Kisiden kisiye degisiyor ama hic yoktan iyidir cnm :)Bende sabak iki tatli kasigi recel aldim. Bi de cennet hurmasi yedim. Baska sey yemiyorum kektir, kurabiyedir, gofrettiryeterlidir demi canim, daha napcam ki sonucta
Yarında gidince haber ver cnm, bakalım aynı mı?Hic bisey demedi benimde aklima gelmedi sormak normalmi diye bilmedigim icin 800 900 olmasi gerektigini bu haftada eve gelince baktim 800 civari olmali yazinca burdan yazayim dedim yarin özeldeyim bakalim orda kac cikacak
Ben ilkinde kapatiyorum :)Aynisini diyorum kac gundur, 3 tane yapanlari takdir ediyor ve hayatta basarilar diliyorum. Benim bunye 2den sonra daha da kaldirmaz, tukkani kapatirim.
1140 27+3 dum galibaArkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Benim bebis 1099 gr cikti da
Hamur işi ve şekerli gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor. Pirinç pilavı da çok yükseltiyor. Meyveyi de çok yememek gerekiyor.Benim de tokluk 163 aclik 79 çıktı doktorum dahiliye bölümüne gitmem gerektiğini söyledi sadece. Ve devlette randevu bulamıyorum. 3 hafta boyunca nasil bir diyet uygulayacaksini acaba ?
O zaman bendede seker mi var ondan mi kilolu?1140 27+3 dum galiba
Yarin ilk isim kilosu zaten ben seker yuklemesi yaptirmak istiyordum ama oyle deyince bosvermistim. Bide enfeksiyon cikti tekrar antibiyotik kullanmamistim ya sag bobregim tikanmak uzereymis idrar turuyormus ona da baktiracagim tek kullanimlik ilac verdi onu kullanacagim bu gece yarin bide urolojiye cikacagim hakkimizda hayirlisiYarında gidince haber ver cnm, bakalım aynı mı?
Doktora da söylersin bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yüksek çıkarsa yine şeker yüklemesi yap bence.
O zaman bendrde seker var yarin ozelde yukleme isterim yaptiririm1 hafta ondeyse cok sorun olmuyor. Karin olcumune ne dedi? 2 hafta olunca sekerden supheleniliyor genelde. AmaHasatzamani arkadasimizinda bebegi biraz ondeydi kg olarak sekeri cikmis
Bebekonaaaa et olsun bal olsun insallahhBende sabak iki tatli kasigi recel aldim. Bi de cennet hurmasi yedim. Baska sey yemiyorum kektir, kurabiyedir, gofrettiryeterlidir demi canim, daha napcam ki sonucta
Iyi masallah ama canim bu haftada bana fazla gibi geldi sekerden supheleniyorum bende.Vay cok iyiymiss kilosu, cinsiyet neydi senin bebişin canım ? dr ne dedi ?
Benim kontrolum çarşamba , bakalım bizimki ne kadar oldu ☺
Abooooo kocaman köfte olmus annesi buuu MasssallahhhArkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Benim bebis 1099 gr cikti da
Benimde kafasi 1 hafta onde hepBenim de tahmini doğum 20 mart.Perşembe günü gittik doktora 850 gram olmuş benimki de.Doktorum bir hafta önde gidiyor dedi.Seninki maşallah bayağı büyükmüş
Canım bnmde kontrolüm bugündü normalde 26+1 im ama ölçümlerde 27 haftalık görünüyo.kilosu 972 grmdı 35 cm gayet iyi dedi doktor ve bende şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmadıIyi masallah ama canim bu haftada bana fazla gibi geldi sekerden supheleniyorum bende.
Erkek cabim cinsiyetimiz
Kilolari yazarsaniz sevinirim arkadaslar
Ben yicem o kofteyi canim kofte cekiyorrrrrrrr sankiiiiAbooooo kocaman köfte olmus annesi buuu Masssallahhh
Ama canim onunda bir rakami var ne bilim 150 ye kadar normal yada 300 e kadar normal gebelerde ama onun ustundeyse o zaman dikkat etmek lazim.CAnım benm de 3 kolestrolümde yüksek çıkmıştı internette araştırıncada baya korkmuştm ama doktorum çok normal dedi şuan vücudunda bi kişi daha var o da sendenbesleniyo dedi yani kafana takma bence
Bende 26 haftadayim kafasi 27 gorunuyor.Canım bnmde kontrolüm bugündü normalde 26+1 im ama ölçümlerde 27 haftalık görünüyo.kilosu 972 grmdı 35 cm gayet iyi dedi doktor ve bende şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?