- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Kullanılışını soruyosun sandımKizlar omega3 alırken dikkat ettiginiz bisey var mi ? Ben normalde icmiyorum evdeki paketi bitiriyim.bari dedim ictigimden beri agzimda garip bi tak var affedersiniz bnde diyorum bisey yemedimde ne yapti balik yemegide pek sevmem sanki kilolarca yemis gibi hissediyorum
Ben dun aksam annemde olctum. 2 saat tokluk kaç olmali acaba sinirBen kendime bacagimdan en agir antibiyotikleri vuran insanim ama parmak ucu oldumu zorlaniyorum :)
Yanlis hatirlamiyorsam 120Ben dun aksam annemde olctum. 2 saat tokluk kaç olmali acaba sinir
Sagol canim. 112 cikti benimde. Haftaya inşallah gec kalmis olmam seker yuklemesi icin. Cunku tam 28 bitmis olcak o gun :/Yanlis hatirlamiyorsam 120
Benimki hic öyle olmadıBebegim bu gece yine çıldırmış gibi neler neler yapıyor şok geciriyorum. Canımı acitmaya basladi artik
Umarim cnm normalde 28.haftaya kadar yapilmasi gerekiyor.Sagol canim. 112 cikti benimde. Haftaya inşallah gec kalmis olmam seker yuklemesi icin. Cunku tam 28 bitmis olcak o gun :/
Femibion denedin mi, sizin orada da vardir muhtemelen. Icinde bi tablet bi kapsul cikiyor biri vitamin diğeri omega. Ben cok memnunum balik tadi vermiyor hic.
Yok canım normal yemek üstüne alıyorum ben
Bebegim bu gece yine çıldırmış gibi neler neler yapıyor şok geciriyorum. Canımı acitmaya basladi artik
Bende mesanemi tekmeleyince acaip irkiliyorumVurdukça gobegim titredi az once sanki kemikleri carpiyor gibi oluyor bu ara geneldede aksam yer degistiriyor sanirim o arada aciyor
Gunaydin. Kizim 7.30da uyandirdi :) neyse kizmicam bugun cunku onu anneme bırakıp misafirlige gidicemGünaydın güzel anneler
Kimsenin sesi çıkmamış bugün herkes uykuda mıı ☺
Günaydın canımmmGünaydın güzel anneler
Kimsenin sesi çıkmamış bugün herkes uykuda mıı
Canım bizde de tam tersi; eşim 0rh+ ben Brh+ bizde de uyuşmazlık mi var yoksa?Uyarıyorum kuzum, sağol bilgilendirdiğin için beniKurulmuş saat gibi eşime haftada bir kez bilgilendirme yapıyorum, adam bıkacak bi de ben 0rh+ eşim brh+ bunda da bir uyuşmazlık oluyormuş ama sadece doğumdan sonra anlaşılıyormuş sarılık riskini artırıyormuş, o yüzden ben de bu emzirme konusunda baya kararlıyım
Benim 3 çocuğum var. İlk ikisinde en ufak sorun yasamadım meme ucunda. Ama 3 numarada yara oldu. Hepsinde olacak diye hır şey yol yaniKızımda emziremediğim için yaradan da haberim yok.Bir yerde okumuştum büyün kadınların mutlaka yara olur diye.Doğru mu acaba?
4. Yolda canımAynen ben de öyle düşünüyorum.İkiden fazla doğuranlara düşünenlere helal olsun valla.
Evet canım çok haklısın. Tek isteğimiz sağlıklı olmalarıBosver kilolu bebek sagliklo bebek demek degildir he ilerleyen haftalarimizda ciddo bir gerileme olur allah korusun ozaman korkar uzuluruz. Rabbim gostermesn. Eltimn bebegi 4 kilo dogdu . onun 25 haftada 800 grammis benim 26 haftada 805 gram. Biraz kucuk cikiyor benimki ama soyle bisey var o son haftalarda bebege kilo aldirmamaya calisiyodu artk cok kilo aliyor diye. Oda iyi degil
Gecmis olsunGünaydınlar. Ben işe gidemedim malesef hastalıktan doktor dün tonla ilaç yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?