- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Kaç kere diyorum kuzum, sallamıyor beni yine aynısını yapıyor ama kızım doğduktan sonra daha farklı olur o zaman ben artık bir dur derimMüdahale et canım, daha çocuğum olmadan konuşmuştum ben, ben anneyim sen babannnesin diye, alır götürürüm filan diyordu, sana çocuk yapmıyorum ben dedim, biraz kızdı ama şimdi sadece seviyorhatta hak veriyor
Canim benim kv eltimin bebegini haberi olmadan emzirmeye kalkmis yakalamis tam emzircekken kizmis kiz neolcak falan diye kizmislar birde.Korkutmak icin demiyorum ama gozunu ac diye diyorum. Kk da kac defa okudum torununu emzirmeye calisan illa altini alcam giydircem vs diye tutturan. Dogumun nasil olur bilemem ilk bas elbette yardim alirsin ama bebegin bakimini kendin yap iyilesince ve kimse ile kolay kolay yalnız birakma. Kv bana tuhaf geldi
İnan ağzım açık okudum kuzum, Rabbim inan korusun seni ve bebeğini. Nasıl bu hale gelebiliyorlar inan anlamış değilim, halbuki evlatlarının da huzurunu bozuyorlar bu şekildeCanim benim kv eltimin bebegini haberi olmadan emzirmeye kalkmis yakalamis tam emzircekken kizmis kiz neolcak falan diye kizmislar birde.Her firsaatta altini acip seviyorlarmis cocugu . Vee ilk banyosunu yaptircaklari sirada eltim esyalari hazirliyim diyene kadar icerde yikamislar bile bebegi kendi bebeginin ilk banyosunu gorememis. He birde anneyi istemesn diye bakkaldan kutu süt iciriyolarms 2-3 aylk bebege Tam cinayet sebebi tovbe estagfrllah. Duyduklarima inanamiyorum daha neler varda bunlar yeterli olur diye dusundum . Allah beni ve bebegimi korusun
Hah ayni annem, surekli kizim napiyor kizim asagi kizim yukari, anne ben mi diyorum yok sen degil diyor bi deSinirim bozulunca sasirmisim ne yazdigimi bende ,yani herkes anlar zaten kimin fikri oldugunu ayip tabiki.. bizimkilerde kiz olsun cok istemis ama 2oglan var simdi bizimkide kiz olucak biseyler bakarken bizim kiza baktim filan dedi bikac kez kime dedim anlamamzliktan gelerek bebege diyor sonratasiyan doguran biz hevesine giren onlar sabir canim dogunca istedigini yaparsin
Herşeyi anladımda o göğüsten süt yok bi şey yok ne amaçla emziriyorCanim benim kv eltimin bebegini haberi olmadan emzirmeye kalkmis yakalamis tam emzircekken kizmis kiz neolcak falan diye kizmislar birde.Her firsaatta altini acip seviyorlarmis cocugu . Vee ilk banyosunu yaptircaklari sirada eltim esyalari hazirliyim diyene kadar icerde yikamislar bile bebegi kendi bebeginin ilk banyosunu gorememis. He birde anneyi istemesn diye bakkaldan kutu süt iciriyolarms 2-3 aylk bebege Tam cinayet sebebi tovbe estagfrllah. Duyduklarima inanamiyorum daha neler varda bunlar yeterli olur diye dusundum . Allah beni ve bebegimi korusun
Benim erkekn kasıklarmda halaKızlar şimdi birkaç kuzenle konuştuk. Kız bebekler aşağıda oluyormuş hareketleri kasıklarda hissediliyormuş yukarı çıkmıyormuş hatta son aylar tutarak yürüyorlarmış. Ama erkek bebekler yukarda oluyormuş hareketleri yukarda hissediliyormuş. Öyle dediler
Sonra ben internetten baktım yorumlar genelde bu şekilde olmuş. Şimdi sizlere soruyorum. Erkekler yukarda kızlar aşağıda mı hissediyor bebişlerini. Bir genelleme yapmala adına soruyorum evet cevaplarr
Benim kız genelde kasıklarımda idrar torbamda felan hissediyorum
Ay ne insanlar var ya. Kafayi yemisler.Canim benim kv eltimin bebegini haberi olmadan emzirmeye kalkmis yakalamis tam emzircekken kizmis kiz neolcak falan diye kizmislar birde.Her firsaatta altini acip seviyorlarmis cocugu . Vee ilk banyosunu yaptircaklari sirada eltim esyalari hazirliyim diyene kadar icerde yikamislar bile bebegi kendi bebeginin ilk banyosunu gorememis. He birde anneyi istemesn diye bakkaldan kutu süt iciriyolarms 2-3 aylk bebege Tam cinayet sebebi tovbe estagfrllah. Duyduklarima inanamiyorum daha neler varda bunlar yeterli olur diye dusundum . Allah beni ve bebegimi korusun
Yok cnm ekstra olarak sadece cay tuketiyorum :) geri kalan yediklerim hep ayni.saglik ocagi bakiyorsa pazartesi baktiricam bakmazsa kontrolde dr la konusucam bilerwk foto cektimki dr girsun diye sadece aksamlari boyle oluyorumCanım bir enzim değerlerine baktırma şansın varsa bastırabilirsin, bir de yeni içmeye başladığın bir ilacın felan var mı
Krem biraz rahatlatiyor cnm krem komasina giricem veya krem banyosu yapicam bu gidisle zaten :)Bende de öyleydi burdan bir laborant hamilelerde yassı epitalin yüksek çıktığını bunun normal olduğunu söyledi. Dr da bi önemi olmadığını söyledi. İlaç felan vermedi
Evet canım yazabilir
Sen yinede bir dr a görün canım ya. İnternette bu haftalarda kaşıntılar başlar felan yazıyor. Belki hamilelikle ilgilidir belki alerji. İlerlemeden önlemini almakta fayda var. Ablamın son iki ay buna benzer döküntüleri olmuştu. Hoş ilaç içmedi ama tuzlu suyla kabaran yerini siler kaşıntıyı almaya çalışırdı. Sen de tuzlu suyla sil istersen zararı olmaz herhalde
Anladım canım ama genelleme olarak heralde kız bebekler biraz daha aşağıda diyorlar. Sen şanslısın demekki. kasıklarımda kıpır kıpır benim prenses
Evet cnm kasisamda kasimasamda kabarciklar olusuyor zaten kasirsam extra kizariyor ki kasimamaya dikkat ediyorum yara olmasin diyeOyyy kuzum gecmis olsun. Kasindiktan sonra mi bu hale geldi?
