Ay evet ben de çok sinirliyim.Kızım annem çok sinirli hep bağırıyor diyor evdekilere.Elimde değil sonradan çok pişman oluyorum benimki 8 yaşında açık açık konuştum.Kızım hamilelikten bu sinir seni üzmek istemiyorum dedim.İnşallah işe yarar.ya bi tek ben mi sinirlenip kızıyorum diyordum yalnız degılmşmhatalarına veya bana kasıtlı bişey atışına vuruşuna bazen gercekten sakin kalamıyorum okadar üzülüyorumki sonra sarılıyorum bol bol.. bide ben kızınca üzülüyo öpüyo bacaklarımı anne anne diye icim parçalanıyo bebek dogunca nasıl olcak bilmiyorum inşallah sakin kalabiliriz
Aynen öyle benimkide çok inatlaşmaya başladı sabrımı sınıyor resmenAynen yurudugum zaman cok fena ya zonkluyo resmenbenimkide 2 yaşında canım ve bu ara aşırı hareketli inatçı oldu oturup dinleniyosam çok mutsuz oluyo onla ilgilenmeyince
Ay inşaAllah görmeyiz 90nı yaaaaaBen de 69la hamile kaldım.Şu an 77yim.Doktorum bu gidişle 90ı görürsün dedi sinirimi bozdu.Ona inat görmicem 90ı
İnşaAllah inşaAllah canım bende aşırı üzülüyorumya bi tek ben mi sinirlenip kızıyorum diyordum yalnız degılmşmhatalarına veya bana kasıtlı bişey atışına vuruşuna bazen gercekten sakin kalamıyorum okadar üzülüyorumki sonra sarılıyorum bol bol.. bide ben kızınca üzülüyo öpüyo bacaklarımı anne anne diye icim parçalanıyo bebek dogunca nasıl olcak bilmiyorum inşallah sakin kalabiliriz
Anlasildi tamamBu sefer gümbür gümbür gelcem inşallah3lbette kimsenin mukemmel gecmiyor. Dedigim gibi ben bunlari yasadim vs diye anlatmadim. Arkadaslarimizdan bazilari babalar nasilsa yapamaz vs diye dusunduler. Emzirme kadina ait vs diye. Ama emzirme disinda dus yaptirirken, alt alirken yada mama verilecekse, gaz çıkarılacaksa babaya is verilmeli boş birakilmamali demek istedim. Erkekler rahata cabuk alışıyor
Aman lutfetmis beyimizHaklisin yavrum al sana anlik tartismamizi soyliyimkizimin disleri fircalanacak. Tum aksam eve geldigimizden beri 2 defa camasir yikadim astim. Cay demledim meyve hazirladim. Onlari topladim cerez getirdim Kizima corba icirdim kizimin daginikligini topladim aldiklarimizi yerlestirdim. Bel agrisindan oldum uyucaz artik kizin disleri fircalanacak onuda bari sen yap dedim. Verdigi cevap Sutunu ben hazirladim bugun bu yapacagim son is olur demistim fircalamam onuda sen yap. Sen kalkacaksin dedim belim koptu hamileyim insallah unutmamissindir dedim tum gunde disarida bebegin alisverisini yaptik. Dislerini fircaladi sonunda kizimin simdide dondu arkasini tripli uyudu cokta tinn
Ayyy ne guzelllAman lutfetmis beyimiz
Benimki bu ara iyice bunalmaya basladi cunku baba varken kizim bana hiç bakmiyir
Bizden görerek ogreniyorlar zaten. Ben bir iki jez bacagina vurdum sadece 1 kez hafif yanagina dokundum ittirir givi. Simdi suratima vurmaya çalışıyor bana kızıncaİnşaAllah inşaAllah canım bende aşırı üzülüyorum
Tepki göstermemeye çalışıyorum ama herzaman tutamıyorum işte kendimi
Şu olay çok kötü ki bazen kızımda agresif oluyor sözümü dinlemiyor ve bunun benden kaynaklandığını düşünüyorum
Herzaman olmasada ara ara kızdığım zaman zihninde çıkmıyor oda öyle davranıyo gibime geliyo
Bu yüzden daha dikkat etmeye çalışıyorum artk yoksa üzerinde kalacak bu haller diye korkuyorum
Seninki büyükmüş yine anlıyacagını düşünüyorum seni canımAy evet ben de çok sinirliyim.Kızım annem çok sinirli hep bağırıyor diyor evdekilere.Elimde değil sonradan çok pişman oluyorum benimki 8 yaşında açık açık konuştum.Kızım hamilelikten bu sinir seni üzmek istemiyorum dedim.İnşallah işe yarar.
