Bende almayı dusunuyorum yorumlar baya iyi, bir cok marka var ama benim izledigim youtube hamile vloglarında silveretteden bahsediyorlardı,sanrıım en pahalısı da o. Ama işe yarayacaksa alınır tabiKizlar kac gundur hic giremedim foruma kizimin hastaligi igneleri vs derken cok sukur atlattik gibi gorunuyor yarin son kontrolu var.
Bu arada bugun bebisin tum eksiklerini tamamladik. Kizlar gumus gogus kalkanini cok oneriyorlar alan almayi dusunen var mi bugun babymallde gordum yakindan hep bakiyordum internetten ama bilemedim. Yorumlari cok iyi okuyunca ama gorunce bir ise yaramiyor gibi
Yara olmadan kullanmak gerekiyormus, yara olduktan sonra bir anlamı kalmıyor. Bu gumus kalkanları yara iyileştirme değilde yarayı baştan engelleme mantıgında.hatta hamileligin son zamanında dogumdan 2 hafta once fln kullanmaya başlayın yazıyorAlmadim acilcasi elzem degil eger yara olursa alirim diye dusundum
Ben de şimdilik öyle bişey yok bakalım canımKesik peynir gibi bir akıntı ve aşırı kaşıntı yapan bir şey
Ben de ayni durumdayim
Bende öyle.
Demek ki vücut alıştırıyor bizi uykusuzluğaBende oyleyim 2.15 te uyudum 5:46da uyandim
Beni biraksalar 1 yil uyurumda kiz bırakmıyor. 3te uyudum, 6da esimi gonderdim tekrar yatgim 8de kesin kalkışKızlar ben her gün böyle sabahın dördünde beşinde uyanıyorum. Saat 12 ye doğru yatmıştım. Sizinde böyle mi beden kendini bebeğe mi alıştırıyor acaba anlamadım gitti
Hamilelikten once diyodum ki ivir zivir ne varsa alcam bu defa. Ama plansiz gebe kalınca ve maddi durumlarimiz cok karisinca asıl ihtiyaclar bile nasil olcak demeye basladim. Simdilik silikon uç bile almayacagim. Lansinoh krem ve ped aldim. Bakalim yara olmazsa inşallah gerek kalmaz.ama ola ki yara olursa gozu birsey gormuyir insanin her yol mubah :)Benimkide oylebaba asklari ne olacak bu kizlarin
Tesekkur ederimve bir kere daha almamaya karar verdim o zaman
Evet bende aylardir var. Ustelik 3 aydan beri magnezyum iciyorum. Soda icmeye calisiyorum yinede oluyo. Dun sabah sag bacagima yandan girecek gibi oldu hemen ovaladim uzerine bastim gectiAyy bugün sol bacağıma bi kramp girdi gece eşim yatakta hopladı bagırıgımailk defa böyle bişey oldu yıllar sonra acaba gebelikten mi
Korkma kuzumAyy bugün sol bacağıma bi kramp girdi gece eşim yatakta hopladı bagırıgımailk defa böyle bişey oldu yıllar sonra acaba gebelikten mi
Canım eğer göğüs ucu yaraları için diyorsan bence de şimdilik birşey alma. Çünkü ilk doğumdaki gibi ağrı yara o kadar olmuyormuş. (Ben ablamın yalancısıyım, o öyle demiştiHamilelikten once diyodum ki ivir zivir ne varsa alcam bu defa. Ama plansiz gebe kalınca ve maddi durumlarimiz cok karisinca asıl ihtiyaclar bile nasil olcak demeye basladim. Simdilik silikon uç bile almayacagim. Lansinoh krem ve ped aldim. Bakalim yara olmazsa inşallah gerek kalmaz.ama ola ki yara olursa gozu birsey gormuyir insanin her yol mubah :)
O ne yahu felaket tellali gibiBende kizda 28 aldim. Bunda da 15 kg oldu sanırım. Bu hamileligi ilk ogrendigim acildeki doktor bu hamileligin cok zor gececek agri bakimindan cekeceksin dedi. Ve dogru cikti. İsin kotusu agri cekip sonrada sezeryanla cekeceksin diye de ekledi
