2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizceler nasilsiniz iki gundur telim sıkıntılı idi giremedim nedense bi sorumlu hissettim kendimi nasil alışmışız , kanamasi olup sancisi cikan ark im nasil acaba o aklimdaydi,serkleaj yapilanlar nasil iyi misiniz
Çok şükür kuzum, şimdi geldim doktordan iyi gidiyormuş 20 gün sonra çağırdı beni Yine bir şikayetin olursa gel dedi

ay vallaha cnm varislerim ,cati agrim derken 7 aylik olduk agirlastik anladim ki bi kadinin ya da benim diyeyim carpintim falan da cok oluyor cunku kaldirabilecegim hamilelik sayısı 2 imiş
Aynisini diyorum kac gundur, 3 tane yapanlari takdir ediyor ve hayatta basarilar diliyorum. Benim bunye 2den sonra daha da kaldirmaz, tukkani kapatirim.

Doktorlar muayene ederken de karından net ölçüm yapılamadigini söylüyor.
Benim normalde 29 mm, en son ölçüm karından oldu ve bana 34 mm dedi doktor ben sasirinca en son kaçtı diye sordu, ben 29 mm diyince tekrar ölçtü ve 26 falan dedi. yanlış ölçüm olabiliyor yani cnm. en garanti ölçüm idrar yaptıktan sonra vajinal ölçüm

Makine farki dememin sebebi gecen pztesi kendi doktorum vajinal 41.8 olcmustu, dun acildeki makine 37 olctu. Bugun yine kendi doktorum 41 kusur olctu yani gecenki olcumun aynisi. Hepsinde vajinal bakildi. Bence hastanedeki makine cok daha yeni ve goruntu kalitesi bi tik daha iyiydi, onu baz almakta fayda var benim adima. Ama neden kisaldi sorusunun cevabi benim durumumda makine farki.

Ben lansioh meme ucu aldım kızım da da farklı bi marka kullanmıştım işe yaramıştı gümüş kapak çok pahalı ya meme ucunu uygun fiyata aldım
ay vallaha cnm varislerim ,cati agrim derken 7 aylik olduk agirlastik anladim ki bi kadinin ya da benim diyeyim carpintim falan da cok oluyor cunku kaldirabilecegim hamilelik sayısı 2 imiş
Bende o şekilde düşünüyorum büyük konuşmakta istemiyorum hayatta ne olacağı belli olmuyor 2 kız annesi olucam inşallah 3. Yü psikolojim de bedenim de kaldırmaz gibime geliyor 30 yaşındayım zaten 3. İstesem de araya bi 5 yaş koyarım peş peşe olsun istemem 35 yaştan sonra da hiç istemem her şey Allah’ın takdiri ama düşüncem bu yönde

Cuma gunu iki farkli dogum doktoruna gittim. Doktorlarin olcumu arasinda 2 mm fark var benim. Daha once de bu sekilde 2 mm fark vardi her iki doktor olcumu sirasinda.
8-10mm yanlislik yapiliyorsa eger buyuk sikinti bence.

Canim bebislerin kilosu kac ama senin ikiz ya kilo degisik olur dimi

Arkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Benim bebis 1099 gr cikti da
Benim de tahmini doğum 20 mart.Perşembe günü gittik doktora 850 gram olmuş benimki de.Doktorum bir hafta önde gidiyor dedi.Seninki maşallah bayağı büyükmüş

Bu arada bende bugün doktor kontrolündeydim çok şükür iyi gidiyoruz.serklaj olan arkadaşlarada bişey söylemek istiyorum doktorum dediki kuzenim 20. Haftada serklaj oldu baya üzülmüştü ama şuan 37. Haftayı bekliyo dedi ve onun serklajında bi dikiş tutuyodu dedi.yani stres yapmayın kendinizi yormayın zamanında alacağız bebişleri inşallah.bu arada benim serklajım yok ama doktorum anlatınca sizede söylemek istedim

Kızlar benim kolesterolüm yüksek çıkmış ya, doktora sordum zeytinyağıyla beslen margarin yeme eti de yağsız ye dedi
Hamilelerde kolestrol yüksek çıkar. Dr un neden öyle dedi anlam veremedim
Tşkler canım ya moral oldun bana

Kızlar benim kolesterolüm yüksek çıkmış ya, doktora sordum zeytinyağıyla beslen margarin yeme canımeti de yağsız ye dedi
CAnım benm de 3 kolestrolümde yüksek çıkmıştı internette araştırıncada baya korkmuştm ama doktorum çok normal dedi şuan vücudunda bi kişi daha var o da sendenbesleniyo dedi yani kafana takma bence

Cuma gunu iki farkli dogum doktoruna gittim. Doktorlarin olcumu arasinda 2 mm fark var benim. Daha once de bu sekilde 2 mm fark vardi her iki doktor olcumu sirasinda.
8-10mm yanlislik yapiliyorsa eger buyuk sikinti bence.
Ama benim ölçümlerin biri vajinal biri abdominaldi. Farkı sordum yapan hocaya vajinal abdominalden daha yüksek çıkar ve daha doğru sonuç verir dedi. Çünkü serviks aşağı doğru kıvrılıyor ve abdominal baktığımızda o kısmı ölçemeyiz dedi. Vajinal 36, abdominal bugün 26-28 dedi. Bir haftada kısalır mı peki ya böyle
Ama fark olarak Arada 9 mm olacağını bende sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…