140/90 dan asagisi normal cnm 140/90 ve yukarisini gorunce endiselenKızlar merhaba. 111/75 tansiyon yüksek değil demi. Bende preeklemsi korkusu oluştu sürekli tansiyon ölçer oldum
Nst icin erken degilmi ? 32.haftadan sonra baslaniyor diye biliyorum cmm.kac haftaliksin kiKizlar iyi aksamlar ben bugun hastaneye gittim nst çekildim. Cok sukur hersey yolundaymis. Karnimin asada olmasi agrilarim normalmis. Rahim boyu da iyimis. Poposu asada oldugu icin beni zorluyomus.artik donmesi gerekiyo dedi. Evde emekle deditospam 1500 olmus
Çok geçmiş olsun canım, umarım olumsuz bir şey yokturYok cnm ekstra olarak sadece cay tuketiyorum :) geri kalan yediklerim hep ayni.saglik ocagi bakiyorsa pazartesi baktiricam bakmazsa kontrolde dr la konusucam bilerwk foto cektimki dr girsun diye sadece aksamlari boyle oluyorum
Rahat insanim takmam bende tatli kasiniyor ya beni benden aliyor :)Çok geçmiş olsun canım, umarım olumsuz bir şey yoktur
Evet ya kaşınınca çok tatlı kaçınıyor gerçektenRahat insanim takmam bende tatli kasiniyor ya beni benden aliyor :)
Gumbur gumbur gelen bir lohusa daha olcak hey hey heyCanım benim ikinci gebelik artık kayinvalide görümce potansiyel davranislar a alıştım kızlar. Anlatsam roman olur
Ilk kızımda erken doğum suni sancı ile oldu sütüm iki gün gelmedi kızım yoğun bakımda yatıyor o psikoloji vs ben pek algilayamiyorum süreci.
Görümcem benden iki gün sonra doğum yaptı eşime telefonda abi süt göndereyim mi diyordu istanbul 'dan ankara'ya zaten canım burnumda.
Süreç içinde kızımın riskli durumu yoğun bakımda devam ederken kayınvalide eşimi arıyor ağlıyor istanbul daki Görümcem süt damarları mi tıkanmış mastit mi ne olmuş eşi dr götürmedi diye benim eşime ağlıyor.
Kardeşinin memesini dusuncek hali mi var git ablalarina anlat da kıza bi akıl versinler zaten kendi çocuğumuz yoğun bakımda doktorlar her şeye hazırlıklı olun demiş bize
Valla yine iyi bu kadar şok üstüne bunlara çok takilmadim ama hiç anlayış yok.
Oteki Görümcem in prematür bebeğe görmeye gelirken ucuzluktan 9 10 yas elbise etek alması da akla zarar
5 yaş mayo alması keza yani ucuzluk ta bulduğu bariz
Şimdi ikinci de bende lafimi esirgemiyorum.
Eşime dedim hastaneye kafalarına göre gelmesinler sen organize et kısa bir süre gelip gitsinler.
Hengame ile Uğraşamam diye bakalım neler olacak :)
Benim tam tersi.Kızım yukarlardaydı oğlum aşağılardaBenim erkekn kasıklarmda hala
O bende tutmadı. Ilk kızım hep yukarıdaydı. Hatta 40 haftam bitti, kanamam başladı ama tembelişkom aşağı kanala inmediği için sezeryan oldum. Bu da kız ama aşağıda.Kızlar şimdi birkaç kuzenle konuştuk. Kız bebekler aşağıda oluyormuş hareketleri kasıklarda hissediliyormuş yukarı çıkmıyormuş hatta son aylar tutarak yürüyorlarmış. Ama erkek bebekler yukarda oluyormuş hareketleri yukarda hissediliyormuş. Öyle dediler
Sonra ben internetten baktım yorumlar genelde bu şekilde olmuş. Şimdi sizlere soruyorum. Erkekler yukarda kızlar aşağıda mı hissediyor bebişlerini. Bir genelleme yapmala adına soruyorum evet cevaplarr
Benim kız genelde kasıklarımda idrar torbamda felan hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?