2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maşallah bebişkoya geçen hafta gittim kontrole 791 gram çıktı. neler yiyosun beto tüyo ver bizimkilerde tombilleşsin :)) bende 3500 üzeri doğmuşum ama bebiş nasıl olacak bilemiyorum
Kızıma hamileyken hep normal kilosunda gitti.3350 gr doğdu çok şükür.Ben diyordum küçücük birşey çıkıcak.Son aylar farkediyor merak etme.

Ben de 2. Oğlunda premium care e başlamıştım ama çok pişik yapmıştı normal prizmaya geçmiştim her bez her çocuğa iyi gelmiyor sanırım

Evet gercekten oyle bebekler belirliyor bebek bezini, sampuanlarini, kremlerini her biri farkli reaksiyon gosterebiliyor. Artik deneme yanilma yapicaz

Kan grubu olaylarini hic anlamiyorum ben Arh+ esim Brh+ uyusmazsizlik olmuyor sanirim ama kizim 0rh+
Ilk dogdugunda cocuk doktoru olur demisti, A0 ve B0 genlerinden gelen anne babanin 0 cocugu olma ihtimali yuksekmis kimide kan grubu 3 gun sonra bakilir demisti sanki kani degisiyorda bu surecte cocugun

Son düzenleme:
Aynen öyle dün akşam durgundu benimki eşime dedim bi muz verir misin. Bakim napıyor
Dünde doktor kontrolde kabız olma demişti. Eşim vermedi muz yok sana dedi. Benimkisi süt içince de hareketleniyor tavsiye ederim

Maşallah bebişkoya geçen hafta gittim kontrole 791 gram çıktı. neler yiyosun beto tüyo ver bizimkilerde tombilleşsin :)) bende 3500 üzeri doğmuşum ama bebiş nasıl olacak bilemiyorum
Kiz ayriyetten bisey yemiyorum ama duzenli yediklerim var onlar mi yapti ki yada seker var bilmiyorum
Sabahlari kaynamis yumurta gunduz muz yogurt bide bi ara nesquike takmistim o da bebise kilo yapiyormus diye duydum. Aksamlari maden suyu meyve yatmadan once sut hee bide gunde 4 ogun falan yiyorum o ayri
Ev ekmegi de cok yiyorum bide

Yok kuzum annenin 0 olması gerekiyormuş

Gunaydin da sen kizi oglani nasil ayirt ediyorsun icerde

Reactions: Eva
Ben de öğleden sonra bir başlıyorum yatana kadar.Yemek çok yiyemiyorum en fazla bir tabak anca.Ama atıştırmalık çok yiyorum

buralar ne alemde acaba :) dün kontrolüm vardı şeker yuklemesı fln yapıldı...sizler hangı durumdasınız? bebeklerın boyu kılosu ne durumda ?

Benim Brh eşim Arh kızımız AB.Bakalım şimdiki ne olacak

Anne negatif baba pozitif olursa sıkıntı oluyor.Yoksa ası bsi farketmiyor.Erkek negatif kadın pozitifse sorun olmuyor.İkisi de pozitifse zaten sorun olmaz.
Bu bahsettiğimi bir yerde okumuştun doktoruma sordum canım, sarılık ihtimalini artırdığını biliyorum ama bir sıkıntı olmama durumu da var, doğduktan sonra anlaşılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…