2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Affetmesem bu zamana gelemezdik. Bu mesajlari hic sormadim bile. Evet belkide kendini kanitlamak istedi. Ama beni bu şekilde gosterip degersizlestirmesini kabullenemiyorum sadece. Her ihtimale karşı mu mesajlari mailime kaydettim resmini cekip. İlk sene hep tetikte bekledim. Sonraki sene hep atismalar gecti. Gecen şubatta boşanma konusu bile geçti. Sonra tam bazi seyler oturmuşken bu bebegime hamile kaldim. Kendimle ilgili aldigim kararlar vardi, kg vermeye baslamistim. Ama nasip boyleymis. Yine diyorum onceligim cocuklarimin ve benim sagligim. Sonrasi Allah kerim.

Bu arada tektek alintilayip cevaplayamadim. Hepinizin mesajlarini okudum, herkese teşekkür ederim. Benim amacim bakin ben neler yasadim demek degil aslinda, sizler baba adaylarina sorumluluk vermeyerek kendinize kötülük yaparsiniz demekti. Biz anneysek onlarda baba. İyi birer eş olmak zorunda degil kimse ama iyi birer anne baba olmak zorundayiz bu evlatlari bu dunyaya getiriyorsak

Ben de bunu anlamıyorum kuzum enfeksiyon çıkıyorsa kültürümüz nasıl temiz çıkıyor
Bulasik cikiyor genelde vulva dudaklar, bide akinti oluyor ister istemez.. camasir hersey etkili o anda... bide idrar testiyle idrar kulturunde degerlendiren seyler farkki ozellikli ve onemli olan bakterilere karsi kulturde arama yapiliyor... belki siz bormal idrar testi verirkende idrarib ikinci kismini veruyosunuz... steril batikonla felan temizletiyorlar vajinanizi orasini bilemem ama kultur daha ayricalikli incelenir ve bekleme siresi digeri gibi degil....
kultirde idrari akittiktan sonraki kismini istiyorlar yani en steril.... bir suru fonksiyonda etkilio dolayisiyla..

Benimde oyle. Yattigim taraf agriyo. Zaten sirt ustu kitleniyorum. Ben hep kgya bagliyorum. Magnezyum iciyorum, soda iciyorum yine de bacaklarima kramp giriyor, kasilmalar artti iki gundur. Daha doktora gitmeye de var. En son gecen pzts acile gittim devlete dogru duzgun bakmadı :'(

Kesinlikle cok haklisin. Normalde sezeryanda kanama az olunur denir ama benim coktu mesela. İlk odaya cikarildigimda altımdaki örtüyü degistirirken hasta bakicinin bir bakisi vardi unutamiyorum. Ben 38 gun aralikli hep kanama yasadim. 50lerde adet başladı

Yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnunum Asiye hanim

Cok haklısın canım. En iyisi ben bir paket alayım. aslında benim sormak istediğim, sezeryanliyken kullanımı rahat olur mu? bunu merak etmistim
Evet o dusunulerek yapilmis canim... yuksek bel olmasi guzel bisi... sezeryanli icin... onun haricinde cocugun bezinide kilotuna takabilirsin acaio guzel ve emici hic sorun yasamazsin

Kızlar sabah şeker yüklemem ve doktor kontrolum var. Hamilelikte ilk defa genital muayene olucam. Çok stresliyim. Umarım bunu da sorunsuz atlatirim. biran önce ülkeme dönmek istiyorum
Ben bugun acile gidince kadin ultrasonu gec, elle bile bakti alttan, bisey olmaz kendini sıkıp da onun icin stres yapma.

Anladım kuzucum, inşallah yarın ki sağlık ocağı tahlillerinde çıkmaz bişey

Bana yazdığını dusunerek cevapliyorum oncelikle tesekkur ederim.
Esime bunlari sormadim bile. 2 sene gecti bu konusmalari bildiğimi bilmiyor. Yuzune vurmadim yani. Hep sabirli olmaya çalıştım. Ama biriken bazi seyler elbet birgun patlak veriyor. Ben sabirla duzelmesini bekledim. Evet cocuk konusunda degisti cok ilgileniyor. Ama beni sevmedigini biliyorum. Birbirmizin aliskanligiyiz ve artik cocuklarimiz var. En zoru bunu kabullenmek aslinda

Selam kızlar okuyamadım hic, 2 gündür böyle geç katılabılıyorum umarım herkes çok iyidir beni sorarsanız catı agrım dişinda iyiym hamdolsun 2 gündür ara ara sezeryan yerim bi sizladı korktum galiba corapsız gezmemde etkıledı hep yatıyım dinlenıyım ıstıyorum belki bi kaç gün anneme kaçarım yoksa evde dınlenmek cok zor cocukla.. Allahım su zamanlari saglıkla cabucak gecirsek korkular bitmiyor

Canim bende sezeryanliyim, depend almistim ilk 3 gun yogun kanamam oldu ve cok cok kullanisli olmustu. Sanirim hatirladigim kadariyla 1.5 hafta hep depend kullanmistim rahat ediyordum

Ahh sorma cocukla hamilelik cok cok zormus. Evde ayri zor disarida ayri zor. Ne guzel annen calismiyorsa en iyisi anne evi benimki calisiyor ancak haftasonlari 1 2 saat ancak dinlenmeye vaktim oluyor

Kizima hamileyken 25 kilo aldim hic agrim olmadi, bunda henuz 10 kilo aldim o yuzden kilodan da suphelenmiyorum hic. Bi de bugun otururken iki kez arka arkaya karnim da sertlesti, tekrarlamadi ama yine de onun arkasindan attım kendimi doktora işte.
Magnezyum ben de iciyorum, cok bi faydasini gormuyorum su an için.

Evet sana yazdim ama etiketlemeyi unuttum... ya cok uzuluyorum kahretsinki insan anlamiyor yanlis secimler yapabiliyor... ne kadar da bu adam benim icin dogru adam mi diye otuz defada dusunse.. bu biraz şans yaaa... ben bin kere dusundum... neyse keske binbirinciyide dusunseydim diyorum bazen... herkeste bazen duygusal kotu anlarinda karsisindaki onu anlamadigini dusundugu zamanlarda dusunuyordur illaki bir tek sen degilsin... suanda cok duygusalsin daha ciddi yaklasiyisun belkide.... ya cocuklarimiza guzel ebebeyn olmayi insallah basaririz

Sezeryanda pek kanama olmuyor mu?

Kanama oluyor hatta ilk gun hastane carsafina gecmisti. Yogun kanama bittikten sonra kahverengi lekelenmeler devam ediyor. 40in xiktiktan sonrada emziriyorsan gec adet kanamasi oluyor, emzirmiyorsan daha erken adet kanaman oluyor ve duzene giriyor

Reactions: Eva
Bende kizda 28 aldim. Bunda da 15 kg oldu sanırım. Bu hamileligi ilk ogrendigim acildeki doktor bu hamileligin cok zor gececek agri bakimindan cekeceksin dedi. Ve dogru cikti. İsin kotusu agri cekip sonrada sezeryanla cekeceksin diye de ekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…