- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayyy evet oda benim kvBoşver yinede düşünüyormuş hiç aklına gelmeyen nineler de çok asıl o zaman daha zoruna giderditabi çok normal değil yaptığı tabi
Kızımda gümüş yoktu, avent kalkan kullandım. Beni baya rahatlattı. Göğüs ucum yoktu. Onu takınca göğsüm onun şeklini aldı ve doğal olarak ucu da çıktı. Doğuma yakın kaynatıp tekrar kullanıma hazırlayacağım. Gümüş kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.Eevt baya pahali kor olasica:)
Kızımda gümüş yoktu, avent kalkan kullandım. Beni baya rahatlattı. Göğüs ucum yoktu. Onu takınca göğsüm onun şeklini aldı ve doğal olarak ucu da çıktı. Doğuma yakın kaynatıp tekrar kullanıma hazırlayacağım. Gümüş kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum.Eevt baya pahali kor olasica:)
Hele bennnn kendimi hiç savunamam hiç yeni eviliym daha görüncem dediki doğum günümü kutlicam işte pasta yapalım kurabiye falan peki dedim yapalım yolda benim annemi gördük anneme demedinmi hatice abla mine illa doğum günümü kutlayacakmış sizde gelin aaaaaaaaanaaaaa ben şoookkkk gözüme baka baka kendisiyle pek aramda yoktur annemde bilir anneme diyom yok anne kendi zorladı annem kadıncagız kızım onamı inanım sanamı diyorAyy bendede cin fikirlilik hazir cevaplik felan hiccccc yoktur biliyonusun... kocam uzulur ne bilim kotu oluruz, ne bilim aman kirilir o kirilir bu diye hassas davranirim olan bana olur... sende boylesin anlasilan...
kimse burnunu soksun istemiyosunVakla haklisinda nasil istersen...
Ama sonrani dusunerek hareket et... olaylarin akisina takilma.. eger hemen ayaklanirsan zaten hissettir... esinde ogretmenlerde babalik izni oluyomu? Ogretmen miydi oyle hatirliom sanki...
neyse oda calismaya baslayinca durumuna seyrine bakarsin.. benim arkadas antiseptikle ise giristi.. bu kiz kafayi yedi titizlendi felab dediler ama ise yariyor:))) tavrini koy, sana yardim etmek icin gelecek zaten bebegin sana ihtiyacli.. sen emzircen sen altini degistircen ama gece gunde kac kere zaten altibi degistircen uykusuz kalican gunduzde kim degisirse degissin diyecen basta alisana kadarcok takilma.... halledersinnn senn ☺
Aynen laf olacağına kendim rezil olayım istersem yinede gereği yokAyyy evet oda benim kvmanyak kadin yaa gelmis bana iki hafta yemek yapmis dizlerimden öldüm dedi... hala ayaklarim dizlerim agriyor diyor telefonda...ya koydugu bi tabak onume.. ogluna bakaymis zaten kusmaktan hicbise yiyemedim... benim annemde 3 ay kaldi.. iste vefakarlik.. anneminde kireclenmesi her turku herseyi var.. yas farkida 3/4 yas ... yok yaa anne varr anne var... yani bosverrrrr... kimse istemez surekki biri evinde birinin kalsin ihtiyacliysa tamam ama ihtiyacli degilsede kalmasin.. bende isterimki kv kalsin cocuklarima baksin bakiciya guvenemiyorum.. annem kalsin o kucuk zamanini iyle atlatayim benide dara sokmasin... ama gelin calisiyor cocuk calisiyor... ne yaoarlarsa yapsinlar diye dusunurler... tuhaflar kocamda tuhaf.. ya o yuzden kimseden hicbisey istemuyirum.. sonradan oran buram agridi diyecegine hicbise yapmasin lafinida yapmasin
Ayyy evet oda benim kvBoşver yinede düşünüyormuş hiç aklına gelmeyen nineler de çok asıl o zaman daha zoruna giderditabi çok normal değil yaptığı tabi
