Bugunde ozeldeydim 959 gr cikti degisebiliyor demekkiBende haftaya pazartesi gideceğim çok merak ediyorum :) En son 1 ay önce gitmiştim 480 gr.dı. bakalım 1000 oldumu acaba
Aman dursun biraz dahaÇünkü başından beri kız aşağıda oğlan üstte, pozisyonları tam alt üst ve hiç değişmedi o yüzden zor olmuyor canim ☺ kızım çok aşağıda hareketleri sanki dışarı çıkacakmış gibi
İnsalllah durur üzmez annesini☺Aman dursun biraz daha
Yaaa harika olmuuuşş çok begendım kuzum, isimlerini de yeriiimmmKizlarrr minnoslarimin kapi susu geldi
Diger teliginiz tacimiz oglusumun beresi kizimin sac bandi herbiseyimizde cokkk begendim sizinlede duygularimi oaylasmak istedim
Çok güzel canım sağlıkla kullanınKuşlarimi ozlemle bekliyorumm
Hasret kaldim bebeklerime uzun zamandi bekliyorum...
Allahim saglik versin tumm cocuklarimizaMutlu sona erelim insallah...
Kotu seyleri uzak tutalim hep iyi seyler dusunelim...
mutlu sona az kaldi
Benimki de öyle akşam hareketleniyor sabaha kadar tepiniyorDün gece uyuyana kadar canım çıktı tam bu sebepten dolayı fena tekmeliyor asagiya doğru komple irkiliyorumsanki inadına ben uyayacakken başlıyor tekmeler dönmeler
bi bkyim kagidaDist yaziyor canim. Yaninda da 32.4 mm yaziyor mesela uzunluk degeri. Amblemi yok, ama olcumu yaparken tum karninin oldugu yerde beyaz uzun bi cizgi beliriyor anlik ta ki asagidaki rahim agzina kadar.
Ne güzel bir tesadüf... Doktor benimkini 30 haziran saydı. Geç döllenme dedi. Bir de bemim bebişler erken geliyorSenle doğum tarihimiz aynı benim de doğuma 111 gün var. Son adet 24 haziran ve bizde Ada koymayı düşünüyoruz kızıma isim inşallah
Benim yıllar sonra gelen mucizemNe güzel bir tesadüf... Doktor benimkini 30 haziran saydı. Geç döllenme dedi. Bir de bemim bebişler erken geliyorbenim 3. Çocuk. Senin kaçıncı
Buradan gonderiyim size kızlar :) Rus. Hem de beyazındanSen istersen burdan sana bulayim benKibrista var tanidiklar ☺☺ turk rus ukraynali ... ama madem yillanmis istedin bakariz yani 200 tl cok Para bee
Ben de öyle sağa dönüyorum sağdan tekmeliyor sola dönüyorum solda başlıyor bu sefer de napıcaz bilmiyorum minnoşlarlaDün gece uyuyana kadar canım çıktı tam bu sebepten dolayı fena tekmeliyor asagiya doğru komple irkiliyorumsanki inadına ben uyayacakken başlıyor tekmeler dönmeler
Vah anaamBuradan gonderiyim size kızlar :) Rus. Hem de beyazındanR Renklirenkli yalnız çirkini yok bunların en iyi ihtimalle ben biraz orta yaslisini kabullendim
Sağol canım ya inşallah. Yle olur bakalım içimi rahatlattın.Canim korkma ya oyle dediklerine bakma bence tamam yine yediklerine dikkat et ama kendine stres yapma bende ilk bebegimi 3950 gram dogum yaptik nerden baksan 4 kilo ama ayni senin gibi hep beni strese soktular doguramazsin bilmem ne . Hemde doktor 4 kilo 300 gram dedi dogumdan onceki ultrasonda cocuk 3950 dogdu makinelerde yanıltıyor
Hahahahhahaha sinir bozucu desene... gunduz bu kadini gorsun koca aksamda kohusa hakine giy o fantastik elbiseyi cik kocanin karsisinaBuradan gonderiyim size kızlar :) Rus. Hem de beyazındanR Renklirenkli yalnız çirkini yok bunların en iyi ihtimalle ben biraz orta yaslisini kabullendim
Allah yerinde dinlendirsin canim, bak ne guzel minigin de dedesinin sesini duymus boylece.Bazı arkadaşlar da karında sertleşmeden bahsetmiş. Sanırım bu haftalarda yalancı kasılmalarımız başlıyor kızlar. Benim de 1 haftadır oluyor. Bi anda bakıyorum çok sert oluyor karnım. Gün içinde bi kaç kez oluyor hatta. Kızlar bir de size başka bir şeyden bahsetmek istiyorum. Ben 5 sene önce babamı kaybettim. Çok düşkündüm ona. Babam imamdı. Bugün bir yakınımız babamın gençliğinde söylediği bir ilahiyi eşimin telefonuna göndermiş. Bir anda duyunca çok tuhaf oldum. Eşim üzülmeyeyim diye bana dinletmemiş. Akşam beni aradı o tanidiğımız. Bak telefondan dinle sana ne gönderdim diye. Ben de hiç böyle bir şey beklemiyordum. Çok ama çok tuhaf oldum. Kendimi toparlayamıyorum bir türlü. Sizi üzdüysem özür dilerim. Ama paylaşmak istedim..
Yaa kuzucuk ozel hastaneler kendileri hazirliyor zaten..Kızlar bi akrabanın doğumuna gitmiştim orda dantelli felan güzel yatak örtüsü takımı almış yatağa onu sermişler hastane odasında. üstte tülü felan da vardı. bebeğin yatağı da öyle süslüydü tüllü felan. Şimdi resimlere de baktım aynen dediğim gibi. Ben hastanede yatacağım yatağa ve bebeğin hastanede yatacağı yatağa bişi almadım almayıda düşünmüyorum. İnstada doğum fotolarına baktım bazılarınınki süslü dediğim gibi bazılarınınki hastanenin takımı. Sizce Almam gerekir mi sizler alacak mısınız ya bilmediğimden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?