2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hic belli olmaz, kizim bu yaza kadar bebekli misafir istemezdi, ne olduysa 3u doldurunca oldu ve hep bebek sevmek istiyor.
Su an da mesela kardesi icin sabirsizlaniyor, her gun gelip gobegimi opuyor. Iki gun once esim hareket etsin diye gobegimi sallamisti, babasina bi bagirdi gormen lazim, bebegi rahat birak diye dun de hastanede sen salladin ondan oldu diye cemkiriyordu babasina.
Kalp sesini falan duyunca gozleri doldu resmen, daha 3 bucuk olacak o da kucuk ama simdiden cok duskun kardesine. Insallah dogunca da oyle olur

Yok canım tuhaflık değil bence, ben de 23. Haftsma kadar her şey güzel gidince dedim ne güzel ya hamilelik 40.haftama kadar dursun karnımda inşallah diyordum, şimdi erken doğum riski ve yatak istirahatim olunca birazcık bunaldım diyorumki sağlıklı olduğu sürece 36dan sonra gelsin hayırlısıyla benim kuzum

Kızımda emziremediğim için yaradan da haberim yok.Bir yerde okumuştum büyün kadınların mutlaka yara olur diye.Doğru mu acaba?
Bak şöyle düşün canım. Bebis küçük olduğu için memedeki sütü bitiremeyebiliyor. Veya henüz tam emmeye alisamamis oluyor. O zaman memede kalan süt arkadan yenisi geldikçe önde tıkanıklık yapıyor. Bu birinci ağrı ve rahatsızlık sebebi. İkincisi de meme ucu kuruyor geriliyor çatlıyor ve çok ağrı yapıyor ilk zamanlar. Ama korkulacak birşey değil. Mesela hemen yanınızda her daim az ılık su ve bol pamuk bulundurun. Emzirdikten hemen sonra o göğsünü hemen kremle bolca. Yeniden emzirecegin zaman ılık su ve pamukla temizle emzir tekrar krem. Bu şekilde 1 ay yapsan zaten bebekte sen de alışıyorsun geçiyor o ağrı sizi

Bakalim, ben kresten gelene kadar bebekle ilgilenip, aksamlari kizimla ilgilenirim diye umuyorum ama kismet. Bizimki 8den 4bucuga kadar tam gün gidiyor, o baya rahatlatacak bizi.

Bendede eğilip kalkarken karnımda anlık sızı gibi ağrı oluşuyor geçiyor acaba büyüyor diye mi ya??

Bendede eğilip kalkarken karnımda anlık sızı gibi ağrı oluşuyor geçiyor acaba büyüyor diye mi ya??
Yani icimizde bebek var bir kitle bir beden.. haliyle farkliliklar hissedecegiz.. kimisinde agri sizi... kimisinde kramp... kimisinde kasilma... bebeklerin pozisyonundan dolayida oluyo... bugun uyandigimda sag kalcam curumus gibi agriyordu.. halbuki soluma donuk uyandim... bebek sikistiriyor diye dusunuyorum ve her hareketini hissedemiyoruz...
yattigin yerden kalkarken bir yerden destek al .. arkanda destek almak icin yastik olsun.. sola dogru kalkiyosan once o yone dön sonra ayaklarini uzat ne bilim kolayliklar yap kendine..

Ikisi de vajinal olcum, bakalim nstde sancim görünmüyor, muayene icin bekliyorum su an.

Geçmiş olsun canım.
Ben gümüş göğüs kalkanı aldım. Hepsiburada'da kampanya vardı bir ara Silver Just markasını aldım, yorumları da güzeldi. Silverette markası falan çok pahalı nasıl olsa amaç gümüş olması diye uygun bir marka tercih ettim. Bakalım deneyip görücez :)

Günaydın kızlar.
Gece çok kötü rüyalar gördüm ya Gittiğim hastanede sezeryana alıyorlardı beni hata yapıyorlardı bebeğimi göremiyordum, öldü diyorlardı yanımda kimse yoktu. Ağlayarak uyandım.
Off şimdi o hastaneye gitmesem mi acaba diyorum zaten aklımda şüpheler vardı belkide ondan gördüm.
İçime sinen bir hastane bulamadım hala. Ama bu rüyada beni çok korkuttu.

Hayr olsun cnm. üzülme bu aralar sanırım çoğumuz tuhaf korkunç rüyalar görüyoruz.
Eğer gittiğin hastaneden de memnun değilsen, değiştir cnm. Kendini strese koyma ve güzel düşün ☺

Ben de saçma sapan rüyalar görüyorum hamile kaldıktan sonra.Rüyalar bilinç altımız sonuçta.Korkularını görmüşsün sadece kötü birşey olacak diye düşünme.Ne zaman aklıma kötü birşey gelse bebekle ilgili kendimi mutlu bir şekilde bebeğimle hayal ediyorum.Sen de güzel şeyler düşün

Hayr olsun cnm. üzülme bu aralar sanırım çoğumuz tuhaf korkunç rüyalar görüyoruz.
Eğer gittiğin hastaneden de memnun değilsen, değiştir cnm. Kendini strese koyma ve güzel düşün ☺
Canım çevremde doğru düzgün hastane yok ki. Ya hastane güzel doktor içime sinmiyor. Ya doktor iyi hastane çok iyi değil.
Normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum ama anadolu yakasında kartal'a yakın düzgün bir yer bulamıyorum.

Reactions: Eva
Ayy kuzum bnm bende görüyorum eşim beni geçen gün uyandırdı korkarak sayı sayıyormuşum oda endişelenmiş uyandırmış olabilir görüyoruz hepimiz ama hastane doktor içine sinmiyorsa gitme tabiki içine sinen bir yer bul biizim içimize sinen rahatlıkla doktora sorular sorup onun samimiyetine çok ihtiyacımız var

MaşaAllah ne güzel darısı doğunca ya inşaAllah bizimki ne tepki verecek hala kestiremiyorum ya

Bende yakınım sana cnm, benimde bildiğim öyle bir doktor yok. Ben umraniye ye gidiyorum, orda yapmayı düşünüyorum dogumu ama karar veremedim henüz. Gittiğim özel hastane istediğim gibi değil orda yapmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…