2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
CAnım benm de 3 kolestrolümde yüksek çıkmıştı internette araştırıncada baya korkmuştm ama doktorum çok normal dedi şuan vücudunda bi kişi daha var o da sendenbesleniyo dedi yani kafana takma bence
Yok kuzum kafama takmadım sağlık ocağındaki doktorda normal dedi, kendi doktorum biraz dikkat et dedi

Yerinde olsam 36 mm i baz alirdim

Arkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Benim bebis 1099 gr cikti da
Kilo ölçümü ben 25.haftada 700grdı. Haftaya bir daha kontrolüm var. Senin söylediğin kiloyu ben anca haftaya görürüm gibi geliyor. Bebeğin kilosu sizin baya ilerde sanki. Doktor şeker yüklemesi yapmış mıydı

Bosver kilolu bebek sagliklo bebek demek degildir he ilerleyen haftalarimizda ciddo bir gerileme olur allah korusun ozaman korkar uzuluruz. Rabbim gostermesn. Eltimn bebegi 4 kilo dogdu . onun 25 haftada 800 grammis benim 26 haftada 805 gram. Biraz kucuk cikiyor benimki ama soyle bisey var o son haftalarda bebege kilo aldirmamaya calisiyodu artk cok kilo aliyor diye. Oda iyi degil

Canim bebislerin kilosu kac ama senin ikiz ya kilo degisik olur dimi
En son tam 24 haftalıkken oğlum 730 kızım biraz daha düşük oda 700 küsür çıktı normal haftasiyla uyumlu ciktilar.
İkizler diğer bebeklere göre geriden geliyor ama genelde bu sonlara doğru oluyormuş.
Senin minnak kaç gram cikti?

Bugun gittim 1 kilo 99 gr cikti

Benim de tahmini doğum 20 mart.Perşembe günü gittik doktora 850 gram olmuş benimki de.Doktorum bir hafta önde gidiyor dedi.Seninki maşallah bayağı büyükmüş
Evet baya buyuk geldi banada masallahi var o yuzden sormak istedim bugun gittim bende kafasi 1 hafta onde benim bebegiminde

Hafta olarak kac cikti, seker yuklemesi yaptirmismiydin? Masallah bebise
Hafta olarak kafasi 1 hafta onde 27 cikiyor.
Ailende seker yoksa yaptirmana gerek yok dedi devletteki yarin ozeldeki doktoruma gidecegim o yaptir derse yaptiririm.
Bu kilo normal degil gibj geldi sekerden olabilirmi yani?

Reactions: Eva
Hic bisey demedi benimde aklima gelmedi sormak normalmi diye bilmedigim icin 800 900 olmasi gerektigini bu haftada eve gelince baktim 800 civari olmali yazinca burdan yazayim dedim yarin özeldeyim bakalim orda kac cikacak

Hafta olarak kafasi 1 hafta onde 27 cikiyor.
Ailende seker yoksa yaptirmana gerek yok dedi devletteki yarin ozeldeki doktoruma gidecegim o yaptir derse yaptiririm.
Bu kilo normal degil gibj geldi sekerden olabilirmi yani?
1 hafta ondeyse cok sorun olmuyor. Karin olcumune ne dedi? 2 hafta olunca sekerden supheleniliyor genelde. Ama Hasatzamani arkadasimizinda bebegi biraz ondeydi kg olarak sekeri cikmis

Geriden takip ettiğim için yeni gördüm. Kahvaltıya başlayınca saate bakıyorum, bir saat sonra ölçüyorum. Yani bittikten bir saat sonra değil de başladıktan bir saat sonra ölçüyorum. Baklava falan yediysem yine bir saat sonra ölçüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…