sen cok tatlisin zaten yazilarini okuyorm dusuncelerin cok olgun ve iyi niyetlisin☺☺ Heyecanlida olabilirsin.. yani o da yasinin verdigi birsey... amannnn bosverr iyi olmak kotu olmaktan daha guzel bence.. ama kendini ezdirme... kim olursa olsun.. kocanda gorumcende kv de.. saygi duy evet de gec.. kendin ne istiyosan onu yap... siki fiki olma.. olduysab uzak durHele bennnn kendimi hiç savunamam hiç yeni eviliym daha görüncem dediki doğum günümü kutlicam işte pasta yapalım kurabiye falan peki dedim yapalım yolda benim annemi gördük anneme demedinmi hatice abla mine illa doğum günümü kutlayacakmış sizde gelin aaaaaaaaanaaaaa ben şoookkkk gözüme baka baka kendisiyle pek aramda yoktur annemde bilir anneme diyom yok anne kendi zorladı annem kadıncagız kızım onamı inanım sanamı diyorallahım yaaaaa oda görümcem 29 ben 20 idim şimdi 21 im yanı düşün kendimi o derece savunama m diyemedim abla sen demedinmi kutlayalım pastamı yap diye ama hepte ezilen olurum değer kıymet bilinmez
Iyi yapiyorsun. Iyi olcam herkese iyi gorunecem diye, kasim kasim kasamam kendimi. Herkes kendi evladini kendi zevkine gore yetistirmeli, giydirmeli vs. Hediye su bu tmm, ama her aldiklarini bile kullanmak zorunda degiliz yani. Para versinler, istedigimizi alalim.
Bence de korksunlar lohusadan
Ya iste benim sorunum da aynen bu. Neye elimi atsam burun kıvırıyor. Deli olucam. Bir şey gösteriyorum hemen ya şuraya da bakalım ya da ay o güzel değil diyor. Sunu alicam diyorum yok alma ne gerek var şunu söyle yaparız diyor. Eşimle de tartışıyoruz sen müdahale et barı diyorum o da hayır istemiyorum bunu alacağım diyeceksin diyor. Neyi göstersem budun kıvırıyor ben desem ne olur? Hep onun istedikleri alınsın istiyor. Beşik aldım diyorum hala daha bana şunda söyle var bunda böyle var bak eltin göstersin resmini falan. Ayol aldım artık aldım. Gidip değiştireyim mi yaniBu sadece bir tanesi canım, benim heveslerimi hiç dikkate almıyo
Burnunu ne sokuyormus... onceden deseymis.. burnunu sokturmasin.. evet de gec oldu bi kere de gec... bu kadarini alabildik daha iyisini siz alsaydiniz dersinYa iste benim sorunum da aynen bu. Neye elimi atsam burun kıvırıyor. Deli olucam. Bir şey gösteriyorum hemen ya şuraya da bakalım ya da ay o güzel değil diyor. Sunu alicam diyorum yok alma ne gerek var şunu söyle yaparız diyor. Eşimle de tartışıyoruz sen müdahale et barı diyorum o da hayır istemiyorum bunu alacağım diyeceksin diyor. Neyi göstersem budun kıvırıyor ben desem ne olur? Hep onun istedikleri alınsın istiyor. Beşik aldım diyorum hala daha bana şunda söyle var bunda böyle var bak eltin göstersin resmini falan. Ayol aldım artık aldım. Gidip değiştireyim mi yani
Ya bu benimki tup bebek ama yuzde yzu dedigin gibi erkek tepede kiz asagida... ilk baslarda konumlari boyle degildi ama buyudukceee boyle oldu dedigin teori bende tuttuKızlar şimdi birkaç kuzenle konuştuk. Kız bebekler aşağıda oluyormuş hareketleri kasıklarda hissediliyormuş yukarı çıkmıyormuş hatta son aylar tutarak yürüyorlarmış. Ama erkek bebekler yukarda oluyormuş hareketleri yukarda hissediliyormuş. Öyle dediler
