2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay evet ben de çok sinirliyim.Kızım annem çok sinirli hep bağırıyor diyor evdekilere.Elimde değil sonradan çok pişman oluyorum benimki 8 yaşında açık açık konuştum.Kızım hamilelikten bu sinir seni üzmek istemiyorum dedim.İnşallah işe yarar.

İnşaAllah inşaAllah canım bende aşırı üzülüyorum
Tepki göstermemeye çalışıyorum ama herzaman tutamıyorum işte kendimi

Şu olay çok kötü ki bazen kızımda agresif oluyor sözümü dinlemiyor ve bunun benden kaynaklandığını düşünüyorum
Herzaman olmasada ara ara kızdığım zaman zihninde çıkmıyor oda öyle davranıyo gibime geliyo

Bu yüzden daha dikkat etmeye çalışıyorum artk yoksa üzerinde kalacak bu haller diye korkuyorum

Anlasildi tamam
Yaa ben o kadar manyagimki aman kocam yorulmasin diye her ise kosarim... kendisi cok zayif kiyamiyorum... karsiliginida hic almadim ama iste buda benim huyum... hep vericiyimdir... ama fena konusurum bana bulasildigi zaman... neyse bunlari ben artik aldim... anneme cektim oda ben gibi sacini suourge etmeden cekinmez... ama bi is yaoicaklar on saatte yerinden kalkacakta onu yapacakta fittiririm ama sakinim... belli etmem... nese anneme ben en iyisi siz o kadar karismayin... birakin kocam halletsib siz geride durun diim... yoruldugumuz zaman biz sizdeb isteyelim siz bakin... kocamin babalik izninde fitil fitil burnunda getircem ya adam cocukta istemiyordu ya... bes yildir evliyiz nerdeyse yok daga sonra bosver olur elbette diye diye diye salak gibi bekledim... gittim tup bebek merkezine ben bekleyemem daha fazla dedim... o igneleri ala ala canim acisindan ah yarabbin kadinla erkek asla bir olamaz... kocam hangi sikintiyi cekmis bakyirumda onlar rahat ozgur yasamaya aliskin... simdi bebekler dogsun dogru bakici bulsun direkt.. naparsa yapsin bi yardimciya igtiyacim olacak.. ya ama kocam aman yorulupta vahlanmasun diye atilgan kurtluk yapmaktan vazgeccem.... tesekkur beybisi

Aman lutfetmis beyimiz
Benimki bu ara iyice bunalmaya basladi cunku baba varken kizim bana hiç bakmiyir

Bizden görerek ogreniyorlar zaten. Ben bir iki jez bacagina vurdum sadece 1 kez hafif yanagina dokundum ittirir givi. Simdi suratima vurmaya çalışıyor bana kızınca

Seninki büyükmüş yine anlıyacagını düşünüyorum seni canım onlarda etkılenıyo bu sürecten

Bizden görerek ogreniyorlar zaten. Ben bir iki jez bacagina vurdum sadece 1 kez hafif yanagina dokundum ittirir givi. Simdi suratima vurmaya çalışıyor bana kızınca

Bnde sakin olsam daha mi sakinlesir diyorum ama gercekten bazen delirtiyor beni oglum yapma diyorum gulup koltugun üstünden kendini yere atiyor ,bu arada oyuncaklarini fırlatmaya basladi bn ona kizinca kemsi kendine ellerini sikip bagrr gibi yapiyor ins doguma kadar sakinlesir emzirmeyi biraktigimizdan beri cok hircin

Benimki cok fena oldu ya. Ne desek aksini yapıyor söylüyor. Tam 2 yas krizindeyiz. Ve daha yeni uyudu hadi bize iyi(mi) geceler

Dibinizde Acil tam teşekküllü hastane olması sizin için büyük şans
Dediğiniz gibi 6 günde 5 mm azalması insanın aklına takılır. Belki cihazlardan kaynaklıdır. Yada üstten yada vijainal ölçümden kaynaklıdır. Nasılsa kendi dr unuza da gideceksinizdir. İnşallah önemli bir durum değildir Geçmiş olsun tekrar

Geçmiş olsun canım. Bende baktım gümüş kalkanlara memnun olanda olmayan da çok. Bende boşuna 200 lira vermek istemedim açıkçası. Yara olurda geçmezse felan eşime aldırırım diye düşündüm
Ben de depend aldım ama yanlış boş almışım. Sen burdaki arkadaşlara sorarak al istersen cnm benim gibi yanlış olmasın
Amine Busra nun söyledikleri benim de kulağıma küpe oldu bende fedakarım hemen yapıveririm herşeyi bide canım tez. Milletten bişi isteyeceğime onlar yapana kadar kalk yap derim hep. Ama bebek olunca biraz daha paylaşımlı yapmam gerektiğini anladım

Kızlar ben her gün böyle sabahın dördünde beşinde uyanıyorum. Saat 12 ye doğru yatmıştım. Sizinde böyle mi beden kendini bebeğe mi alıştırıyor acaba anlamadım gitti

Aman lutfetmis beyimiz
Benimki bu ara iyice bunalmaya basladi cunku baba varken kizim bana hiç bakmiyir
Benimkide oyle baba asklari ne olacak bu kizlarin

Tesekkur ederim ve bir kere daha almamaya karar verdim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…