2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuşlarimi ozlemle bekliyorumm
Hasret kaldim bebeklerime uzun zamandi bekliyorum...
Allahim saglik versin tumm cocuklarimiza Mutlu sona erelim insallah...
Kotu seyleri uzak tutalim hep iyi seyler dusunelim...
mutlu sona az kaldi
Çok güzel canım sağlıkla kullanın

Sen istersen burdan sana bulayim ben Kibrista var tanidiklar ☺☺ turk rus ukraynali ... ama madem yillanmis istedin bakariz yani 200 tl cok Para bee
Buradan gonderiyim size kızlar :) Rus. Hem de beyazından R Renklirenkli yalnız çirkini yok bunların en iyi ihtimalle ben biraz orta yaslisini kabullendim

Kızlar bi akrabanın doğumuna gitmiştim orda dantelli felan güzel yatak örtüsü takımı almış yatağa onu sermişler hastane odasında. üstte tülü felan da vardı. bebeğin yatağı da öyle süslüydü tüllü felan. Şimdi resimlere de baktım aynen dediğim gibi. Ben hastanede yatacağım yatağa ve bebeğin hastanede yatacağı yatağa bişi almadım almayıda düşünmüyorum. İnstada doğum fotolarına baktım bazılarınınki süslü dediğim gibi bazılarınınki hastanenin takımı. Sizce Almam gerekir mi sizler alacak mısınız ya bilmediğimden soruyorum

Dün gece uyuyana kadar canım çıktı tam bu sebepten dolayı fena tekmeliyor asagiya doğru komple irkiliyorum sanki inadına ben uyayacakken başlıyor tekmeler dönmeler
Ben de öyle sağa dönüyorum sağdan tekmeliyor sola dönüyorum solda başlıyor bu sefer de napıcaz bilmiyorum minnoşlarla

Buradan gonderiyim size kızlar :) Rus. Hem de beyazından R Renklirenkli yalnız çirkini yok bunların en iyi ihtimalle ben biraz orta yaslisini kabullendim
Vah anaam yok ya ozbeklerle idare ediym ben en iyisi
. Ilk temizlige zenci gelmisti, icime sinmedi temizligi hatta her yer batti, kara kara oldu gibi gelmisti tobe tobe

Sağol canım ya inşallah. Yle olur bakalım içimi rahatlattın.

Bazı arkadaşlar da karında sertleşmeden bahsetmiş. Sanırım bu haftalarda yalancı kasılmalarımız başlıyor kızlar. Benim de 1 haftadır oluyor. Bi anda bakıyorum çok sert oluyor karnım. Gün içinde bi kaç kez oluyor hatta. Kızlar bir de size başka bir şeyden bahsetmek istiyorum. Ben 5 sene önce babamı kaybettim. Çok düşkündüm ona. Babam imamdı. Bugün bir yakınımız babamın gençliğinde söylediği bir ilahiyi eşimin telefonuna göndermiş. Bir anda duyunca çok tuhaf oldum. Eşim üzülmeyeyim diye bana dinletmemiş. Akşam beni aradı o tanidiğımız. Bak telefondan dinle sana ne gönderdim diye. Ben de hiç böyle bir şey beklemiyordum. Çok ama çok tuhaf oldum. Kendimi toparlayamıyorum bir türlü. Sizi üzdüysem özür dilerim. Ama paylaşmak istedim..

Hahahahhahaha sinir bozucu desene... gunduz bu kadini gorsun koca aksamda kohusa hakine giy o fantastik elbiseyi cik kocanin karsisina ayy benim fantazim anca bu kadar R Renklirenkli

Allah yerinde dinlendirsin canim, bak ne guzel minigin de dedesinin sesini duymus boylece.

Yaa kuzucuk ozel hastaneler kendileri hazirliyor zaten..
eger normal dogum olucak diyorsan zaten bi gece kaliniyor ertesi gun genelde taburcusun... yani luzum goruyorsa yaptir.. medikalparkta benim dogurcam yerde herbiseyi kendileri yapiyorlar anne bebek oda fotograf o bu su bilmiyom valla kapi susleri ama ben kendi kapi susumu kendim getircem yada hic getirmem usendim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…