2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar hangi bezi kullanacaksınız ben 2 Oğlum da da prima kullandım memnundum şimdi cevremde sleepy kullananlar ve memnun kullananlar var kizimda da sleepy mi kullansam karar veremedim
Baby me, molfiks ya da sleepy. Onceligim baby me en ucuzu o sanirim şuan. Mühendisin oglu instagram sayfasinda incelemeler var. İcerigi temiz bezlerden bunlar

Ben ilkinde kapatiyorum :)
Bende öyle demiştim emzirmek sıkıntılı uykusuz geceler sürekli bi şey olacak korkusu endişesi yemek yedirme savaşları ayy bi daha istemem diyordum ama şimdi bebişimi 4 gözle bekliyorum kızım da çok mutlu gelip gelip karnımı seviyor küçük bebiş sevmeyi çok özledim ve bunda Sudan çıkmış balık gibi olmayacağım bebeğimi severek büyütmek istiyorum ayrıca kardeşlik güzel şey kızım adına da mutluyum umutluyum inşallah birbirlerine destek olurlar bu hayatta

Bende dogumdan once verdiğine baktim o zamanli 300mg mis simdiki 50mg 2tane iciyorum bu aylar icin normalmis demekki dozu ,cok faydasini hissetmedim demistin belki simdi.daha iyi gelir.
Insallah cikmaz sekrinde gonlunce yersin canim calliope

Iyi masallah ama canim bu haftada bana fazla gibi geldi sekerden supheleniyorum bende.
Erkek cabim cinsiyetimiz
Kilolari yazarsaniz sevinirim arkadaslar
Bu bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor ama ilk bebeğim iriydi. Ultrason kağıtlarını karıştırdım şimdi 24 hafta 6 günlükken 1035 gr mış Şeker yüklemesi yapılmıştı ve çıkmamıştı. Bu sefer yapılmadı

Aaa kac kilo dogdu o zaman?
O zaman bendede cikmayabilir yani insallah

Alla alla 24 hafta bebek ama 1 kilo nasil yani normal oluyor.. e baska doktorda baska bisi diyor yok ilerde yok bisi.. ben bu farkliligi anlayamiyorum..

O zaman bendede seker mi var ondan mi kilolu?
Illa sekerden denilmez ama seker etkili bir sebep daha seker sonucum cikmadan dr kilosuna bakinca sasirdi biraz onden gidiyor dedi ki ben tatlidan nefret ederdim hamile kaldim hergun tatli istiyor canım.

Hasatzamani canim bu aksam yemegimi yedikten 1 saat sonra tokluk sekerimi olctursem nasil olur sence ?
Sonucunda cikan degerim, dogru beslenip beslenmedigimi gosterir mi ?
Hatta bi sure hep olcturmeli miyim ?
Gosterir cnm mesela yuksek cikti diyelim o aksam ne yemegi yedigine bak onlardan biri yukseltmistir.ornek vereyim 2 kiside seker var diyelim.Sende princ cok yukseltirken bende yukseltmeyebilir.en azindan ne yukseltir ne yukseltmez bilirsin ona gore beslenme plani cikarirsin.

Kizlar avrupadakiler yesil ve gri pasaportlular avrupaya cikarken artik kayit yaptirmasi gerekiyor...( schengen gerektiren) calliope ve bir avrupali dogum icin gelecek arkadas vardi onu unuttum 2020 de bu sekilde baslancakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…