- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Sekerin yoksa kendini de strese sokma. Gerci normal istiyorsan, bilemem dekocaman olmus masallah tosbikkkk rahat bi oh cekebilirsin, hem hafta hem de kilosu bakimindan, saglikla buyusun ❤
Hahahhaha kız bu neHep bebek kiyafeti bakiyorum ben normalde netten.
gercekten
Bugun fantezi giyim dikkatimi cekti de, sizi guldureyim dedim.
Dogumdan sonra ben
Ya sorma lohusa geceliği pijaması bakıyorum ancak geçen böyle denk geldi de bu hale gelene kadar bir 30 kilo vermem lazım en azHep bebek kiyafeti bakiyorum ben normalde netten.
gercekten
Bugun fantezi giyim dikkatimi cekti de, sizi guldureyim dedim.
Dogumdan sonra ben
Benimki de dalga geçip duruyordu geçen baktım yeni aldıpı gömleği iliklenmiyor.Ne o dedim benle dalga geçiyon ben hamileyim de olmuyor sana ne oluyor da kilo aldınHahahhaha kız bu neİndirimdeymiş hepimiz birer tane alalım. Kocaların ihtiyacı var böyle şeylere
Doktor az kilo almalısın diyince çıktık eşim diyor bacakların yılbaşı hindisi gibi oldu zaten ama neyse verirsin doğumdan sonra dediDedim sağol ya canımsın.
Kilo verip şöyle fantezik şeyler giyelim libidolar yükselsin adkjsahdkjas
Benim Brh eşim Arh kızımız AB.Bakalım şimdiki ne olacak
Kuzum bak sana okudugum bi makaleyi atayim uyusmazlik hakkinda fikir olsun
Massallah obur tosbige ya :) yiyesim geldi onu bende persembe gidicem 1300 1400 olmustur benimde gecen hafta 1100 du :)Kızlar dün akşam karnımda sürekli sertleşmeler oldu. Bebekte çıldırmış gibiydi hiç rahat durmadı. Gece doğru düzgün hiç uyuyamadım sabahı zor ettim yani.
Doktora gittik baya inceledi bir sıkıntı yok rahim ağzın kapalı, rahim uzunluğun iyi dedi. Yalancı kasılmaların başlamış, magnezyumu düzenli kullan dedi.
Doktorum yine bebeğin kilosuna takıldı :/ Yine 1 hafta önde çıktı. Şekerin yok ama böyle giderse bebek çok kilolu olur, kilolu bebekte doğum sırasında bizi zorlayabiliyor o yüzden sevmeyiz dedi. Bende zaten kilo alsın istemiyorum çok normal kiloda(3-3500) olsun bana yeter zaten sağlıkla gelsin normal doğum olsun istiyorum.
Multivitamini bıraktırdı zaten son zamanlarda düzenli içmiyordum.
Az yemeye çalış dedi 1 ayda ben toplam 3 kilo almışım, bunun 600 gramını bebek almış.
28+2 'deyim 1400 gram olmuş bebeğim.
Bundan sonra tatlı ve paketli ürünleri kesicem 2 haftada 1 kere falan tatlı yiycem. İş yerinde fast food yiyordum onu bırakıcam artık ekmeksiz,hamursuz şeyler yiycem. Muz falanda hergün yemiycem artık bakalım normal haftasına döner inşallah.
Bebisten sonra ne giyilir ama :)Hahahhaha kız bu neİndirimdeymiş hepimiz birer tane alalım. Kocaların ihtiyacı var böyle şeylere
Doktor az kilo almalısın diyince çıktık eşim diyor bacakların yılbaşı hindisi gibi oldu zaten ama neyse verirsin doğumdan sonra dediDedim sağol ya canımsın.
Kilo verip şöyle fantezik şeyler giyelim libidolar yükselsin adkjsahdkjas
D destina3Sebebi o da olabilir canım, ben de tam net hatırlayamadım bir daha sorarım doktora olmadı, sarılığın tek çaresi bebeği sık sık beslemek olduğunu söylemişti arkadaşıma doktoru
Dün sordum ben detaylıda yapan perinatolga. O karından bakıyordu. Dedim geçen hafta vajinal daha uzundu. Vijanal bakılması daha doğru olur. Karından daha kısa gözükür dedi canımBenim en basindan beri karindan olcuyorlar. Vajinal olculmedi hic. Ama burdan okuduklarimda sanki seninkinin tersi oluyor canim ya.
Yani, karindan bakinca daha rahim boyu daha uzun, vajinal bakilinca rahim boyu daha kisa die. Bilemedim sen bole diyince simdi ☹
Kızlar dün akşam karnımda sürekli sertleşmeler oldu. Bebekte çıldırmış gibiydi hiç rahat durmadı. Gece doğru düzgün hiç uyuyamadım sabahı zor ettim yani.
Doktora gittik baya inceledi bir sıkıntı yok rahim ağzın kapalı, rahim uzunluğun iyi dedi. Yalancı kasılmaların başlamış, magnezyumu düzenli kullan dedi.
