2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aslinda benim kizim hem meme hem mama icmisti biberonla. Ama süt azalinca 3. Ayda kendi birakti beni
Daha cok erken ya bizim. İnşallah vakitlerini beklesinler. Beni bir telaş aldı bu hafta bebegin kiyafetlerini yikayip hazirlicam
Aynen bende öyleyim cok teleslandim. Hatta esim besigi kuralim diyo. Allah.korusun su zamanlar dogarsa zaten yogun bakima girer 35 e kadar dayansaydik.
Herseyim tmm sadece yıkayıp yerlestiricem. He bide depend alcm gecen baktım bulamadim

Ben bi iki hafta içinde aldıklarımi yıkayıp hazır etmek ıstiyorum
Alındı sonuçta hazır edeyim ihtiyac olursa elimin altında olsun diye düşündüm.
ANKARA çok soğuk bir şey yapasimiz gelmiyor
ayyy valla ankaranın soğuğu bitirdi bizi haftasonu çok fenaydı insanın evden cıkası gelmiyorr

Magnezyumu gunde tek doz bu aliyosun kaclik acaba bakabildin mi? Insallah ikinci yüklemede bisey cikmaz cok cok.az gecmissin aslinda siniri bunun yilculuga ne etkisi olabilir onu anlamadım acaba tekrr kontrole cagircagi icin mi gerci noel giriyor araya tatildedir zaten
Gitsende yer icersin canim ama dedigin gibi az artik burda bulunmuyo bazi seyler turkiyede olsam kesin kac kilo daha alirdim yiyemediklerini vakumlayip getirebilirsin ara ara buzluktan cikartip odul gunu yaparsin

Ya ben kac haftadir onumuzdeki hafta turkiyeye gelince yiyeceğim pasta böreğin hesabını yaparken bugün dr gelmis sekerin sinirda, ikinci yuklemen kotu cikarsa gitme istersen dedi ya, daha ne diim ben. Sisecek bi tarafim
Keşke yiyp yiyp şeker çıkmass sadece hamilelikte , ama yok çıkıyor işte

Oyy iyi duusnmussun. Allah yardimcimiz olsun.
Guzel bu heyecanlar, alsiverisler, yikamalar, utuler. Hep bole heyecanlarimiz olsun yeter ki vaktinde gelsinler kuzular ❤

Ben bi iki hafta içinde aldıklarımi yıkayıp hazır etmek ıstiyorum
Alındı sonuçta hazır edeyim ihtiyac olursa elimin altında olsun diye düşündüm.
ANKARA çok soğuk bir şey yapasimiz gelmiyor
aynen bende ankaradayim benim cogu kiyafetim her seyim hazir hep kizimda ortak renk almistim gorumcemin ogullari vardi onlar erkek rengiydi simdi ogluma da nasip oldu granül matik bi deterjan alip yikayip utuluycem peyderpey

Ikisi de vajinal olcum, bakalim nstde sancim görünmüyor, muayene icin bekliyorum su an.
Kızlar geçen hafta esas dr.la pzt vajinal rahim uzunluğum 36 mm idi. Bugün başka dr a kontrole gittim. Rahim uzunluğumu üstten abdominal ölçtü 26-28 mm dedi.
Bir haftada bu kadar kısalır mı
calliope makine farkı demişsin. Orda hocaya sordum alttan bakınca biraz daha uzun çıkabilir dedi. Şimdi fark 9 mm
Hadi alttan fazla çıksa bile 9 mm artmaz dimi ya
Moralim bozuk kafam allak bullak

Benim aldigim hapin bi tanesinde 40 mg magnezyum var, gunde 3 kez 2ser tane iciyordum, toplam 240 mg ediyordu. Gunde 4e cikar, toplam 8 tane olsun dedi. Sase seklinde olanlardan kullanmami istemiyor bu doktor, gun icinde parca parca almak midene bagirsagina daha iyi gelir dedi.

Yemek listemdeki seyler buraya gelecek turden değil canim ya, yerinde yemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…