- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Haklısın kuzum kendi haline bırakmak en iyisi, yavruma kavuştuğumda da bir düzenleme getirmek en mantıklısı dediğin gibiCook haklisin.. Annene ne dedigini sakin kafana takma... sen zaten cok hassassin suanda ve zaten rahatsiz oluyorsun konusmalarindan... kayinvalideye adi ayseyse ayse anne deseydin keske basta kendi annenede anne... onu niye diyorum biliyor musun bazen fazla oluyorlar.. isimle anne demekle anne olunmadigi gibi Ayse anne deyincede anne gibi olabiliyor.. biylelikle araya siniri koymus olursun.. herbiseyde kendi anneni cagir.. kendi annen yardim etsin.. anne ben rahatsiz oluyorum de.. zaten bebek kucuk bagisiklik sistemi zayif... birtanede antiseptik koy yatak odana girenler elini melini onu silsin.. anlasinlar hassasligini... bilmiyorum belki lohusalik geregi ama ben cok sese gurultuye kalabaliga gelemiyorum dersin.. kayinvaliden yaninda torununla ilgilenirsede.. yani kuzucum o zaman agrilarin olacagi icin hic bu sekilde dusunemicen ihtiyacli olacaksin.. ayaga kalkincada artik gonderirsin saolun ben artik evimde rahat hateket edio emzirmek istiyorum.. hadi ne zaman gidecekseniz biletlerinize bakalim dersin... anlasinlar.. ayyy cok zor ama sezeryan sonrasi kimisi zimba gibi hemen kalkiyor ama kimiside bayag sikinti yasiyor... yani durumuna gore bakarsin
Suandaaa hiccc takma... bence cevapta kaynana verme.. kendi haline beklesin dursun..
Merhaba canım bnm inşallah bizlerde görüşrüz her zman tabi çok memnun olurum arkadaşlığımız daim olur inşallahMerhaba arkadaşlar, 2. Gebeligimin 25.haftasindayim. ilk oğlumda burada oluşturduğumuz guruptaki arkadaşlarımızla hala görüşüyoruz. Şimdide bir bakayım istedim, hepimize simdiden iyi dogumlar
Ben olsam bu kadar hevesliyse bir tane de bugunlerin icin bebek yapsaydin derdimO kadar yapası gelmişse size yapsaydı. Valla ilk defa duydum şok
Ay ne iyi oldu buraya yazdığım, yoksa kendi kendime böyle sinirlendiğime kızacaktım demekki sadece bana tuhaf gelmedi buna sevindim canımO kadar yapası gelmişse size yapsaydı. Valla ilk defa duydum şok
Kiskanirdim bende isterdim :) ama masum birsey bence torunu sonucta icinde kalmistir.Canlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
Boşver yinede düşünüyormuş hiç aklına gelmeyen nineler de çok asıl o zaman daha zoruna giderdiAy ne iyi oldu buraya yazdığım, yoksa kendi kendime böyle sinirlendiğime kızacaktım demekki sadece bana tuhaf gelmedi buna sevindim canım
Yaklasik 2 haftadir hossediyorum gobek deligimin oralarda gezinio hepben daha yukarda oralarda hiç hissedemedim hep kasıklarımda hissediyorum. kaburga batması bende de var ama mideden kaynaklı sanırım. siz ne zamandır yukarda hissediyorsunuz bebeği
Ayy bendede cin fikirlilik hazir cevaplik felan hiccccc yoktur biliyonusun... kocam uzulur ne bilim kotu oluruz, ne bilim aman kirilir o kirilir bu diye hassas davranirim olan bana olur... sende boylesin anlasilan...Haklısın kuzum kendi haline bırakmak en iyisi, yavruma kavuştuğumda da bir düzenleme getirmek en mantıklısı dediğin gibi☺ Benim arkadaşım sezeryan oldu 3. Gün kalktı normal doğum yapan 2. Gün ayaktaydı bakalım biz nasıl olcaz
Ben kac kere yolda kaldim o agrilardan belime agri giriyo sonra uyusma oluyo sonra kasiklarima bacaklarima uyusma agri giriyor oldugum yerde kaliyorum magnezyum kullanmaya basladim biraz daha iyiyimHasatzamani B Beto2012 @melek._19 Sagolun kizlar cevaplar icin. Birde suan asiri bir bel sirt agrisi veazda karin agrisi tuttu. O batmalarin disinda anlamadim ama rahatsiz ediyor baya. Zaten rahme baskim oluyo erken dogum riskinden dolayi neolsa korkuyorm boyle . Hic boyle bi agri olmamisti biseyde yapmadim
Bu sadece bir tanesi canım, benim heveslerimi hiç dikkate almıyoKiskanirdim bende isterdim :) ama masum birsey bence torunu sonucta icinde kalmistir.
