2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de tokluk 163 aclik 79 çıktı doktorum dahiliye bölümüne gitmem gerektiğini söyledi sadece. Ve devlette randevu bulamıyorum. 3 hafta boyunca nasil bir diyet uygulayacaksini acaba ?
Ekmek ve tatliyla aram yoktu zaten onu kesicem. Abur cubur cok yiyordum ve kizartma onlari da birakicam. Bir de adim sayimi artiricam

Bu şeker başa dert oğlumda da çekmiştim, inşlh çok yüksek çıkmaz yüklemede
Ya ben kac haftadir onumuzdeki hafta turkiyeye gelince yiyeceğim pasta böreğin hesabını yaparken bugün dr gelmis sekerin sinirda, ikinci yuklemen kotu cikarsa gitme istersen dedi ya, daha ne diim ben. Sisecek bi tarafim

Ya ben kac haftadir onumuzdeki hafta turkiyeye gelince yiyeceğim pasta böreğin hesabını yaparken bugün dr gelmis sekerin sinirda, ikinci yuklemen kotu cikarsa gitme istersen dedi ya, daha ne diim ben. Sisecek bi tarafim
Oyyy kiyamam sanaaaa ❤
Insan tatillerde, hep oyle seylerin hasretini hissediyor demi... neyse azcik ucundan ucundan ye bari ☺

kizceler nasilsiniz iki gundur telim sıkıntılı idi giremedim nedense bi sorumlu hissettim kendimi nasil alışmışız , kanamasi olup sancisi cikan ark im nasil acaba o aklimdaydi,serkleaj yapilanlar nasil iyi misiniz
Kor topal idare ediyoruz be
Simdilik sikinti yok gibi.
Sende nasil durumlar?

Oyyy kiyamam sanaaaa ❤
Insan tatillerde, hep oyle seylerin hasretini hissediyor demi... neyse azcik ucundan ucundan ye bari ☺
Tatli değil de esas hamur isi kismi fena. Hani burda da herseyi buluyorum iyi guzel de, bi kac sayili sey var bulamadığım, onu da fazla kaçırmadan yerim artik. Tabi gidebilirsem..

Pendikte bölge hastanesini ve doktorlarını beğenen çok.Hiç araştırdın mı?

Benim de tokluk 163 aclik 79 çıktı doktorum dahiliye bölümüne gitmem gerektiğini söyledi sadece. Ve devlette randevu bulamıyorum. 3 hafta boyunca nasil bir diyet uygulayacaksini acaba ?
Tatlı,hamur işi,pilav ve makarna kesinlikle yok diye biliyorum.Şekerli meyveler,meyve suyu,kola yasak.Ben de yarın yaptırıcam yükleme büyük ihtimak çıkacak bende de.

Ben olcuyorum canım . Sabah aç karnına ve kahvaltıdan 2 saat sonra olcuyorum ve kağıda açlık tokluk diye not alıyorum

Kor topal idare ediyoruz be
Simdilik sikinti yok gibi.
Sende nasil durumlar?
iyi cnm cok sukur ,bi yandan agirlastigim icin bi an once dogum iznine cikmak istiyorum bi yandan ilki normal old icin hoca bu da normal olacak dedi onun korkusu,haftaya yavas yavas kiyafet yikayip utulemeye basliycam onun heyecani son haftalarimi is yaparak degil dinlenerek gecirmek istiyorum bi cocugum daha var cunku oyle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…