. Agrilarima bi sebep bulamadilar, sanci cikmadi nstde. Rahim kapali serviks uzunlugu da 37mm baya iyi dedi. Dikislerin baya saglam gorunuyor ondan da degildir dedi. 790 gr olmus, haftasiyla uyumlu, bebege giden damarlarda da bi sorun yok. Neticede yarin kendi doktorunla bidaha gorus ben rapor vs de yazamiyorum, doktorun degerlendirsin dedi acildeki dr.
Yarin sabahtan kendi doktoruma gidip rapor isticem, ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Hem belim hem cati kemigim agriyor, bu sekilde işe de gidemem. Uykusuzluktan zombi gibiyim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…