Anladım canım teşekkürler ☺ Bende alayım bir paket yeterli gelir umarım.Kanama kisiden kisiye degisir. Ama depend kurtarici diyorum tek gecerim. Ben 2 3 paket kullandim kizimda. Bunda da bir paket alirim yeter ilk etapta
Affetmesem bu zamana gelemezdik. Bu mesajlari hic sormadim bile. Evet belkide kendini kanitlamak istedi. Ama beni bu şekilde gosterip degersizlestirmesini kabullenemiyorum sadece. Her ihtimale karşı mu mesajlari mailime kaydettim resmini cekip. İlk sene hep tetikte bekledim. Sonraki sene hep atismalar gecti. Gecen şubatta boşanma konusu bile geçti. Sonra tam bazi seyler oturmuşken bu bebegime hamile kaldim. Kendimle ilgili aldigim kararlar vardi, kg vermeye baslamistim. Ama nasip boyleymis. Yine diyorum onceligim cocuklarimin ve benim sagligim. Sonrasi Allah kerim.Canım sabah yazacaktım sana ama ancak fırsat buldum yazmak için. İnşallah bundan sonra tüm seni üzen şeylerin yeri mutlulukla dolsun. Sen bir çoğumuzdan gençsin. Gencecik pırıl pırıl bir annesin. Güçlüsün maşallah. Herkesin mutlaka zorlandığı, bocaladığı zamanlar olmuştur. Eşinin yazdıkları hele ki senin hassas döneminde, hiç hoş şeyler değil. Ama ben öyle düşündüğü için öyle yazdığını düşünmüyorum. Diğer arkadaşların da dediği gibi kendini arkadaşlarına kanıtlamaya çalışmış. Kendi içinde onu affet ve rahatla. İnşallah herşey çok çok güzel olur canım benim. Seni kocaman kucaklıyorum
Bulasik cikiyor genelde vulva dudaklar, bide akinti oluyor ister istemez.. camasir hersey etkili o anda... bide idrar testiyle idrar kulturunde degerlendiren seyler farkki ozellikli ve onemli olan bakterilere karsi kulturde arama yapiliyor... belki siz bormal idrar testi verirkende idrarib ikinci kismini veruyosunuz... steril batikonla felan temizletiyorlar vajinanizi orasini bilemem ama kultur daha ayricalikli incelenir ve bekleme siresi digeri gibi degil....Ben de bunu anlamıyorum kuzum enfeksiyon çıkıyorsa kültürümüz nasıl temiz çıkıyor
Benimde oyle. Yattigim taraf agriyo. Zaten sirt ustu kitleniyorum. Ben hep kgya bagliyorum. Magnezyum iciyorum, soda iciyorum yine de bacaklarima kramp giriyor, kasilmalar artti iki gundur. Daha doktora gitmeye de var. En son gecen pzts acile gittim devlete dogru duzgun bakmadı :'(Jinekolog beni isterse yarin da dogum iznine ayirabilir ve tam maas alabilirim, isin o kisminda sorun yok. Ama gecen hafta agrim var dedigimde cok normal diyip onemsemeden göndermişti, bu hafta da iyice artti. Hastanenin verdigi epikrizle gidicem yarin, onu gorunce muhtemelen verir. Zaten su an icin bi hafta bile yazsa dert degil, 2 haftaya noel tatili var, 6 gun izinle iki haftayi bagladim her halukarda. Tatilden donunce de rutin kontrolde dogum iznini baslatsa o da kabulum.
Esas sorun benim bu bel agrim cati agrim ne olacak, uyuyamiyorum, onumuzde daha 3 ay var, onun derdindeyim.
