Ben bir kez dusundum, ikinci kez sormadım kendime. Cok pismanligim var. Ama cahildim ne diyeyim.. çok aşıkmışım demek diyorum. 17 yaşındayken tanistik, 20 de evlendim. Simdi 25im aslında mantigim daha yeni oturuyor yani. Arkadaslarim daha yeni evleniyor benimEvet sana yazdim ama etiketlemeyi unuttum... ya cok uzuluyorum kahretsinki insan anlamiyor yanlis secimler yapabiliyor... ne kadar da bu adam benim icin dogru adam mi diye otuz defada dusunse.. bu biraz şans yaaa... ben bin kere dusundum... neyse keske binbirinciyide dusunseydim diyorumbazen... herkeste bazen duygusal kotu anlarinda karsisindaki onu anlamadigini dusundugu zamanlarda dusunuyordur illaki bir tek sen degilsin... suanda cok duygusalsin daha ciddi yaklasiyisun belkide.... ya cocuklarimiza guzel ebebeyn olmayi insallah basaririz
Bende hic takip edemiyorum ama sıklaşma başladı. Allah yardimcimiz olsunKizlarrr benim kasilmalarim artti...saatte 2-3 e cikti bu aksam... hemen magnezyum diasporala basladim ... almistim ama kasilmalar rutin diye kullanmiyordum... bu seferde kasilmalarimin siddetini sikligini anliyamam diye daha baslardayim..
O niye??? Sezeryanla niye cekeceksin ki? Her zamankinden bir farki mi varmisBende kizda 28 aldim. Bunda da 15 kg oldu sanırım. Bu hamileligi ilk ogrendigim acildeki doktor bu hamileligin cok zor gececek agri bakimindan cekeceksin dedi. Ve dogru cikti. İsin kotusu agri cekip sonrada sezeryanla cekeceksin diye de ekledi
Benimde çatım çok ağrıyor dışına çıkacak gibi zonkluyor çok ayakta dolandığım zamanSelam kızlar okuyamadım hic, 2 gündür böyle geç katılabılıyorum umarım herkes çok iyidirbeni sorarsanız catı agrım dişinda iyiym hamdolsun 2 gündür ara ara sezeryan yerim bi sizladı korktum galiba corapsız gezmemde etkıledı hep yatıyım dinlenıyım ıstıyorum belki bi kaç gün anneme kaçarım yoksa evde dınlenmek cok zor cocukla.. Allahım su zamanlari saglıkla cabucak gecirsek korkular bitmiyor
Yani normal doğumla sanciyi o an cekip sonra cekmiyorsun diyor. Ama sezeryanla yine acin oluyor ya onu demek istediO niye??? Sezeryanla niye cekeceksin ki? Her zamankinden bir farki mi varmis
Ay bende ilk kızımda 27 kilo aldım bel ağrım dışında hiç ağrım yoktuBende kizda 28 aldim. Bunda da 15 kg oldu sanırım. Bu hamileligi ilk ogrendigim acildeki doktor bu hamileligin cok zor gececek agri bakimindan cekeceksin dedi. Ve dogru cikti. İsin kotusu agri cekip sonrada sezeryanla cekeceksin diye de ekledi
Kizimin karni agridi bu gece. Epey kucağımda durdu. Diger yandan yatirdim koltuga masaj yaptirdi 1 saat bileklerim ve belim koptu. Ama anlamiyor cocuk. Duruyorum karnını gosterip ovala diyorBenimde çatım çok ağrıyor dışına çıkacak gibi zonkluyor çok ayakta dolandığım zaman
Benimde 2 yaşında kızım var ve dediğin gibi dinlenmek çok mümkün olmuyo maalesef
Offf yaa bilmiyorum basima neler gelecegini neler yasayacagimi ve korkmak istemiyorum... bilmedigim acidan neden korkayim diye de telkinlerde bulunuyorumYani normal doğumla sanciyi o an cekip sonra cekmiyorsun diyor. Ama sezeryanla yine acin oluyor ya onu demek istedi
Aman iyi maşallah 5 kg almis olman. Sakin bozma benim gibi ipin ucu kacmasinAy bende ilk kızımda 27 kilo aldım bel ağrım dışında hiç ağrım yoktu
Bunda daha 5 kilo aldım ama her çeşit ağrı var MaşaAllah
Jinekolog beni isterse yarin da dogum iznine ayirabilir ve tam maas alabilirim, isin o kisminda sorun yok. Ama gecen hafta agrim var dedigimde cok normal diyip onemsemeden göndermişti, bu hafta da iyice artti. Hastanenin verdigi epikrizle gidicem yarin, onu gorunce muhtemelen verir. Zaten su an icin bi hafta bile yazsa dert degil, 2 haftaya noel tatili var, 6 gun izinle iki haftayi bagladim her halukarda. Tatilden donunce de rutin kontrolde dogum iznini baslatsa o da kabulum.
