- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Aman bosverin ya :)Benim de yandi kafam bacimbiri aydinlatsa iyi olcak.
Yine yaziym de surda dursun,
Ben b rh+ esim a rh+
Hay tukureyim icine bu ne boyleKapici olayi yok, sirket elemanlari var, yabanci kadin gelcek. Ozbek biri olcak muhtemeln de. Bizim yemekleri biliyorlar genelde. Ozelikle kocalari Turkse. Ama cok paracilar. Bikac cesit yemek yapcak birini bulmam namumkunillaki tum gun alcam mecbur. Pazartesi sali esim halleder. Carsamba kadin alirsam, camasir, utu, iki cesit yaptiririm. 200 lira her gelisi de. Neyse artik parasi gozumde yok, her hafta gelcek, eli yuzu duzgun ama guzel olmayan biri gerek.
Evet bildigin gibiBana doktorum bunu söylemişti. Biz genelde pozitif negatif uyumsuzluğuna bakıyoruz ama ben 0 eşim AB olduğu için bebek A veya B oluyor ve uyuşmazlık oluyor. Sarılığı etkiliyor diye biliyorum. Benim ilk oğlum 2 ay boyunca sarıydı. Sarılığı hafifi geçirdi ama uzun sürdü
Cok guzeller cnm gule gule kullan :)Babiskomuzu bekliyoruz
oda gorsun nasil asilacagini ogrensin, aksesuarlariyla birlikte hepsini kutusuna geri koyacam
Ayy cok guzel isikli topta aldimbebelerin odasi karanlikta kalmasin diye farkli farkli simdilik odayi suslemedigim icin gosteremiyorum komple ama soyle bi gosterebilirim onu
Bebislerin odasina attigim zaman yada kendi yatak odamin bas ucuna koyacam
Sen istersen burdan sana bulayim benHay tukureyim icine bu ne boylecirkn yillanmis bulmak lazim sana
Ben negatifim, kızım kanı babasından aldı. Onun pozitif. Hamilelik sıkıntılı geçmişti, kanamam oluyordu. Galiba vücudum onu yabancı görüp atmak istiyordu. Ama daha önce dediğim gibi iyi beslemeyle sarılık olmamıştı.Ana negatif bebe pozitifse... yani kari kocadan kocadan aliyor pozitifligi cocuk ananin negatifligide karnindaki bebegi etkiliyor.. ama ana oozitif olsa bisi olmuyo... ayyy anlatamadim belki ama oyle yani
Maşallah kuzuyaDuru Ada büyümüş teyzeleri maşallah 933 gram olmuş . Bize gülücükler attı. sizlere selamı var
Olcak olcak merak etme hic ❤
Misil misil uyurken, gonul rahatligiyla izleyip, mutlulugumuzu anlatcaz birbirimize
Ay duygusallasip, aglicaktim az daha
“Mutlulugumuzu anlaticaz” i okurken gozlerim doldu zaten..
İnsallahh ya misil misil uyumalari ne kadar rahatlatti beni
İnsallahhhhhh guzell icli arkadasim
Kızlarr yaa benim de gözlerim doldu Allahım hayırlısıyla görelim o günleri ne olur ben yıllardır bekledim bebeğime kavuşmak için. Hepimizin hikayesi ayrıdır elbetteBugun yenidogan bebek bakimiyla ilgili bi video izlerken, kendi kendime hayal kurarken agladim gene.
Iste dogmus tosbik zamanninda, kucagimiza almisiz, esim de aglar muhtemeln hastane odasinda, onca acimizdan sonra, mutluluk gozyaslari die dusundum. Onca yipranmis duygudan sonra bi sevinc bosalmasi yasariz bence cogumuz. ❤❤
Cok güzelmiş ya ne güzel isimleri de bulmuşsunuz. Şimdi ben çok duygulandim benim de ikiz olduğu için mi anlamadimKizlarrr minnoslarimin kapi susu geldi
Diger teliginiz tacimiz oglusumun beresi kizimin sac bandi herbiseyimizde cokkk begendim sizinlede duygularimi oaylasmak istedim
Biz de Adaa ama sadece AdaDuru Ada büyümüş teyzeleri maşallah 933 gram olmuş . Bize gülücükler attı. sizlere selamı var
Bende hep kuzucuklarimi kucağıma alacağım zamanı hayal edip duygulaniyorum.Bugun yenidogan bebek bakimiyla ilgili bi video izlerken, kendi kendime hayal kurarken agladim gene.