Kesinlikle cok haklisin. Normalde sezeryanda kanama az olunur denir ama benim coktu mesela. İlk odaya cikarildigimda altımdaki örtüyü degistirirken hasta bakicinin bir bakisi vardi unutamiyorum. Ben 38 gun aralikli hep kanama yasadim. 50lerde adet başladıYa o kisiden kisiye ve dogumdan doguma degisir.. ilkinde cok kanamasi olanin ikincisi oyle olacak diye bir durum soz konusu olmadigi gibi oladabilir.. kimisine depend bezlerden iki kutu anca bol kanamali dobemde yetiyor sonrasinda azaliyor... ilk gun ikinci gun cok daha fazla oluyor hatta ilk uc gun sonra azaliyor yavas yavas lohusa pedleriylede idare edikiyor yani... goreceli bir soru canim
Yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum Asiye hanimbende alisverise hic baslamadim bi kac parca keyif icin alisveris yapmistim o kadar... allah izin verirse yarin eminonune gidip basliycam.. gecelik takimi ve hastane cikisi falan...
bu arada istanbul da bahcelievler memorial da doktora giden varmi? doktor onerisi olan!! benim kendi doktorum tup bebek doktoru ve bana inanilmaz uzak.. kendime yeni dogum icin bir doktor bulmam lazim.. fakat bulamiyorum... ve simdiden bulup son aylarimi onunla takip edip ona alismak istiyorum...
Dikis cok asagida kulot masallah gaffur gibi cekiyosun yukariCok haklısın canım. En iyisi ben bir paket alayım. aslında benim sormak istediğim, sezeryanliyken kullanımı rahat olur mu? bunu merak etmistim
Evet o dusunulerek yapilmis canim... yuksek bel olmasi guzel bisi... sezeryanli icin... onun haricinde cocugun bezinide kilotuna takabilirsin acaio guzel ve emici hic sorun yasamazsinCok haklısın canım. En iyisi ben bir paket alayım. aslında benim sormak istediğim, sezeryanliyken kullanımı rahat olur mu? bunu merak etmistim
Ben bugun acile gidince kadin ultrasonu gec, elle bile bakti alttan, bisey olmaz kendini sıkıp da onun icin stres yapma.Kızlar sabah şeker yüklemem ve doktor kontrolum var. Hamilelikte ilk defa genital muayene olucam. Çok stresliyim. Umarım bunu da sorunsuz atlatirim. biran önce ülkeme dönmek istiyorum
Anladım kuzucum, inşallah yarın ki sağlık ocağı tahlillerinde çıkmaz bişeyBulasik cikiyor genelde vulva dudaklar, bide akinti oluyor ister istemez.. camasir hersey etkili o anda... bide idrar testiyle idrar kulturunde degerlendiren seyler farkki ozellikli ve onemli olan bakterilere karsi kulturde arama yapiliyor... belki siz bormal idrar testi verirkende idrarib ikinci kismini veruyosunuz... steril batikonla felan temizletiyorlar vajinanizi orasini bilemem ama kultur daha ayricalikli incelenir ve bekleme siresi digeri gibi degil....
kultirde idrari akittiktan sonraki kismini istiyorlar yani en steril.... bir suru fonksiyonda etkilio dolayisiyla..
Almadim acilcasi elzem degil eger yara olursa alirim diye dusundum
Bana yazdığını dusunerek cevapliyorum oncelikle tesekkur ederim.Bende @minnakminnakpanda ya cok katilmakla birlikte sana yazamadigim icin kusura bakma... çoook etkilendim ve ne diyecegimi bilemedim.. kendimi yerine koyuo cevap bermesi yada sana yazma konusunda gercekten zorlandim, çok duygulandim... hem sana hem esinin kendini o duruma sokup kendini mahcup etmesine...
Sen güçlü bir bayansin
Sen harika bir annesin
Esinde seni uzdugu icin bence uzgun..
Cocuklarinin olmasi muhtesemde
Esinin cevresindeki arkadaslarini degistirmesi gibi olanagi olsa guzel olur.. Onemlisi kendini degistirmesidir elbette...
Ben senin yanindayim
Her ne sikintin olursa yazmaktan cekinme
Bazen bir aklin goremedigini birbaskasi gorebiliyor...
