Benim kızım da sarılık sınırda atlatmıştı.Kan grubuyla ilgisi olduğunu bilmiyordum.Doktor emmediği için iyi beslenemedi demişti.Bu bahsettiğimi bir yerde okumuştun doktoruma sordum canım, sarılık ihtimalini artırdığını biliyorum ama bir sıkıntı olmama durumu da var, doğduktan sonra anlaşılıyormuş
Detayini bilmiyorum haberlerde dinledigim yesil ve gri eskiden kolayca gecebiliyorlardi ama simdi kayit oarasi odeyecekler.. ama isin asli nedir baksinlar yani haberleri olsun istedimHaberi bende okudum ama yeşil ve grilerin hakları saklıdır diyor. Ben öyle okudum sankş canm emin misin
Anniskosu bu kofte olmaz da belki son aylarinda daha guzel beslenir patates olurr... off agzim sulaniyorBu daha minyon olacak sanki. Tam 24 hafta 4 günlükken 700 gr geldi. Bir iki gün geride bile hatta
Bende haftaya pazartesi gideceğim çok merak ediyorum :) En son 1 ay önce gitmiştim 480 gr.dı. bakalım 1000 oldumu acabaArkadaslar merhaba benim haftamda olanlar bebisleri kac kilo acaba?
Benim bebis 1099 gr cikti da
Kullandigin ilac farkli balik yagimi yoksa?Kizlar omega3 alırken dikkat ettiginiz bisey var mi ? Ben normalde icmiyorum evdeki paketi bitiriyim.bari dedim ictigimden beri agzimda garip bi tak var affedersiniz bnde diyorum bisey yemedimde ne yapti balik yemegide pek sevmem sanki kilolarca yemis gibi hissediyorum
Cook gecmis olsunnnGünaydınlar. Ben işe gidemedim malesef hastalıktan doktor dün tonla ilaç yazdı
Kuzum bak sana okudugum bi makaleyi atayim uyusmazlik hakkinda fikir olsunKan grubu olaylarini hic anlamiyorumben Arh+ esim Brh+ uyusmazsizlik olmuyor sanirim ama kizim 0rh+
Ilk dogdugunda cocuk doktoru olur demisti, A0 ve B0 genlerinden gelen anne babanin 0 cocugu olma ihtimali yuksekmis kimide kan grubu 3 gun sonra bakilir demisti sanki kani degisiyorda bu surecte cocugun
Kuzum senin ilk bebekte kan uyusmazligin varmis... kan uyusmazligi ignesi ozellikle anne rh negatif baba eger pozitifse ne olur ne olmaz diye yapilmasi uygun diye biluyorum.. bebegin pozitif olma riskine karsi.. cunku anne karninda degilde dogum esnasinda anne kani bebek kaniyla bulustugu noktada anne kanindaki antikorlar bebegin kanini dusman goruyor ve saldirmaya basliyor.. boyle sikintilar oluyordu birde bebekte sarilik gerceklesebiliyor..Benim Brh eşim Arh kızımız AB.Bakalım şimdiki ne olacak
Anne negatif baba pozitif olursa sıkıntı oluyor.Yoksa ası bsi farketmiyor.Erkek negatif kadın pozitifse sorun olmuyor.İkisi de pozitifse zaten sorun olmaz.
Benim kızım da sarılık sınırda atlatmıştı.Kan grubuyla ilgisi olduğunu bilmiyordum.Doktor emmediği için iyi beslenemedi demişti.
Anne baba kan grubu uyuşmazlıgımı canım evet onu ben yaşadım ben 0 pozitf eşim b pozitif bebekte b pozitif oldugu icin sarılıktı uzun süreBu bahsettiğimi bir yerde okumuştun doktoruma sordum canım, sarılık ihtimalini artırdığını biliyorum ama bir sıkıntı olmama durumu da var, doğduktan sonra anlaşılıyormuş
%100 katiliyorum..A ve 0 uyusmazligi denilen bi durumda var canim cok bilinmiyor ama bebekteki sarilik sebebplerinden biri
A ve 0 uyusmazligi sarılığı etkiliyor canim ogne gerekmedigi icin cok dikkat etmiyorlar rh uyusmazligi riskli olan bu uyusmazlikta iyi beslenmeli atlatabilmek icin doktora kendin hatirlatirsin bu kez aynisi olmaz insallah
Ayyy cok uzuluyorum kucucuk minnoslarin sarilik olmasina yaaAnne baba kan grubu uyuşmazlıgımı canım evet onu ben yaşadım ben 0 pozitf eşim b pozitif bebekte b pozitif oldugu icin sarılıktı uzun süre
İyi de ikimizin de pozitif.Ben negatif değilim ki.Kuzum senin ilk bebekte kan uyusmazligin varmis... kan uyusmazligi ignesi ozellikle anne rh negatif baba eger pozitifse ne olur ne olmaz diye yapilmasi uygun diye biluyorum.. bebegin pozitif olma riskine karsi.. cunku anne karninda degilde dogum esnasinda anne kani bebek kaniyla bulustugu noktada anne kanindaki antikorlar bebegin kanini dusman goruyor ve saldirmaya basliyor.. boyle sikintilar oluyordu birde bebekte sarilik gerceklesebiliyor..
İnanki bendeeeAyyy cok uzuluyorum kucucuk minnoslarin sarilik olmasina yaa
Kan grubu uyusmazligi deniliyor.. o dediginde rh uyusmazligi oluyor canimİyi de ikimizin de pozitif.Ben negatif değilim ki.
Tamam canım ilkinde birşey söyleyen olmadı hiç.Sorarım doktoruma bakalımA ve 0 uyusmazligi denilen bi durumda var canim cok bilinmiyor ama bebekteki sarilik sebebplerinden biri
A ve 0 uyusmazligi sarılığı etkiliyor canim ogne gerekmedigi icin cok dikkat etmiyorlar rh uyusmazligi riskli olan bu uyusmazlikta iyi beslenmeli atlatabilmek icin doktora kendin hatirlatirsin bu kez aynisi olmaz insallah
Bebekin kan grubu seninkinden farkli cikarsa orda biraz sorun yasaniyor.. buyuk problem olan rh uyusmazligi oluyor.. anneyke bebegin rh uyusmazligi farkli ciktiginda... kimi doktorlar riske atmamak adina anne karninda igne yapiliyor.. amma kan grubu uyusmazligi bu oek onemsenmesede buda sarilik yapiyor..İyi de ikimizin de pozitif.Ben negatif değilim ki.
Sağol canım hiç duymamıştım.Sorarım doktoruma gidince.Ben kız emmedi beslenemedi diye düşündüm hep çocuk doktoru da birşey dememişti o zaman.Kan grubu uyusmazligi deniliyor.. o dediginde rh uyusmazligi oluyor canim
Hayvanlarda bir suru kan grubu oldugu icin bizim isimiz genelde daha zor oluyorKan grubu uyusmazligi deniliyor.. o dediginde rh uyusmazligi oluyor canim
Sebebi o da olabilir canım, ben de tam net hatırlayamadım bir daha sorarım doktora olmadı, sarılığın tek çaresi bebeği sık sık beslemek olduğunu söylemişti arkadaşıma doktoruBenim kızım da sarılık sınırda atlatmıştı.Kan grubuyla ilgisi olduğunu bilmiyordum.Doktor emmediği için iyi beslenemedi demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?