2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen kuzucum

Saol beybisi
Bi de su kapi suslerin acayip sirin olmus tam bebek isi ❤ gule gule kullanin ins

rahim boyunun amblemi ne oluyir mesela co uk boyu crl ya da cl falan rahim ne ben de bakayim ,bana hep serviks kapali diyor onu biliyorum da

Ayyyyy annesi ama bu çok güzel olmuşşş
Babiskomuzu bekliyoruz
oda gorsun nasil asilacagini ogrensin, aksesuarlariyla birlikte hepsini kutusuna geri koyacam
Ayy cok guzel isikli topta aldim bebelerin odasi karanlikta kalmasin diye farkli farkli simdilik odayi suslemedigim icin gosteremiyorum komple ama soyle bi gosterebilirim onu
Bebislerin odasina attigim zaman yada kendi yatak odamin bas ucuna koyacam

Eklentiler

• F91BC8AF-54E3-469F-8C27-47C133F8F0AD.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51
  • 5866A4BE-9245-4289-8EBC-03A979E50EA2.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 58
Saol beybisi
Bi de su kapi suslerin acayip sirin olmus tam bebek isi ❤ gule gule kullanin ins
Kuşlarimi ozlemle bekliyorumm
Hasret kaldim bebeklerime uzun zamandi bekliyorum...
Allahim saglik versin tumm cocuklarimiza Mutlu sona erelim insallah...
Kotu seyleri uzak tutalim hep iyi seyler dusunelim...
mutlu sona az kaldi

Kuşlarimi ozlemle bekliyorumm
Hasret kaldim bebeklerime uzun zamandi bekliyorum...
Allahim saglik versin tumm cocuklarimiza Mutlu sona erelim insallah...
Kotu seyleri uzak tutalim hep iyi seyler dusunelim...
mutlu sona az kaldi
Olcak olcak merak etme hic ❤
Misil misil uyurken, gonul rahatligiyla izleyip, mutlulugumuzu anlatcaz birbirimize
Ay duygusallasip, aglicaktim az daha

Olcak olcak merak etme hic ❤
Misil misil uyurken, gonul rahatligiyla izleyip, mutlulugumuzu anlatcaz birbirimize
Ay duygusallasip, aglicaktim az daha
“Mutlulugumuzu anlaticaz” i okurken gozlerim doldu zaten..
İnsallahh ya misil misil uyumalari ne kadar rahatlatti beni
İnsallahhhhhh guzell icli arkadasim

rahim boyunun amblemi ne oluyir mesela co uk boyu crl ya da cl falan rahim ne ben de bakayim ,bana hep serviks kapali diyor onu biliyorum da
Dist yaziyor canim. Yaninda da 32.4 mm yaziyor mesela uzunluk degeri. Amblemi yok, ama olcumu yaparken tum karninin oldugu yerde beyaz uzun bi cizgi beliriyor anlik ta ki asagidaki rahim agzina kadar.

“Mutlulugumuzu anlaticaz” i okurken gozlerim doldu zaten..
İnsallahh ya misil misil uyumalari ne kadar rahatlatti beni
İnsallahhhhhh guzell icli arkadasim
Bugun yenidogan bebek bakimiyla ilgili bi video izlerken, kendi kendime hayal kurarken agladim gene.
Iste dogmus tosbik zamanninda, kucagimiza almisiz, esim de aglar muhtemeln hastane odasinda, onca acimizdan sonra, mutluluk gozyaslari die dusundum. Onca yipranmis duygudan sonra bi sevinc bosalmasi yasariz bence cogumuz. ❤

Kuzum çok güzel olmuş, bayıldım gerçekten ☺
Daha guzelleri sizin olsun
Ben de sade bir insandim bu hamilelikte icime neler dustu anlamadim
Yapmak istediklerimi yapio bitirmek istiyorum.. bi manyaklastim annem geleli berli benlemi evlemi yemeklemi susle mi neyle ugrascagini sasirdi:))) aksama kadar bana takiliyorlar

Ayy masallah ne guzel. Sen bole anlatinca ben cok mutlu oluyorum.
Benim kv kp cuma gidecek. Ki dunku yuruyus sonrasi kv hasta, yatiyor kendine hayri yok kadinin.
Dua edin bana iyi bi yardimci bulayim da kimsenin yoklugunu hissetmiyim❤

Offf cok fena etkilendim

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Ayy masallah ne guzel. Sen bole anlatinca ben cok mutlu oluyorum.
Benim kv kp cuma gidecek. Ki dunku yuruyus sonrasi kv hasta, yatiyor kendine hayri yok kadinin.
Dua edin bana iyi bi yardimci bulayim da kimsenin yoklugunu hissetmiyim❤
Tobe est. kadini carpti demekki hava
Yani uzuldum ama guldumde ... e gitsin bosver..
sen bulursun merak etme kapici felan yokmu karisi felan temizlige felan gelir belkim.. bizde oyle yapiyor.. yaninda bi yapsin yemek gor hafta bir gelsin sana yeter bide haftanin ortasinda gelsin sadece yemek yapmak icin sadece bi yemek iki gun yetse oteki haftanin sonuna dogru bidaha gelse iki gun daha ortada sen kocisinle meyve felan alsin sana masanin ustunde koyun mandalina, muz, ceviz, dolabinda sutun yogurdun kefirin olsun... dolabinda oeynirin kasarin... karabugdayli sandvic ekmekleri oluyor ya yada tist ekmegi onun arasina kasari tost makinesine bas sutunle ic... o arada birde yumurta hasa arasinda zaman olsun ara ogun gibi yumurta ye sonra meyve ye sonra buzkuguna kayinvaliden hazir yaoabilecegin biseyler yapsin koysun... fasulye haslasin koysun... mercimek corbasi bol bol ic... ispanak alin yiksin buzkuga atsin... et koftelik yapsin buzluga atsin... onu gunluk gunluk kac porsiyonluk yerseniz posetlesin... ya kuzucum o kadarcik oisirmeside rahmine kan olsun

Kapici olayi yok, sirket elemanlari var, yabanci kadin gelcek. Ozbek biri olcak muhtemeln de. Bizim yemekleri biliyorlar genelde. Ozelikle kocalari Turkse. Ama cok paracilar. Bikac cesit yemek yapcak birini bulmam namumkun illaki tum gun alcam mecbur. Pazartesi sali esim halleder. Carsamba kadin alirsam, camasir, utu, iki cesit yaptiririm. 200 lira her gelisi de. Neyse artik parasi gozumde yok, her hafta gelcek, eli yuzu duzgun ama guzel olmayan biri gerek.

Kuzum bak sana okudugum bi makaleyi atayim uyusmazlik hakkinda fikir olsun
Bana doktorum bunu söylemişti. Biz genelde pozitif negatif uyumsuzluğuna bakıyoruz ama ben 0 eşim AB olduğu için bebek A veya B oluyor ve uyuşmazlık oluyor. Sarılığı etkiliyor diye biliyorum. Benim ilk oğlum 2 ay boyunca sarıydı. Sarılığı hafifi geçirdi ama uzun sürdü

Olsun canım kısa bir süre dayanıversinler bize azıcık Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…