2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Haklısın kuzum kendi haline bırakmak en iyisi, yavruma kavuştuğumda da bir düzenleme getirmek en mantıklısı dediğin gibi Benim arkadaşım sezeryan oldu 3. Gün kalktı normal doğum yapan 2. Gün ayaktaydı bakalım biz nasıl olcaz

Merhaba arkadaşlar, 2. Gebeligimin 25.haftasindayim. ilk oğlumda burada oluşturduğumuz guruptaki arkadaşlarımızla hala görüşüyoruz. Şimdide bir bakayım istedim, hepimize simdiden iyi dogumlar
Merhaba canım bnm inşallah bizlerde görüşrüz her zman tabi çok memnun olurum arkadaşlığımız daim olur inşallah

Kiskanirdim bende isterdim :) ama masum birsey bence torunu sonucta icinde kalmistir.

Ay ne iyi oldu buraya yazdığım, yoksa kendi kendime böyle sinirlendiğime kızacaktım demekki sadece bana tuhaf gelmedi buna sevindim canım
Boşver yinede düşünüyormuş hiç aklına gelmeyen nineler de çok asıl o zaman daha zoruna giderdi tabi çok normal değil yaptığı tabi

ben daha yukarda oralarda hiç hissedemedim hep kasıklarımda hissediyorum. kaburga batması bende de var ama mideden kaynaklı sanırım. siz ne zamandır yukarda hissediyorsunuz bebeği
Yaklasik 2 haftadir hossediyorum gobek deligimin oralarda gezinio hep

Ayy bendede cin fikirlilik hazir cevaplik felan hiccccc yoktur biliyonusun... kocam uzulur ne bilim kotu oluruz, ne bilim aman kirilir o kirilir bu diye hassas davranirim olan bana olur... sende boylesin anlasilan...
kimse burnunu soksun istemiyosun Vakla haklisinda nasil istersen...
Ama sonrani dusunerek hareket et... olaylarin akisina takilma.. eger hemen ayaklanirsan zaten hissettir... esinde ogretmenlerde babalik izni oluyomu? Ogretmen miydi oyle hatirliom sanki...
neyse oda calismaya baslayinca durumuna seyrine bakarsin.. benim arkadas antiseptikle ise giristi.. bu kiz kafayi yedi titizlendi felab dediler ama ise yariyor:))) tavrini koy, sana yardim etmek icin gelecek zaten bebegin sana ihtiyacli.. sen emzircen sen altini degistircen ama gece gunde kac kere zaten altibi degistircen uykusuz kalican gunduzde kim degisirse degissin diyecen basta alisana kadar cok takilma.... halledersinnn senn

Ben kac kere yolda kaldim o agrilardan belime agri giriyo sonra uyusma oluyo sonra kasiklarima bacaklarima uyusma agri giriyor oldugum yerde kaliyorum magnezyum kullanmaya basladim biraz daha iyiyim

Cok tesekkur ederiz, ben ekran fotosunu aldim

Aynen canım eşim de öğretmen onun da 10 günlük babalık izni oluyor, bakalım bir zamanında doğsun benim minnoş da akışa göre şekilleniriz biz de dedğin gibi kuzum,aynen ben de kimseyi kırmak istemedikçe kendimi yiyorum

Seninkileride gormemezden gelmemesi lazim tabikide emin ol cnm kotu niyetli yapmamistir.1 kere giyer foto cekilir hevesini alir istemez sonra zaten :)
İnşallah öyle olur kuzum bu zamana kadar yaptıkları beni endişelendiriyo işte engel olamıyorum bazen duygularıma

Eevt baya pahali kor olasica:)
Kızımda gümüş yoktu, avent kalkan kullandım. Beni baya rahatlattı. Göğüs ucum yoktu. Onu takınca göğsüm onun şeklini aldı ve doğal olarak ucu da çıktı. Doğuma yakın kaynatıp tekrar kullanıma hazırlayacağım. Gümüş kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.

Boşver yinede düşünüyormuş hiç aklına gelmeyen nineler de çok asıl o zaman daha zoruna giderdi tabi çok normal değil yaptığı tabi
Ayyy evet oda benim kv manyak kadin yaa gelmis bana iki hafta yemek yapmis dizlerimden öldüm dedi... hala ayaklarim dizlerim agriyor diyor telefonda...ya koydugu bi tabak onume.. ogluna bakaymis zaten kusmaktan hicbise yiyemedim... benim annemde 3 ay kaldi.. iste vefakarlik.. anneminde kireclenmesi her turku herseyi var.. yas farkida 3/4 yas ... yok yaa anne varr anne var... yani bosverrrrr... kimse istemez surekki biri evinde birinin kalsin ihtiyacliysa tamam ama ihtiyacli degilsede kalmasin.. bende isterimki kv kalsin cocuklarima baksin bakiciya guvenemiyorum.. annem kalsin o kucuk zamanini iyle atlatayim benide dara sokmasin... ama gelin calisiyor cocuk calisiyor... ne yaoarlarsa yapsinlar diye dusunurler... tuhaflar kocamda tuhaf.. ya o yuzden kimseden hicbisey istemuyirum.. sonradan oran buram agridi diyecegine hicbise yapmasin lafinida yapmasin

Kızımda gümüş yoktu, avent kalkan kullandım. Beni baya rahatlattı. Göğüs ucum yoktu. Onu takınca göğsüm onun şeklini aldı ve doğal olarak ucu da çıktı. Doğuma yakın kaynatıp tekrar kullanıma hazırlayacağım. Gümüş kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.

Ayyy evet oda benim kv manyak kadin yaa gelmis bana iki hafta yemek yapmis dizlerimden öldüm dedi... hala ayaklarim dizlerim agriyor diyor telefonda...ya koydugu bi tabak onume.. ogluna bakaymis zaten kusmaktan hicbise yiyemedim... benim annemde 3 ay kaldi.. iste vefakarlik.. anneminde kireclenmesi her turku herseyi var.. yas farkida 3/4 yas ... yok yaa anne varr anne var... yani bosverrrrr... kimse istemez surekki biri evinde birinin kalsin ihtiyacliysa tamam ama ihtiyacli degilsede kalmasin.. bende isterimki kv kalsin cocuklarima baksin bakiciya guvenemiyorum.. annem kalsin o kucuk zamanini iyle atlatayim benide dara sokmasin... ama gelin calisiyor cocuk calisiyor... ne yaoarlarsa yapsinlar diye dusunurler... tuhaflar kocamda tuhaf.. ya o yuzden kimseden hicbisey istemuyirum.. sonradan oran buram agridi diyecegine hicbise yapmasin lafinida yapmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…