2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hay tukureyim icine bu ne boyle cirkn yillanmis bulmak lazim sana

Evet bildigin gibi

Cok guzeller cnm gule gule kullan :)

Ana negatif bebe pozitifse... yani kari kocadan kocadan aliyor pozitifligi cocuk ananin negatifligide karnindaki bebegi etkiliyor.. ama ana oozitif olsa bisi olmuyo... ayyy anlatamadim belki ama oyle yani
Ben negatifim, kızım kanı babasından aldı. Onun pozitif. Hamilelik sıkıntılı geçmişti, kanamam oluyordu. Galiba vücudum onu yabancı görüp atmak istiyordu. Ama daha önce dediğim gibi iyi beslemeyle sarılık olmamıştı.

Olcak olcak merak etme hic ❤
Misil misil uyurken, gonul rahatligiyla izleyip, mutlulugumuzu anlatcaz birbirimize
Ay duygusallasip, aglicaktim az daha
“Mutlulugumuzu anlaticaz” i okurken gozlerim doldu zaten..
İnsallahh ya misil misil uyumalari ne kadar rahatlatti beni
İnsallahhhhhh guzell icli arkadasim
Kızlarr yaa benim de gözlerim doldu Allahım hayırlısıyla görelim o günleri ne olur ben yıllardır bekledim bebeğime kavuşmak için. Hepimizin hikayesi ayrıdır elbette
Şimdi yolun yarısını geçtik hepimiz mutlu sona vardığımızda da burda yazışıp dertleşeceğiz Allahım hayal gibi şükürler olsun

Kizlarrr minnoslarimin kapi susu geldi

Diger teliginiz tacimiz oglusumun beresi kizimin sac bandi herbiseyimizde cokkk begendim sizinlede duygularimi oaylasmak istedim
Cok güzelmiş ya ne güzel isimleri de bulmuşsunuz. Şimdi ben çok duygulandim benim de ikiz olduğu için mi anlamadim

Bende hep kuzucuklarimi kucağıma alacağım zamanı hayal edip duygulaniyorum.
Onca yaşadığımız acilardan sonra Rabbim nasip etti. İnşallah o günleri de göreceğiz canım.

Bizimkinin değeri tam sınırdı doktor gerek yok dedi tedavi için hep uyuyordu yavrum

Ahh ahh bana istanbuldayken annemin yasina yakin bi abla gelirdi temizlige, gelince de yemegimi yapar birakirdi, bu memlekete gelince en cok onu andım, insanin hayatini kolaylastiriyor oyle insanlar. İnsallah bulursun canım aradığın gibi birini. Bizimki aileden biri gibi olmuştu, evin düzenini de iyi bilirdi, ev tasidim bebekle, hep geldi yardim etti yerlestirmeye.
Burda temizlikci cagirmak hem pahali hem de evi onceden toplaman gerekiyor. Toplu eve gelip supurup silip gidiyorlar, ne utu ne cam hic bi detayli is yok. Hele bi de yemek yap desen heralde uzayli gormus gibi bakarlar.

Sen istersen burdan sana bulayim ben Kibrista var tanidiklar ☺☺ turk rus ukraynali ... ama madem yillanmis istedin bakariz yani 200 tl cok Para bee
Amin ins bulurum, su kadar hamilenin duasindan sonra
Ayda 800 lira sadece temizlikciye gidecek farkindayim az para degil, ama elim mahkum. Parayi her zaman bulurum, ama su saatten sonra kendimi yorup da, riske atamam onca serklaji, bebegimk fln. Ins sizlerin bole sikintilari olmaz canlarim

Dün gece uyuyana kadar canım çıktı tam bu sebepten dolayı fena tekmeliyor asagiya doğru komple irkiliyorum sanki inadına ben uyayacakken başlıyor tekmeler dönmeler
Tekmeler aşağıda olunca titreşim gibi oluyor birde. Arada mesaneye denk geliyor hoplatıyor kuzum annesini titreşimler hoplamalar geceler böyle geçiyor

Amin canim amin. Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…