2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bunu başarmak için elimden geleni yapacağım canım ama sevsin sever de zaten torun sonuçta ama bazı konuşmaları ve cümleleri ile beni endişelendiriyor o yüzden üzülüyorum

Kızlar merhaba. 111/75 tansiyon yüksek değil demi. Bende preeklemsi korkusu oluştu sürekli tansiyon ölçer oldum
Ben kizimu temmuzda dogurdum. Mayistan sonra doktorum 2 gunde 1 takip istedi. Ortalama 13 cikiyodu buyuk tansiyon.sadece 1 kez 16 cikti o sabah 1 avuc zeytin yemistim. Dikkat ettim sonra agzima surmedim. Ve bende asiri odem vardi

İnan ağzım açık okudum kuzum, Rabbim inan korusun seni ve bebeğini. Nasıl bu hale gelebiliyorlar inan anlamış değilim, halbuki evlatlarının da huzurunu bozuyorlar bu şekilde
Amin canim benim bana cok yapabilcegini sanmiyorum yapmaya kalkisirsada benden once esim canlarina okur . . yinede rabbim korusun boyle cildirtici seylerden

Okudukca inanamiyor insan da yasayanlar ne yapsın. Aman sende cok dikkatli ol madem Allah korusun psikopatlik gibi geliyo bana

Ay ne insanlar var ya. Kafayi yemisler.
Eltin yerinde olsam onlarin yaninda bir daha cocugumu bir saniye bile yanliz birakmazdim
Zaten isteyerek birakmiyomusta ilk torun
ve ilk gelin olmanin azizligine ugramis ikinci cocugunda boyle seyler yasamadi ya eltim daha dikkatliydi yada olan tartismalardan cesaret edemediler bilemiyorum

Hah ayni annem, surekli kizim napiyor kizim asagi kizim yukari, anne ben mi diyorum yok sen degil diyor bi de
Bakalim oglani da sahiplenir kesin, kac kere dedim madem cok istiodun niye bi tane daha dogurmadin diye...

o soylem hic değişmiyor zaten nasilsin napiyosun demek bile yok oglum nerde oglum napiyor? Bikac kez dedim bende hic bizi soran yok diye bikac zaman duzelti sonra yine ayni
Annem burda degil o da olsaydi ikisinin kiskancliklarini hic cekemezdim direkt baska bi yere tasinirdik artik simdi bile diyoruz keske şehirdışından tutsaydik

Okudukca inanamiyor insan da yasayanlar ne yapsın. Aman sende cok dikkatli ol madem Allah korusun psikopatlik gibi geliyo bana
Oyle zaten 4. Torunlari oldu hala ilkmis gibi ilk defa bebek gormus gibiler. Hepsine ayni seyleri yapmak istiyolar son olana cok cesaret edemeselerde suanlik .

Ben kizimu temmuzda dogurdum. Mayistan sonra doktorum 2 gunde 1 takip istedi. Ortalama 13 cikiyodu buyuk tansiyon.sadece 1 kez 16 cikti o sabah 1 avuc zeytin yemistim. Dikkat ettim sonra agzima surmedim. Ve bende asiri odem vardi

Siyah etkiliyor mu bilmiyorumda canim yesil arttirir ,limonlu yesil zeytin cok yaparlar bizde ananem tansiyon hastasıydı yasaklamisti doktor

Tam uyuzzzz

Zaten isteyerek birakmiyomusta ilk torun
ve ilk gelin olmanin azizligine ugramis ikinci cocugunda boyle seyler yasamadi ya eltim daha dikkatliydi yada olan tartismalardan cesaret edemediler bilemiyorum
İlk banyo deyince. Benim kv de gecen sene kizima yaza wc egitimi verirsin deyip duruyordu. Bende dedimki ramazan bayramından sonra memleketten dönünce başlarım. Neyse biz bayramdan döndük birkac gün geçti. Alıştırma kulodu falan hemen alamamiştim. O sirada birsey icin biraktim kızımı kayinvalideye. Aradim parktayiz dediler. Anaaa bir vardim ki cocugunu bezini cikarmiş. Kulotsuz oylece tayt birseyler giydirmiş. Birde boburlenerek soyluyo. Altini pisleyince bezini takmadim diye. Hiç bir şey demedim. Ama çok sinirlendim. O anladı zaten. Sonra 4 gun denedim baktim daha cocuk hazir degil zorlamadim. Eylulde kendiliginden tutmaya baslayinca egitim tamamlandi.
Yani anlayamiyosun ne dusunuyolar, ne acelen var dimi. Annesi başinda babası başında. Herşeye bir mudahale. Mesela emzigi biraktirdik dedik, aaa keske biraktirmasaydiniz ayy kiyamiyorum bilmem ne ben zaten 2 gun aglamisim cocukla. Hep boyle mudahale yani

Tam uyuzzzz

Oyle zaten 4. Torunlari oldu hala ilkmis gibi ilk defa bebek gormus gibiler. Hepsine ayni seyleri yapmak istiyolar son olana cok cesaret edemeselerde suanlik .
Yani herseyi anliyorum. Karismalarini, mudahalelerini falan ama emziremeyi anlamam mumkun degil bence psikolojik sorun olduguna isaret yani

Benim ilki kiz kuzum, gayet yukaridaydi hatta bu zamanlar gobegimi yamultuyordu da bu oglanda hic oyle tekmeler yemiyorum oglumun hareketlerini ise gobek cevresinde ve kasiklarda hissediyorum

Siyah yeşilden ziyade tuzlu zeytin yukseltir. Bende simdi her sabah yemiyorum yersemde 3 5 anca

Yesilin icinde bi enzim mi asit mi ne olmami o yukselmesine daha cok etki ediyor canim tuzlu olmasi tabi daha fazla etkiler ,yoksa bn tum hamileligim boyunca her sabah yedim simdide yiyorum oyle bi ikide degil salamura yaglilardan cok sukuretkilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…