- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Aynen kuzucumKN grubu olayını hamileliğin başlarında açıklamıştım.bu farklı bir uyuşmazlık. Ben 0 pozitif. Bebekler A + olduğu için uyuşmazlık oldu ve sarılık arttı.sarılığı tetikliyor yani. İlk oğlum hem erken doğdu hem sarılık oldu ışın tedavisi gördü. İkinci oğlum sarılık oldu ama emzirince b ol bol geçti
Ayyyyy annesi ama bu çok güzel olmuşşşKizlarrr minnoslarimin kapi susu geldi
Diger teliginiz tacimiz oglusumun beresi kizimin sac bandi herbiseyimizde cokkk begendim sizinlede duygularimi oaylasmak istedim
Kizlarrr minnoslarimin kapi susu geldi
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Diger teliginiz tacimiz oglusumun beresi kizimin sac bandi herbiseyimizde cokkk begendim sizinlede duygularimi oaylasmak istedim
Saol beybisiYa onemli olan pozitifliginiz hayatim oncelikk ve kan uyusmazliginda bakilan durum bu, doktor gerisini teferruat olarak gorup bebek icin hemolitik anemi komplikasyonu ortadan kalktigi icin diger kan tiplerinin A mi B mi 0 mi olacagiyla ilgilenmiyorlar.. ha simdi gelelim seninsoruna o kadarrr guzell yakaladinki olayianada 0 oldugu icin sikinti olmuyor
anne A bebek B olursa (‼)
anne A bebek AB olursa (‼)
Anne B bebek AB olursa (‼)
Anne 0 bebek A,B veya AB olursa (‼) bu dedigim olay onemsenmemekle birlikte uyusmazlik durumu oluyor ve bunun icin igne gerekmiyor, ama bol bol emzirme ve bebegin bagisikliginin kuvvetlendirmek gerekiyor hemolitik anemiye ne bilim iste sarilik dedigimiz olaya yakalanma olasiligi artiyorrr...
rahim boyunun amblemi ne oluyir mesela co uk boyu crl ya da cl falan rahim ne ben de bakayim ,bana hep serviks kapali diyor onu biliyorum daBenim en basindan beri karindan olcuyorlar. Vajinal olculmedi hic. Ama burdan okuduklarimda sanki seninkinin tersi oluyor canim ya.
Yani, karindan bakinca daha rahim boyu daha uzun, vajinal bakilinca rahim boyu daha kisa die. Bilemedim sen bole diyince simdi ☹
Babiskomuzu bekliyoruzAyyyyy annesi ama bu çok güzel olmuşşş
Kuşlarimi ozlemle bekliyorummSaol beybisi
Bi de su kapi suslerin acayip sirin olmus tam bebek isi ❤ gule gule kullanin ins
Olcak olcak merak etme hic ❤Kuşlarimi ozlemle bekliyorumm
Hasret kaldim bebeklerime uzun zamandi bekliyorum...
Allahim saglik versin tumm cocuklarimizaMutlu sona erelim insallah...
Kotu seyleri uzak tutalim hep iyi seyler dusunelim...
mutlu sona az kaldi
“Mutlulugumuzu anlaticaz” i okurken gozlerim doldu zaten..Olcak olcak merak etme hic ❤
Misil misil uyurken, gonul rahatligiyla izleyip, mutlulugumuzu anlatcaz birbirimize
Ay duygusallasip, aglicaktim az daha
Dist yaziyor canim. Yaninda da 32.4 mm yaziyor mesela uzunluk degeri. Amblemi yok, ama olcumu yaparken tum karninin oldugu yerde beyaz uzun bi cizgi beliriyor anlik ta ki asagidaki rahim agzina kadar.rahim boyunun amblemi ne oluyir mesela co uk boyu crl ya da cl falan rahim ne ben de bakayim ,bana hep serviks kapali diyor onu biliyorum da
Kuzum çok güzel olmuş, bayıldım gerçektenKizlarrr minnoslarimin kapi susu geldi
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Bugun yenidogan bebek bakimiyla ilgili bi video izlerken, kendi kendime hayal kurarken agladim gene.“Mutlulugumuzu anlaticaz” i okurken gozlerim doldu zaten..
