- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Bunu başarmak için elimden geleni yapacağım canım ama sevsin sever de zaten torun sonuçta ama bazı konuşmaları ve cümleleri ile beni endişelendiriyor o yüzden üzülüyorum1917pinkterest canım burada bi arkadaşın da dediği gibi o sonuçta babaannesi ve uzaklaştıramazsın. Senin yapabileceğin tatlı dilli ve kendinden emin duruşlu bir mesafe. Çok aşırı naiflik çok yanlış. Bir de benim çok önemli bulduğum bir konu var. Bu tarz anlaşmazlıkları içine atıp sakın eşine patlama. Çok büyük bir hata. Zira eşinle aranız bozuluyor ve kv evinde çekirdek çitliyor.. Tatlı-ciddi ve ozguvenli cevap vermek işin anahtarı aslında. Ama bunu yapmak gerçekten zor.
Ben kizimu temmuzda dogurdum. Mayistan sonra doktorum 2 gunde 1 takip istedi. Ortalama 13 cikiyodu buyuk tansiyon.sadece 1 kez 16 cikti o sabah 1 avuc zeytin yemistim. Dikkat ettim sonra agzima surmedim. Ve bende asiri odem vardiKızlar merhaba. 111/75 tansiyon yüksek değil demi. Bende preeklemsi korkusu oluştu sürekli tansiyon ölçer oldum
Amin canim benim bana cok yapabilcegini sanmiyorum yapmaya kalkisirsada benden once esim canlarina okur . . yinede rabbim korusun boyle cildirtici seylerdenİnan ağzım açık okudum kuzum, Rabbim inan korusun seni ve bebeğini. Nasıl bu hale gelebiliyorlar inan anlamış değilim, halbuki evlatlarının da huzurunu bozuyorlar bu şekilde
Hic bir fikrim yok gercekten ne amacla emziriyosa midem bulandi duyuncaHerşeyi anladımda o göğüsten süt yok bi şey yok ne amaçla emziriyor
Okudukca inanamiyor insan da yasayanlar ne yapsın. Aman sende cok dikkatli ol madem Allah korusun psikopatlik gibi geliyo banaCanim benim kv eltimin bebegini haberi olmadan emzirmeye kalkmis yakalamis tam emzircekken kizmis kiz neolcak falan diye kizmislar birde.Her firsaatta altini acip seviyorlarmis cocugu . Vee ilk banyosunu yaptircaklari sirada eltim esyalari hazirliyim diyene kadar icerde yikamislar bile bebegi kendi bebeginin ilk banyosunu gorememis. He birde anneyi istemesn diye bakkaldan kutu süt iciriyolarms 2-3 aylk bebege Tam cinayet sebebi tovbe estagfrllah. Duyduklarima inanamiyorum daha neler varda bunlar yeterli olur diye dusundum . Allah beni ve bebegimi korusun
Zaten isteyerek birakmiyomusta ilk torunAy ne insanlar var ya. Kafayi yemisler.
Eltin yerinde olsam onlarin yaninda bir daha cocugumu bir saniye bile yanliz birakmazdim
Hah ayni annem, surekli kizim napiyor kizim asagi kizim yukari, anne ben mi diyorum yok sen degil diyor bi de
Bakalim oglani da sahiplenir kesin, kac kere dedim madem cok istiodun niye bi tane daha dogurmadin diye...
