2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne ozru canim benim
Normalde de duysan uzulurdun canim zaten. Simdi biraz daha fazla duygusaliz malum. Ama cok daldirma kendini de bu konuya. Babana bi dua oku, ne biliym bi hayir yap.
Kendimden biliyorum, uzuntu direkt kasilma yapiyor bende. Kendine de bebise de iyi bak olur mu

Ya o durumda 28. Haftada igne vuruluyor bide digduktan sonra...

Merhaba herkese, araniza bugun katıldım. 27+2 haftalık hamileyim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Belki yaşayanlarınız vardır bir sorum olacaktı benim. 25haftada serbest t4 degerim 10.3 çıkmıştı. 12-22 arası olması lazımmış. Tsh da 5.27 çıkmıştı. Öncesinde hiç sorunum yoktu. Levitron kullanıyorum. Tsh 2.44 düşmüş normal değere ama bununla birlikte serbest t4 değerım yine düşmüş 9.6 varmıdır yaşayan. Birde ultrason çektirdim bugun troid için milimeteik noduller görüldü. 25 hafta öncesinde hiç sorunum yoktu

Bu aralar benimde aklıma düşüyor rahmetli babam.. 30 aralıkta bir sene olacak kaybedeli. Unutmak mümkün değil zaten, tuhaf olman üzülmen çok doğal canım. Acını içine atma minnoşta üzülmesin. Dua et onun için bol bol. Mekanı cennet olsun

Bakik yedim zorla bide ustune omega icinde bir tuhaf oluyorum sanki fazlaymis gibi... acaba balik yedigimiz gunler ilac almasam mi? Ne dersiniz kizlar
Al ya bence fistik.senin ikiz zaten.
Ayrica Simdiki baliklarin vitaminli olup olmadigi tartisilir bence. Deniz, okyanus, nehir her yer cople dolu. Onu yiyo o baliklar da.

Yeni icatlar gerek yok cnm bence :)

Ben hiç öyle şeyler düşünmedim valla hele ki normal doğum düşünüyorsan gerek yol bence . Sezeryan olacaksan imkanın da varsa özeniyorsan yapabilirsin benim hastaneye gelen giden çok olmaz onun için bir lohusa pijama taç takımı ve çikolata ile geçiştireceğim.

Kafana takma bence annem kardeşimi 4500 gr normal doğurmuş hem de dikişsiz.Şimdiki doktorlar her olasılığı söylüyorlar iyi kötü.Sen sağlıklı yiyecekler yedikten sonra bebiş için sıkıntı olmaz.

Ben de ilk çocukta yapmadım.Kapı süsü çikolata gibi şeyler alırım herhalde.Bir iki ikramlık yiyecek içecek biz ailece kalabalığız yanımda duracaklar var çünkü.

Yeni icatlar gerek yok cnm bence :)
Aaaaaa olurmu oylr sey... millet dogum oncesi baby showerlardan basliyor artik... partiler duzenleniyor ... dogduktan sonra kokuku tasi kesesi kapi susleri, duvar oanolari... mevlutu, pioi kesme merasimi, sonra bir dis cikarma biseysi varmis o ayri, aaa unuttugum seyler var ama
Bence en guzeli icimizden geldigi gibi yapabiliyorsak el emegi canin isteyip yapabiliyosan yaparsin ama desinler icin yapmak oyle sahsahali banada coook gereksiz geliyor... ama el kadar bebeme fotolar cekmek istiyorum.. ilerde belki benimde anam ilk cocuklariydik biseylerle ugrasmis bebeklerim desin isterim..

Merhaba benim hamileliğin başlangıcında değerim 3,4 gibi çıkmıştı.50mg euthyrox kullanıyorum 1,3e düştü.Her ay tahlil yaptırıyorum bebekte de sıkıntı yok çok şükür.

Merhaba benim hamileliğin başlangıcında değerim 3,4 gibi çıkmıştı.50mg euthyrox kullanıyorum 1,3e düştü.Her ay tahlil yaptırıyorum bebekte de sıkıntı yok çok şükür.

bende13 günümdeyim levotron 25 mg kullanıyorum. Şükür düşmüş ama t4 neden düzelmemiş ona şaşırdım. Birde bugun ki ultrasonda nodül falan diyince benim hamilelik hormonları hemen telaş ve gözyaşına dönüştü yarın bakalım öğrenicem neler olup bittiğini şükür bebeğimde bir şey yok herşeyi güzel kıpır kıpır

Ben düşünüyorum ,40 filan çıkınca yaptırırım heralde

Kizlar
Ben de az az yiyorum .Çok yeme durumu olacaksa da sodayla beraber yiyorum fazla sıkıntım olmuyor o zaman
Ben minnosumun pipisini yaz cikisina yapicam ne sicak ne soguk guzel havalarda olacak... pioiskosu biraz kendini belli etsin istiyorum.. hemde bebeklikten cikmadan istiyirum.. yeni dogana yaptirmak istemiyorum... pipi derisini cok kesebiliyorlar kisacik kaliyo ben gordum uzuldum.. yazik gitti kuzunun pipisi dedim ya ben biyle dusunuyom.. dis cikarma zamanindan once olabilir bizde 6 aylik baslio cunku disler cikmaya bana cekerlerde.. bakicez artik

Allah yerinde dinlendirsin canim, bak ne guzel minigin de dedesinin sesini duymus boylece.
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun Aslında hoşuma gitti dinlemek ama şimdi duygusallığım da hat safhada olunca 1 saat ağlamamı durduramadım. Ama daha iyiyim şimdi ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…