- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Hahahahahaha bu ne yaaCanlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
Ozur dilerim gulmemem gerekiyordu belki ama gulmus bulundumCanlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
Hamilelik duygularımı bastıramıyorum, eline sağlık güzel olmuş dedim ama içim içimi yedi vallaHahahahahaha bu ne yaa
İlk defa duydumm
Anlasilan kayinvaliden genc bir kadin....
Kiz ugrasmis yapmis, boşverrrr torununa ne yaparsa yapsin...
Onun torunuyla foto cekilmek felan mi istiyor acaba anlamadim ama güldüm...
Ben olsam derimki anne kombine beni almayi unutmussun sana zahmet
Ne yaoarsa yapsin... begendinmi oglusuna yaptigini onemli olan o.. sevilerek buyusun evladin insallah hepp
Eskiden yarım kundak yapardı annelerimiz. Belimiz tutsun diye. Aynı mantık tülbent sarmayla.
İc zıbınlar hayat kurtarıcı. Her çocuğumda kullandım. Küçükken body giydirmesi daha zor. Özellikle ilk defa anne olacaklar icin önermem. Çocuğu inciteceğim diye pimpiriklenirken usutebilirsiniz. Ama o zıbınlar giydirmesi çok kolay şeyler. Önce bir kolu giydirip bebeğin altindan geçiriyorsunuz sonrasında ikinci kolu giydiriyorsunuz. Body baştan geçiriliyor sonra kollar birer birer giydiriliyor. Hareket alanı çıtçıtlı da olsa kısıtlı. En az 3 4 tane iç zıbın alın ve ilk ay body yerine onları giydirin. Naçizane tavsiyem
Bende incecik gobegi dusene kadarda cok rahat giydirilir.. bende oyle ic zibin aldim canim..
Ben bunun Neresindeyim deseydin keşke. Tamam onlarin zamaninda yoktu boyle seyler belki ama insan anneyide dahil eder.seni şişirmek istemem ama simdiden susarsan sonra asla onune gecemiyosun.Canlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
Canım gül valla, gülünecek haldeyim inan, Allahım bana lohusalıkta yardım etsin inşallahOzur dilerim gulmemem gerekiyordu belki ama gulmus bulundum
Ilk kez duydum bole bi sey
Bence abartmiyorsun.
Savasi baslat
Bu ne boyle ya,ta bastan.
Sen ki korkundan endisenden daha cocuguna kiyafet almadin.
Kendi kasindi manyak kadin
Deli mi ne
Yok canım abartmıyorsun.Çok saçma geldi bana daCanım gül valla, gülünecek haldeyim inan, Allahım bana lohusalıkta yardım etsin inşallahBiz her yaz orada eşimin yüzünden baya kalıyoruz öğretmen olunca yazın hep oradayız, bu sene Haziran’da buraya arkadaşlar gelecek biraz kalacaklar bizle gezeriz onlarla dedim, sonra da gelirsiniz burada tatil yaparız diyo ben de biz bu sene biraz evimizde kalcaz aile olcaz inşallah artık dedim, bozuldu kapatası geldi telefonu
Bence kuzucum boşverrr nasil tutumun kv ne bilemem... ama sukunetini simdiden koruyamiyorsan anlasilan cok dolusunHamilelik duygularımı bastıramıyorum, eline sağlık güzel olmuş dedim ama içim içimi yedi valla☺ Lohusalıkta benim çekeceğim var
Ohhh cok guzel demissin. Valla bende bu sene herseye cevap veriyorum kotu gelin ilan edildimCanım gül valla, gülünecek haldeyim inan, Allahım bana lohusalıkta yardım etsin inşallahBiz her yaz orada eşimin yüzünden baya kalıyoruz öğretmen olunca yazın hep oradayız, bu sene Haziran’da buraya arkadaşlar gelecek biraz kalacaklar bizle gezeriz onlarla dedim, sonra da gelirsiniz burada tatil yaparız diyo ben de biz bu sene biraz evimizde kalcaz aile olcaz inşallah artık dedim, bozuldu kapatası geldi telefonu
Yok canım şişirmek değil inanın içimi rahatlatıyorum sayenizde, zaten beni hamileliğimin başından beri şişim şişim şişirdi, ben bebeğime bişey olacak tekrar açılmamı olacak erkenden mi gelecek diye yüreğim ağzımda yaşıyorum, kadın sağolsun kendiyle torununa kombin dikiyor. Allahım bana gerçekten sabır versinBen bunun Neresindeyim deseydin keşke. Tamam onlarin zamaninda yoktu boyle seyler belki ama insan anneyide dahil eder.seni şişirmek istemem ama simdiden susarsan sonra asla onune gecemiyosun.
