2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de senin gibi dusunuyorum inan. Yazik 1917pinkterest est e. Ya bastan ipleri tutacak ya da omur billah cocugu kadin sahiplenecek.

Bende ankara dayım canım.
Kızımı ağustos doğurdum o zaman bile yeni doğan üşür diye annem iki kat giydirirdi

Ahan da sıcak sıcak yaşadığımız olayı anlatayım da gülün. Öğlen araba arıza yapmıştı otoparkın dışında bıraktım eşime haber verdim. Gelince bakarım dedi uzatmadım. Eşim servisle geliyor eve. Üsten çıktı mi 45 dakika sürüyor yol. 20:00 da aradı yengem seni aradı mi düye. Hayır dedim, abim aradı bizi çağırdılar ben de arabada sorun var gelemeyiz dedim dedi. Abisi de babam alır sizi demiş. Ama eşimin servisi 20:30 da kalkacak ve 21:20 gibi evde olacak. Ben babamla konuşurum dedi kapattı telefonu. Yarım saat geçmedi dışarıdan korna sesi geliyor. Acaba bize mi dedim bir baktım kp kapıda. Fırladım dışarı baba hayırdır? Serdar yolda kaldı dedi abin almaya geldim dedi. Baba Serdar daha servise yeni bindi evde yok ki dedim. Söylene söylene bastı gitti. Eve girdim esini aradım. Babanla konuşmadın mi diye, babam telefonu evde bırakmış demez mi? Neyse eve geldi, babam geliyor almaya dedi. Çıktık evden. Bindik babası söylenip duruyor. Kv yollamış çocuk yolda kalmış yürü git çabuk diye. Abisi de neden çağırmış biliyor musunuz? Çaya kahveye değil. Mutfak dolaplarını değiştiriyorlar mutfağı boyayacakmis da eşimi boyayı sulandırsın diye çağırmış. Tövbe est sinirlerim gevşedi

Hayır canım değil. Bende de bugün oluştu o korku. Eve bile almayı düşünüyorum tansiyon aletini. 14/9’dan sonrası yüksek bildiğim kadarıyla.
Doktorumda aynısını diyor ama benim hamielik öncesi tansiyon 10/6 gibi olurdu diyorum acaba tansiyonum mu yükseliyor. Elimden gelse hergün idrarda protein baktırırım

Yok ya inan insanlar çok bencil

Oyy maşlah kuzumaaaa herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım bnm

Kız kuzum benim bebeğimin cinsiyeti, millet güler ya anası başka giyinmiş babannesi ile torunu aynı, ben olsam ayıplarım. Annesi dururken babannesine ne olmuş derim yani

Sinirim bozulunca sasirmisim ne yazdigimi bende ,yani herkes anlar zaten kimin fikri oldugunu ayip tabiki.. bizimkilerde kiz olsun cok istemis ama 2oglan var simdi bizimkide kiz olucak biseyler bakarken bizim kiza baktim filan dedi bikac kez kime dedim anlamamzliktan gelerek bebege diyor sonra tasiyan doguran biz hevesine giren onlar sabir canim dogunca istedigini yaparsin

Canım öncelikle teşekkürler bilgi için . Nerde eğitim alıyorsun acaba

Allah gerçekten bize sabır versin kuzum, bize 11. Haftada ilk doktor erkek gibi demişti kayınvalidem de çok sevinmişti sonra kız olduğunu duyunca donuk bir sesle “OLSUN” demişti, şimdi kıymete geldi benim kuzum

Amin canim gercekten hepimizin derdi ayri Allah bize sabir versinn ,hep oyle olur zaten

Ben de düşünmüyorum değil bunu, kız bu elinden gelse emzircek ya benim evladımı bu gidişle Allahım aklıma mukayyet ol
Müdahale et canım, daha çocuğum olmadan konuşmuştum ben, ben anneyim sen babannnesin diye, alır götürürüm filan diyordu, sana çocuk yapmıyorum ben dedim, biraz kızdı ama şimdi sadece seviyor hatta hak veriyor

Canım benim ikinci gebelik artık kayinvalide görümce potansiyel davranislar a alıştım kızlar. Anlatsam roman olur
Ilk kızımda erken doğum suni sancı ile oldu sütüm iki gün gelmedi kızım yoğun bakımda yatıyor o psikoloji vs ben pek algilayamiyorum süreci.
Görümcem benden iki gün sonra doğum yaptı eşime telefonda abi süt göndereyim mi diyordu istanbul 'dan ankara'ya zaten canım burnumda.
Süreç içinde kızımın riskli durumu yoğun bakımda devam ederken kayınvalide eşimi arıyor ağlıyor istanbul daki Görümcem süt damarları mi tıkanmış mastit mi ne olmuş eşi dr götürmedi diye benim eşime ağlıyor.
Kardeşinin memesini dusuncek hali mi var git ablalarina anlat da kıza bi akıl versinler zaten kendi çocuğumuz yoğun bakımda doktorlar her şeye hazırlıklı olun demiş bize
Valla yine iyi bu kadar şok üstüne bunlara çok takilmadim ama hiç anlayış yok.
Oteki Görümcem in prematür bebeğe görmeye gelirken ucuzluktan 9 10 yas elbise etek alması da akla zarar
5 yaş mayo alması keza yani ucuzluk ta bulduğu bariz
Şimdi ikinci de bende lafimi esirgemiyorum.
Eşime dedim hastaneye kafalarına göre gelmesinler sen organize et kısa bir süre gelip gitsinler.
Hengame ile Uğraşamam diye bakalım neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…