2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende almayı dusunuyorum yorumlar baya iyi, bir cok marka var ama benim izledigim youtube hamile vloglarında silveretteden bahsediyorlardı,sanrıım en pahalısı da o. Ama işe yarayacaksa alınır tabi

Almadim acilcasi elzem degil eger yara olursa alirim diye dusundum
Yara olmadan kullanmak gerekiyormus, yara olduktan sonra bir anlamı kalmıyor. Bu gumus kalkanları yara iyileştirme değilde yarayı baştan engelleme mantıgında.hatta hamileligin son zamanında dogumdan 2 hafta once fln kullanmaya başlayın yazıyor

Kızlar ben her gün böyle sabahın dördünde beşinde uyanıyorum. Saat 12 ye doğru yatmıştım. Sizinde böyle mi beden kendini bebeğe mi alıştırıyor acaba anlamadım gitti
Beni biraksalar 1 yil uyurumda kiz bırakmıyor. 3te uyudum, 6da esimi gonderdim tekrar yatgim 8de kesin kalkış

Benimkide oyle baba asklari ne olacak bu kizlarin

Tesekkur ederim ve bir kere daha almamaya karar verdim o zaman
Hamilelikten once diyodum ki ivir zivir ne varsa alcam bu defa. Ama plansiz gebe kalınca ve maddi durumlarimiz cok karisinca asıl ihtiyaclar bile nasil olcak demeye basladim. Simdilik silikon uç bile almayacagim. Lansinoh krem ve ped aldim. Bakalim yara olmazsa inşallah gerek kalmaz.ama ola ki yara olursa gozu birsey gormuyir insanin her yol mubah :)

Ayy bugün sol bacağıma bi kramp girdi gece eşim yatakta hopladı bagırıgıma ilk defa böyle bişey oldu yıllar sonra acaba gebelikten mi
Evet bende aylardir var. Ustelik 3 aydan beri magnezyum iciyorum. Soda icmeye calisiyorum yinede oluyo. Dun sabah sag bacagima yandan girecek gibi oldu hemen ovaladim uzerine bastim gecti

Ayy bugün sol bacağıma bi kramp girdi gece eşim yatakta hopladı bagırıgıma ilk defa böyle bişey oldu yıllar sonra acaba gebelikten mi
Korkma kuzum Evet gebelikten. Kontrolde doktoruna söyle belki kalsiyum magnezyum verir. Ama bazı doktorlar da vermiyor. Sen süt ürünlerini bol bol tüket. O iyi geliyor.

Canım eğer göğüs ucu yaraları için diyorsan bence de şimdilik birşey alma. Çünkü ilk doğumdaki gibi ağrı yara o kadar olmuyormuş. (Ben ablamın yalancısıyım, o öyle demişti ). Gerekli görürsen sonra alırsın

O ne yahu felaket tellali gibi
Dun internette okudum canim, cati ve sirt agrilari 2. Ve 3. Gebeliklerde 24. Haftadan sonda basliyormus ve siddetli oluyormus. Yani normal oldugunu bilmek guzel de, bizim ki de can ya.

Canım zaten lohusalık hassas bir dönem. Bir de sen mahcup hissedip ya da kıyamayıp tüm yükü (ev işi yemek iş güç vs) kendin halletmeye kalkınca e haliyle altından kalkamıyorsun ve stres yapmaya başlıyorsun. Lohusalıkta kibarlık yok kızlar. Kimden en minik bi yardım talebi duydunuz hemen onu değerlendirin. Bir şey var mı yapabileceğim der mesela bir yakınınız. Bir elektrikli süpürge açmasını isteyebilirsiniz, atıyorum o günün yemeğini isteyebilirsiniz. Sadece eşinize de çok yüklenmeyin gaza gelip. Yazık, zaten onlar için de o dönem farlı oluyor, bor geçiş dönemi oluyor. Tv de bir doktor demişti ki, kadınlar hamile kalınca anneliğe başlar ama erkekler bebek doğunca. Onun için onlar için de hassas bir dönem aslında

Kizimda da cok buyuk yara olmadi benim sızlama oldu biraz

O ne yahu felaket tellali gibi
Dun internette okudum canim, cati ve sirt agrilari 2. Ve 3. Gebeliklerde 24. Haftadan sonda basliyormus ve siddetli oluyormus. Yani normal oldugunu bilmek guzel de, bizim ki de can ya.
Evet dönmekten bir hal oluyorum gece. Zaten bölük pörçük uyuyorum kizimdan kaynaklı cok zorkaniyoeum

Kızımda emziremediğim için yaradan da haberim yok.Bir yerde okumuştum büyün kadınların mutlaka yara olur diye.Doğru mu acaba?
Bende 3 ay emzirdim. Dedigim gibi benim emziremeyecek derecede yaram olmadi. Doktorum bir krem yazmisti onu cok kullandim. Birde ilk emzirmeden once sogan surmustum birinden duyup yarayi engellermiş. Ama bu defa öyle bisey yapmicam. Arkadasimin resmen ucundan parca kopmustu ama masallah 2 sene emzirdi

Arkadaşlar sanki ömrüm boyunca hamileydim hep böyle kalıcam gibi geliyorKızımda çok sevmiştim hamileliği şimdi sevemedim gitti.Gün sayıyorum.Çocuk çıkınca daha beter olucan aptal mısın sen rahatına bak diyor içimdeki ses de.Belki de hamilelik rahat geçmeyince böyle oldu.Bebek kıyafetlerine bile daha yeni yeni özenmeye başladım.Ben mi tuhafım?

Benimde zor geciyor. Bir yanim erken dogum olmasin korkusu, bir yanim zaman geçsede doğsa parti başlasa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…