Iste dogmus tosbik zamanninda, kucagimiza almisiz, esim de aglar muhtemeln hastane odasinda, onca acimizdan sonra, mutluluk gozyaslari die dusundum. Onca yipranmis duygudan sonra bi sevinc bosalmasi yasariz bence cogumuz. ❤❤
Bizimkinin değeri tam sınırdı doktor gerek yok dedi tedavi için hep uyuyordu yavrumD destina3
Evet kizlar bende beslenmeden kaynakli oldugunu biliyorum benimde dogum yaptigimda ayni gun dogum yaptigimiz yan odadaki bebek anne memesini deli gibi emiyordu megerse sut yokmus ac kaliyormus, benimkide emmiyordu. Sagarak vermeye calisiyorduk. 2. Gun diger bebek sarilik oldu hastanede hemen bize gelip isterseniz mama takviyesi yapalim sarilik icin dediler.
Benim yazdigim gibi ben Arh+ esim Brh+ kizimda 0rh+ ama cok sukur sariligi yok denecek kadar az atlattik. Kan dahi almadilar.
Ahh ahh bana istanbuldayken annemin yasina yakin bi abla gelirdi temizlige, gelince de yemegimi yapar birakirdi, bu memlekete gelince en cok onu andım, insanin hayatini kolaylastiriyor oyle insanlar. İnsallah bulursun canım aradığın gibi birini. Bizimki aileden biri gibi olmuştu, evin düzenini de iyi bilirdi, ev tasidim bebekle, hep geldi yardim etti yerlestirmeye.Kapici olayi yok, sirket elemanlari var, yabanci kadin gelcek. Ozbek biri olcak muhtemeln de. Bizim yemekleri biliyorlar genelde. Ozelikle kocalari Turkse. Ama cok paracilar. Bikac cesit yemek yapcak birini bulmam namumkunillaki tum gun alcam mecbur. Pazartesi sali esim halleder. Carsamba kadin alirsam, camasir, utu, iki cesit yaptiririm. 200 lira her gelisi de. Neyse artik parasi gozumde yok, her hafta gelcek, eli yuzu duzgun ama guzel olmayan biri gerek.
Dün gece uyuyana kadar canım çıktı tam bu sebepten dolayı fena tekmeliyor asagiya doğru komple irkiliyorumBende mesanemi tekmeleyince acaip irkiliyorum
Senle doğum tarihimiz aynı benim de doğuma 111 gün var. Son adet 24 haziran ve bizde Ada koymayı düşünüyoruz kızıma isim inşallahBiz de Adaa ama sadece Ada
Amin ins bulurum, su kadar hamilenin duasindan sonraSen istersen burdan sana bulayim benKibrista var tanidiklar ☺☺ turk rus ukraynali ... ama madem yillanmis istedin bakariz yani 200 tl cok Para bee
Tekmeler aşağıda olunca titreşim gibi oluyor birde. Arada mesaneye denk geliyor hoplatıyor kuzum annesiniDün gece uyuyana kadar canım çıktı tam bu sebepten dolayı fena tekmeliyor asagiya doğru komple irkiliyorumsanki inadına ben uyayacakken başlıyor tekmeler dönmeler
Amin canim amin.Ahh ahh bana istanbuldayken annemin yasina yakin bi abla gelirdi temizlige, gelince de yemegimi yapar birakirdi, bu memlekete gelince en cok onu andım, insanin hayatini kolaylastiriyor oyle insanlar. İnsallah bulursun canım aradığın gibi birini. Bizimki aileden biri gibi olmuştu, evin düzenini de iyi bilirdi, ev tasidim bebekle, hep geldi yardim etti yerlestirmeye.
Burda temizlikci cagirmak hem pahali hem de evi onceden toplaman gerekiyor. Toplu eve gelip supurup silip gidiyorlar, ne utu ne cam hic bi detayli is yok. Hele bi de yemek yap desen heralde uzayli gormus gibi bakarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?