Doktorum yine bebeğin kilosuna takıldı :/ Yine 1 hafta önde çıktı. Şekerin yok ama böyle giderse bebek çok kilolu olur, kilolu bebekte doğum sırasında bizi zorlayabiliyor o yüzden sevmeyiz dedi. Bende zaten kilo alsın istemiyorum çok normal kiloda(3-3500) olsun bana yeter zaten sağlıkla gelsin normal doğum olsun istiyorum.
Az yemeye çalış dedi 1 ayda ben toplam 3 kilo almışım, bunun 600 gramını bebek almış.
Bundan sonra tatlı ve paketli ürünleri kesicem 2 haftada 1 kere falan tatlı yiycem. İş yerinde fast food yiyordum onu bırakıcam artık ekmeksiz,hamursuz şeyler yiycem. Muz falanda hergün yemiycem artık bakalım normal haftasına döner inşallah.
Evet canim bu sekilde. O yuzden karindan olcum iyiyse, bil ki vajinal cok cok daha iyidir mm olarak. Hep uzarlar.insDün sordum ben detaylıda yapan perinatolga. O karından bakıyordu. Dedim geçen hafta vajinal daha uzundu. Vijanal bakılması daha doğru olur. Karından daha kısa gözükür dedi canım
Senin karından kaçtı ki canımBenim de serklajdan dolayi vajinal olcum yapmiyor galiba. 25lere dusmedikce sorun etmeye gerek yok ya.
Valla stres oldum kısalmış diye. Dr dedi ama inanmadım sitelerden okudum da rahatladım ben de yaEvet canim bu sekilde. O yuzden karindan olcum iyiyse, bil ki vajinal cok cok daha iyidir mm olarak. Hep uzarlar.ins
Teşekkürler teyzesi :) Bundan sonra hızlı kilo alımı başladı zaten rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsim.Massallah obur tosbige ya :) yiyesim geldi onu bende persembe gidicem 1300 1400 olmustur benimde gecen hafta 1100 du :)
İnşallah karşılaşmayız böyle bir durumla, karşılaşırsak da bol bol sütümüz gelir de besleyiveririz bebekleriD destina3
Evet kizlar bende beslenmeden kaynakli oldugunu biliyorum benimde dogum yaptigimda ayni gun dogum yaptigimiz yan odadaki bebek anne memesini deli gibi emiyordu megerse sut yokmus ac kaliyormus, benimkide emmiyordu. Sagarak vermeye calisiyorduk. 2. Gun diger bebek sarilik oldu hastanede hemen bize gelip isterseniz mama takviyesi yapalim sarilik icin dediler.
Benim yazdigim gibi ben Arh+ esim Brh+ kizimda 0rh+ ama cok sukur sariligi yok denecek kadar az atlattik. Kan dahi almadilar.
Bilmiyorum ki canım ya anlamadım bende geçen ay da 1 hafta önde çıktığı için dedi belkide kafa ölçümü falanda 1 hafta gidiyor ya ondan mı dedi acaba. Bu doktorun ölçümleri doğru tutuyormuş. Bir akrabmız ve arkadaşı doğum yaptı doğumdam önce kaç kilo dediyse tam o kadar doğdu dedi bakalım. Alttaki hafta 29 bitince mi olması gereken acaba bilemedim. Yoksa dediğin gibi alttaki yazıya göre normal gözüküyor.Masallahyediklerini sen daha iyi bilirsin tabiiki paketli gidalar fast food uzaklasmak iyide alttaki olcumdede ortalama 1300 yaziyor haftan sadece 1hafta onde diye bu kadr kesin konusmasi iyi mi acaba sonucta bu olcumler tahmini kuzenimede cok buyuk cok buyuk 4kiloyu gecicek dediler erken sezeryan oldu 3.500 dogdu kizi herkes ayni olmaz ama simdiden cok erkn gibi geldi buyuk bebek demek icin
Anne rh- çocuk Rh +olursa uyuşmazlık olurKan grubu olaylarini hic anlamiyorumben Arh+ esim Brh+ uyusmazsizlik olmuyor sanirim ama kizim 0rh+
Ilk dogdugunda cocuk doktoru olur demisti, A0 ve B0 genlerinden gelen anne babanin 0 cocugu olma ihtimali yuksekmis kimide kan grubu 3 gun sonra bakilir demisti sanki kani degisiyorda bu surecte cocugun
Canim korkma ya oyle dediklerine bakma bence tamam yine yediklerine dikkat et ama kendine stres yapma bende ilk bebegimi 3950 gram dogum yaptik nerden baksan 4 kilo ama ayni senin gibi hep beni strese soktular doguramazsin bilmem ne . Hemde doktor 4 kilo 300 gram dedi dogumdan onceki ultrasonda cocuk 3950 dogdu makinelerde yanıltıyorKızlar dün akşam karnımda sürekli sertleşmeler oldu. Bebekte çıldırmış gibiydi hiç rahat durmadı. Gece doğru düzgün hiç uyuyamadım sabahı zor ettim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?