- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Ay yapma, iki kez ergenlik yasicaz desene
Neyseki sen bi seferde hunileri takip cikarticaksin aradan, biz tam kurtulduk derken hop sil bastan
Hamilelik duygularımı bastıramıyorum, eline sağlık güzel olmuş dedim ama içim içimi yedi vallaLohusalıkta benim çekeceğim var
Ya almasına alıyor ona lafım yok da her ise burnunu sokmasi sınır bozuyor. Sanki bende zevk sıfır da.Burnunu ne sokuyormus... onceden deseymis.. burnunu sokturmasin.. evet de gec oldu bi kere de gec... bu kadarini alabildik daha iyisini siz alsaydiniz dersintobe tobe iyice cinlendiriyorlar.. iyi iste hepsi siki fiki olmaktan... uzak dur... ne aldiniz sorarlarsa aldik iste de.. cunku anladigim faydalari olmuyor bari karismasinlar... akil verecegine kendileri onceden soyleselermis Keske onuda siz alsaymissiniz dersin bir iki daha bisi diyemezler belki
Benimki de kız basen asagida hissetsem de hareketlerini genelde göbek çevresinde hissediyorum.Kızlar şimdi birkaç kuzenle konuştuk. Kız bebekler aşağıda oluyormuş hareketleri kasıklarda hissediliyormuş yukarı çıkmıyormuş hatta son aylar tutarak yürüyorlarmış. Ama erkek bebekler yukarda oluyormuş hareketleri yukarda hissediliyormuş. Öyle dediler
Sonra ben internetten baktım yorumlar genelde bu şekilde olmuş. Şimdi sizlere soruyorum. Erkekler yukarda kızlar aşağıda mı hissediyor bebişlerini. Bir genelleme yapmala adına soruyorum evet cevaplarr
Benim kız genelde kasıklarımda idrar torbamda felan hissediyorum
Ya evet o da sıkıntı. Ya evinde gidince illa elime bir şeyler tutuşturuyor. Atıyorum tereyağ vs. Hani köyden vs gelen bisi olsa ya da kendi yapsa diyeceğim ki sağlıklı. Ama sen de mandıradan alıyorsun ben de ne farkı var yaniHay Allahım ya , benimkinden bir tane daha varmış desene bizimki de öyle alışmış her şeyi yönetmeye bizim evi de yönetmek istiyor, hala atıyorum bir yerde oturduk eşim felan eşime para veriyor anneler varken çocuklar vermez diyor ama ayıp oluyor herkesin içinde eşimde kızıyor sonuçta çalışıyor ediyoruz
Çok haklısın ama şunu unutma onlar hep var olacaklar şimdi at kafandan onları kuzucuğunu düşün yoksa laf söz hiç bitmez onlarda adı kaynana işteÖyle kuzum da ben de bir heves bırakmıyor bazen
Üçümüz bir örnek giyelim mi dersinBir tanede sana diksin :)
Haklısın canım ben evladımı düşüneyimÇok haklısın ama şunu unutma onlar hep var olacaklar şimdi at kafandan onları kuzucuğunu düşün yoksa laf söz hiç bitmez onlarda adı kaynana işte
Iyiyiz cok şükür canım 1 kilodan 1400 gr olmusuz 2 haftadaGüzel haberlerini verirsin inşallah
Bak bir anımızı anlatayım bu yaz bebeğimi görmeye gittik 11. Hafta felan ben hastaneden gelince ayıptır söylemesi baya istifra ettim, bişey yiyemedim eşimde hadi azcık hava al dışarda da kahvaltı yaparız dedi kv ye de böyle söyledi tamam siz gidin biz pazara gitçez zaten dedi biz gittik kuzum daha kahvaltıyı yaparken belki 2. Çayı içtik telefon çaldı biz pazardan hem size hem bize domates aldık gel bizi al, kendi arabaları da var ama onunla gitmeyi tercih etmiyorlar. Tamam geliriz birazdan dedi eşim de 10 dakika sonra bir daha aradı nerde kaldın diye kalktık biz de ama benim moral sıfır, 1 aydır ilk defa eşimle başbaşa bir aktivite yapmışım neden bozuyorsun çok mu gerekli bana sor ister misin domates diye. Eşim biraz söylendi kv ye, kp ye de söylememiş kahvaltıdan geldiğimizi kayınvalidem. Sonra diyo ki bir dahasına beraber gideriz kahvaltıya üzülmeyinYa almasına alıyor ona lafım yok da her ise burnunu sokmasi sınır bozuyor. Sanki bende zevk sıfır da.
