2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Alla alla 24 hafta bebek ama 1 kilo nasil yani normal oluyor.. e baska doktorda baska bisi diyor yok ilerde yok bisi.. ben bu farkliligi anlayamiyorum..
Normal demiyordu ki doktorum. Çok iri diyordu hep. Şeker yüklemesini de tabiki yaptırmıştı. Ben 14 kilo aldım o hamileliğimde ama her gören kocaman karnıma ve kendi vücudumun kilo almamış görüntüsüne şaşırıyordu. İkiz mi diyen çok oluyordu mesela. Evet bebek iriydi ve bunu fazlasıyla belli ediyordu

Kızlar hangi bezi kullanacaksınız ben 2 Oğlum da da prima kullandım memnundum şimdi cevremde sleepy kullananlar ve memnun kullananlar var kizimda da sleepy mi kullansam karar veremedim
Sleepy daha dogal diyiliyor ya... neyle baslarsan bebek onu daha cok sevebiluyor o yuzden cok oahali bisiylr baslanamak en guzeli... sleepy kaliteli onu bebisimin poposu karar vercek

koca köfte olusuna gore seker cikmamasi haftasi onde gitmesi ve herhangi bir sikinti olmamasina masallah yani ... buda koftemi annesi

Uff 2 gündür karnım ağrıyor benim kizlar. Sanki adet olacak gibi. Günde 2 kere falan geliyor . Bir de vajinaya ince ince sizi giriyor yine 2 gündür. Var mı böyle olan acaba

Kizlar avrupadakiler yesil ve gri pasaportlular avrupaya cikarken artik kayit yaptirmasi gerekiyor...( schengen gerektiren) @calliope ve bir avrupali dogum icin gelecek arkadas vardi onu unuttum 2020 de bu sekilde baslancakmis
Haberi bende okudum ama yeşil ve grilerin hakları saklıdır diyor. Ben öyle okudum sankş canm emin misin

Uff 2 gündür karnım ağrıyor benim kizlar. Sanki adet olacak gibi. Günde 2 kere falan geliyor . Bir de vajinaya ince ince sizi giriyor yine 2 gündür. Var mı böyle olan acaba
Geçen günlerde oldu birkaç gün geçti şimdi. İnşallah senin de geçer

Kızlar hangi bezi kullanacaksınız ben 2 Oğlum da da prima kullandım memnundum şimdi cevremde sleepy kullananlar ve memnun kullananlar var kizimda da sleepy mi kullansam karar veremedim

Ben prima aldim premium care gobek oyuntulu. Kizimda da premium care kullanmistim digerlerinin hepsi pisik yapmisti bezden cok pisik kremlerine para dokmustum o yuzden direk prima aldim. Gobusu dustukten sonra pure soft olanini deneneyi dusunuyorum.
Tabiki bunuda yine bebisler belirliyor. Ne iyi gelecek bilemiyorsun

Ben de 2. Oğlunda premium care e başlamıştım ama çok pişik yapmıştı normal prizmaya geçmiştim her bez her çocuğa iyi gelmiyor sanırım

aynen bende ankaradayim benim cogu kiyafetim her seyim hazir hep kizimda ortak renk almistim gorumcemin ogullari vardi onlar erkek rengiydi simdi ogluma da nasip oldu granül matik bi deterjan alip yikayip utuluycem peyderpey

Bende bu sefer minoris baby aldım henüz denemedim
Kızımda hep dalan roxy kullanıyordum.
Kızımdan kalanların da lekeleri oluşmuş onları ayrı bi yıkamak lazım bakalim

Ben bez olarak prime aldım. Deterjan olarak da uni baby aldım.
İnşallah iyidir. Bilerek almadım açıkçası

Benmde sag bobregim agriyor megerse idrar birikmis tikanmis iltihaplnmis enfeksiyondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…