2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kaç kere diyorum kuzum, sallamıyor beni yine aynısını yapıyor ama kızım doğduktan sonra daha farklı olur o zaman ben artık bir dur derim

Canim benim kv eltimin bebegini haberi olmadan emzirmeye kalkmis yakalamis tam emzircekken kizmis kiz neolcak falan diye kizmislar birde. Her firsaatta altini acip seviyorlarmis cocugu . Vee ilk banyosunu yaptircaklari sirada eltim esyalari hazirliyim diyene kadar icerde yikamislar bile bebegi kendi bebeginin ilk banyosunu gorememis. He birde anneyi istemesn diye bakkaldan kutu süt iciriyolarms 2-3 aylk bebege Tam cinayet sebebi tovbe estagfrllah. Duyduklarima inanamiyorum daha neler varda bunlar yeterli olur diye dusundum . Allah beni ve bebegimi korusun

İnan ağzım açık okudum kuzum, Rabbim inan korusun seni ve bebeğini. Nasıl bu hale gelebiliyorlar inan anlamış değilim, halbuki evlatlarının da huzurunu bozuyorlar bu şekilde

Hah ayni annem, surekli kizim napiyor kizim asagi kizim yukari, anne ben mi diyorum yok sen degil diyor bi de
Bakalim oglani da sahiplenir kesin, kac kere dedim madem cok istiodun niye bi tane daha dogurmadin diye...

Herşeyi anladımda o göğüsten süt yok bi şey yok ne amaçla emziriyor

Benim erkekn kasıklarmda hala

Ay ne insanlar var ya. Kafayi yemisler.
Eltin yerinde olsam onlarin yaninda bir daha cocugumu bir saniye bile yanliz birakmazdim

Canım bir enzim değerlerine baktırma şansın varsa bastırabilirsin, bir de yeni içmeye başladığın bir ilacın felan var mı
Yok cnm ekstra olarak sadece cay tuketiyorum :) geri kalan yediklerim hep ayni.saglik ocagi bakiyorsa pazartesi baktiricam bakmazsa kontrolde dr la konusucam bilerwk foto cektimki dr girsun diye sadece aksamlari boyle oluyorum

Krem biraz rahatlatiyor cnm krem komasina giricem veya krem banyosu yapicam bu gidisle zaten :)

Nst icin erken degilmi ? 32.haftadan sonra baslaniyor diye biliyorum cmm.kac haftaliksin ki

Yok cnm ekstra olarak sadece cay tuketiyorum :) geri kalan yediklerim hep ayni.saglik ocagi bakiyorsa pazartesi baktiricam bakmazsa kontrolde dr la konusucam bilerwk foto cektimki dr girsun diye sadece aksamlari boyle oluyorum
Çok geçmiş olsun canım, umarım olumsuz bir şey yoktur

Gumbur gumbur gelen bir lohusa daha olcak hey hey hey

1917pinkterest canım burada bi arkadaşın da dediği gibi o sonuçta babaannesi ve uzaklaştıramazsın. Senin yapabileceğin tatlı dilli ve kendinden emin duruşlu bir mesafe. Çok aşırı naiflik çok yanlış. Bir de benim çok önemli bulduğum bir konu var. Bu tarz anlaşmazlıkları içine atıp sakın eşine patlama. Çok büyük bir hata. Zira eşinle aranız bozuluyor ve kv evinde çekirdek çitliyor.. Tatlı-ciddi ve ozguvenli cevap vermek işin anahtarı aslında. Ama bunu yapmak gerçekten zor.

O bende tutmadı. Ilk kızım hep yukarıdaydı. Hatta 40 haftam bitti, kanamam başladı ama tembelişkom aşağı kanala inmediği için sezeryan oldum. Bu da kız ama aşağıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…