İnsallahh ya misil misil uyumalari ne kadar rahatlatti beni
İnsallahhhhhh guzell icli arkadasim
Daha guzelleri sizin olsunKuzum çok güzel olmuş, bayıldım gerçekten ☺
Ayy masallah ne guzel. Sen bole anlatinca ben cok mutlu oluyorum.Daha guzelleri sizin olsun
Ben de sade bir insandim bu hamilelikte icime neler dustu anlamadim
Yapmak istediklerimi yapio bitirmek istiyorum.. bi manyaklastimannem geleli berli benlemi evlemi yemeklemi susle mi neyle ugrascagini sasirdi:))) aksama kadar bana takiliyorlar
Offf cok fena etkilendimBugun yenidogan bebek bakimiyla ilgili bi video izlerken, kendi kendime hayal kurarken agladim gene.
Iste dogmus tosbik zamanninda, kucagimiza almisiz, esim de aglar muhtemeln hastane odasinda, onca acimizdan sonra, mutluluk gozyaslari die dusundum. Onca yipranmis duygudan sonra bi sevinc bosalmasi yasariz bence cogumuz. ❤❤
Tobe est. kadini carpti demekki havaAyy masallah ne guzel. Sen bole anlatinca ben cok mutlu oluyorum.
Benim kv kp cuma gidecek. Ki dunku yuruyus sonrasi kv hasta, yatiyorkendine hayri yok kadinin.
Dua edin bana iyi bi yardimci bulayim da kimsenin yoklugunu hissetmiyim❤
Anladım canımCanim kanuyusmazligi degil bebekteki sariligi tetikleyen uyusmazlik bu ,biraz karisik bj konu olunca cogu doktorda bahsedip hastanin kafasini karistirmiyor anladigim
Kapici olayi yok, sirket elemanlari var, yabanci kadin gelcek. Ozbek biri olcak muhtemeln de. Bizim yemekleri biliyorlar genelde. Ozelikle kocalari Turkse. Ama cok paracilar. Bikac cesit yemek yapcak birini bulmam namumkunTobe est. kadini carpti demekki hava
Yani uzuldum ama guldumde ... e gitsin bosver..
sen bulursun merak etme kapici felan yokmu karisi felan temizlige felan gelir belkim.. bizde oyle yapiyor.. yaninda bi yapsin yemek gor hafta bir gelsin sana yeter bide haftanin ortasinda gelsin sadece yemek yapmak icin sadece bi yemek iki gun yetse oteki haftanin sonuna dogru bidaha gelse iki gun daha ortada sen kocisinle meyve felan alsin sana masanin ustunde koyun mandalina, muz, ceviz, dolabinda sutun yogurdun kefirin olsun... dolabinda oeynirin kasarin... karabugdayli sandvic ekmekleri oluyor ya yada tist ekmegi onun arasina kasari tost makinesine bas sutunle ic... o arada birde yumurta hasa arasinda zaman olsun ara ogun gibi yumurta ye sonra meyve ye sonra buzkuguna kayinvaliden hazir yaoabilecegin biseyler yapsin koysun... fasulye haslasin koysun... mercimek corbasi bol bol ic... ispanak alin yiksin buzkuga atsin... et koftelik yapsin buzluga atsin... onu gunluk gunluk kac porsiyonluk yerseniz posetlesin... ya kuzucum o kadarcik oisirmeside rahmine kan olsun
Bana doktorum bunu söylemişti. Biz genelde pozitif negatif uyumsuzluğuna bakıyoruz ama ben 0 eşim AB olduğu için bebek A veya B oluyor ve uyuşmazlık oluyor. Sarılığı etkiliyor diye biliyorum. Benim ilk oğlum 2 ay boyunca sarıydı. Sarılığı hafifi geçirdi ama uzun sürdüKuzum bak sana okudugum bi makaleyi atayim uyusmazlik hakkinda fikir olsun
Olsun canım kısa bir süre dayanıversinler bize azıcıkDaha guzelleri sizin olsun️ ️ ️ ️
Ben de sade bir insandim bu hamilelikte icime neler dustu anlamadim
Yapmak istediklerimi yapio bitirmek istiyorum.. bi manyaklastimannem geleli berli benlemi evlemi yemeklemi susle mi neyle ugrascagini sasirdi:))) aksama kadar bana takiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?