- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Oy massallah kuzucugaDuru Ada büyümüş teyzeleri maşallah 933 gram olmuş . Bize gülücükler attı. sizlere selamı var
Ne ozru canim benimBazı arkadaşlar da karında sertleşmeden bahsetmiş. Sanırım bu haftalarda yalancı kasılmalarımız başlıyor kızlar. Benim de 1 haftadır oluyor. Bi anda bakıyorum çok sert oluyor karnım. Gün içinde bi kaç kez oluyor hatta. Kızlar bir de size başka bir şeyden bahsetmek istiyorum. Ben 5 sene önce babamı kaybettim. Çok düşkündüm ona. Babam imamdı. Bugün bir yakınımız babamın gençliğinde söylediği bir ilahiyi eşimin telefonuna göndermiş. Bir anda duyunca çok tuhaf oldum. Eşim üzülmeyeyim diye bana dinletmemiş. Akşam beni aradı o tanidiğımız. Bak telefondan dinle sana ne gönderdim diye. Ben de hiç böyle bir şey beklemiyordum. Çok ama çok tuhaf oldum. Kendimi toparlayamıyorum bir türlü. Sizi üzdüysem özür dilerim. Ama paylaşmak istedim..
Ya o durumda 28. Haftada igne vuruluyor bide digduktan sonra...Ben negatifim, kızım kanı babasından aldı. Onun pozitif. Hamilelik sıkıntılı geçmişti, kanamam oluyordu. Galiba vücudum onu yabancı görüp atmak istiyordu. Ama daha önce dediğim gibi iyi beslemeyle sarılık olmamıştı.
Bu aralar benimde aklıma düşüyor rahmetli babam.. 30 aralıkta bir sene olacak kaybedeli. Unutmak mümkün değil zaten, tuhaf olman üzülmen çok doğal canım. Acını içine atma minnoşta üzülmesin. Dua et onun için bol bol. Mekanı cennet olsunBazı arkadaşlar da karında sertleşmeden bahsetmiş. Sanırım bu haftalarda yalancı kasılmalarımız başlıyor kızlar. Benim de 1 haftadır oluyor. Bi anda bakıyorum çok sert oluyor karnım. Gün içinde bi kaç kez oluyor hatta. Kızlar bir de size başka bir şeyden bahsetmek istiyorum. Ben 5 sene önce babamı kaybettim. Çok düşkündüm ona. Babam imamdı. Bugün bir yakınımız babamın gençliğinde söylediği bir ilahiyi eşimin telefonuna göndermiş. Bir anda duyunca çok tuhaf oldum. Eşim üzülmeyeyim diye bana dinletmemiş. Akşam beni aradı o tanidiğımız. Bak telefondan dinle sana ne gönderdim diye. Ben de hiç böyle bir şey beklemiyordum. Çok ama çok tuhaf oldum. Kendimi toparlayamıyorum bir türlü. Sizi üzdüysem özür dilerim. Ama paylaşmak istedim..
Al ya bence fistik.senin ikiz zaten.Bakik yedim zorla bide ustune omega icinde bir tuhaf oluyorum sanki fazlaymis gibi... acaba balik yedigimiz gunler ilac almasam mi? Ne dersiniz kizlar
Yeni icatlar gerek yok cnm bence :)Kızlar bi akrabanın doğumuna gitmiştim orda dantelli felan güzel yatak örtüsü takımı almış yatağa onu sermişler hastane odasında. üstte tülü felan da vardı. bebeğin yatağı da öyle süslüydü tüllü felan. Şimdi resimlere de baktım aynen dediğim gibi. Ben hastanede yatacağım yatağa ve bebeğin hastanede yatacağı yatağa bişi almadım almayıda düşünmüyorum. İnstada doğum fotolarına baktım bazılarınınki süslü dediğim gibi bazılarınınki hastanenin takımı. Sizce Almam gerekir mi sizler alacak mısınız ya bilmediğimden soruyorum
Ben hiç öyle şeyler düşünmedim vallaKızlar bi akrabanın doğumuna gitmiştim orda dantelli felan güzel yatak örtüsü takımı almış yatağa onu sermişler hastane odasında. üstte tülü felan da vardı. bebeğin yatağı da öyle süslüydü tüllü felan. Şimdi resimlere de baktım aynen dediğim gibi. Ben hastanede yatacağım yatağa ve bebeğin hastanede yatacağı yatağa bişi almadım almayıda düşünmüyorum. İnstada doğum fotolarına baktım bazılarınınki süslü dediğim gibi bazılarınınki hastanenin takımı. Sizce Almam gerekir mi sizler alacak mısınız ya bilmediğimden soruyorum
Aynen dogru soyluyorsunAl ya bence fistik.senin ikiz zaten.
