2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sekerin yoksa kendini de strese sokma. Gerci normal istiyorsan, bilemem de kocaman olmus masallah tosbikkkk rahat bi oh cekebilirsin, hem hafta hem de kilosu bakimindan, saglikla buyusun ❤

Ay kiloyu hiç takmıyordum ama doktor normal istiyorsan dikkat etmelisin diyince biraz kendimi frenlemem lazım dedim. Oldu valla tospikimm sağlıkla gelsin hepimizinki inşallaah.

Hep bebek kiyafeti bakiyorum ben normalde netten.
gercekten
Bugun fantezi giyim dikkatimi cekti de, sizi guldureyim dedim.
Dogumdan sonra ben
Hahahhaha kız bu ne İndirimdeymiş hepimiz birer tane alalım. Kocaların ihtiyacı var böyle şeylere
Doktor az kilo almalısın diyince çıktık eşim diyor bacakların yılbaşı hindisi gibi oldu zaten ama neyse verirsin doğumdan sonra dedi Dedim sağol ya canımsın.
Kilo verip şöyle fantezik şeyler giyelim libidolar yükselsin adkjsahdkjas

Hep bebek kiyafeti bakiyorum ben normalde netten.
gercekten
Bugun fantezi giyim dikkatimi cekti de, sizi guldureyim dedim.
Dogumdan sonra ben
Ya sorma lohusa geceliği pijaması bakıyorum ancak geçen böyle denk geldi de bu hale gelene kadar bir 30 kilo vermem lazım en az

Benimki de dalga geçip duruyordu geçen baktım yeni aldıpı gömleği iliklenmiyor.Ne o dedim benle dalga geçiyon ben hamileyim de olmuyor sana ne oluyor da kilo aldınNasıl yıkıyorsan makinada çekmiş diye söylendi.Ben de he he çekmiş az ye dedim

Benim Brh eşim Arh kızımız AB.Bakalım şimdiki ne olacak

O zaman sizin genler okuduguma sizin ikinizinde genleri cok baskinmis AB olmus

Cok degisik ve birazda karmasik bende simdikini merak ediyorum A ve Bden 0 cikarttik bu sefer ne cikacak

Kuzum bak sana okudugum bi makaleyi atayim uyusmazlik hakkinda fikir olsun

Bu durumda bizde uyusmazsizlik yok ikimizde pozitifiz. Benim poncik kizin durumu su oluyormus

'Anne A'dır ama A0'dır. O da annesinden A, babasından 0 almıştır. Baba da B0'dır ve çocuklarına her ikisi de 0'larını vermiştir. Bu durumda anne A, baba B, çocuk 0 olabilir.'

Aynen bizim ki boyle oluyor

Massallah obur tosbige ya :) yiyesim geldi onu bende persembe gidicem 1300 1400 olmustur benimde gecen hafta 1100 du :)

Bebisten sonra ne giyilir ama :)

Sebebi o da olabilir canım, ben de tam net hatırlayamadım bir daha sorarım doktora olmadı, sarılığın tek çaresi bebeği sık sık beslemek olduğunu söylemişti arkadaşıma doktoru
D destina3

Evet kizlar bende beslenmeden kaynakli oldugunu biliyorum benimde dogum yaptigimda ayni gun dogum yaptigimiz yan odadaki bebek anne memesini deli gibi emiyordu megerse sut yokmus ac kaliyormus, benimkide emmiyordu. Sagarak vermeye calisiyorduk. 2. Gun diger bebek sarilik oldu hastanede hemen bize gelip isterseniz mama takviyesi yapalim sarilik icin dediler.
Benim yazdigim gibi ben Arh+ esim Brh+ kizimda 0rh+ ama cok sukur sariligi yok denecek kadar az atlattik. Kan dahi almadilar.

KN grubu olayını hamileliğin başlarında açıklamıştım.bu farklı bir uyuşmazlık. Ben 0 pozitif. Bebekler A + olduğu için uyuşmazlık oldu ve sarılık arttı.sarılığı tetikliyor yani. İlk oğlum hem erken doğdu hem sarılık oldu ışın tedavisi gördü. İkinci oğlum sarılık oldu ama emzirince b ol bol geçti

Dün sordum ben detaylıda yapan perinatolga. O karından bakıyordu. Dedim geçen hafta vajinal daha uzundu. Vijanal bakılması daha doğru olur. Karından daha kısa gözükür dedi canım

Masallah yediklerini sen daha iyi bilirsin tabiiki paketli gidalar fast food uzaklasmak iyide alttaki olcumdede ortalama 1300 yaziyor haftan sadece 1hafta onde diye bu kadr kesin konusmasi iyi mi acaba sonucta bu olcumler tahmini kuzenimede cok buyuk cok buyuk 4kiloyu gecicek dediler erken sezeryan oldu 3.500 dogdu kizi herkes ayni olmaz ama simdiden cok erkn gibi geldi buyuk bebek demek icin

Dün sordum ben detaylıda yapan perinatolga. O karından bakıyordu. Dedim geçen hafta vajinal daha uzundu. Vijanal bakılması daha doğru olur. Karından daha kısa gözükür dedi canım
Evet canim bu sekilde. O yuzden karindan olcum iyiyse, bil ki vajinal cok cok daha iyidir mm olarak. Hep uzarlar.ins

Evet canim bu sekilde. O yuzden karindan olcum iyiyse, bil ki vajinal cok cok daha iyidir mm olarak. Hep uzarlar.ins
Valla stres oldum kısalmış diye. Dr dedi ama inanmadım sitelerden okudum da rahatladım ben de ya sağsalim bir doğursak zamanında yaa. Hergünüm stresli. Şimdide haftaya şeker yükleme yapacam bakalım sonuç iyi çıkar inşallah

İnşallah karşılaşmayız böyle bir durumla, karşılaşırsak da bol bol sütümüz gelir de besleyiveririz bebekleri

Bilmiyorum ki canım ya anlamadım bende geçen ay da 1 hafta önde çıktığı için dedi belkide kafa ölçümü falanda 1 hafta gidiyor ya ondan mı dedi acaba. Bu doktorun ölçümleri doğru tutuyormuş. Bir akrabmız ve arkadaşı doğum yaptı doğumdam önce kaç kilo dediyse tam o kadar doğdu dedi bakalım. Alttaki hafta 29 bitince mi olması gereken acaba bilemedim. Yoksa dediğin gibi alttaki yazıya göre normal gözüküyor.

Benim kan grubum B+ eski eşimin A+ idi. Kızım B+ olmuş oğlanları bilmiyorum. Ama ortanca sarılık olmustu. Acaba onunki 0 miydi? Sütüm çok iyiydi hatta sapsarı ve yağlıydı. Mama takviyesi de yapıyordum emzirme kaynaklı olduğunu düşünmedim hiç.

Anne rh- çocuk Rh +olursa uyuşmazlık olur

Canim korkma ya oyle dediklerine bakma bence tamam yine yediklerine dikkat et ama kendine stres yapma bende ilk bebegimi 3950 gram dogum yaptik nerden baksan 4 kilo ama ayni senin gibi hep beni strese soktular doguramazsin bilmem ne . Hemde doktor 4 kilo 300 gram dedi dogumdan onceki ultrasonda cocuk 3950 dogdu makinelerde yanıltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…