- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Seninde az kaldi cnm :)benim 9 gun daha var:)
Tatliyi eskisine gore azalttim ve paketli gida yemiyorum o kadar :)Kızlar şekeri çıkanlar neler yapıyorsunuz acaba
Aynen bende öyleyim cok teleslandim. Hatta esim besigi kuralim diyo. Allah.korusun su zamanlar dogarsa zaten yogun bakima girer 35 e kadar dayansaydik.Aslinda benim kizim hem meme hem mama icmisti biberonla. Ama süt azalinca 3. Ayda kendi birakti beni
Daha cok erken ya bizim. İnşallah vakitlerini beklesinler. Beni bir telaş aldı bu hafta bebegin kiyafetlerini yikayip hazirlicam
ayyy valla ankaranın soğuğu bitirdi bizi haftasonu çok fenaydı insanın evden cıkası gelmiyorr
Ben bi iki hafta içinde aldıklarımi yıkayıp hazır etmek ıstiyorum
Alındı sonuçta hazır edeyim ihtiyac olursa elimin altında olsun diye düşündüm.
ANKARA çok soğuk bir şey yapasimiz gelmiyor
Kizlar sabah doktorumla konustum, ilk dogumun sezeryan olduğu icin bu ağrıların normal diyor. Bu hafta icin rapor yazdi, rahim uzunluğu ve nstye bakti tekrar, hersey normal. Gecen haftayla aradaki rahim uzunluk farki da tamamen cihazdan kaynakli, zaten yetersizlik olmadığı icin sorun da yok. Magnezyumun dozunu artirdi bi de.
Esas sorun ise seker yuklemem sinirda cikmis, persembe tekrarlayacaklar. 135 olmasi gerekirken 138 benimki. Cumartesi de ucagim var, persembe konusalim dedi duruma göre belki burda kalman daha iyi olabilir diyor. Ote yandan da cok yuksek cikmamis, aileni görmen de onemli dedi. Persembe netlesecek bakalim.
Doktordan sonra ebeye telefon actim, o da bel agrisi icin rahim sinirlere basi yapiyor olabilir dedi, bant yapıştıracak yarin gelip sirtima. Belki bi faydasi olur deneyelim diyor.
ayyy valla ankaranın soğuğu bitirdi bizi haftasonu çok fenaydı insanın evden cıkası gelmiyorr
yedigöller daha da serin olur canım biz de çok istedik gitmeyi cesaret edemedik artık seneye inşallah yavrumuzla :))Aynen öyle dışarı faaliyet i bitti bizim için evde boş boş oturduk bi ara yedigoller gideriz diye düşünüyordum soğuktan bi yere gidemem artık.
Keşke yiyp yiyp şeker çıkmassYa ben kac haftadir onumuzdeki hafta turkiyeye gelince yiyeceğim pasta böreğin hesabını yaparken bugün dr gelmis sekerin sinirda, ikinci yuklemen kotu cikarsa gitme istersen dedi ya, daha ne diim ben. Sisecek bi tarafim
ay vallaha cnm varislerim ,cati agrim derken 7 aylik olduk agirlastik anladim ki bi kadinin ya da benim diyeyim carpintim falan da cok oluyor cunku kaldirabilecegim hamilelik sayısı 2 imişSeninde az kaldi cnm :)
Oyy iyi duusnmussun. Allah yardimcimiz olsun.iyi cnm cok sukur ,bi yandan agirlastigim icin bi an once dogum iznine cikmak istiyorum bi yandan ilki normal old icin hoca bu da normal olacak dedi onun korkusu,haftaya yavas yavas kiyafet yikayip utulemeye basliycam onun heyecani son haftalarimi is yaparak degil dinlenerek gecirmek istiyorum bi cocugum daha var cunku oyle cnm
aynen bende ankaradayim benim cogu kiyafetim her seyim hazir hep kizimda ortak renk almistim gorumcemin ogullari vardi onlar erkek rengiydi simdi ogluma da nasip oldu granül matik bi deterjan alip yikayip utuluycem peyderpey
Ben bi iki hafta içinde aldıklarımi yıkayıp hazır etmek ıstiyorum
Alındı sonuçta hazır edeyim ihtiyac olursa elimin altında olsun diye düşündüm.
ANKARA çok soğuk bir şey yapasimiz gelmiyor
aynen cnm ,amin ins vakitlerinde sagliklica gelsinlerOyy iyi duusnmussun. Allah yardimcimiz olsun.
Guzel bu heyecanlar, alsiverisler, yikamalar, utuler. Hep bole heyecanlarimiz olsun yeter ki vaktinde gelsinler kuzular ❤
Bende sabak iki tatli kasigi recel aldim. Bi de cennet hurmasi yedim. Baska sey yemiyorum kektir, kurabiyedir, gofrettirTatliyi eskisine gore azalttim ve paketli gida yemiyorum o kadar :)
hahaha Şafak kaç diye soralım birbirimizeIlleri 81 den geriye :)
hahaha Şafak kaç diye soralım birbirimizeIlleri 81 den geriye :)
Ikisi de vajinal olcum, bakalim nstde sancim görünmüyor, muayene icin bekliyorum su an.
Kızlar geçen hafta esas dr.la pzt vajinal rahim uzunluğum 36 mm idi. Bugün başka dr a kontrole gittim. Rahim uzunluğumu üstten abdominal ölçtü 26-28 mm dedi.Kizlar sabah doktorumla konustum, ilk dogumun sezeryan olduğu icin bu ağrıların normal diyor. Bu hafta icin rapor yazdi, rahim uzunluğu ve nstye bakti tekrar, hersey normal. Gecen haftayla aradaki rahim uzunluk farki da tamamen cihazdan kaynakli, zaten yetersizlik olmadığı icin sorun da yok. Magnezyumun dozunu artirdi bi de.
Esas sorun ise seker yuklemem sinirda cikmis, persembe tekrarlayacaklar. 135 olmasi gerekirken 138 benimki. Cumartesi de ucagim var, persembe konusalim dedi duruma göre belki burda kalman daha iyi olabilir diyor. Ote yandan da cok yuksek cikmamis, aileni görmen de onemli dedi. Persembe netlesecek bakalim.
Doktordan sonra ebeye telefon actim, o da bel agrisi icin rahim sinirlere basi yapiyor olabilir dedi, bant yapıştıracak yarin gelip sirtima. Belki bi faydasi olur deneyelim diyor.
Çok şükür her şey yolundaymış kuzum:) tahlillerim de temiz çıktı, inşallah bir sorun çıkmadan böyle devam ederizGule gule git, guzel haberlerle don canim.
Benim aldigim hapin bi tanesinde 40 mg magnezyum var, gunde 3 kez 2ser tane iciyordum, toplam 240 mg ediyordu. Gunde 4e cikar, toplam 8 tane olsun dedi. Sase seklinde olanlardan kullanmami istemiyor bu doktor, gun icinde parca parca almak midene bagirsagina daha iyi gelir dedi.Magnezyumu gunde tek doz bu aliyosun kaclik acaba bakabildin mi? Insallah ikinci yüklemede bisey cikmaz cok cok.az gecmissin aslinda siniri bunun yilculuga ne etkisi olabilir onu anlamadım acaba tekrr kontrole cagircagi icin mi gerci noel giriyor araya tatildedir zaten
Gitsende yer icersin canim ama dedigin gibi az artik burda bulunmuyo bazi seyler turkiyede olsam kesin kac kilo daha alirdimyiyemediklerini vakumlayip getirebilirsin ara ara buzluktan cikartip odul gunu yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?