Hic belli olmaz, kizim bu yaza kadar bebekli misafir istemezdi, ne olduysa 3u doldurunca oldu ve hep bebek sevmek istiyor.Kızımın 3 yaşına 4 ay kala olacak bebiş
Kızım kıskanacak gibi duruyo
Aslında bebekleri çok seviyo ama ben veya babası bebeğe ilgi gösterdiğimzde tepki veriyo( kucağına almak için çekiştşrme gibi)
Hiç birimiz de olmasın inşallah canımAman olmasın da berbat birşey
Yok canım tuhaflık değil bence, ben de 23. Haftsma kadar her şey güzel gidince dedim ne güzel ya hamilelik 40.haftama kadar dursun karnımda inşallah diyordum, şimdi erken doğum riski ve yatak istirahatim olunca birazcık bunaldım diyorumki sağlıklı olduğu sürece 36dan sonra gelsin hayırlısıyla benim kuzumArkadaşlar sanki ömrüm boyunca hamileydim hep böyle kalıcam gibi geliyorKızımda çok sevmiştim hamileliği şimdi sevemedim gitti.Gün sayıyorum.Çocuk çıkınca daha beter olucan aptal mısın sen rahatına bak diyor içimdeki ses de.Belki de hamilelik rahat geçmeyince böyle oldu.Bebek kıyafetlerine bile daha yeni yeni özenmeye başladım.Ben mi tuhafım?
Bak şöyle düşün canım. Bebis küçük olduğu için memedeki sütü bitiremeyebiliyor. Veya henüz tam emmeye alisamamis oluyor. O zaman memede kalan süt arkadan yenisi geldikçe önde tıkanıklık yapıyor. Bu birinci ağrı ve rahatsızlık sebebi. İkincisi de meme ucu kuruyor geriliyor çatlıyor ve çok ağrı yapıyor ilk zamanlar. Ama korkulacak birşey değil. Mesela hemen yanınızda her daim az ılık su ve bol pamuk bulundurun. Emzirdikten hemen sonra o göğsünü hemen kremle bolca. Yeniden emzirecegin zaman ılık su ve pamukla temizle emzir tekrar krem. Bu şekilde 1 ay yapsan zaten bebekte sen de alışıyorsun geçiyor o ağrı siziKızımda emziremediğim için yaradan da haberim yok.Bir yerde okumuştum büyün kadınların mutlaka yara olur diye.Doğru mu acaba?
Bakalim, ben kresten gelene kadar bebekle ilgilenip, aksamlari kizimla ilgilenirim diye umuyorum ama kismet. Bizimki 8den 4bucuga kadar tam gün gidiyor, o baya rahatlatacak bizi.ya bi tek ben mi sinirlenip kızıyorum diyordum yalnız degılmşmhatalarına veya bana kasıtlı bişey atışına vuruşuna bazen gercekten sakin kalamıyorum okadar üzülüyorumki sonra sarılıyorum bol bol.. bide ben kızınca üzülüyo öpüyo bacaklarımı anne anne diye icim parçalanıyo bebek dogunca nasıl olcak bilmiyorum inşallah sakin kalabiliriz
Bendede eğilip kalkarken karnımda anlık sızı gibi ağrı oluşuyor geçiyor acaba büyüyor diye mi ya??Yok kizlar benim karnim davul gibi sistiginde gercekten bebek sikistiriyordu aksama digru genelde daha cok sisiyordu gunde bir kere buyuk tuwalete cikiyordum yada iki gunde bir o yuzden sorunluydum bende.. haftalar ilerledikce siskinlik ve o gerilmeler bende gitti.. karin iyice acildi sanirim... artik rahatsiz etmiyor... bu deri nasil eski haline donecek... donermi dersiniz
Yani icimizde bebek var bir kitle bir beden.. haliyle farkliliklar hissedecegiz.. kimisinde agri sizi... kimisinde kramp... kimisinde kasilma... bebeklerin pozisyonundan dolayida oluyo... bugun uyandigimda sag kalcam curumus gibi agriyordu.. halbuki soluma donuk uyandim... bebek sikistiriyor diye dusunuyorum ve her hareketini hissedemiyoruz...Bendede eğilip kalkarken karnımda anlık sızı gibi ağrı oluşuyor geçiyor acaba büyüyor diye mi ya??
