- 20 Haziran 2019
- 104
- 74
- 13
- 35
Maşallah bebişkoya geçen hafta gittim kontrole 791 gram çıktı. neler yiyosun beto tüyo ver bizimkilerde tombilleşsin :)) bende 3500 üzeri doğmuşum ama bebiş nasıl olacak bilemiyorumArkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Benim bebis 1099 gr cikti da
Geçmiş olsun, bol bol dinlenip sağlıklı meyveler yemekler yiyip atlatırsın umarım.Günaydınlar. Ben işe gidemedim malesef hastalıktan doktor dün tonla ilaç yazdı
Çok geçmiş olsun havalar soğudu hastalıklar başladıGünaydınlar. Ben işe gidemedim malesef hastalıktan doktor dün tonla ilaç yazdı
Kızıma hamileyken hep normal kilosunda gitti.3350 gr doğdu çok şükür.Ben diyordum küçücük birşey çıkıcak.Son aylar farkediyor merak etme.Maşallah bebişkoya geçen hafta gittim kontrole 791 gram çıktı. neler yiyosun beto tüyo ver bizimkilerde tombilleşsin :)) bende 3500 üzeri doğmuşum ama bebiş nasıl olacak bilemiyorum
Ben de 2. Oğlunda premium care e başlamıştım ama çok pişik yapmıştı normal prizmaya geçmiştim her bez her çocuğa iyi gelmiyor sanırım
Günaydın kızlar. Pazar günü biraz işim vardı maasallah siz de epey konuşmuşsunuz a anca bitirdim okumayı.
Canım bizde de tam tersi; eşim 0rh+ ben Brh+ bizde de uyuşmazlık mi var yoksa?
Benim 3 çocuğum var. İlk ikisinde en ufak sorun yasamadım meme ucunda. Ama 3 numarada yara oldu. Hepsinde olacak diye hır şey yol yani
4. Yolda canım
Aynen öyle dün akşam durgundu benimki eşime dedim bi muz verir misin. Bakim napıyorgünaydın kızlar ☺
Dunden beri kızım çok hareketliydi, ama oğlum hiç kimildamadi sanki. Gece sabaha kadar tuhaf rüyalar gördüm aklım bebekte kaldığı için. gece muz yedim yine aynı, bu sabah ta hala tık yoktu bi muz daha yedim suan şükür hareket ediyor
Annelerini korkutmayi çok güzel basariyorlar valla.
Her şeyi geçtim bu korkulardan muz yiye yiye zaten kabizdim daha da beter olcam,
Allah tan muz lifli gıdalardan yoksa halim yamandietkisi fazla olmaz umarım.
Kiz ayriyetten bisey yemiyorum ama duzenli yediklerim var onlar mi yapti ki yada seker var bilmiyorumMaşallah bebişkoya geçen hafta gittim kontrole 791 gram çıktı. neler yiyosun beto tüyo ver bizimkilerde tombilleşsin :)) bende 3500 üzeri doğmuşum ama bebiş nasıl olacak bilemiyorum
Yok kuzum annenin 0 olması gerekiyormuşGünaydın kızlar. Pazar günü biraz işim vardı maasallah siz de epey konuşmuşsunuz a anca bitirdim okumayı.
Canım bizde de tam tersi; eşim 0rh+ ben Brh+ bizde de uyuşmazlık mi var yoksa?
Benim 3 çocuğum var. İlk ikisinde en ufak sorun yasamadım meme ucunda. Ama 3 numarada yara oldu. Hepsinde olacak diye hır şey yol yani
4. Yolda canım
Gunaydin da sen kizi oglani nasil ayirt ediyorsun icerdegünaydın kızlar ☺
Dunden beri kızım çok hareketliydi, ama oğlum hiç kimildamadi sanki. Gece sabaha kadar tuhaf rüyalar gördüm aklım bebekte kaldığı için. gece muz yedim yine aynı, bu sabah ta hala tık yoktu bi muz daha yedim suan şükür hareket ediyor
Annelerini korkutmayi çok güzel basariyorlar valla.
Her şeyi geçtim bu korkulardan muz yiye yiye zaten kabizdim daha da beter olcam,
Allah tan muz lifli gıdalardan yoksa halim yamandietkisi fazla olmaz umarım.
Çok geçmiş olsun. İyice dinlen. Bağışıklık baskılanıyormuş hamilelikte. İnşallah hemencecik toparlarsınGünaydınlar. Ben işe gidemedim malesef hastalıktan doktor dün tonla ilaç yazdı
Ben de öğleden sonra bir başlıyorum yatana kadar.Yemek çok yiyemiyorum en fazla bir tabak anca.Ama atıştırmalık çok yiyorumGinaydınlarrrrr gideyimde kahvaltı edeyim ben beni bildim bileli sabah kaçta kalkarsam kalkayım acıkmıyorum gebelikte değişir dedim yok anam acıkmıyorum sabahhlarıakşamda yemeğe çok yükleniyorum tam tersi olmalyken
Benim Brh eşim Arh kızımız AB.Bakalım şimdiki ne olacakKan grubu olaylarini hic anlamiyorumben Arh+ esim Brh+ uyusmazsizlik olmuyor sanirim ama kizim 0rh+
Ilk dogdugunda cocuk doktoru olur demisti, A0 ve B0 genlerinden gelen anne babanin 0 cocugu olma ihtimali yuksekmis kimide kan grubu 3 gun sonra bakilir demisti sanki kani degisiyorda bu surecte cocugun
Anne negatif baba pozitif olursa sıkıntı oluyor.Yoksa ası bsi farketmiyor.Erkek negatif kadın pozitifse sorun olmuyor.İkisi de pozitifse zaten sorun olmaz.Yok kuzum annenin 0 olması gerekiyormuş
Bende oyleyim :)Ginaydınlarrrrr gideyimde kahvaltı edeyim ben beni bildim bileli sabah kaçta kalkarsam kalkayım acıkmıyorum gebelikte değişir dedim yok anam acıkmıyorum sabahhlarıakşamda yemeğe çok yükleniyorum tam tersi olmalyken
Bu bahsettiğimi bir yerde okumuştun doktoruma sordum canım, sarılık ihtimalini artırdığını biliyorum ama bir sıkıntı olmama durumu da var, doğduktan sonra anlaşılıyormuşAnne negatif baba pozitif olursa sıkıntı oluyor.Yoksa ası bsi farketmiyor.Erkek negatif kadın pozitifse sorun olmuyor.İkisi de pozitifse zaten sorun olmaz.
Yok canım gitmedim orası hakkında da çok iyi demiyorlar.Sizin orda bide delta hospital mı vardi o nasıl hic gittinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?