Bizden görerek ogreniyorlar zaten. Ben bir iki jez bacagina vurdum sadece 1 kez hafif yanagina dokundum ittirir givi. Simdi suratima vurmaya çalışıyor bana kızınca
Benimki cok fena oldu ya. Ne desek aksini yapıyor söylüyor. Tam 2 yas krizindeyiz. Ve daha yeni uyudu hadi bize iyi(mi) gecelerBnde sakin olsam daha mi sakinlesir diyorum ama gercekten bazen delirtiyor beni oglum yapma diyorum gulup koltugun üstünden kendini yere atiyor ,bu arada oyuncaklarini fırlatmaya basladi bn ona kizinca kemsi kendine ellerini sikip bagrr gibi yapiyor ins doguma kadar sakinlesiremzirmeyi biraktigimizdan beri cok hircin
Dibinizde Acil tam teşekküllü hastane olması sizin için büyük şansBu kadar ağrı yapınca ben esasinda rahim boyundan suphelendim de panik oldum. Iyi olduğunu bildikten sonra alisicaz agriya da napalim.
Bu arada 6 günde 42den 37ye inmis rahim boyu, hani uzunluk iyi ama birden azalmasi da aklima takilmadi değil.
Geçmiş olsun canım. Bende baktım gümüş kalkanlara memnun olanda olmayan da çok. Bende boşuna 200 lira vermek istemedim açıkçası. Yara olurda geçmezse felan eşime aldırırım diye düşündümKizlar kac gundur hic giremedim foruma kizimin hastaligi igneleri vs derken cok sukur atlattik gibi gorunuyor yarin son kontrolu var.
Bu arada bugun bebisin tum eksiklerini tamamladik. Kizlar gumus gogus kalkanini cok oneriyorlar alan almayi dusunen var mi bugun babymallde gordum yakindan hep bakiyordum internetten ama bilemedim. Yorumlari cok iyi okuyunca ama gorunce bir ise yaramiyor gibi
Ben de depend aldım ama yanlış boş almışım. Sen burdaki arkadaşlara sorarak al istersen cnm benim gibi yanlış olmasınsezeryan olacak arkadaslara sormak istiyorum, Hasta bezi olarak depent külot bez mi aldınız, aldiysaniz nasıl kullanışlı olur mu acaba dikisler açısından. Bide kaçli alsam yeterli gelirmi acaba.
Bi paket 10 lu pedde aldım hastane için yeterli gelir umarım. daha önce normal doğum yaptım ama sezeryan da kanama miktarını bilmediğim için yardımcı olur musunuz ☺
Anlasildi tamam
Yaa ben o kadar manyagimki aman kocam yorulmasin diye her ise kosarim... kendisi cok zayif kiyamiyorum... karsiliginida hic almadim ama iste buda benim huyum... hep vericiyimdir... ama fena konusurum bana bulasildigi zaman... neyse bunlari ben artik aldim... anneme cektim oda ben gibi sacini suourge etmeden cekinmez... ama bi is yaoicaklar on saatte yerinden kalkacakta onu yapacakta fittiririm ama sakinim... belli etmem... nese anneme ben en iyisi siz o kadar karismayin... birakin kocam halletsib siz geride durun diim... yoruldugumuz zaman biz sizdeb isteyelim siz bakin... kocamin babalik izninde fitil fitil burnunda getircemya adam cocukta istemiyordu ya... bes yildir evliyiz nerdeyse yok daga sonra bosver olur elbette diye diye diye salak gibi bekledim... gittim tup bebek merkezine ben bekleyemem daha fazla dedim... o igneleri ala ala canim acisindan ah yarabbin kadinla erkek asla bir olamaz... kocam hangi sikintiyi cekmis bakyirumda onlar rahat ozgur yasamaya aliskin... simdi bebekler dogsun dogru bakici bulsun direkt.. naparsa yapsin bi yardimciya igtiyacim olacak.. ya ama kocam aman yorulupta vahlanmasun diye atilgan kurtluk yapmaktan vazgeccem.... tesekkur beybisi
Ben de ayni durumdayimKızlar ben her gün böyle sabahın dördünde beşinde uyanıyorum. Saat 12 ye doğru yatmıştım. Sizinde böyle mi beden kendini bebeğe mi alıştırıyor acaba anlamadım gitti
Bende öyle.Kızlar ben her gün böyle sabahın dördünde beşinde uyanıyorum. Saat 12 ye doğru yatmıştım. Sizinde böyle mi beden kendini bebeğe mi alıştırıyor acaba anlamadım gitti
Bende oyleyim 2.15 te uyudum 5:46da uyandimKızlar ben her gün böyle sabahın dördünde beşinde uyanıyorum. Saat 12 ye doğru yatmıştım. Sizinde böyle mi beden kendini bebeğe mi alıştırıyor acaba anlamadım gitti
Benimkide oyleAman lutfetmis beyimiz
Benimki bu ara iyice bunalmaya basladi cunku baba varken kizim bana hiç bakmiyir
Geçmiş olsun canım. Bende baktım gümüş kalkanlara memnun olanda olmayan da çok. Bende boşuna 200 lira vermek istemedim açıkçası. Yara olurda geçmezse felan eşime aldırırım diye düşündüm
Ben de depend aldım ama yanlış boş almışım. Sen burdaki arkadaşlara sorarak al istersen cnm benim gibi yanlış olmasın
Amine Busra nun söyledikleri benim de kulağıma küpe oldu bende fedakarım hemen yapıveririm herşeyi bide canım tez. Milletten bişi isteyeceğime onlar yapana kadar kalk yap derim hep. Ama bebek olunca biraz daha paylaşımlı yapmam gerektiğini anladım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?