Benimki de kız basen asagida hissetsem de hareketlerini genelde göbek çevresinde hissediyorum.
Ya evet o da sıkıntı. Ya evinde gidince illa elime bir şeyler tutuşturuyor. Atıyorum tereyağ vs. Hani köyden vs gelen bisi olsa ya da kendi yapsa diyeceğim ki sağlıklı. Ama sen de mandıradan alıyorsun ben de ne farkı var yani
Babaanne torun mu daha neler o nerden çıkmış ya abartmiyorsun canım Allah kolaylık versin sanaCanlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
Çok teşekür edrim aynen öyle yapıyorum aynen ne iyi samimi ne çok uzak sadece mesafeli herkes yerini bilmeli her konuda bende çok iyi olmak görümcem 2 tane ikisiyle de abla kardeş olmak her an nesajlaşıp ufak bişey alacak olsam danışmak ama onlarda o İnsaniyet yok maalesef benim kızkardeşimde yok bi annem bi eşim başka kimseye ihtiyacım yok şükürki eşimde herşeyin farkında sende çok iyi bi insansın ne güzel düşüncelerin hayat dolusun bir ömür kuzey ve eylülle musmutlu ol inşallahAyyy evet oda benim kvmanyak kadin yaa gelmis bana iki hafta yemek yapmis dizlerimden öldüm dedi... hala ayaklarim dizlerim agriyor diyor telefonda...ya koydugu bi tabak onume.. ogluna bakaymis zaten kusmaktan hicbise yiyemedim... benim annemde 3 ay kaldi.. iste vefakarlik.. anneminde kireclenmesi her turku herseyi var.. yas farkida 3/4 yas ... yok yaa anne varr anne var... yani bosverrrrr... kimse istemez surekki biri evinde birinin kalsin ihtiyacliysa tamam ama ihtiyacli degilsede kalmasin..
sen cok tatlisin zaten yazilarini okuyorm dusuncelerin cok olgun ve iyi niyetlisin☺☺ Heyecanlida olabilirsin.. yani o da yasinin verdigi birsey... amannnn bosverr iyi olmak kotu olmaktan daha guzel bence.. ama kendini ezdirme... kim olursa olsun.. kocanda gorumcende kv de.. saygi duy evet de gec.. kendin ne istiyosan onu yap... siki fiki olma.. olduysab uzak durelinden bisey gelirse yap ama ne konusursan iyi niyetinden o geliyor onune sonradan... herkes hata yaoar ama her zaman el kizi oluveriyoruz... ☺☺ O yuzden takma takilma, sınırlarını koy, kendini her daim gelistir, herseyi bil, yap oğren.. sosyal ol... arkadasin olsun komsularin olsun.. gir cik yap et cevren olsun.. onlarla daha sınırlı ol ama kötü olma.. fistikk
Kız kuzum benim bebeğimin cinsiyeti, millet güler ya anası başka giyinmiş babannesi ile torunu aynı, ben olsam ayıplarım. Annesi dururken babannesine ne olmuş derim yaniIyi tutmussun kendini canim olculerimi veriyimde dogana ladr benimkinide yaparsin deseydin yada anlamamis gibi aa oglumla bana mi cok guzel filanayy bu kaynanalar
Ben canımı sıkacağını zaten biliyordum ama daha ne kadar ileriye gidecek korkuyorum inan kuzumBabaanne torun mu daha neler o nerden çıkmış ya abartmiyorsun canım Allah kolaylık versin sana
Çok haklısın insan çok üzülüyor böyle olunca malesef eşimden çıkarıyorum onlara bişey diyemedigimden zoruna gidiyor insanın ama boşver eşin senin yanındaysa sorun yokBak bir anımızı anlatayım bu yaz bebeğimi görmeye gittik 11. Hafta felan ben hastaneden gelince ayıptır söylemesi baya istifra ettim, bişey yiyemedim eşimde hadi azcık hava al dışarda da kahvaltı yaparız dedi kv ye de böyle söyledi tamam siz gidin biz pazara gitçez zaten dedi biz gittik kuzum daha kahvaltıyı yaparken belki 2. Çayı içtik telefon çaldı biz pazardan hem size hem bize domates aldık gel bizi al, kendi arabaları da var ama onunla gitmeyi tercih etmiyorlar. Tamam geliriz birazdan dedi eşim de 10 dakika sonra bir daha aradı nerde kaldın diye kalktık biz de ama benim moral sıfır, 1 aydır ilk defa eşimle başbaşa bir aktivite yapmışım neden bozuyorsun çok mu gerekli bana sor ister misin domates diye. Eşim biraz söylendi kv ye, kp ye de söylememiş kahvaltıdan geldiğimizi kayınvalidem. Sonra diyo ki bir dahasına beraber gideriz kahvaltıya üzülmeyin
