- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Yazıyor kuzum, ben geçen hafta yazdırdım progestanıKızlar sağlık ocağında istediğimiz ilacı yazabiliyor mu doktor, progestan mesela?
Cnm kesin konusmamakla birlikte bildigim kadarini soyluyorum epitel denilen sey vucudunun bi tarafi kaba degdimi deger yukselir cok az lokosit 8 de az cnm ya kisa sureli ilac verir ya da bol su ic yeterli derKızlarrr, şimdi sonucuma baktım da epitel 23 lökosit 8 çıkmış ☹ Ama tüm gece su içmeden verilen idrar. Sizce çok mu kötü, doktoru yarın arayacağım..
O aglarsa ben ondan cok aglarim valla :d durduk yere ben mi laf soyluyorumValla inan anlamıyorum artık, ben de böyle diyince başlıyo ağlamaya sonra yine kabak bana patlıyo
Korkutmak icin demiyorum ama gozunu ac diye diyorum. Kk da kac defa okudum torununu emzirmeye calisan illa altini alcam giydircem vs diye tutturan. Dogumun nasil olur bilemem ilk bas elbette yardim alirsin ama bebegin bakimini kendin yap iyilesince ve kimse ile kolay kolay yalnız birakma. Kv bana tuhaf geldiBen de düşünmüyorum değil bunu, kız bu elinden gelse emzircek ya benim evladımı bu gidişleAllahım aklıma mukayyet ol
Sütsüz memeyle nasıl emzireceklermiş..Korkutmak icin demiyorum ama gozunu ac diye diyorum. Kk da kac defa okudum torununu emzirmeye calisan illa altini alcam giydircem vs diye tutturan. Dogumun nasil olur bilemem ilk bas elbette yardim alirsin ama bebegin bakimini kendin yap iyilesince ve kimse ile kolay kolay yalnız birakma. Kv bana tuhaf geldi
Hayir bence alakasi yok. İlk kizimda heo yukaridaydi 40ta bile inmedi. Bu bebegimde cok erkenden yukari ciktiKızlar şimdi birkaç kuzenle konuştuk. Kız bebekler aşağıda oluyormuş hareketleri kasıklarda hissediliyormuş yukarı çıkmıyormuş hatta son aylar tutarak yürüyorlarmış. Ama erkek bebekler yukarda oluyormuş hareketleri yukarda hissediliyormuş. Öyle dediler
Sonra ben internetten baktım yorumlar genelde bu şekilde olmuş. Şimdi sizlere soruyorum. Erkekler yukarda kızlar aşağıda mı hissediyor bebişlerini. Bir genelleme yapmala adına soruyorum evet cevaplarr
Benim kız genelde kasıklarımda idrar torbamda felan hissediyorum
Sütsüz memeyle nasıl emzireceklermiş..
Yakinda karaciğer degerlerine baktirdinmi canim yada alerjimi acaba
Yok kuzum ben de bazı sorunlar yaşayacağımı tahmin ediyorum o yüzden Rabbim sağlık versin de kuzumun her ihtiyacına ben koşabileyim. Şuanda yatmak zorunda olduğum her gün onun kokusunu duyacağım günleri düşünüp motive ediyorum kendimi, eşimle de gerekirse düzgün bir dille konuşurumKorkutmak icin demiyorum ama gozunu ac diye diyorum. Kk da kac defa okudum torununu emzirmeye calisan illa altini alcam giydircem vs diye tutturan. Dogumun nasil olur bilemem ilk bas elbette yardim alirsin ama bebegin bakimini kendin yap iyilesince ve kimse ile kolay kolay yalnız birakma. Kv bana tuhaf geldi
Canım benim de sol bacağımın diz kapağınn arka kısmı ve o katlanma yeri öyle oluyor sadece orası kaşınıyor
Aynen öyle kuzum insanın bam teline basıyorlar sonra da laf söyledi oluyoruzO aglarsa ben ondan cok aglarim valla :d durduk yere ben mi laf soyluyorum
Bende kullaniyorum tez gecsin zaman insaallah daha 3 ayimiz varBen kac kere yolda kaldim o agrilardan belime agri giriyo sonra uyusma oluyo sonra kasiklarima bacaklarima uyusma agri giriyor oldugum yerde kaliyorum magnezyum kullanmaya basladim biraz daha iyiyim
Hamileligin ilk zamanlari baktordim birsey yoktu cnm randevuma gidince sorucam ama alerji bu hamile kalmadan once senede 2 veya 3 defa olurdu neden oldugu belirsiz gitgode artmaya basladi isteYakinda karaciğer degerlerine baktirdinmi canim yada alerjimi acaba
Benim her aksam baska bir yerim bu aksam da sag sirtimCanım benim de sol bacağımın diz kapağınn arka kısmı ve o katlanma yeri öyle oluyor sadece orası kaşınıyor
Gunaydin kizlar, evdeki kuzusu 3 yas civari olanlara soruyorum, evde elbise terörü yasiyor musunuz? Her sabah yok onun pembesi bununkiyle ayni değil, bu donun üstünde elsa yok anna var, etek giyicem niye kirli, elbise giyicem ama altina corap giymicem..
Sabah 2 saatte ikna edip cikaramiyoruz hanfendiyi, gune yorgun baslama sebebi. Hani babasi ugrasiyor ben dikilemiyorum elbise dolabinin basinda iki saat ama gene de yoruyor yahu.
Canım bir enzim değerlerine baktırma şansın varsa bastırabilirsin, bir de yeni içmeye başladığın bir ilacın felan var mıBenim her aksam baska bir yerim bu aksam da sag sirtim
Benimde 11-12 arası değişiyor3 mubenimki 13 oldu
Bende de öyleydi burdan bir laborant hamilelerde yassı epitalin yüksek çıktığını bunun normal olduğunu söyledi. Dr da bi önemi olmadığını söyledi. İlaç felan vermediKızlar bugün sağlık ocağında kan verdim açlık şekerim düşük çıkmış idrarda yassı epitel yüksek böyle olan varmı aranızda
Evet canım yazabilirKızlar sağlık ocağında istediğimiz ilacı yazabiliyor mu doktor, progestan mesela?
Sen yinede bir dr a görün canım ya. İnternette bu haftalarda kaşıntılar başlar felan yazıyor. Belki hamilelikle ilgilidir belki alerji. İlerlemeden önlemini almakta fayda var. Ablamın son iki ay buna benzer döküntüleri olmuştu. Hoş ilaç içmedi ama tuzlu suyla kabaran yerini siler kaşıntıyı almaya çalışırdı. Sen de tuzlu suyla sil istersen zararı olmaz herhalde
Anladım canım ama genelleme olarak heralde kız bebekler biraz daha aşağıda diyorlar. Sen şanslısın demekki. kasıklarımda kıpır kıpır benim prensesHayir bence alakasi yok. İlk kizimda heo yukaridaydi 40ta bile inmedi. Bu bebegimde cok erkenden yukari cikti
Teşekkür ederim canımCnm kesin konusmamakla birlikte bildigim kadarini soyluyorum epitel denilen sey vucudunun bi tarafi kaba degdimi deger yukselir cok az lokosit 8 de az cnm ya kisa sureli ilac verir ya da bol su ic yeterli der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?