Bizde iki kez mevlit yaptik kizimda. Benim evde olana annem bebege gelinlik takimlardan aldi. Sonra kaynanamda da yapacaktık. Hic bana sormadan gitmis turuncu bir elbise almis. Hani altta kalmicak ya. Bir kriz yaşadık. Birde illa taki yastigini getirtti bana. Neyse onu getirdim, elbiseyide degistirdim
Ben diyemezdim kesin belli ederdimHamilelik duygularımı bastıramıyorum, eline sağlık güzel olmuş dedim ama içim içimi yedi vallaLohusalıkta benim çekeceğim var
Canlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
Iyi yapiyorsun. Iyi olcam herkese iyi gorunecem diye, kasim kasim kasamam kendimi. Herkes kendi evladini kendi zevkine gore yetistirmeli, giydirmeli vs. Hediye su bu tmm, ama her aldiklarini bile kullanmak zorunda degiliz yani. Para versinler, istedigimizi alalim.Ohhh cok guzel demissin. Valla bende bu sene herseye cevap veriyorum kotu gelin ilan edildimicimden diyorum durun daha lohusa geliyo
Kaynim subatta askere gitcekmis yeni ogrendigimizde bana dedi ki aman şubatta dogurma. Ben şok. Dedim içimde mi tutcam
Elimden geleni yapacağım kuzum bunun için ama daha en başından beri beni mahvediyor, bir kere çocuk doğduktan sonra bizimle yaşamayı düşünüyor bu bile beni endişeye sokuyor, benim açılmam olmuş ameliyat olmuşum 2 gün hastanede yatmışım korkuyorum uyardım da lütfen anne 32yi görmeden bebeğimize bişey almayalım çok korkuyorum elimden uçacak diye diyorum ama bunları sanki ben dememişim gibi gidip hastane çıkışı çorap bilmem ne alıyorBence kuzucum boşverrr nasil tutumun kv ne bilemem... ama sukunetini simdiden koruyamiyorsan anlasilan cok dolusunsinirlerini bozuyor yaptigi seyler ama kotu bisi yapmamis... manyak iste güyya iyi bisi yapmis gibi gonderiyor... ama insan gelininide dusunurdu ben olsam buna alinirdim..
Ama onemli olan evladina dusunmus yapmis kendinide aradan cikarmisama takilma....
Ne yaparsa torununa yapiyor... ne bilim sana karistigi zaman tavrini koy, senin cocugunla olan alanina girdigi zaman, sinirlarini bilmesini ogrensin...
Torununa o zaman daha muntazam davranir anasi boyle istemez soyle istemez diye hisseder, dusunur belki...
Bence buna takilma sinir olsan da... iyi demissin ne diyecektin ki
Anali kizli torunlu yapsaymis keske
Ay ben hep sevgi kazansin iyi olunsun isterim..
Ama dedigim gibi senin alanina sana karismasina izin verme...
Kuzum inan ben de artık düşünemiyorum çok çabalıyorum ama çatlamak üzereyim daha bunun öncesinde bir sürü şey, sanki ben sadece taşıyıcım evladımı daha 8 haftalıkken kendi evi için bebeğime beşik bakmaya başladıAyy bu kaynanalar sasirmis ben hic iyi niyetli dusenemiyorumsanki yarisa girmis o ne oyle bosver canim millet ona guler yani
Dilimin ucuna geldi, benim bildiğim anne kız kombini olur diye ama ya sabır dedimBen diyemezdim kesin belli ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?