Eşim çok tarafsız kuzum, böyle büyüklere asla laf söyleyecek bir insan değilÇok haklısın insan çok üzülüyor böyle olunca malesef eşimden çıkarıyorum onlara bişey diyemedigimden zoruna gidiyor insanın ama boşver eşin senin yanındaysa sorun yok
Güzelim ne olursa oldun sen saygını bozmazsan eşinin ailesine karşı,eşine de ıygun dille söylersen eşin yanında olur.Benimkiler de çok karışırdı başlarda.Ben de eşime sert tepkiler verirdim kavga ederdik.Sonra eşim dedi ki hatun ben annemi babamı bilmiyor muyum ?Napayım görüşmeyim mi?Bu yaştan sonra ben söylesem huyları mı değişecek?Yok dedim e o zaman dedi.Ben de oldukları gibi kabul ettim.Bana yaptıklarının daha fazlasını kızlarına yapıyorlar.Sonra farkettim ki ters davranışlarında eşim resti çekiyormuş mesajlarından okudum.Tabi ki eşim bana birşey demiyor.Eşe çok iş düşüyor arayı bulacak o.Görümcelerimle aram iyi.Bir kere sorun yaşadık eşim ben karışmam aranızda halledin yoksa hiçbirinizin suratına bakmam dedi.Şimdi bir sorun olursa aramızda hallediyoru.Tabi biz 12 yılda bu hale ancak geldikAyyy evet oda benim kvmanyak kadin yaa gelmis bana iki hafta yemek yapmis dizlerimden öldüm dedi... hala ayaklarim dizlerim agriyor diyor telefonda...ya koydugu bi tabak onume.. ogluna bakaymis zaten kusmaktan hicbise yiyemedim... benim annemde 3 ay kaldi.. iste vefakarlik.. anneminde kireclenmesi her turku herseyi var.. yas farkida 3/4 yas ... yok yaa anne varr anne var... yani bosverrrrr... kimse istemez surekki biri evinde birinin kalsin ihtiyacliysa tamam ama ihtiyacli degilsede kalmasin..
sen cok tatlisin zaten yazilarini okuyorm dusuncelerin cok olgun ve iyi niyetlisin☺☺ Heyecanlida olabilirsin.. yani o da yasinin verdigi birsey... amannnn bosverr iyi olmak kotu olmaktan daha guzel bence.. ama kendini ezdirme... kim olursa olsun.. kocanda gorumcende kv de.. saygi duy evet de gec.. kendin ne istiyosan onu yap... siki fiki olma.. olduysab uzak durelinden bisey gelirse yap ama ne konusursan iyi niyetinden o geliyor onune sonradan... herkes hata yaoar ama her zaman el kizi oluveriyoruz... ☺☺ O yuzden takma takilma, sınırlarını koy, kendini her daim gelistir, herseyi bil, yap oğren.. sosyal ol... arkadasin olsun komsularin olsun.. gir cik yap et cevren olsun.. onlarla daha sınırlı ol ama kötü olma.. fistikk
1917pinkterest canım babaanne torun kombini çok yaygındır ya neden yadırgadın anneannenin de aynı şekilde kombin yaptırması lazım. Ee dedeler eksik mi kalacak?
Benim hep alttaKızlar şimdi birkaç kuzenle konuştuk. Kız bebekler aşağıda oluyormuş hareketleri kasıklarda hissediliyormuş yukarı çıkmıyormuş hatta son aylar tutarak yürüyorlarmış. Ama erkek bebekler yukarda oluyormuş hareketleri yukarda hissediliyormuş. Öyle dediler
Sonra ben internetten baktım yorumlar genelde bu şekilde olmuş. Şimdi sizlere soruyorum. Erkekler yukarda kızlar aşağıda mı hissediyor bebişlerini. Bir genelleme yapmala adına soruyorum evet cevaplarr
Benim kız genelde kasıklarımda idrar torbamda felan hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?