Ben telefona not alıyorum, kontrolde esim acip gosteriyor sordun mu hepsini diyeTamam kuzum, bu sefer yazsam mı bir kağıda sorularımı, benim kızçeyi görünce aklım başımdan gidiyor her şeyi unutuveriyorum☺
Ben de girmeden eşime tek tek söylüyordum ama ona da bişey oluyor kızını görünce o benden daha leylaBen telefona not alıyorum, kontrolde esim acip gosteriyor sordun mu hepsini diyehamile kafayla olmaz baska türlü.
Yemek fasli bitti cerez fasli :)Kizlar sesiniz cikmiyorrr napiyorsunuzz?
Gecmis olsum cnm yaKizlar bu aksam acile gittim, baya detayli baktilar. Agrilarima bi sebep bulamadilar, sanci cikmadi nstde. Rahim kapali serviks uzunlugu da 37mm baya iyi dedi. Dikislerin baya saglam gorunuyor ondan da degildir dedi. 790 gr olmus, haftasiyla uyumlu, bebege giden damarlarda da bi sorun yok. Neticede yarin kendi doktorunla bidaha gorus ben rapor vs de yazamiyorum, doktorun degerlendirsin dedi acildeki dr.
Yarin sabahtan kendi doktoruma gidip rapor isticem, ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Hem belim hem cati kemigim agriyor, bu sekilde işe de gidemem. Uykusuzluktan zombi gibiyim zaten.
Geçmiş olsun canımKizlar bu aksam acile gittim, baya detayli baktilar. Agrilarima bi sebep bulamadilar, sanci cikmadi nstde. Rahim kapali serviks uzunlugu da 37mm baya iyi dedi. Dikislerin baya saglam gorunuyor ondan da degildir dedi. 790 gr olmus, haftasiyla uyumlu, bebege giden damarlarda da bi sorun yok. Neticede yarin kendi doktorunla bidaha gorus ben rapor vs de yazamiyorum, doktorun degerlendirsin dedi acildeki dr.
Yarin sabahtan kendi doktoruma gidip rapor isticem, ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Hem belim hem cati kemigim agriyor, bu sekilde işe de gidemem. Uykusuzluktan zombi gibiyim zaten.
Acillerde bebeğe bakılıyor mu ya? Mesela özellerin acillerindeKizlar bu aksam acile gittim, baya detayli baktilar. Agrilarima bi sebep bulamadilar, sanci cikmadi nstde. Rahim kapali serviks uzunlugu da 37mm baya iyi dedi. Dikislerin baya saglam gorunuyor ondan da degildir dedi. 790 gr olmus, haftasiyla uyumlu, bebege giden damarlarda da bi sorun yok. Neticede yarin kendi doktorunla bidaha gorus ben rapor vs de yazamiyorum, doktorun degerlendirsin dedi acildeki dr.
Ağrılar gittikçe artıyor arkadaşım benim de kaburgam uyuşuyor gibi oluyor. Dr a sordum yapacağım bişi yok dedi. Benimde kontrolüm yarın bakalım ne dicek. Sana da geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. Rahim boyun da güzelKizlar bu aksam acile gittim, baya detayli baktilar. Agrilarima bi sebep bulamadilar, sanci cikmadi nstde. Rahim kapali serviks uzunlugu da 37mm baya iyi dedi. Dikislerin baya saglam gorunuyor ondan da degildir dedi. 790 gr olmus, haftasiyla uyumlu, bebege giden damarlarda da bi sorun yok. Neticede yarin kendi doktorunla bidaha gorus ben rapor vs de yazamiyorum, doktorun degerlendirsin dedi acildeki dr.
