- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Yok kuzum kafama takmadım sağlık ocağındaki doktorda normal dedi, kendi doktorum biraz dikkat et dediCAnım benm de 3 kolestrolümde yüksek çıkmıştı internette araştırıncada baya korkmuştm ama doktorum çok normal dedi şuan vücudunda bi kişi daha var o da sendenbesleniyo dedi yani kafana takma bence
Yerinde olsam 36 mm i baz alirdimAma benim ölçümlerin biri vajinal biri abdominaldi. Farkı sordum yapan hocaya vajinal abdominalden daha yüksek çıkar ve daha doğru sonuç verir dedi. Çünkü serviks aşağı doğru kıvrılıyor ve abdominal baktığımızda o kısmı ölçemeyiz dedi. Vajinal 36, abdominal bugün 26-28 dedi. Bir haftada kısalır mı peki ya böyle
Ama fark olarak Arada 9 mm olacağını bende sanmıyorum
maşallah canm çok iyiymiş doktorun ne dedi normalmıymiş sanki haftasına göre yüksek geldi banaArkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Benim bebis 1099 gr cikti da
Gönlüm öyle istiyor zatenYerinde olsam 36 mm i baz alirdim
Dun 790 gr cikti canim benimki.Arkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Benim gibi seker yuklemesinden onceki gun baklavalari kut kut yemedikce sorun olmasa gerekDogru diyorsun da degisiklik olsun die, tum hafta balla gecti dekvde masaya koyunca bi sey diyemedim.
Kilo ölçümü ben 25.haftada 700grdı. Haftaya bir daha kontrolüm var. Senin söylediğin kiloyu ben anca haftaya görürüm gibi geliyor. Bebeğin kilosu sizin baya ilerde sanki. Doktor şeker yüklemesi yapmış mıydıArkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Bosver kilolu bebek sagliklo bebek demek degildir he ilerleyen haftalarimizda ciddo bir gerileme olur allah korusun ozaman korkar uzuluruz. Rabbim gostermesn. Eltimn bebegi 4 kilo dogdu . onun 25 haftada 800 grammis benim 26 haftada 805 gram. Biraz kucuk cikiyor benimki ama soyle bisey var o son haftalarda bebege kilo aldirmamaya calisiyodu artk cok kilo aliyor diye. Oda iyi degilBenimki tombiş bebek seviyor sanırımbanada iyi geldi kilosu. Daha ne kadar olsun. Zaten mide ameliyatı oldum büyüdükçe baskı artıyor. Bu 3. Sezeryanım olucak bir öncekinin üstünden 8 yıl geçmesine rağmen ameliyet yerim acı vermeye başladı bile. Mide ameliyatı olalıda daha bir buçuk yıl oldu. Karnım gerildikçe acılarda artıyor. Bende böyle avutuyorum heralde kendimi
En son tam 24 haftalıkken oğlum 730 kızım biraz daha düşük oda 700 küsür çıktı normal haftasiyla uyumlu ciktilar.Canim bebislerin kilosu kac ama senin ikiz ya kilo degisik olur dimi
Bugun gittim 1 kilo 99 gr ciktiEn son tam 24 haftalıkken oğlum 730 kızım biraz daha düşük oda 700 küsür çıktı normal haftasiyla uyumlu ciktilar.
İkizler diğer bebeklere göre geriden geliyor ama genelde bu sonlara doğru oluyormuş.
Senin minnak kaç gram cikti?
Vay cok iyiymiss kilosu, cinsiyet neydi senin bebişin canım ? dr ne dedi ?Arkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Hafta olarak kac cikti, seker yuklemesi yaptirmismiydin? Masallah bebiseBugun gittim 1 kilo 99 gr cikti
Benimde 20 martBenim de tahmini doğum 20 mart.Perşembe günü gittik doktora 850 gram olmuş benimki de.Doktorum bir hafta önde gidiyor dedi.Seninki maşallah bayağı büyükmüş
Evet baya buyuk geldi banada masallahi varBenim de tahmini doğum 20 mart.Perşembe günü gittik doktora 850 gram olmuş benimki de.Doktorum bir hafta önde gidiyor dedi.Seninki maşallah bayağı büyükmüş
Hafta olarak kafasi 1 hafta onde 27 cikiyor.Hafta olarak kac cikti, seker yuklemesi yaptirmismiydin? Masallah bebise
Ben bir buçuk haftada 1 kiloyu gecmdmisimdir zannimca.Bugun gittim 1 kilo 99 gr cikti
Hic bisey demedi benimde aklima gelmedi sormak normalmi diye bilmedigim icin 800 900 olmasi gerektigini bu haftada eve gelince baktim 800 civari olmali yazinca burdan yazayim dedim yarin özeldeyim bakalim orda kac cikacakBen bir buçuk haftada 1 kiloyu gecmdmisimdir zannimca.
Senin biraz yüksek çıkmış sanki haftasına göre, doktorun birsey demedi mi?
Gerçi her doktor farklı ölçüm yapabiliyor. net ölçüm olmuyo çoğu zaman.
1 hafta ondeyse cok sorun olmuyor. Karin olcumune ne dedi? 2 hafta olunca sekerden supheleniliyor genelde. AmaHafta olarak kafasi 1 hafta onde 27 cikiyor.
Ailende seker yoksa yaptirmana gerek yok dedi devletteki yarin ozeldeki doktoruma gidecegim o yaptir derse yaptiririm.
Bu kilo normal degil gibj geldi sekerden olabilirmi yani?
Geriden takip ettiğim için yeni gördüm. Kahvaltıya başlayınca saate bakıyorum, bir saat sonra ölçüyorum. Yani bittikten bir saat sonra değil de başladıktan bir saat sonra ölçüyorum. Baklava falan yediysem yine bir saat sonra ölçüyorum.Merhabalar herkesee. Umarim herkesin hamileligi sorunsuz guzel gidiyordur. Sizlere bir sorum olucak seker yuklemesi doktor onermedi ama aclik tokluk baktirdim aclik 80 tokluk 155 cikinca doktor diyabet dedi. 3 hafta boyunca yediklerime dikkat etmemi o zaman da yuksek cikarsa insulin alabilecegimi soyledi. Bu surecte ben de ev tipi seker olcme cihaziyla olcmek istiyorum. Baska olcen var mi? Hangi saatlerde olcuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?