2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlarrr, şimdi sonucuma baktım da epitel 23 lökosit 8 çıkmış ☹ Ama tüm gece su içmeden verilen idrar. Sizce çok mu kötü, doktoru yarın arayacağım..
Cnm kesin konusmamakla birlikte bildigim kadarini soyluyorum epitel denilen sey vucudunun bi tarafi kaba degdimi deger yukselir cok az lokosit 8 de az cnm ya kisa sureli ilac verir ya da bol su ic yeterli der

Ben de düşünmüyorum değil bunu, kız bu elinden gelse emzircek ya benim evladımı bu gidişle Allahım aklıma mukayyet ol
Korkutmak icin demiyorum ama gozunu ac diye diyorum. Kk da kac defa okudum torununu emzirmeye calisan illa altini alcam giydircem vs diye tutturan. Dogumun nasil olur bilemem ilk bas elbette yardim alirsin ama bebegin bakimini kendin yap iyilesince ve kimse ile kolay kolay yalnız birakma. Kv bana tuhaf geldi

Sütsüz memeyle nasıl emzireceklermiş..

Hayir bence alakasi yok. İlk kizimda heo yukaridaydi 40ta bile inmedi. Bu bebegimde cok erkenden yukari cikti

Yok kuzum ben de bazı sorunlar yaşayacağımı tahmin ediyorum o yüzden Rabbim sağlık versin de kuzumun her ihtiyacına ben koşabileyim. Şuanda yatmak zorunda olduğum her gün onun kokusunu duyacağım günleri düşünüp motive ediyorum kendimi, eşimle de gerekirse düzgün bir dille konuşurum

Ben kac kere yolda kaldim o agrilardan belime agri giriyo sonra uyusma oluyo sonra kasiklarima bacaklarima uyusma agri giriyor oldugum yerde kaliyorum magnezyum kullanmaya basladim biraz daha iyiyim
Bende kullaniyorum tez gecsin zaman insaallah daha 3 ayimiz var

Yakinda karaciğer degerlerine baktirdinmi canim yada alerjimi acaba
Hamileligin ilk zamanlari baktordim birsey yoktu cnm randevuma gidince sorucam ama alerji bu hamile kalmadan once senede 2 veya 3 defa olurdu neden oldugu belirsiz gitgode artmaya basladi iste

Aynen öyle canım 4 yaş kızim anaokuku giderken kiyafet begenmiyor hiç olmayacak yazlık bir şey çıkarıp onu giyiyor her gün ayrı bir hengame.
Birde ben götürüyorm bebek olunca artık babası ile gider ümidiyle

Kızlar bugün sağlık ocağında kan verdim açlık şekerim düşük çıkmış idrarda yassı epitel yüksek böyle olan varmı aranızda
Bende de öyleydi burdan bir laborant hamilelerde yassı epitalin yüksek çıktığını bunun normal olduğunu söyledi. Dr da bi önemi olmadığını söyledi. İlaç felan vermedi
Kızlar sağlık ocağında istediğimiz ilacı yazabiliyor mu doktor, progestan mesela?
Evet canım yazabilir
Sen yinede bir dr a görün canım ya. İnternette bu haftalarda kaşıntılar başlar felan yazıyor. Belki hamilelikle ilgilidir belki alerji. İlerlemeden önlemini almakta fayda var. Ablamın son iki ay buna benzer döküntüleri olmuştu. Hoş ilaç içmedi ama tuzlu suyla kabaran yerini siler kaşıntıyı almaya çalışırdı. Sen de tuzlu suyla sil istersen zararı olmaz herhalde
Hayir bence alakasi yok. İlk kizimda heo yukaridaydi 40ta bile inmedi. Bu bebegimde cok erkenden yukari cikti
Anladım canım ama genelleme olarak heralde kız bebekler biraz daha aşağıda diyorlar. Sen şanslısın demekki. kasıklarımda kıpır kıpır benim prenses

Cnm kesin konusmamakla birlikte bildigim kadarini soyluyorum epitel denilen sey vucudunun bi tarafi kaba degdimi deger yukselir cok az lokosit 8 de az cnm ya kisa sureli ilac verir ya da bol su ic yeterli der
Teşekkür ederim canım İnşallah ilaçlık bir durum değildir, yeteri kadar içiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…