Çok şükür elhamdülillah gramı felan iyiymiş kuzum sevindim adınaTünaydın kızlar, bugün kontrolümüz vardı çok şükür oğlum iyi680 grm olmuş, karın bölgesi bşraz önden gidiyor dedi, büyük ihtimal yine şeker çıkacak, ben şimdiden rejime başlayayım şeker yüklemesi için erken dedi, öğleden sonra tahililler çıkacak ona göre zaman verir artık ben şimdi ev işlerine döneyim yarın kv geliyor, temizliği bitirmem lazım
Saol canım, çok şükür iyiÇok şükür elhamdülillah gramı felan iyiymiş kuzum sevindim adınaçok yorma kendini evi temizleyeyim diye
Ay süpermiş yaaa valla bencede cok işine yarar kreşe gitmesiBakalim, ben kresten gelene kadar bebekle ilgilenip, aksamlari kizimla ilgilenirim diye umuyorum ama kismet. Bizimki 8den 4bucuga kadar tam gün gidiyor, o baya rahatlatacak bizi.
Sizin orda bide delta hospital mı vardi o nasıl hic gittinmi canımGünaydın kızlar.
Gece çok kötü rüyalar gördüm yaGittiğim hastanede sezeryana alıyorlardı beni hata yapıyorlardı bebeğimi göremiyordum, öldü diyorlardı yanımda kimse yoktu. Ağlayarak uyandım.
Off şimdi o hastaneye gitmesem mi acaba diyorum zaten aklımda şüpheler vardı belkide ondan gördüm.
İçime sinen bir hastane bulamadım hala. Ama bu rüyada beni çok korkuttu.
Dikkat et kuzum kendine,üşütme sakın. Ben de bugün sağlık ocağına ardından hastaneye gitcem normalde yarın gidecektim ama eşimin semineri çıkmışKizlarrr selam
Gece uyuyamadim pek, mercimek corbasi icmistim yemekten once, gaz yapti sanirim. Gaz mi kasilma mi enfeksiyon agrisi mi die ikilemle, endiseyle gecti hep gecem. Neyse ki simdi sikica giyimdim, actim klimayi. Siz siz olun, usutmeyin kendinizi, sicacik durun bebislerinizle
Artik yavru vatana da geldi kis
Guzel bi hafta olsun hepimiz icin ❤
Benim de tokluk 163 aclik 79 çıktı doktorum dahiliye bölümüne gitmem gerektiğini söyledi sadece. Ve devlette randevu bulamıyorum. 3 hafta boyunca nasil bir diyet uygulayacaksini acaba ?Merhabalar herkesee. Umarim herkesin hamileligi sorunsuz guzel gidiyordur. Sizlere bir sorum olucak seker yuklemesi doktor onermedi ama aclik tokluk baktirdim aclik 80 tokluk 155 cikinca doktor diyabet dedi. 3 hafta boyunca yediklerime dikkat etmemi o zaman da yuksek cikarsa insulin alabilecegimi soyledi. Bu surecte ben de ev tipi seker olcme cihaziyla olcmek istiyorum. Baska olcen var mi? Hangi saatlerde olcuyorsunuz?
Ben ölçüyorum canım sabah açlık birde yemeklerden 1 ve 2 saat sonra mesela bir gün sabah ölç tok birgün öğle ve akşam 1 saat lik tokluk 2 saatlik toklukMerhabalar herkesee. Umarim herkesin hamileligi sorunsuz guzel gidiyordur. Sizlere bir sorum olucak seker yuklemesi doktor onermedi ama aclik tokluk baktirdim aclik 80 tokluk 155 cikinca doktor diyabet dedi. 3 hafta boyunca yediklerime dikkat etmemi o zaman da yuksek cikarsa insulin alabilecegimi soyledi. Bu surecte ben de ev tipi seker olcme cihaziyla olcmek istiyorum. Baska olcen var mi? Hangi saatlerde olcuyorsunuz?
Benimde seker yuzunden cok az onden gidiyorTünaydın kızlar, bugün kontrolümüz vardı çok şükür oğlum iyi680 grm olmuş, karın bölgesi bşraz önden gidiyor dedi, büyük ihtimal yine şeker çıkacak, ben şimdiden rejime başlayayım şeker yüklemesi için erken dedi, öğleden sonra tahililler çıkacak ona göre zaman verir artık ben şimdi ev işlerine döneyim yarın kv geliyor, temizliği bitirmem lazım
Yemekten once yemekten 1 saat sonra ölc cnm aclik tokluk oyle olculuyor sonra bi kagida hep kaydetMerhabalar herkesee. Umarim herkesin hamileligi sorunsuz guzel gidiyordur. Sizlere bir sorum olucak seker yuklemesi doktor onermedi ama aclik tokluk baktirdim aclik 80 tokluk 155 cikinca doktor diyabet dedi. 3 hafta boyunca yediklerime dikkat etmemi o zaman da yuksek cikarsa insulin alabilecegimi soyledi. Bu surecte ben de ev tipi seker olcme cihaziyla olcmek istiyorum. Baska olcen var mi? Hangi saatlerde olcuyorsunuz?
Dikkat et kuzum kendine,üşütme sakın. Ben de bugün sağlık ocağına ardından hastaneye gitcem normalde yarın gidecektim ama eşimin semineri çıkmışKizlarrr selam
Gece uyuyamadim pek, mercimek corbasi icmistim yemekten once, gaz yapti sanirim. Gaz mi kasilma mi enfeksiyon agrisi mi die ikilemle, endiseyle gecti hep gecem. Neyse ki simdi sikica giyimdim, actim klimayi. Siz siz olun, usutmeyin kendinizi, sicacik durun bebislerinizle
Artik yavru vatana da geldi kis
Guzel bi hafta olsun hepimiz icin ❤
Gule gule git, guzel haberlerle don canim.Dikkat et kuzum kendine,üşütme sakın. Ben de bugün sağlık ocağına ardından hastaneye gitcem normalde yarın gidecektim ama eşimin semineri çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?