2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tünaydın kızlar, bugün kontrolümüz vardı çok şükür oğlum iyi 680 grm olmuş, karın bölgesi bşraz önden gidiyor dedi, büyük ihtimal yine şeker çıkacak, ben şimdiden rejime başlayayım şeker yüklemesi için erken dedi, öğleden sonra tahililler çıkacak ona göre zaman verir artık ben şimdi ev işlerine döneyim yarın kv geliyor, temizliği bitirmem lazım

Çok şükür elhamdülillah gramı felan iyiymiş kuzum sevindim adına çok yorma kendini evi temizleyeyim diye

Merhabalar herkesee. Umarim herkesin hamileligi sorunsuz guzel gidiyordur. Sizlere bir sorum olucak seker yuklemesi doktor onermedi ama aclik tokluk baktirdim aclik 80 tokluk 155 cikinca doktor diyabet dedi. 3 hafta boyunca yediklerime dikkat etmemi o zaman da yuksek cikarsa insulin alabilecegimi soyledi. Bu surecte ben de ev tipi seker olcme cihaziyla olcmek istiyorum. Baska olcen var mi? Hangi saatlerde olcuyorsunuz?

Bunu şu an okuyorum, fena değil. Haluk yavuzerin tüm kitaplarını almayı düşünüyorum. Adem güneş birkaç kitabını aldım, beğenmedim. Babaya pek sorumluluk vermemiş. Anneye yüklenmiş, hoşuma gitmedi.

Çok şükür elhamdülillah gramı felan iyiymiş kuzum sevindim adına çok yorma kendini evi temizleyeyim diye
Saol canım, çok şükür iyi valla bugünlerde aşırı takıntı yaptım, duramıyorum yorgunluktan ölsem temizlik yapıyorum, çünkü gücüm yetmiyor ve isyediğim gibi olmuyor hiçbirşey buda beni rshatdız ediyor

Sizin orda bide delta hospital mı vardi o nasıl hic gittinmi canım

Kizlarrr selam
Gece uyuyamadim pek, mercimek corbasi icmistim yemekten once, gaz yapti sanirim. Gaz mi kasilma mi enfeksiyon agrisi mi die ikilemle, endiseyle gecti hep gecem. Neyse ki simdi sikica giyimdim, actim klimayi. Siz siz olun, usutmeyin kendinizi, sicacik durun bebislerinizle
Artik yavru vatana da geldi kis
Guzel bi hafta olsun hepimiz icin ❤

Dikkat et kuzum kendine,üşütme sakın. Ben de bugün sağlık ocağına ardından hastaneye gitcem normalde yarın gidecektim ama eşimin semineri çıkmış

Benim de tokluk 163 aclik 79 çıktı doktorum dahiliye bölümüne gitmem gerektiğini söyledi sadece. Ve devlette randevu bulamıyorum. 3 hafta boyunca nasil bir diyet uygulayacaksini acaba ?

Ben ölçüyorum canım sabah açlık birde yemeklerden 1 ve 2 saat sonra mesela bir gün sabah ölç tok birgün öğle ve akşam 1 saat lik tokluk 2 saatlik tokluk

Doğan cüceloğlunun çocuk gelişimi ile ilgili kitapları da fena değil. Geliştiren anne baba isimli kitabını okudum. Görümcem birkaç kitabını okumuş, önerdi.

Reactions: Eva
Benimde seker yuzunden cok az onden gidiyor

Yemekten once yemekten 1 saat sonra ölc cnm aclik tokluk oyle olculuyor sonra bi kagida hep kaydet

Dikkat et kuzum kendine,üşütme sakın. Ben de bugün sağlık ocağına ardından hastaneye gitcem normalde yarın gidecektim ama eşimin semineri çıkmış

Kizlar sabah doktorumla konustum, ilk dogumun sezeryan olduğu icin bu ağrıların normal diyor. Bu hafta icin rapor yazdi, rahim uzunluğu ve nstye bakti tekrar, hersey normal. Gecen haftayla aradaki rahim uzunluk farki da tamamen cihazdan kaynakli, zaten yetersizlik olmadığı icin sorun da yok. Magnezyumun dozunu artirdi bi de.

Esas sorun ise seker yuklemem sinirda cikmis, persembe tekrarlayacaklar. 135 olmasi gerekirken 138 benimki. Cumartesi de ucagim var, persembe konusalim dedi duruma göre belki burda kalman daha iyi olabilir diyor. Ote yandan da cok yuksek cikmamis, aileni görmen de onemli dedi. Persembe netlesecek bakalim.

Doktordan sonra ebeye telefon actim, o da bel agrisi icin rahim sinirlere basi yapiyor olabilir dedi, bant yapıştıracak yarin gelip sirtima. Belki bi faydasi olur deneyelim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…