Ya zaten şimdiki doktorlar da ısın kolayına kaçıyor. Ben 5.100 gr kardeşim 5000 gr doğdu. Evde ebe doğurttu annemi normal doğumla.Canim korkma ya oyle dediklerine bakma bence tamam yine yediklerine dikkat et ama kendine stres yapma bende ilk bebegimi 3950 gram dogum yaptik nerden baksan 4 kilo ama ayni senin gibi hep beni strese soktular doguramazsin bilmem ne . Hemde doktor 4 kilo 300 gram dedi dogumdan onceki ultrasonda cocuk 3950 dogdu makinelerde yanıltıyor
Maşallah anneniz tombik doğurmuş sizleriYa zaten şimdiki doktorlar da ısın kolayına kaçıyor. Ben 5.100 gr kardeşim 5000 gr doğdu. Evde ebe doğurttu annemi normal doğumla.
ay evet ya benimkilerde de olusmus leke artik bakacuukBende bu sefer minoris baby aldım henüz denemedim
Kızımda hep dalan roxy kullanıyordum.
Kızımdan kalanların da lekeleri oluşmuş onları ayrı bi yıkamak lazım bakalim
Benim de yandi kafam bacimBende 0+pozitif eşim AB pozitif eee şimdi uyuşmazlık olmuyor degilmikafam karıştı aha
Ben pozitif olursa iki tarafça sıkıntı yok diye biliyorum biri pozitif diğeri negatifse sıkıntı diye biliyorum ama işteBenim de yandi kafam bacimbiri aydinlatsa iyi olcak.
Yine yaziym de surda dursun,
Ben b rh+ esim a rh+
Kiz bende ole biliyordum. Simdi ikileme dustum. Ne biliymBen pozitif olursa iki tarafça sıkıntı yok diye biliyorum biri pozitif diğeri negatifse sıkıntı diye biliyorum ama işte
Hobbaaaa kuzum ben bilmem ama sen oturmaya devam etsen 38 goreceksin bebisin tombalaksa doktorlar alacaklar diyecekler renklirenkli hanim bu kadar durdugu yeter kocaman oldu bu cocuk almamiz gerekiyor artikBenim de serklajdan dolayi vajinal olcum yapmiyor galiba. 25lere dusmedikce sorun etmeye gerek yok ya.
Ana negatif bebe pozitifse... yani kari kocadan kocadan aliyor pozitifligi cocuk ananin negatifligide karnindaki bebegi etkiliyor.. ama ana oozitif olsa bisi olmuyo... ayyy anlatamadim belki ama oyle yaniBen pozitif olursa iki tarafça sıkıntı yok diye biliyorum biri pozitif diğeri negatifse sıkıntı diye biliyorum ama işte
Bende yetmez yetmez doktor abiler ablalar 40 ı da gorelim ki rambo olsun cocuk diycemHobbaaaa kuzum ben bilmem ama sen oturmaya devam etsen 38 goreceksin bebisin tombalaksa doktorlar alacaklar diyecekler renklirenkli hanim bu kadar durdugu yeter kocaman oldu bu cocuk almamiz gerekiyor artik ☺☺
Kız bizler ne pimpirikli olduk yaaKiz bende ole biliyordum. Simdi ikileme dustum. Ne biliym
Tmm tmm anladim ben.Ana negatif bebe pozitifse... yani kari kocadan kocadan aliyor pozitifligi cocuk ananin negatifligide karnindaki bebegi etkiliyor.. ama ana oozitif olsa bisi olmuyo... ayyy anlatamadim belki ama oyle yani
Ya onemli olan pozitifliginiz hayatim oncelikk ve kan uyusmazliginda bakilan durum bu, doktor gerisini teferruat olarak gorup bebek icin hemolitik anemi komplikasyonu ortadan kalktigi icin diger kan tiplerinin A mi B mi 0 mi olacagiyla ilgilenmiyorlar.. ha simdi gelelim seninsoruna o kadarrr guzell yakaladinki olayiKuzum bi sey sorcam sana. Simdi ben B rh+ , esim A rh+.
Benim b0 esimin a0 ise, bebek 00 olursa, problem mi oluyor tam anlamadim da. Hic bilmiyorum bahsettigin konuyu
Evet dogruO zaman sizin genler okuduguma sizin ikinizinde genleri cok baskinmis AB olmus
Cok degisik ve birazda karmasikbende simdikini merak ediyorum A ve Bden 0 cikarttik bu sefer ne cikacak
Bu durumda bizde uyusmazsizlik yok ikimizde pozitifiz. Benim poncik kizin durumu su oluyormus
'Anne A'dır ama A0'dır. O da annesinden A, babasından 0 almıştır. Baba da B0'dır ve çocuklarına her ikisi de 0'larını vermiştir. Bu durumda anne A, baba B, çocuk 0 olabilir.'
Aynen bizim ki boyle oluyor
Kan uyuşmazlığından bahsediyorsanız ABO sistemi dikkate alınmıyor Rh sistemi önemli . Anne - baba + bebek + ise kanuyuşmazlığı olur bunun dışında olmaz.Benim de yandi kafam bacimbiri aydinlatsa iyi olcak.
Yine yaziym de surda dursun,
Ben b rh+ esim a rh+
BayıldımKizlarrr minnoslarimin kapi susu geldi
Diger teliginiz tacimiz oglusumun beresi kizimin sac bandi herbiseyimizde cokkk begendim sizinlede duygularimi oaylasmak istedim
Bilmiyorum ki canım ya anlamadım bende geçen ay da 1 hafta önde çıktığı için dedi belkide kafa ölçümü falanda 1 hafta gidiyor ya ondan mı dedi acaba. Bu doktorun ölçümleri doğru tutuyormuş. Bir akrabmız ve arkadaşı doğum yaptı doğumdam önce kaç kilo dediyse tam o kadar doğdu dedi bakalım. Alttaki hafta 29 bitince mi olması gereken acaba bilemedim. Yoksa dediğin gibi alttaki yazıya göre normal gözüküyor.
Kan uyuşmazlığından bahsediyorsanız ABO sistemi dikkate alınmıyor Rh sistemi önemli . Anne - baba + bebek + ise kanuyuşmazlığı olur bunun dışında olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?