En fazla 6 ay diyorlar bende arkadastan aldim ahsap besikBebekonfor GRİ ÖRGÜ KORUMALIK İLE DOĞAL AMEDAN BEBEK BEŞİĞİ 166 | Trendyol selam kızlar bu beşikten kullanan ya da alan var mı çevrenizden falan hiç duydunuz mu 0-2 yaş diyor ama ne kadar kullanılır sizce
Masallah canim benim baya fazla bende 4 bucuk kilo dogmusum zatenDun 790 gr cikti canim benimki.
Ayyy ne kadar guzel ne kadar sanlisin hem sekerin yok hem vucudun bebegini guzel besliyorrr.. Masallah annesi sanaCanım bnmde kontrolüm bugündü normalde 26+1 im ama ölçümlerde 27 haftalık görünüyo.kilosu 972 grmdı 35 cm gayet iyi dedi doktor ve bende şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmadı
Dün kahvaltıda bir medine hurması yedim diye şekerim fırladı. Reçel tehlikeli. Her bünye farklıdır ama dikkat etmekte fayda var. Ben de okulda çok dikkat edemiyorum. Ne bulsam yiyorum mecburen.Bende sabak iki tatli kasigi recel aldim. Bi de cennet hurmasi yedim. Baska sey yemiyorum kektir, kurabiyedir, gofrettiryeterlidir demi canim, daha napcam ki sonucta
Kuzum şeker varmı sende?Arkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Benim bebis 1099 gr cikti da
Allaaa allaDün kahvaltıda bir medine hurması yedim diye şekerim fırladı. Reçel tehlikeli. Her bünye farklıdır ama dikkat etmekte fayda var. Ben de okulda çok dikkat edemiyorum. Ne bulsam yiyorum mecburen.
Doktor ailede yoksa yaptirmaya gerek yok dedi yaptirmadim yani bilmiyorum varmi yokmuKuzum şeker varmı sende?
Canım yinede varsasa alet ölç 1 hafta bakalım açlık toklukDoktor ailede yoksa yaptirmaya gerek yok dedi yaptirmadim yani bilmiyorum varmi yokmu
Yarin özele gidecegim ordan isterim yapilsinCanım yinede varsasa alet ölç 1 hafta bakalım açlık tokluk
Çok şükür canım ya.Ayyy ne kadar guzel ne kadar sanlisin hem sekerin yok hem vucudun bebegini guzel besliyorrr.. Masallah annesi sana
Ben 10 kilo alınca doktor yapalım dedi benimde ailemde yoktu.ama çok şükür şeker çıkmadıBende 26 haftadayim kafasi 27 gorunuyor.
Sekee yuklemesi yaptirmadi doktor ailede yoksa gerek yok dedi yaptirmadim bende yani
Haklısın canım o da doğru ama benm iki doktordasıkıntı yok dedi hatta başta baya endişelenip buraya yazmıştım değerleriAma canim onunda bir rakami var ne bilim 150 ye kadar normal yada 300 e kadar normal gebelerde ama onun ustundeyse o zaman dikkat etmek lazim.
Bende Prima kullanmıştım yine fikrim primadan yana olacak. Ama şu var tabi ki her bez her çocukta aynı etkiyi bırakmıyor tahriş pişik olursa başka bez denerim. Yoksa özellikle Prima aktif bebeğe geçince çok rahat etmiştik. Hiç sorun yaşamadımKızlar hangi bezi kullanacaksınız ben 2 Oğlum da da prima kullandım memnundum şimdi cevremde sleepy kullananlar ve memnun kullananlar var kizimda da sleepy mi kullansam karar veremedim
Canım şeker olmayadabilir, ama biraz önde olunca hemen şekerden şüpheleniyorlar , bugün benim bebeğin karın bölgesi biraz öndeydi şeker olabilir dedi, 10 gün sonra yükleme yapalım dedi, gerçi benim doktor biraz pimpirikliYarin ilk isim kilosu zaten ben seker yuklemesi yaptirmak istiyordum ama oyle deyince bosvermistim. Bide enfeksiyon cikti tekrar antibiyotik kullanmamistim ya sag bobregim tikanmak uzereymis idrar turuyormus ona da baktiracagim tek kullanimlik ilac verdi onu kullanacagim bu gece yarin bide urolojiye cikacagim hakkimizda hayirlisi
Ben oğluma sleeepy kullanıyorum memnunum, bu bebişede alacam inşlhKızlar hangi bezi kullanacaksınız ben 2 Oğlum da da prima kullandım memnundum şimdi cevremde sleepy kullananlar ve memnun kullananlar var kizimda da sleepy mi kullansam karar veremedim
Bende 8 kilo aldim ama bisey demedi özelden isteyecegim yukleme bakalim ne cikacajBen 10 kilo alınca doktor yapalım dedi benimde ailemde yoktu.ama çok şükür şeker çıkmadı☺
Onu banada diyorlarKızlar bu şeker illeti birden çıkıyor yane çekiyorum 20 gündür çok tırstım yani kendim için değil kızım için sadece irileştirmiyor başka sıkıntılara da sebep oluyor ölçümde nor al çıkıyor aslında ama su fazlalığı bebek iriliği şeker oluyor dedi genelde nasış diyetteyim anlatamam yani aç kalmıyorum ama kötü karbonhidrat yok o tatlılara içim gidiyor beyaz sıcak ekmeğe yağ sürmek istiorum ama dikkat etmezsem korkuyorum sonuçtan 21 inde gideceğim bakalım ne diyecek.. Zaten gören yakın doğum dimi dior sadece karnım ya bacak basen üstte yok yüzümdede bişi yok ama karnım işte büyük bide yakın mı dedikçe sinirim bozuluo
Nerdeee oyle doktorlara denk gelemedikCanım şeker olmayadabilir, ama biraz önde olunca hemen şekerden şüpheleniyorlar , bugün benim bebeğin karın bölgesi biraz öndeydi şeker olabilir dedi, 10 gün sonra yükleme yapalım dedi, gerçi benim doktor biraz pimpirikli
İlla vardir diyemeyiz baktirman lazimO zaman bendrde seker var yarin ozelde yukleme isterim yaptiririm
Karin olcumune hic bakilmadi ki ben bilmiyorum hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?