Oyle zaten 4. Torunlari oldu hala ilkmis gibi ilk defa bebek gormus gibiler. Hepsine ayni seyleri yapmak istiyolar son olana cok cesaret edemeselerde suanlik .Okudukca inanamiyor insan da yasayanlar ne yapsın. Aman sende cok dikkatli ol madem Allah korusun psikopatlik gibi geliyo bana
Ben kizimu temmuzda dogurdum. Mayistan sonra doktorum 2 gunde 1 takip istedi. Ortalama 13 cikiyodu buyuk tansiyon.sadece 1 kez 16 cikti o sabah 1 avuc zeytin yemistim. Dikkat ettim sonra agzima surmedim. Ve bende asiri odem vardi
Tam uyuzzzzBak bir anımızı anlatayım bu yaz bebeğimi görmeye gittik 11. Hafta felan ben hastaneden gelince ayıptır söylemesi baya istifra ettim, bişey yiyemedim eşimde hadi azcık hava al dışarda da kahvaltı yaparız dedi kv ye de böyle söyledi tamam siz gidin biz pazara gitçez zaten dedi biz gittik kuzum daha kahvaltıyı yaparken belki 2. Çayı içtik telefon çaldı biz pazardan hem size hem bize domates aldık gel bizi al, kendi arabaları da var ama onunla gitmeyi tercih etmiyorlar. Tamam geliriz birazdan dedi eşim de 10 dakika sonra bir daha aradı nerde kaldın diye kalktık biz de ama benim moral sıfır, 1 aydır ilk defa eşimle başbaşa bir aktivite yapmışım neden bozuyorsun çok mu gerekli bana sor ister misin domates diye. Eşim biraz söylendi kv ye, kp ye de söylememiş kahvaltıdan geldiğimizi kayınvalidem. Sonra diyo ki bir dahasına beraber gideriz kahvaltıya üzülmeyin
İlk banyo deyince. Benim kv de gecen sene kizima yaza wc egitimi verirsin deyip duruyordu. Bende dedimki ramazan bayramından sonra memleketten dönünce başlarım. Neyse biz bayramdan döndük birkac gün geçti. Alıştırma kulodu falan hemen alamamiştim. O sirada birsey icin biraktim kızımı kayinvalideye. Aradim parktayiz dediler. Anaaa bir vardim ki cocugunu bezini cikarmiş. Kulotsuz oylece tayt birseyler giydirmiş. Birde boburlenerek soyluyo. Altini pisleyince bezini takmadim diye. Hiç bir şey demedim. Ama çok sinirlendim. O anladı zaten. Sonra 4 gun denedim baktim daha cocuk hazir degil zorlamadim. Eylulde kendiliginden tutmaya baslayinca egitim tamamlandi.Zaten isteyerek birakmiyomusta ilk torun
ve ilk gelin olmanin azizligine ugramis ikinci cocugunda boyle seyler yasamadi ya eltim daha dikkatliydi yada olan tartismalardan cesaret edemediler bilemiyorum
Tam uyuzzzzBak bir anımızı anlatayım bu yaz bebeğimi görmeye gittik 11. Hafta felan ben hastaneden gelince ayıptır söylemesi baya istifra ettim, bişey yiyemedim eşimde hadi azcık hava al dışarda da kahvaltı yaparız dedi kv ye de böyle söyledi tamam siz gidin biz pazara gitçez zaten dedi biz gittik kuzum daha kahvaltıyı yaparken belki 2. Çayı içtik telefon çaldı biz pazardan hem size hem bize domates aldık gel bizi al, kendi arabaları da var ama onunla gitmeyi tercih etmiyorlar. Tamam geliriz birazdan dedi eşim de 10 dakika sonra bir daha aradı nerde kaldın diye kalktık biz de ama benim moral sıfır, 1 aydır ilk defa eşimle başbaşa bir aktivite yapmışım neden bozuyorsun çok mu gerekli bana sor ister misin domates diye. Eşim biraz söylendi kv ye, kp ye de söylememiş kahvaltıdan geldiğimizi kayınvalidem. Sonra diyo ki bir dahasına beraber gideriz kahvaltıya üzülmeyin
Yani herseyi anliyorum. Karismalarini, mudahalelerini falan ama emziremeyi anlamam mumkun degil bence psikolojik sorun olduguna isaret yaniOyle zaten 4. Torunlari oldu hala ilkmis gibi ilk defa bebek gormus gibiler. Hepsine ayni seyleri yapmak istiyolar son olana cok cesaret edemeselerde suanlik .
Amin kuzum inşallahAmin canim benim bana cok yapabilcegini sanmiyorum yapmaya kalkisirsada benden once esim canlarina okur . . yinede rabbim korusun boyle cildirtici seylerden
Siyah yeşilden ziyade tuzlu zeytin yukseltir. Bende simdi her sabah yemiyorum yersemde 3 5 ancaSiyah etkiliyor mu bilmiyorumda canim yesil arttirir ,limonlu yesil zeytin cok yaparlar bizde ananem tansiyon hastasıydı yasaklamisti doktor
Ewettt orogestan yazdiriyorum doktoruma ve diger vitaminleri felan ignede yaziyordu eskiden...Kızlar sağlık ocağında istediğimiz ilacı yazabiliyor mu doktor, progestan mesela?
Kızlar şimdi birkaç kuzenle konuştuk. Kız bebekler aşağıda oluyormuş hareketleri kasıklarda hissediliyormuş yukarı çıkmıyormuş hatta son aylar tutarak yürüyorlarmış. Ama erkek bebekler yukarda oluyormuş hareketleri yukarda hissediliyormuş. Öyle dediler
Sonra ben internetten baktım yorumlar genelde bu şekilde olmuş. Şimdi sizlere soruyorum. Erkekler yukarda kızlar aşağıda mı hissediyor bebişlerini. Bir genelleme yapmala adına soruyorum evet cevaplarr
Benim kız genelde kasıklarımda idrar torbamda felan hissediyorum
Siyah yeşilden ziyade tuzlu zeytin yukseltir. Bende simdi her sabah yemiyorum yersemde 3 5 anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?