Ayrica Simdiki baliklarin vitaminli olup olmadigi tartisilir bence. Deniz, okyanus, nehir her yer cople dolu. Onu yiyo o baliklar da.
Kafana takma bence annem kardeşimi 4500 gr normal doğurmuş hem de dikişsiz.Şimdiki doktorlar her olasılığı söylüyorlar iyi kötü.Sen sağlıklı yiyecekler yedikten sonra bebiş için sıkıntı olmaz.Canim korkma ya oyle dediklerine bakma bence tamam yine yediklerine dikkat et ama kendine stres yapma bende ilk bebegimi 3950 gram dogum yaptik nerden baksan 4 kilo ama ayni senin gibi hep beni strese soktular doguramazsin bilmem ne . Hemde doktor 4 kilo 300 gram dedi dogumdan onceki ultrasonda cocuk 3950 dogdu makinelerde yanıltıyor
Ben de ilk çocukta yapmadım.Kapı süsü çikolata gibi şeyler alırım herhalde.Bir iki ikramlık yiyecek içecek biz ailece kalabalığız yanımda duracaklar var çünkü.Ben hiç öyle şeyler düşünmedim vallahele ki normal doğum düşünüyorsan gerek yol bence . Sezeryan olacaksan imkanın da varsa özeniyorsan yapabilirsin benim hastaneye gelen giden çok olmaz onun için bir lohusa pijama taç takımı ve çikolata ile geçiştireceğim.
Aaaaaa olurmu oylr sey... millet dogum oncesi baby showerlardan basliyor artik... partiler duzenleniyor ... dogduktan sonra kokuku tasi kesesi kapi susleri, duvar oanolari... mevlutu, pioi kesme merasimi, sonra bir dis cikarma biseysi varmis o ayri, aaa unuttugum seyler var amaYeni icatlar gerek yok cnm bence :)
O bendede bi gun oluyor bi gun az yiyorum olmuyor... bugun baligin ustune tatliyi kacirdim valla... catliyorum.... midem bulaniyor.. sodayi icmek icin yer acilmasini bekliyorum inanNefes almakta her gecen gun zorlaniyorum
Merhaba benim hamileliğin başlangıcında değerim 3,4 gibi çıkmıştı.50mg euthyrox kullanıyorum 1,3e düştü.Her ay tahlil yaptırıyorum bebekte de sıkıntı yok çok şükür.Merhaba herkese, araniza bugun katıldım. 27+2 haftalık hamileyim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Belki yaşayanlarınız vardır bir sorum olacaktı benim. 25haftada serbest t4 degerim 10.3 çıkmıştı. 12-22 arası olması lazımmış. Tsh da 5.27 çıkmıştı. Öncesinde hiç sorunum yoktu. Levitron kullanıyorum. Tsh 2.44 düşmüş normal değere ama bununla birlikte serbest t4 değerım yine düşmüş 9.6 varmıdır yaşayan. Birde ultrason çektirdim bugun troid için milimeteik noduller görüldü. 25 hafta öncesinde hiç sorunum yoktu
Merhaba benim hamileliğin başlangıcında değerim 3,4 gibi çıkmıştı.50mg euthyrox kullanıyorum 1,3e düştü.Her ay tahlil yaptırıyorum bebekte de sıkıntı yok çok şükür.
Ben de az az yiyorum .Çok yeme durumu olacaksa da sodayla beraber yiyorum fazla sıkıntım olmuyor o zamanO bendede bi gun oluyor bi gun az yiyorum olmuyor... bugun baligin ustune tatliyi kacirdim valla... catliyorum.... midem bulaniyor.. sodayi icmek icin yer acilmasini bekliyorum inan
Ben düşünüyorum ,40 filan çıkınca yaptırırım heraldeErkek anneleri bebelerinizi sünnet ettirecek misiniz?Herkes daha bebekken yaptırıyor.Bir arkadaşımın oğlu sürekli idrar enfeksiyonu yaşıyordu 2 yaşında doktor sünnet önerdi.Doktorum bikaç haftalık olsun sorun olmaz dedi.Hem küçükken ağrı çok hissetmezlermiş bebekler.
Ben minnosumun pipisini yaz cikisina yapicam ne sicak ne soguk guzel havalarda olacak... pioiskosu biraz kendini belli etsin istiyorum.. hemde bebeklikten cikmadan istiyirum.. yeni dogana yaptirmak istemiyorum... pipi derisini cok kesebiliyorlar kisacik kaliyo ben gordum uzuldum.. yazik gitti kuzunun pipisi dedimBen de az az yiyorum .Çok yeme durumu olacaksa da sodayla beraber yiyorum fazla sıkıntım olmuyor o zaman
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsunAllah yerinde dinlendirsin canim, bak ne guzel minigin de dedesinin sesini duymus boylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?