Esas sorun benim bu bel agrim cati agrim ne olacak, uyuyamiyorum, onumuzde daha 3 ay var, onun derdindeyim.
Yavrum benim kıyamamKizimin karni agridi bu gece. Epey kucağımda durdu. Diger yandan yatirdim koltuga masaj yaptirdi 1 saat bileklerim ve belim koptu. Ama anlamiyor cocuk. Duruyorum karnını gosterip ovala diyor
Herkesin aci esigi baska. Ben salaklik edip agri kesici yaptirmadim o yuzden epey acı çektimOfff yaa bilmiyorum basima neler gelecegini neler yasayacagimi ve korkmak istemiyorum... bilmedigim acidan neden korkayim diye de telkinlerde bulunuyorum
Çok zor tutuyorum ipin ucunuAman iyi maşallah 5 kg almis olman. Sakin bozma benim gibi ipin ucu kacmasin
Etmez olur muyum, artik gel oyun oynayalim demiyor bana. Yanimizda biri varsa bana otur diyor wcye benle gitmek istemiyor. Dun gece babasiyla oynarken bana git dedi dış kapiyi gosterip cok uzuldum ama telkin ediyorum daha cok kucuk diye. Bende de hatalar var bagiriyorum tahammulsuzlestim. Bahanemde uyku düzensizliği, inatlasmalari.. ama kucuk iste daha bunlari kabullenemiyorumYavrum benim kıyamamonlarda farkında değil işte küçükler daha üzülüyorum bazen acaba ihmal ediyomuym diye
Uyumayınca acikiyosun. Ben ekmek arasi yiyerek aldim zaten kgyu. Simdi sabah 6 gibi uyanip acikmis olursam muz yiyorumÇok zor tutuyorum ipin ucunu
Mecbur az almam lazm çünkü kilolu hamile kaldım
77 ile kaldım
İnşaAllah dikkatle devam ederm90 görmek istemiyorum
Geceleri aşırı acıkmaya başladm
Bende çok tahammulsüzleştim içim içimi yiyor bazen kızdığımdaEtmez olur muyum, artik gel oyun oynayalim demiyor bana. Yanimizda biri varsa bana otur diyor wcye benle gitmek istemiyor. Dun gece babasiyla oynarken bana git dedi dış kapiyi gosterip cok uzuldum ama telkin ediyorum daha cok kucuk diye. Bende de hatalar var bagiriyorum tahammulsuzlestim. Bahanemde uyku düzensizliği, inatlasmalari.. ama kucuk iste daha bunlari kabullenemiyorum
Bende çok tahammulsüzleştim içim içimi yiyor bazen kızdığımda
İnşaAllah doğumdan sonra sakin olurum diye dua ediyorum çünkü çok önemli ilk zamanlar
Valla aşırı zor tutuyorum bişe yemek içinUyumayınca acikiyosun. Ben ekmek arasi yiyerek aldim zaten kgyu. Simdi sabah 6 gibi uyanip acikmis olursam muz yiyorum
Çok zor yaBende oturup agliyorum napayim baska bir yol bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?