- 25 Şubat 2019
- 175
- 221
- 103
- 35
Ekmek ve tatliyla aram yoktu zaten onu kesicem. Abur cubur cok yiyordum ve kizartma onlari da birakicam. Bir de adim sayimi artiricamBenim de tokluk 163 aclik 79 çıktı doktorum dahiliye bölümüne gitmem gerektiğini söyledi sadece. Ve devlette randevu bulamıyorum. 3 hafta boyunca nasil bir diyet uygulayacaksini acaba ?
Cok tesekkurleeer. Bugun sabah ve 1 saatlik tokluk olctum. Aksam da olceyimBen ölçüyorum canım sabah açlık birde yemeklerden 1 ve 2 saat sonra mesela bir gün sabah ölç tok birgün öğle ve akşam 1 saat lik tokluk 2 saatlik tokluk
Bu şeker başa dertBenimde seker yuzunden cok az onden gidiyor
Ekmek ve tatliyla aram yoktu zaten onu kesicem. Abur cubur cok yiyordum ve kizartma onlari da birakicam. Bir de adim sayimi artiricam
[/QUOTE
Canım sabah aç ölçüyordum ben sonra kahvaltıdan 1 saat sonra tekrar ölçüyordum, böyle böyle bir hafta takip edilmişti, şimdi yine başlsrım herhalde evdeki ölçüm aletinin pili bitmiş alayımda başlayayım doktor demeden, akşamda ökçüyormuydum hatırlamıyorum ya
Ya ben kac haftadir onumuzdeki hafta turkiyeye gelince yiyeceğim pasta böreğin hesabını yaparken bugün dr gelmis sekerin sinirda, ikinci yuklemen kotu cikarsa gitme istersen dedi ya, daha ne diim ben. Sisecek bi tarafimBu şeker başa dertoğlumda da çekmiştim, inşlh çok yüksek çıkmaz yüklemede
Oyyy kiyamam sanaaaa ❤Ya ben kac haftadir onumuzdeki hafta turkiyeye gelince yiyeceğim pasta böreğin hesabını yaparken bugün dr gelmis sekerin sinirda, ikinci yuklemen kotu cikarsa gitme istersen dedi ya, daha ne diim ben. Sisecek bi tarafim
Kor topal idare ediyoruz bekizceler nasilsiniz iki gundur telim sıkıntılı idi giremedim nedense bi sorumlu hissettim kendimi nasil alışmışız , kanamasi olup sancisi cikan ark im nasil acaba o aklimdaydi,serkleaj yapilanlar nasil iyi misiniz
Tatli değil de esas hamur isi kismi fena. Hani burda da herseyi buluyorum iyi guzel de, bi kac sayili sey var bulamadığım, onu da fazla kaçırmadan yerim artik. Tabi gidebilirsem..Oyyy kiyamam sanaaaa ❤
Insan tatillerde, hep oyle seylerin hasretini hissediyor demi... neyse azcik ucundan ucundan ye bari ☺
Pendikte bölge hastanesini ve doktorlarını beğenen çok.Hiç araştırdın mı?Canım çevremde doğru düzgün hastane yok ki. Ya hastane güzel doktor içime sinmiyor. Ya doktor iyi hastane çok iyi değil.
Normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum ama anadolu yakasında kartal'a yakın düzgün bir yer bulamıyorum.
Tatlı,hamur işi,pilav ve makarna kesinlikle yok diye biliyorum.Şekerli meyveler,meyve suyu,kola yasak.Ben de yarın yaptırıcam yükleme büyük ihtimak çıkacak bende de.Benim de tokluk 163 aclik 79 çıktı doktorum dahiliye bölümüne gitmem gerektiğini söyledi sadece. Ve devlette randevu bulamıyorum. 3 hafta boyunca nasil bir diyet uygulayacaksini acaba ?
Ben olcuyorum canım . Sabah aç karnına ve kahvaltıdan 2 saat sonra olcuyorum ve kağıda açlık tokluk diye not alıyorumMerhabalar herkesee. Umarim herkesin hamileligi sorunsuz guzel gidiyordur. Sizlere bir sorum olucak seker yuklemesi doktor onermedi ama aclik tokluk baktirdim aclik 80 tokluk 155 cikinca doktor diyabet dedi. 3 hafta boyunca yediklerime dikkat etmemi o zaman da yuksek cikarsa insulin alabilecegimi soyledi. Bu surecte ben de ev tipi seker olcme cihaziyla olcmek istiyorum. Baska olcen var mi? Hangi saatlerde olcuyorsunuz?
Benimki bunun beyazindan olcak ins . Icindeki orgunun rengine karar vermedim daha. Yatak odamizda dursun die alcam, kaca kadar kullanilir yasayip gorcez, ben net bilmiyorum acikcasi, hosuma gitti sadece.Bebekonfor GRİ ÖRGÜ KORUMALIK İLE DOĞAL AMEDAN BEBEK BEŞİĞİ 166 | Trendyol selam kızlar bu beşikten kullanan ya da alan var mı çevrenizden falan hiç duydunuz mu 0-2 yaş diyor ama ne kadar kullanılır sizce
Basldikkk miii saymayaaaaa hadi bakalimmmHeyecanlandim ben çünkü yarın düzcedeyim :) yanıma A Altibirlik61 ide aldım :)
Yarin baslicaz cnm Allah nasip ederse :)Basldikkk miii saymayaaaaa hadi bakalimmm
Ne sayıyoruz?Yarin baslicaz cnm Allah nasip ederse :)
Illeri 81 den geriye :)Ne sayıyoruz?
iyi cnm cok sukur ,bi yandan agirlastigim icin bi an once dogum iznine cikmak istiyorum bi yandan ilki normal old icin hoca bu da normal olacak dedi onun korkusu,haftaya yavas yavas kiyafet yikayip utulemeye basliycam onun heyecani son haftalarimi is yaparak degil dinlenerek gecirmek istiyorum bi cocugum daha var cunku oyle cnmKor topal idare ediyoruz be
Simdilik sikinti yok gibi.
Sende nasil durumlar?
benim 9 gun daha var:)Illeri 81 den geriye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?