2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kullanılışını soruyosun sandım multivitaminin icinde var benım bide Efa 1200 almıştım multivitamin icmedgm zaman onu iciyorum ikisinde de bi sknti yaşamadım ama hassasyetim yok dye mi acaba

Femibion denedin mi, sizin orada da vardir muhtemelen. Icinde bi tablet bi kapsul cikiyor biri vitamin diğeri omega. Ben cok memnunum balik tadi vermiyor hic.

Bu turkiyedeki doktorun yazdigiydi imom vermisti ama eczanelerde bulamayinca cok kusman yoksa sana kilo yapmasin tek omega 3 alin demisti o zaman almıştım o haftda kusmalarim baslamisti belkide bu ilac hi zlandirdi tekrr icmiycem onu soriyim doktoruma onceki multivitaminim gestralle ydi hepsi var ama cok kilo aldiriyor

Yok canım normal yemek üstüne alıyorum ben

Bende yemekle az mesafe koydum dokuncak biseyde yemedim hala ayniyim

Günaydın kızlar. Pazar günü biraz işim vardı maasallah siz de epey konuşmuşsunuz a anca bitirdim okumayı. Canım bizde de tam tersi; eşim 0rh+ ben Brh+ bizde de uyuşmazlık mi var yoksa?
Kızımda emziremediğim için yaradan da haberim yok.Bir yerde okumuştum büyün kadınların mutlaka yara olur diye.Doğru mu acaba?
Benim 3 çocuğum var. İlk ikisinde en ufak sorun yasamadım meme ucunda. Ama 3 numarada yara oldu. Hepsinde olacak diye hır şey yol yani
Aynen ben de öyle düşünüyorum.İkiden fazla doğuranlara düşünenlere helal olsun valla.
4. Yolda canım

Evet canım çok haklısın. Tek isteğimiz sağlıklı olmaları

günaydın kızlar ☺

Dunden beri kızım çok hareketliydi, ama oğlum hiç kimildamadi sanki. Gece sabaha kadar tuhaf rüyalar gördüm aklım bebekte kaldığı için. gece muz yedim yine aynı, bu sabah ta hala tık yoktu bi muz daha yedim suan şükür hareket ediyor
Annelerini korkutmayi çok güzel basariyorlar valla.
Her şeyi geçtim bu korkulardan muz yiye yiye zaten kabizdim daha da beter olcam,
Allah tan muz lifli gıdalardan yoksa halim yamandi etkisi fazla olmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…