- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Valla inan anlamıyorum artık, ben de böyle diyince başlıyo ağlamaya sonra yine kabak bana patlıyoOhhh cok guzel demissin. Valla bende bu sene herseye cevap veriyorum kotu gelin ilan edildimicimden diyorum durun daha lohusa geliyo
Kaynim subatta askere gitcekmis yeni ogrendigimizde bana dedi ki aman şubatta dogurma. Ben şok. Dedim içimde mi tutcam
Nasil ya ? Nie sizle yasicakmisElimden geleni yapacağım kuzum bunun için ama daha en başından beri beni mahvediyor, bir kere çocuk doğduktan sonra bizimle yaşamayı düşünüyor bu bile beni endişeye sokuyor, benim açılmam olmuş ameliyat olmuşum 2 gün hastanede yatmışım korkuyorum uyardım da lütfen anne 32yi görmeden bebeğimize bişey almayalım çok korkuyorum elimden uçacak diye diyorum ama bunları sanki ben dememişim gibi gidip hastane çıkışı çorap bilmem ne alıyor
İnan bana çok iyi geliyorsunuz, yoksa kendimi delirdim sancam artıkYok canım abartmıyorsun.Çok saçma geldi bana da
Ben de düşünmüyorum değil bunu, kız bu elinden gelse emzircek ya benim evladımı bu gidişleNasil ya ? Nie sizle yasicakmis
Ya sana su an bole soyleyip uzmek istemiyorum, cok tatlisin bi kere. Ama simdiden cocuguna bu kadar mudahale ederse, cocuk ilk anne demek yerine babanne diycek.
Ay çok güldüm canım ya ne alem kv varmış kadın artık ne kadar hevesliyse torunaCanlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
Çok güzel notlar tşklerKızlar gebelik eğitimine gitmeye başladım bu hafta. Aslında bildiğimiz şeyler ama kendimce notlar aldım. Sizinle paylaşayim dedim. 3 hafta daha sürecekmiş. Faydası oluyo baya. Kısa kısa oldu ama anlamadığınız bişey varsa detaylı olarak açıklayabilirim faydam olsun bi nebze de olsa
Hiiiim anlasildi... cok heyecanli ve kafasina gore hareket ediyorElimden geleni yapacağım kuzum bunun için ama daha en başından beri beni mahvediyor, bir kere çocuk doğduktan sonra bizimle yaşamayı düşünüyor bu bile beni endişeye sokuyor, benim açılmam olmuş ameliyat olmuşum 2 gün hastanede yatmışım korkuyorum uyardım da lütfen anne 32yi görmeden bebeğimize bişey almayalım çok korkuyorum elimden uçacak diye diyorum ama bunları sanki ben dememişim gibi gidip hastane çıkışı çorap bilmem ne alıyor
Oyyy maşalah çok güzel güle güle dağıtınSuslerimiz geldi teyzeleri
Kuzum tamam bak anlamaya çalışıyorum torun sevilir ama bu kadar ileriye gidilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Ben anneyim ona ufacık zarar verecek bişey diye içim gidiyor bunun farkında değil amaAy çok güldüm canım ya ne alem kv varmış kadın artık ne kadar hevesliyse toruna
Çok güzel notlar tşkler
Benim ikinci de kızBizde bale icin degil de krese ya da disari cikarken tullu bi etegi var onu giyme konusunda baya takintili. Yoksa balede pembe bale elbisesi disinda katiyen baska bisey giymez.
