- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Bu beşik modelini bilmiyorum ama bi bayan da bana bebe konfor markasını önerdi bende burdan sepet beşik almayı düşünüyorumCAnım ya bnde bu sayfadan alacağım büyük ihtimal.ama kullanmadm daha önce inşallah kullanan vardır
Devlette benim doktor, burda imkanlar çok iyi olmadığı için en ufak şüphede ankaraya sevk ediyor, seviyorum bu durumuNerdeee oyle doktorlara denk gelemedik
Baby me, molfiks ya da sleepy. Onceligim baby me en ucuzu o sanirim şuan. Mühendisin oglu instagram sayfasinda incelemeler var. İcerigi temiz bezlerden bunlarKızlar hangi bezi kullanacaksınız ben 2 Oğlum da da prima kullandım memnundum şimdi cevremde sleepy kullananlar ve memnun kullananlar var kizimda da sleepy mi kullansam karar veremedim
Bu konuda bende kararsızım 2sindede molfiks kullandım çokta memnundum bunda slipiym kullansam diye kararsızımBaby me, molfiks ya da sleepy. Onceligim baby me en ucuzu o sanirim şuan. Mühendisin oglu instagram sayfasinda incelemeler var. İcerigi temiz bezlerden bunlar
Belki de genetiktir o zaman, anne baba iri dogduysa bebek de iri olur diyorlar.Masallah canim benim baya fazla bende 4 bucuk kilo dogmusum zaten
Bende öyle demiştim emzirmek sıkıntılı uykusuz geceler sürekli bi şey olacak korkusu endişesi yemek yedirme savaşları ayy bi daha istemem diyordum ama şimdi bebişimi 4 gözle bekliyorum kızım da çok mutlu gelip gelip karnımı seviyor küçük bebiş sevmeyi çok özledim ve bunda Sudan çıkmış balık gibi olmayacağım bebeğimi severek büyütmek istiyorum ayrıca kardeşlik güzel şey kızım adına da mutluyum umutluyum inşallah birbirlerine destek olurlar bu hayattaBen ilkinde kapatiyorum :)
Bu bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor ama ilk bebeğim iriydi. Ultrason kağıtlarını karıştırdım şimdi 24 hafta 6 günlükken 1035 gr mışIyi masallah ama canim bu haftada bana fazla gibi geldi sekerden supheleniyorum bende.
Erkek cabim cinsiyetimiz
Kilolari yazarsaniz sevinirim arkadaslar
Baktiricam yarinİlla vardir diyemeyiz baktirman lazim
En guzeli zaten canimDevlette benim doktor, burda imkanlar çok iyi olmadığı için en ufak şüphede ankaraya sevk ediyor, seviyorum bu durumu
Olsun zayif veya kilolu dogmasi onemli degil zaten emmesi saglikli beslenmesi onemliBelki de genetiktir o zaman, anne baba iri dogduysa bebek de iri olur diyorlar.
Ben 2700 dogmusum, kizim 2950 dogdu 40.haftada, haliyle bu oglandan da 3 kilodan fazlasini beklemiyorum
Aaa kac kilo dogdu o zaman?Bu bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor ama ilk bebeğim iriydi. Ultrason kağıtlarını karıştırdım şimdi 24 hafta 6 günlükken 1035 gr mışŞeker yüklemesi yapılmıştı ve çıkmamıştı. Bu sefer yapılmadı
Yok canimmsenin degerlerin normaldi 150 civariydi diye hatirliyorum ben zaten yazmistim endise etmemelisin diyeHaklısın canım o da doğru ama benm iki doktordasıkıntı yok dedi hatta başta baya endişelenip buraya yazmıştım değerleri
Alla alla 24 hafta bebek ama 1 kilo nasil yani normal oluyor.. e baska doktorda baska bisi diyor yok ilerde yok bisi.. ben bu farkliligi anlayamiyorum..Bu bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor ama ilk bebeğim iriydi. Ultrason kağıtlarını karıştırdım şimdi 24 hafta 6 günlükken 1035 gr mışŞeker yüklemesi yapılmıştı ve çıkmamıştı. Bu sefer yapılmadı
Illa sekerden denilmez ama seker etkili bir sebep daha seker sonucum cikmadan dr kilosuna bakinca sasirdi biraz onden gidiyor dedi ki ben tatlidan nefret ederdim hamile kaldim hergun tatli istiyor canım.O zaman bendede seker mi var ondan mi kilolu?
38hafta 1 günlükken 4040gr doğduAaa kac kilo dogdu o zaman?
O zaman bendede cikmayabilir yani insallah
Gosterir cnm mesela yuksek cikti diyelim o aksam ne yemegi yedigine bak onlardan biri yukseltmistir.ornek vereyim 2 kiside seker var diyelim.Sende princ cok yukseltirken bende yukseltmeyebilir.en azindan ne yukseltir ne yukseltmez bilirsin ona gore beslenme plani cikarirsin.Hasatzamani canim bu aksam yemegimi yedikten 1 saat sonra tokluk sekerimi olctursem nasil olur sence ?
Sonucunda cikan degerim, dogru beslenip beslenmedigimi gosterir mi ?
Hatta bi sure hep olcturmeli miyim ?
Sleeppy kullanmayi dusunuyorumKızlar hangi bezi kullanacaksınız ben 2 Oğlum da da prima kullandım memnundum şimdi cevremde sleepy kullananlar ve memnun kullananlar var kizimda da sleepy mi kullansam karar veremedim
Bende sleepy prima(premium care, pampers ) hangisini bebeginin poposu severse...Sleeppy kullanmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?