Esinin devamli yuzune vurma...
Ayrilik bosanma eskiler devamli acilmasinin kimseye bi faydasi yok size zarari var nacizane fikrim sende katilirsin elbetteki...
Birbirinize sarilin siki siki... Uzmesin seni, sende esini... Daha çok ortak edecek seyler bulmak lazimmis... bende simdi anliyorum...
Sakinnn uzulme dahada guclu ol
sezeryan olacak arkadaslara sormak istiyorum, Hasta bezi olarak depent külot bez mi aldınız, aldiysaniz nasıl kullanışlı olur mu acaba dikisler açısından. Bide kaçli alsam yeterli gelirmi acaba.
Bi paket 10 lu pedde aldım hastane için yeterli gelir umarım. daha önce normal doğum yaptım ama sezeryan da kanama miktarını bilmediğim için yardımcı olur musunuz ☺
Selam kızlar okuyamadım hic, 2 gündür böyle geç katılabılıyorum umarım herkes çok iyidirbeni sorarsanız catı agrım dişinda iyiym hamdolsun 2 gündür ara ara sezeryan yerim bi sizladı korktum galiba corapsız gezmemde etkıledı hep yatıyım dinlenıyım ıstıyorum belki bi kaç gün anneme kaçarım yoksa evde dınlenmek cok zor cocukla.. Allahım su zamanlari saglıkla cabucak gecirsek korkular bitmiyor
Kizima hamileyken 25 kilo aldim hic agrim olmadi, bunda henuz 10 kilo aldim o yuzden kilodan da suphelenmiyorum hic. Bi de bugun otururken iki kez arka arkaya karnim da sertlesti, tekrarlamadi ama yine de onun arkasindan attım kendimi doktora işte.Benimde oyle. Yattigim taraf agriyo. Zaten sirt ustu kitleniyorum. Ben hep kgya bagliyorum. Magnezyum iciyorum, soda iciyorum yine de bacaklarima kramp giriyor, kasilmalar artti iki gundur. Daha doktora gitmeye de var. En son gecen pzts acile gittim devlete dogru duzgun bakmadı :'(
Evet sana yazdim ama etiketlemeyi unuttum... ya cok uzuluyorum kahretsinki insan anlamiyor yanlis secimler yapabiliyor... ne kadar da bu adam benim icin dogru adam mi diye otuz defada dusunse.. bu biraz şans yaaa... ben bin kere dusundum... neyse keske binbirinciyide dusunseydim diyorumBana yazdığını dusunerek cevapliyorum oncelikle tesekkur ederim.
Esime bunlari sormadim bile. 2 sene gecti bu konusmalari bildiğimi bilmiyor. Yuzune vurmadim yani. Hep sabirli olmaya çalıştım. Ama biriken bazi seyler elbet birgun patlak veriyor. Ben sabirla duzelmesini bekledim. Evet cocuk konusunda degisti cok ilgileniyor. Ama beni sevmedigini biliyorum. Birbirmizin aliskanligiyiz ve artik cocuklarimiz var. En zoru bunu kabullenmek aslinda
Sezeryanda pek kanama olmuyor mu?
Bende kizda 28 aldim. Bunda da 15 kg oldu sanırım. Bu hamileligi ilk ogrendigim acildeki doktor bu hamileligin cok zor gececek agri bakimindan cekeceksin dedi. Ve dogru cikti. İsin kotusu agri cekip sonrada sezeryanla cekeceksin diye de eklediKizima hamileyken 25 kilo aldim hic agrim olmadi, bunda henuz 10 kilo aldim o yuzden kilodan da suphelenmiyorum hic. Bi de bugun otururken iki kez arka arkaya karnim da sertlesti, tekrarlamadi ama yine de onun arkasindan attım kendimi doktora işte.
Magnezyum ben de iciyorum, cok bi faydasini gormuyorum su an için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?