O tullu etek de kuculse de kurtulsam diye bakiyorum, başıma bela oldu
Neyseki ikinci erkek, umarim bu sorunlari bi posta da onla yasamayiz
Ayyy cokkk tatlisinn vende istiyorummm bu notlariiiKızlar gebelik eğitimine gitmeye başladım bu hafta. Aslında bildiğimiz şeyler ama kendimce notlar aldım. Sizinle paylaşayim dedim. 3 hafta daha sürecekmiş. Faydası oluyo baya. Kısa kısa oldu ama anlamadığınız bişey varsa detaylı olarak açıklayabilirim faydam olsun bi nebze de olsa
Kp var ama adam kendi halinde hiç ihtiyaç duymuyor kv ye, o da kafasına göre takılıyor kuzum. Annem zaten gelecek doğuma bi de anneme diyormuş ki sen yemekleri felan yap ben de toruna yardım ederim. Şimdiden herşeyi kafasına göre planlamış, farklı şehirlerdeyiz ki geldiklerinde ev zaten çok kalabalık olacak benim annem babam kv kp o kadar insan içinde ben nasıl rahat etcem ama anlatamıyorum babam zaten çok kalmaz gider ama annem kalsın istiyorum, ama kv de de kalmak istiyor. Bana kalsa inşallah olumsuz bir durum gerçekleşmezse 20 günden sonra kimse kalmasın biz kendimiz eşimle baş etmeyi öğrenelimHiiiim anlasildi... cok heyecanli ve kafasina gore hareket ediyordusunemiyor demekki halini.. anldim kuzum... kp yokmu?? Kocasini birakip gelecek? Kp ilemi gelecekler? Hiimm o zaman onu ince dusunmek lazim...
Onun evine gelmesini istemiyorsun anlasilan... Farkli sehir mi? Ayni sehirse zaten bisey lazim olursa size sorarim dersin.. Suankik kimseye ihtiyacim yok.. Kafayi dinlemek istiyorum dersin.. dogduktan sonrada insallah hemen dikislerin iyilesir kendine gelirsin... ve bence o gitsin diye ayaklanmaya calisma... cunku kendini anlarsin zaten.. dikislerin guzelce tutmasi icin guzelce dinlen... sezeryanda adama ihtiyacin olacak kim olursa olsun.. annen gelecekse tamam sikinti yok ama inan kim olursa olsun birinin evladini sana verip yerine koymasi lazim oluyor bazi zaman uykusuzluktan bir yere kivrilip uyumak istiyosun evde eger annen felan olursa onun senle ilgilenmesini istersin ki.. kv nin yaninda bende orami burami acmak istemem.. gorsun istemem.. kv yemek yapsin ev temizlesin yeter.. guzelce iyiles 15-20 gune toparlanirsin... sonrada bebeginle kendin ilgilenirsin sonra baslarsin haydi bakalim herkese gule guleeeee
Bu göğüs kalkanı gümüş felan filan ne ben bilmiyorum ama çok havalı isimleri varBen avent kalkan aldım canım. Gümüşe iyi diyende görüdm kötü diyende. Yalnız gümüşü önceden kullanmaya başlarsan işe yarıyormuş. Bana biraz pahalı geldiğinden almadım ama yara geçmezse felan mecbur eşimi gönderir aldırırım. Burdaki Tecrübeli arkadaşlar daha yardımcı olur sana ☺
İnşallah canım kalbimiz seninleYarin saat 16.30 da ayrintili kontrolum var.Damardaki drence bakicak umarim gecmistir.
