2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hic bisey demedi benimde aklima gelmedi sormak normalmi diye bilmedigim icin 800 900 olmasi gerektigini bu haftada eve gelince baktim 800 civari olmali yazinca burdan yazayim dedim yarin özeldeyim bakalim orda kac cikacak
Yarında gidince haber ver cnm, bakalım aynı mı?
Doktora da söylersin bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yüksek çıkarsa yine şeker yüklemesi yap bence.

Benim de tokluk 163 aclik 79 çıktı doktorum dahiliye bölümüne gitmem gerektiğini söyledi sadece. Ve devlette randevu bulamıyorum. 3 hafta boyunca nasil bir diyet uygulayacaksini acaba ?
Hamur işi ve şekerli gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor. Pirinç pilavı da çok yükseltiyor. Meyveyi de çok yememek gerekiyor.

Hasatzamani canim bu aksam yemegimi yedikten 1 saat sonra tokluk sekerimi olctursem nasil olur sence ?
Sonucunda cikan degerim, dogru beslenip beslenmedigimi gosterir mi ?
Hatta bi sure hep olcturmeli miyim ?

Yarında gidince haber ver cnm, bakalım aynı mı?
Doktora da söylersin bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yüksek çıkarsa yine şeker yüklemesi yap bence.
Yarin ilk isim kilosu zaten ben seker yuklemesi yaptirmak istiyordum ama oyle deyince bosvermistim. Bide enfeksiyon cikti tekrar antibiyotik kullanmamistim ya sag bobregim tikanmak uzereymis idrar turuyormus ona da baktiracagim tek kullanimlik ilac verdi onu kullanacagim bu gece yarin bide urolojiye cikacagim hakkimizda hayirlisi

1 hafta ondeyse cok sorun olmuyor. Karin olcumune ne dedi? 2 hafta olunca sekerden supheleniliyor genelde. Ama Hasatzamani arkadasimizinda bebegi biraz ondeydi kg olarak sekeri cikmis
O zaman bendrde seker var yarin ozelde yukleme isterim yaptiririm
Karin olcumune hic bakilmadi ki ben bilmiyorum hic?

Vay cok iyiymiss kilosu, cinsiyet neydi senin bebişin canım ? dr ne dedi ?
Benim kontrolum çarşamba , bakalım bizimki ne kadar oldu ☺
Iyi masallah ama canim bu haftada bana fazla gibi geldi sekerden supheleniyorum bende.
Erkek cabim cinsiyetimiz
Kilolari yazarsaniz sevinirim arkadaslar

Iyi masallah ama canim bu haftada bana fazla gibi geldi sekerden supheleniyorum bende.
Erkek cabim cinsiyetimiz
Kilolari yazarsaniz sevinirim arkadaslar
Canım bnmde kontrolüm bugündü normalde 26+1 im ama ölçümlerde 27 haftalık görünüyo.kilosu 972 grmdı 35 cm gayet iyi dedi doktor ve bende şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmadı

CAnım benm de 3 kolestrolümde yüksek çıkmıştı internette araştırıncada baya korkmuştm ama doktorum çok normal dedi şuan vücudunda bi kişi daha var o da sendenbesleniyo dedi yani kafana takma bence
Ama canim onunda bir rakami var ne bilim 150 ye kadar normal yada 300 e kadar normal gebelerde ama onun ustundeyse o zaman dikkat etmek lazim.

Kızlar hangi bezi kullanacaksınız ben 2 Oğlum da da prima kullandım memnundum şimdi cevremde sleepy kullananlar ve memnun kullananlar var kizimda da sleepy mi kullansam karar veremedim

Canım bnmde kontrolüm bugündü normalde 26+1 im ama ölçümlerde 27 haftalık görünüyo.kilosu 972 grmdı 35 cm gayet iyi dedi doktor ve bende şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmadı
Bende 26 haftadayim kafasi 27 gorunuyor.
Sekee yuklemesi yaptirmadi doktor ailede yoksa gerek yok dedi yaptirmadim bende yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…