Bilmiyorum cok canim sıkıldıGerçekten mi yaa benimde karnım aşağıda sanki en son ki kontrol de doktor suyu iç demişti ilerde sıkıntı olmasın diye ama bilmiyorum yaa
Gecmis olsum cnm ya
Saolun kizlar, bebek iyimis ya artik agriya da alisicaz. Ilk bebede olmayinca insan panik oluyor.Geçmiş olsun canım
Ben almanyadayim ve burda kadin dogumda ilk acil tecrubem, bebege ve damarlara baya detayli bakti, hatta kendi doktorumdan daha bile detayli inceledi. Tek tek bobreklerimi bile kontrol etti bi sorun var mi diye. Idrar tahlili verdim. O da temiz cikti.Acillerde bebeğe bakılıyor mu ya? Mesela özellerin acillerinde
Bu kadar ağrı yapınca ben esasinda rahim boyundan suphelendim de panik oldum. Iyi olduğunu bildikten sonra alisicaz agriya da napalim.Ağrılar gittikçe artıyor arkadaşım benim de kaburgam uyuşuyor gibi oluyor. Dr a sordum yapacağım bişi yok dedi. Benimde kontrolüm yarın bakalım ne dicek. Sana da geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. Rahim boyun da güzel
Benim oğlumda aynı . Valla bu pozisyonundan hiç hoşlanmıyorum . Canım acıyor ve dediğin gibi hakikaten bı gün kaçırıcam altımaBu ayaz beyfendi benim idrar torbamdan yine ne istiyorsesleniyorum da oglum oraya vurma diye sanki inadina oraya vuruyor bir gun iseticek yataga beni :)
Canim ben sordum bahsettigin konuyu doktoruma.Geçmiş olsun canım
Saol canim. Yorumlardan sonra fikrim degisti zaten, sagolasin ❤Bir küvet ve bir de küvet içi minder mutlaka al arkadaşım. Büyük kolaylık. Şimdi çok fonksiyonel küvetler falan var. Akerdeon gibi katlanıyor. Yerin yoksa düşünebilirsin. Benim oğlandan kalan iki tane olmasaydı açıkçası düşünürdüm onlardan almayı
Bu kadar ağrı yapınca ben esasinda rahim boyundan suphelendim de panik oldum. Iyi olduğunu bildikten sonra alisicaz agriya da napalim.
Bu arada 6 günde 42den 37ye inmis rahim boyu, hani uzunluk iyi ama birden azalmasi da aklima takilmadi değil.
Canim senin ilk gebeligin mi ?Ekstra biseyler yapmıs miydin bu haftada nasil kısaldı acaba ? Benimde aklıma takılıyor daha once hic olcumum olmamisti 32 cikti kendi doktrumla konusucam hafta ici acilde gercekten cok detayli bakiyorlar gitmisken dosyani da acmis olabilirler canim baya detayli bi kayit yapmışlardı benim ilk hamileligimde
37 cok iyi aslinda canim. Ama oncekine dusunce endiselenmen normal. Sor bence bi dahaki gidisinde.Bu kadar ağrı yapınca ben esasinda rahim boyundan suphelendim de panik oldum. Iyi olduğunu bildikten sonra alisicaz agriya da napalim.
Bu arada 6 günde 42den 37ye inmis rahim boyu, hani uzunluk iyi ama birden azalmasi da aklima takilmadi değil.
Yani bilgisayara girdi tum olcumleri ama dosya olarak bisey acildigini sanmam, persembe ebe gelince telefon acicaz zaten kayit icin, o zaman cikar ortaya.Ekstra biseyler yapmıs miydin bu haftada nasil kısaldı acaba ? Benimde aklıma takılıyor daha once hic olcumum olmamisti 32 cikti kendi doktrumla konusucam hafta ici acilde gercekten cok detayli bakiyorlar gitmisken dosyani da acmis olabilirler canim baya detayli bi kayit yapmışlardı benim ilk hamileligimde
Bende ara ara mantar oluyor.Sirkeli su kullanınca geçiıor bence mikroplara karşı etkili.Ama hamilelikte bir zararı olur mu bilemem sormak lazım.Bir de tuvalet sonrası genital temizliğini sirkeli suyla yapmak konusunda ne düşünüyorsunuz Canlarım? Enfeksiyondan korunma amaçlı böyle bşr doktor önerisi olan oldu mu?
Sezeryanla doğum yaptım ilkini toplam 12 kilo almıştım.Karnım jöle gibiydi.Bir yılı aldı toplanmasıYok kizlar benim karnim davul gibi sistiginde gercekten bebek sikistiriyordu aksama digru genelde daha cok sisiyordu gunde bir kere buyuk tuwalete cikiyordum yada iki gunde bir o yuzden sorunluydum bende.. haftalar ilerledikce siskinlik ve o gerilmeler bende gitti.. karin iyice acildi sanirim... artik rahatsiz etmiyor... bu deri nasil eski haline donecek... donermi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?