Cok tesekkur ederiz, ben ekran fotosunu aldimKızlar gebelik eğitimine gitmeye başladım bu hafta. Aslında bildiğimiz şeyler ama kendimce notlar aldım. Sizinle paylaşayim dedim. 3 hafta daha sürecekmiş. Faydası oluyo baya. Kısa kısa oldu ama anlamadığınız bişey varsa detaylı olarak açıklayabilirim faydam olsun bi nebze de olsa
Seninkileride gormemezden gelmemesi lazim tabikide emin ol cnm kotu niyetli yapmamistir.1 kere giyer foto cekilir hevesini alir istemez sonra zaten :)Bu sadece bir tanesi canım, benim heveslerimi hiç dikkate almıyo
Aynen canım eşim de öğretmen onun da 10 günlük babalık izni oluyor, bakalım bir zamanında doğsun benim minnoş da akışa göre şekilleniriz biz de dedğin gibi kuzum,aynen ben de kimseyi kırmak istemedikçe kendimi yiyorumAyy bendede cin fikirlilik hazir cevaplik felan hiccccc yoktur biliyonusun... kocam uzulur ne bilim kotu oluruz, ne bilim aman kirilir o kirilir bu diye hassas davranirim olan bana olur... sende boylesin anlasilan...
kimse burnunu soksun istemiyosunVakla haklisinda nasil istersen...
Ama sonrani dusunerek hareket et... olaylarin akisina takilma.. eger hemen ayaklanirsan zaten hissettir... esinde ogretmenlerde babalik izni oluyomu? Ogretmen miydi oyle hatirliom sanki...
neyse oda calismaya baslayinca durumuna seyrine bakarsin.. benim arkadas antiseptikle ise giristi.. bu kiz kafayi yedi titizlendi felab dediler ama ise yariyor:))) tavrini koy, sana yardim etmek icin gelecek zaten bebegin sana ihtiyacli.. sen emzircen sen altini degistircen ama gece gunde kac kere zaten altibi degistircen uykusuz kalican gunduzde kim degisirse degissin diyecen basta alisana kadarcok takilma.... halledersinnn senn
İnşallah öyle olur kuzum bu zamana kadar yaptıkları beni endişelendiriyo işte engel olamıyorum bazen duygularımaSeninkileride gormemezden gelmemesi lazim tabikide emin ol cnm kotu niyetli yapmamistir.1 kere giyer foto cekilir hevesini alir istemez sonra zaten :)
İnşallah öyle olur kuzum bu zamana kadar yaptıkları beni endişelendiriyo işte engel olamıyorum bazen duygularımaSeninkileride gormemezden gelmemesi lazim tabikide emin ol cnm kotu niyetli yapmamistir.1 kere giyer foto cekilir hevesini alir istemez sonra zaten :)
Kızımda gümüş yoktu, avent kalkan kullandım. Beni baya rahatlattı. Göğüs ucum yoktu. Onu takınca göğsüm onun şeklini aldı ve doğal olarak ucu da çıktı. Doğuma yakın kaynatıp tekrar kullanıma hazırlayacağım. Gümüş kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.Eevt baya pahali kor olasica:)
Ayyy evet oda benim kvBoşver yinede düşünüyormuş hiç aklına gelmeyen nineler de çok asıl o zaman daha zoruna giderditabi çok normal değil yaptığı tabi
Kızımda gümüş yoktu, avent kalkan kullandım. Beni baya rahatlattı. Göğüs ucum yoktu. Onu takınca göğsüm onun şeklini aldı ve doğal olarak ucu da çıktı. Doğuma yakın kaynatıp tekrar kullanıma hazırlayacağım. Gümüş kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.Eevt baya pahali kor olasica:)
Ayyy evet oda benim kvBoşver yinede düşünüyormuş hiç aklına gelmeyen nineler de çok asıl o zaman daha zoruna giderditabi çok normal değil yaptığı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?