Canım zaten lohusalık hassas bir dönem. Bir de sen mahcup hissedip ya da kıyamayıp tüm yükü (ev işi yemek iş güç vs) kendin halletmeye kalkınca e haliyle altından kalkamıyorsun ve stres yapmaya başlıyorsun. Lohusalıkta kibarlık yok kızlar. Kimden en minik bi yardım talebi duydunuz hemen onu değerlendirin. Bir şey var mı yapabileceğim der mesela bir yakınınız. Bir elektrikli süpürge açmasını isteyebilirsiniz, atıyorum o günün yemeğini isteyebilirsiniz. Sadece eşinize de çok yüklenmeyin gaza gelip.Geçmiş olsun canım. Bende baktım gümüş kalkanlara memnun olanda olmayan da çok. Bende boşuna 200 lira vermek istemedim açıkçası. Yara olurda geçmezse felan eşime aldırırım diye düşündüm
Ben de depend aldım ama yanlış boş almışım. Sen burdaki arkadaşlara sorarak al istersen cnm benim gibi yanlış olmasın
Amine Busra nun söyledikleri benim de kulağıma küpe oldu bende fedakarım hemen yapıveririm herşeyi bide canım tez. Milletten bişi isteyeceğime onlar yapana kadar kalk yap derim hep. Ama bebek olunca biraz daha paylaşımlı yapmam gerektiğini anladım ☺
Aman olmasın da berbat birşeyBen de şimdilik öyle bişey yok bakalım canım
Kizimda da cok buyuk yara olmadi benim sızlama oldu birazCanım eğer göğüs ucu yaraları için diyorsan bence de şimdilik birşey alma. Çünkü ilk doğumdaki gibi ağrı yara o kadar olmuyormuş. (Ben ablamın yalancısıyım, o öyle demişti). Gerekli görürsen sonra alırsın
Büyük ihtimal gebelikten.Kızımda ben öyleydim.Şimdikinde başlamadı daha kramplarım.Ayy bugün sol bacağıma bi kramp girdi gece eşim yatakta hopladı bagırıgımailk defa böyle bişey oldu yıllar sonra acaba gebelikten mi
Kızımda emziremediğim için yaradan da haberim yok.Bir yerde okumuştum büyün kadınların mutlaka yara olur diye.Doğru mu acaba?Kizimda da cok buyuk yara olmadi benim sızlama oldu biraz
Evet dönmekten bir hal oluyorum gece. Zaten bölük pörçük uyuyorum kizimdan kaynaklı cok zorkaniyoeumO ne yahu felaket tellali gibi
Dun internette okudum canim, cati ve sirt agrilari 2. Ve 3. Gebeliklerde 24. Haftadan sonda basliyormus ve siddetli oluyormus. Yani normal oldugunu bilmek guzel de, bizim ki de can ya.
Bende 3 ay emzirdim. Dedigim gibi benim emziremeyecek derecede yaram olmadi. Doktorum bir krem yazmisti onu cok kullandim. Birde ilk emzirmeden once sogan surmustum birinden duyup yarayi engellermiş. Ama bu defa öyle bisey yapmicam. Arkadasimin resmen ucundan parca kopmustu ama masallah 2 sene emzirdiKızımda emziremediğim için yaradan da haberim yok.Bir yerde okumuştum büyün kadınların mutlaka yara olur diye.Doğru mu acaba?
Benimde zor geciyor. Bir yanim erken dogum olmasin korkusu, bir yanim zaman geçsede doğsa parti başlasa diyorumArkadaşlar sanki ömrüm boyunca hamileydim hep böyle kalıcam gibi geliyorKızımda çok sevmiştim hamileliği şimdi sevemedim gitti.Gün sayıyorum.Çocuk çıkınca daha beter olucan aptal mısın sen rahatına bak diyor içimdeki ses de.Belki de hamilelik rahat geçmeyince böyle oldu.Bebek kıyafetlerine bile daha yeni yeni özenmeye başladım.Ben mi tuhafım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?