Seni çok iyi anlıyorum baksana size gelmeyi felan da düşünmüş. Bazen anne babalar çocuklarının aile olduğunu anlayamıyorlar. Yada anlamak mı istemiyorlar. Senin yerinde bende olsam bozulurdum açıkçası. Ben isterdimki kızım size anne kız kıyafeti aldım demesini. Duygularında çok haklısın ama kafaya takmak yerine bazen gülüp geçmek lazım. Zaten biz aile oluyoruz diyerek demen gerekeni demişsin. Çok kafaya takma bebeğe ve eşine yansımasın huzurun mutluluğun kaçmasın güzel anneKuzum tamam bak anlamaya çalışıyorum torun sevilir ama bu kadar ileriye gidilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Ben anneyim ona ufacık zarar verecek bişey diye içim gidiyor bunun farkında değil ama
Benim belde sırtta sorun yok. En büyük sorunum kaburgamdaki baskı.Hadiya belinde sirtinda agri varmi peki . Allah yardimcimiz olsun valla
Cook haklisin.. Annene ne dedigini sakin kafana takma... sen zaten cok hassassin suanda ve zaten rahatsiz oluyorsun konusmalarindan... kayinvalideye adi ayseyse ayse anne deseydin keske basta kendi annenede anne... onu niye diyorum biliyor musun bazen fazla oluyorlar.. isimle anne demekle anne olunmadigi gibi Ayse anne deyincede anne gibi olabiliyor.. biylelikle araya siniri koymus olursun.. herbiseyde kendi anneni cagir.. kendi annen yardim etsin.. anne ben rahatsiz oluyorum de.. zaten bebek kucuk bagisiklik sistemi zayif... birtanede antiseptik koy yatak odana girenler elini melini onu silsin.. anlasinlar hassasligini... bilmiyorum belki lohusalik geregi ama ben cok sese gurultuye kalabaliga gelemiyorum dersin.. kayinvaliden yaninda torununla ilgilenirsede.. yani kuzucum o zaman agrilarin olacagi icin hic bu sekilde dusunemicen ihtiyacli olacaksin.. ayaga kalkincada artik gonderirsin saolun ben artik evimde rahat hateket edio emzirmek istiyorum.. hadi ne zaman gidecekseniz biletlerinize bakalim dersin... anlasinlar.. ayyy cok zor ama sezeryan sonrasi kimisi zimba gibi hemen kalkiyor ama kimiside bayag sikinti yasiyor... yani durumuna gore bakarsinKp var ama adam kendi halinde hiç ihtiyaç duymuyor kv ye, o da kafasına göre takılıyor kuzum. Annem zaten gelecek doğuma bi de anneme diyormuş ki sen yemekleri felan yap ben de toruna yardım ederim. Şimdiden herşeyi kafasına göre planlamış, farklı şehirlerdeyiz ki geldiklerinde ev zaten çok kalabalık olacak benim annem babam kv kp o kadar insan içinde ben nasıl rahat etcem ama anlatamıyorum babam zaten çok kalmaz gider ama annem kalsın istiyorum, ama kv de de kalmak istiyor. Bana kalsa inşallah olumsuz bir durum gerçekleşmezse 20 günden sonra kimse kalmasın biz kendimiz eşimle baş etmeyi öğrenelim
O kadar yapası gelmişse size yapsaydı. Valla ilk defa duydum şokCanlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
Kuzum benim çok teşekkür ederim, aynen böyle bizim bir aile olduğumuzu hala anlayamadı, benim bir ailem olduğunu da unutuyo, oğlu hep var ben de aileye katılan bir kızım işte ama benim aileme gidilecek olsun her gün arar ne zaman geleceksiniz diye ben de artık sabredemiyorumSeni çok iyi anlıyorum baksana size gelmeyi felan da düşünmüş. Bazen anne babalar çocuklarının aile olduğunu anlayamıyorlar. Yada anlamak mı istemiyorlar. Senin yerinde bende olsam bozulurdum açıkçası. Ben isterdimki kızım size anne kız kıyafeti aldım demesini. Duygularında çok haklısın ama kafaya takmak yerine bazen gülüp geçmek lazım. Zaten biz aile oluyoruz diyerek demen gerekeni demişsin. Çok kafaya takma bebeğe ve eşine yansımasın huzurun mutluluğun kaçmasın güzel anne
HiiiiiiiiiiiiiiKuzum benim çok teşekkür ederim, aynen böyle bizim bir aile olduğumuzu hala anlayamadı, benim bir ailem olduğunu da unutuyo, oğlu hep var ben de aileye katılan bir kızım işte ama benim aileme gidilecek olsun her gün arar ne zaman geleceksiniz diye ben de artık sabredemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?