Ikisi de vajinal olcum, bakalim nstde sancim görünmüyor, muayene icin bekliyorum su an.Dibinizde Acil tam teşekküllü hastane olması sizin için büyük şans ☺
Dediğiniz gibi 6 günde 5 mm azalması insanın aklına takılır. Belki cihazlardan kaynaklıdır. Yada üstten yada vijainal ölçümden kaynaklıdır. Nasılsa kendi dr unuza da gideceksinizdir. İnşallah önemli bir durum değildirGeçmiş olsun tekrar
Anladım canım demekki gebelikten oluyormuş kaslarla ilgili sanırımEvet bende aylardir var. Ustelik 3 aydan beri magnezyum iciyorum. Soda icmeye calisiyorum yinede oluyo. Dun sabah sag bacagima yandan girecek gibi oldu hemen ovaladim uzerine bastim gecti
Kullanıyorum canım magnezyum kalsiyum 12 haftamdan beri her gün yogurdumuda sütümde içi yorum demmki yinede yetmiyorKorkma kuzumEvet gebelikten. Kontrolde doktoruna söyle belki kalsiyum magnezyum verir. Ama bazı doktorlar da vermiyor. Sen süt ürünlerini bol bol tüket. O iyi geliyor.
Geçmiş olsun canım.Kizlar kac gundur hic giremedim foruma kizimin hastaligi igneleri vs derken cok sukur atlattik gibi gorunuyor yarin son kontrolu var.
Bu arada bugun bebisin tum eksiklerini tamamladik. Kizlar gumus gogus kalkanini cok oneriyorlar alan almayi dusunen var mi bugun babymallde gordum yakindan hep bakiyordum internetten ama bilemedim. Yorumlari cok iyi okuyunca ama gorunce bir ise yaramiyor gibi
Hayr olsun cnm. üzülme bu aralar sanırım çoğumuz tuhaf korkunç rüyalar görüyoruz.Günaydın kızlar.
Gece çok kötü rüyalar gördüm yaGittiğim hastanede sezeryana alıyorlardı beni hata yapıyorlardı bebeğimi göremiyordum, öldü diyorlardı yanımda kimse yoktu. Ağlayarak uyandım.
Off şimdi o hastaneye gitmesem mi acaba diyorum zaten aklımda şüpheler vardı belkide ondan gördüm.
İçime sinen bir hastane bulamadım hala. Ama bu rüyada beni çok korkuttu.
Ben de saçma sapan rüyalar görüyorum hamile kaldıktan sonra.Rüyalar bilinç altımız sonuçta.Korkularını görmüşsün sadece kötü birşey olacak diye düşünme.Ne zaman aklıma kötü birşey gelse bebekle ilgili kendimi mutlu bir şekilde bebeğimle hayal ediyorum.Sen de güzel şeyler düşünGünaydın kızlar.
Gece çok kötü rüyalar gördüm yaGittiğim hastanede sezeryana alıyorlardı beni hata yapıyorlardı bebeğimi göremiyordum, öldü diyorlardı yanımda kimse yoktu. Ağlayarak uyandım.
Off şimdi o hastaneye gitmesem mi acaba diyorum zaten aklımda şüpheler vardı belkide ondan gördüm.
Ben de aynıyım gece 12 de yattım ara ara hep uyanıyorumDemek ki vücut alıştırıyor bizi uykusuzluğa
Canım çevremde doğru düzgün hastane yok ki. Ya hastane güzel doktor içime sinmiyor. Ya doktor iyi hastane çok iyi değil.Hayr olsun cnm. üzülme bu aralar sanırım çoğumuz tuhaf korkunç rüyalar görüyoruz.
Eğer gittiğin hastaneden de memnun değilsen, değiştir cnm. Kendini strese koyma ve güzel düşün ☺
Ayy kuzum bnm bende görüyorum eşim beni geçen gün uyandırdı korkarak sayı sayıyormuşum oda endişelenmiş uyandırmışGünaydın kızlar.
MaşaAllah ne güzelHic belli olmaz, kizim bu yaza kadar bebekli misafir istemezdi, ne olduysa 3u doldurunca oldu ve hep bebek sevmek istiyor.
Su an da mesela kardesi icin sabirsizlaniyor, her gun gelip gobegimi opuyor. Iki gun once esim hareket etsin diye gobegimi sallamisti, babasina bi bagirdi gormen lazim, bebegi rahat birak diyedun de hastanede sen salladin ondan oldu diye cemkiriyordu babasina.
Kalp sesini falan duyunca gozleri doldu resmen, daha 3 bucuk olacak o da kucuk ama simdiden cok duskun kardesine. Insallah dogunca da oyle olur
Bende yakınım sana cnm, benimde bildiğim öyle bir doktor yok. Ben umraniye ye gidiyorum, orda yapmayı düşünüyorum dogumu ama karar veremedim henüz. Gittiğim özel hastane istediğim gibi değil orda yapmayı düşünmüyorum.Canım çevremde doğru düzgün hastane yok ki. Ya hastane güzel doktor içime sinmiyor. Ya doktor iyi hastane çok iyi değil.
Normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum ama anadolu yakasında kartal'a yakın düzgün bir yer bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?