2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok saolasin. Mesela yayla corbasi, taze fasulye, bulgur pilavi yedim ayranla. Minik bi dilim de beyaz ekmek. 1 saat sonra olcturdum, 113 cikti.
Seker yuklemesinin oncesindeki hafta boyu, gunde 4-5 dilim kek, 6-7 kurabiye yiyordum ustune sekerli meyveler. Sanirim onlar etkiledi.
Ben de az cok anladim neyden sakinmam gerektigini.
Canim cok tatli cekiyordu biraz frenlicem kendimi.
Zaten 75lik yuklemede, aclik normal, 2. Saat de normal, 1. Saat 194 cikmisti. Demek ki, cok da problem degil yani. Bi de surekli yatiyorum ya ben, o da etkiledi sanirim.
Cok tesekkur ederim arkadasim, cok saol

Sağlıkla gelsinler Seninkinin cinsiyet neydi ?
Benim dr tarihle alakalı bisi demedi valla ama son regl tarihine gore cıkan tarih ultrason kagıdında da aynısı yazıyor. Hayırlısı bakalım :)
Benimki erkek.Sezeryan olacağı için tarih verebildi zaten.Belki daha erken gelebilir hayırlısı

Ben yemeklerde en fazla bir tabak yiyebiliyorum.Midem almıyor.İki saat sonra yine acıkıyorum bu sefer de tatlılara sarıyorum.Yarın yükleme yaptırıcam bakalım ne çıkacak

Persembe ayrintili kontrolum var o zaman ogrenicem cnm
Uff 2 gündür karnım ağrıyor benim kizlar. Sanki adet olacak gibi. Günde 2 kere falan geliyor . Bir de vajinaya ince ince sizi giriyor yine 2 gündür. Var mı böyle olan acaba
Enfeksiyon olabilir mi?
Doktor 14 15 16 mart gibi doğar dedi daha erkenci olmazsa tabi
Bende sozde sorucam hep unutuyorum :)

Internettende bakabilirsin hangi besinde ne kadar seker var diye mesela mandalina da cok seker var 1 mandalina 1 dilim ekmege es bedel cnm :) aslinda eczaneden benimde strip ve glikometre almam gerek ama hergun delmek isgence gibi geliyor bana :)

Benim 1.saat 188 2.saat de 159 cikmisti cok bisey degismemisti.Haftanin 3 gunu pogaca yerdim artik yok :) paketli gidalar artik yok hayatimda :)

Yok yok okadar da strese sokulmana gerek yok. O cok kotu devam etmesi durumunda. Normal dogum yapti bak o dogum yapan. Sen yat dinlen cocugun yoksa. Bu surecte dinlenmek az hareket ve dogru beslenme cok onemli.

Kizlar avrupadakiler yesil ve gri pasaportlular avrupaya cikarken artik kayit yaptirmasi gerekiyor...( schengen gerektiren) calliope ve bir avrupali dogum icin gelecek arkadas vardi onu unuttum 2020 de bu sekilde baslancakmis
Duyduk canim ayni haberi ama konsolosluga sordu bi kac arkadas, bize gelen bilgi yok dendi. 2021 falan diyor etias in sitesinde de. Annemin bileti 21 marta, o zamana netlesir. Sadece internetten bi kayit islemi zaten, belli olsun yapariz sagol dusundugun ve paylastigin icin

Internettende bakabilirsin hangi besinde ne kadar seker var diye mesela mandalina da cok seker var 1 mandalina 1 dilim ekmege es bedel cnm :) aslinda eczaneden benimde strip ve glikometre almam gerek ama hergun delmek isgence gibi geliyor bana :)
Mandalina her gun 3-4 yiyordum bak. Bu bilgi isime yaradi.
Hergun delme kendini ya yazik, kucuk tatli kacamak yapinca nolur nolmaz die del en azindan.
Benim 1.saat 188 2.saat de 159 cikmisti cok bisey degismemisti.Haftanin 3 gunu pogaca yerdim artik yok :) paketli gidalar artik yok hayatimda :)
Bende simdi kv kp olunca pogaca simit yedim kahvaltilarda. Normalde hep tam bugdayli ekmek tuketiyordum. Saglikli olani o tabi. Neyse cok cok bi sikintimiz yok, kimsenin de olmasin ins.

Ben ilk gebelikte simdiki gibi seker hamur isi vs yemiyordum, o donem seker yuklemesi yaptirmadim onun yerine 15 gun sabah aksam duzenli olcturmustu dr evde. Dele dele alismistim, zaten igneleri cok ince, alışıyorsun 1-2 gune. Bakalim 2. Yuklemeye gore belki ben de alıp takip ederim gene.

Kizlar omega3 alırken dikkat ettiginiz bisey var mi ? Ben normalde icmiyorum evdeki paketi bitiriyim.bari dedim ictigimden beri agzimda garip bi tak var affedersiniz bnde diyorum bisey yemedimde ne yapti balik yemegide pek sevmem sanki kilolarca yemis gibi hissediyorum

Insallah cnm :) acıktim simdi yemek yiyeyimde sonra uyuyayim :)

Ben kendime bacagimdan en agir antibiyotikleri vuran insanim ama parmak ucu oldumu zorlaniyorum :)

Femibion denedin mi, sizin orada da vardir muhtemelen. Icinde bi tablet bi kapsul cikiyor biri vitamin diğeri omega. Ben cok memnunum balik tadi vermiyor hic.

Yok canım normal yemek üstüne alıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…