2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol canım hiç duymamıştım.Sorarım doktoruma gidince.Ben kız emmedi beslenemedi diye düşündüm hep çocuk doktoru da birşey dememişti o zaman.
İste oyle bebeklere zaten kan uyusmazligi ignesi yapilmiyor ama bebegi bol bol emzirmek gerekiyor tatlim.. anne kani bebeginkinden farkli oldugunda bir zitlik oluyor bir antikor olusuyor ama senin kan grubundan bebeginkinde az miktarda oldugu icin cok saldiriya gecmiyor ama rh lar ozellikle anne negatif bebek pozitifse cok etkili oluyor..

Son düzenleme:
Aynen öyle dün akşam durgundu benimki eşime dedim bi muz verir misin. Bakim napıyor
Dünde doktor kontrolde kabız olma demişti. Eşim vermedi muz yok sana dedi. Benimkisi süt içince de hareketleniyor tavsiye ederim
süt bizde işe yaramıyor, çikolata bile etki etmiyor canı istemeyince hareket etmiyor

Canım benim karından 30mm gözüküyordu alttan muayenede 38mm falan gözüküyordu. Fark oluyor yani endişelenme.

Ben 0rh- eşim 0rh+ kan uyuşmazlığımız var yani. Kızımda ilk 3 gün sütüm gelmedi ama en geç iki saatte bir önce emzirdim, süt yoktu ama o çektikçe gelir mantığıyla hareket ettim. Hemen arkasından mama verdim. 3 gün sonra sütüm gelince mamaya gerek kalmadı, sadece emzirdim. Sarılık olmadı. Sarılık olayı daha çok beslemeyle alâkalı sanırım. Anne sütünde ısrar etseydim belki sarılık olurdu.

Detayini bilmiyorum haberlerde dinledigim yesil ve gri eskiden kolayca gecebiliyorlardi ama simdi kayit oarasi odeyecekler.. ama isin asli nedir baksinlar yani haberleri olsun istedim
Kayit parasi dediği vize gibi pahali bisey degil, 7 euro diye duydum ve yapilan kayit 3 sene gecerliymis sanirim.
Esas hikaye su, schengen bolgesine vize sarti olmayan tum ulkeler icin 2021 itibariyle on kayit kosulu getirilecekmis. Tabi tr 2020de mi gecer 21i bulur mu bilmiyoruz, buraya gelen net bi bilgi yok. Amac ise giris yapilacak ulkeyi onceden bilgilendirmek. Turkiyeye ozgu bi durum da yok ortada. Hali hazırda bi cok ulke de kullanıyormuş bu sistemi, bazilari yeni yeni kapsama alinacak. Acikcasi giriste pasaport kontrolde o kadar cok sorguluyorlar ki bazen, bu tarz bi uygulama hem bekleme suresini hem de calisanlarin is yukunu azaltir, bence mantıkli gorunuyor.

Evet canım öyleymiş tüm ülkelere uygulanan sistemmiş Türkiyeye özel değilmiş. Bşzde şimdi işyerinde arkadaşlarla konuştukda 3 yıl geçerliliği olduğu için zam gelmeden şimdiden başvuracağını söyleyen arkadaşlar var. Bazıları tur almış seneye erken rezervasyondan.
Ben bi yere gidemem heralde 3 sene diye düşündüğümden ben başvurmayacağım

Canım benim karından 30mm gözüküyordu alttan muayenede 38mm falan gözüküyordu. Fark oluyor yani endişelenme.
Benim en basindan beri karindan olcuyorlar. Vajinal olculmedi hic. Ama burdan okuduklarimda sanki seninkinin tersi oluyor canim ya.
Yani, karindan bakinca daha rahim boyu daha uzun, vajinal bakilinca rahim boyu daha kisa die. Bilemedim sen bole diyince simdi ☹

Ayyy tavsannn demee isirasim geliyor... ya daha dikkatli olunmali herseyide doktorlar demiyorlarki simdi ben size anlatsam burda destan olur..
Ya hele tavşan desenli tulumlara bitiyorummm doktorlar sormadıkca dogru duzgun bişey demıyor ya ilk zamanlar okadar farklı doktora goturdumkı bebek kontrolleri icin aylık... hicbiri icime sinmedi 6. ayda goturmeyı bıraktım artık hastalık dışında

Bende sana katiliyorum canim. Sık emzirme sariligin cozumu, sut gelmiyorsa ya da cocuk doymuyorsa; ille de meme verecem mamaya karsiyim gibi bi tabri yanlis buluyorum. Iyi yapmissin.

Ayy uzulme hemencecik onda oyle cikmis.. oyl cikcak diye bisey yok... vajinal kesin sonuc bunu unutma... ustten bakildiginda 25mm yi dr goruyorsa yada altini bu sefer alttan bakmayada ihtiyac duyuyor nedenn??? Gercekten yanilma payim varmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…