Sonra ben internetten baktım yorumlar genelde bu şekilde olmuş. Şimdi sizlere soruyorum. Erkekler yukarda kızlar aşağıda mı hissediyor bebişlerini. Bir genelleme yapmala adına soruyorum evet cevaplarr
Benim kız genelde kasıklarımda idrar torbamda felan hissediyorum
Boşver canım sıkma canını hepsi aynı inanki ben annemden beklemezdim o bile kaynanam geçti ilk iki çocuğumdada kv hiç bir şey almadı gerek yokmuş çocuk çabuk büyürmüş yok efendim o hiçbir şey almamış çocuklarına ne ağlardım şimdi hiç takmıyorum tıpış tıpış gitmiş gecen battaniye ve badi almış ayyy anne çok güzeller dedim arkasında ekledim bende şunları alacam diye şimdi aklına koydu ya benden önce gider alır alsın işime gelir param cebimde kalır o yüzden canını sıkmaCanlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
Hay Allahım ya , benimkinden bir tane daha varmış desene bizimki de öyle alışmış her şeyi yönetmeye bizim evi de yönetmek istiyor, hala atıyorum bir yerde oturduk eşim felan eşime para veriyor anneler varken çocuklar vermez diyor ama ayıp oluyor herkesin içinde eşimde kızıyor sonuçta çalışıyor ediyoruzYa iste benim sorunum da aynen bu. Neye elimi atsam burun kıvırıyor. Deli olucam. Bir şey gösteriyorum hemen ya şuraya da bakalım ya da ay o güzel değil diyor. Sunu alicam diyorum yok alma ne gerek var şunu söyle yaparız diyor. Eşimle de tartışıyoruz sen müdahale et barı diyorum o da hayır istemiyorum bunu alacağım diyeceksin diyor. Neyi göstersem budun kıvırıyor ben desem ne olur? Hep onun istedikleri alınsın istiyor. Beşik aldım diyorum hala daha bana şunda söyle var bunda böyle var bak eltin göstersin resmini falan. Ayol aldım artık aldım. Gidip değiştireyim mi yani
Öyle kuzum da ben de bir heves bırakmıyor bazenBoşver canım sıkma canını hepsi aynı inanki ben annemden beklemezdim o bile kaynanam geçti ilk iki çocuğumdada kv hiç bir şey almadı gerek yokmuş çocuk çabuk büyürmüş yok efendim o hiçbir şey almamış çocuklarına ne ağlardım şimdi hiç takmıyorum tıpış tıpış gitmiş gecen battaniye ve badi almış ayyy anne çok güzeller dedim arkasında ekledim bende şunları alacam diye şimdi aklına koydu ya benden önce gider alır alsın işime gelir param cebimde kalır o yüzden canını sıkma
Bende aksine ic zibinlari hic kullanmadim.bodyler daha rahat geldi bana.Eskiden yarım kundak yapardı annelerimiz. Belimiz tutsun diye. Aynı mantık tülbent sarmayla.
İc zıbınlar hayat kurtarıcı. Her çocuğumda kullandım. Küçükken body giydirmesi daha zor. Özellikle ilk defa anne olacaklar icin önermem. Çocuğu inciteceğim diye pimpiriklenirken usutebilirsiniz. Ama o zıbınlar giydirmesi çok kolay şeyler. Önce bir kolu giydirip bebeğin altindan geçiriyorsunuz sonrasında ikinci kolu giydiriyorsunuz. Body baştan geçiriliyor sonra kollar birer birer giydiriliyor. Hareket alanı çıtçıtlı da olsa kısıtlı. En az 3 4 tane iç zıbın alın ve ilk ay body yerine onları giydirin. Naçizane tavsiyem
Bir tanede sana diksin :)Canlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
HosgeldinizAy kızlar bir gün bile girmeyince arayı kapatmak çok zor oluyor yahadi hepsini okuyayım sonra devam edeyim dedim yok, arayı hiç açmamak lazım neyse biz geldiiik
Tesekkurler canimOyyy maşalah çok güzel güle güle dağıtın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?